icon

Koho budú voliť voliči bývalých vládnych strán?

29. jún 2023

Koho (asi) budú voliť voliči exvládnych strán, ktoré sa nejakým spôsobom zdiskreditovali? Zostanú naďalej verní týmto stranám, alebo sa presunú inam - kam? Napíše niekto z týchto voličov, ako sa rozhoduje/rozhodol?

Strana
z12
gubka71
24. aug 2023

@erikavesela ano,bude,preslo to parlamentom..len teda neviem,od ktoreho skolskeho roka sa vyucba zavedie.Kamaratka mi spominala,ze to ako rodicia ani nemozeme odmietnuť,ze dieta tie hodiny bude musiet absolvovat.

gubka71
24. aug 2023

@erikavesela a su teda 3 casti,rozdelene podla veku 6-10 rokov,10-15 rokov,15-18 rokov.

erikavesela
24. aug 2023

@17alexis mne to vysvetlovat nemusis...nikdy nezisti nikto kto tie riadky pisal, ked sa na danej ip, kt.vidia admini vyskytuje viac osob...to, ze ty mas predstavu, ze ti naspaciruje komando domov je cista naivita...ospravednit sa, pod hrozbou, ze ti vymazu nick je uplne nieco ine...

erikavesela
24. aug 2023

@gubka71 ja uz mam problem s terajsimi ucebnicami etiky... ciste vymyvanie mozgu....
nedavno prisla kamosova dcera zo skoly domov (17r.), ze ona je nebinarna...si ju na 15 min.posadil, prehovoril jej do duse, az plakala...po 1/2 hodine za nim.prisla, ze ano, ma pravdu, je zena...

17alexis
24. aug 2023

@erikavesela nemám predstavu o komande a myslím, že hrozba vymazania nicku je to posledné, čo dotyčnú trápilo. 🙈

Strana
z12