Koho budú voliť voliči bývalých vládnych strán?
Koho (asi) budú voliť voliči exvládnych strán, ktoré sa nejakým spôsobom zdiskreditovali? Zostanú naďalej verní týmto stranám, alebo sa presunú inam - kam? Napíše niekto z týchto voličov, ako sa rozhoduje/rozhodol?
@viestta a kto hovori,ze ja nie som za registrovane partnerstva?Ale rozhodne nesuhlasim,aby si niekto zmyslel,ze ma vaginu,ale citi sa ako muz a opacne alebo ze sa moje dieta citi ako macka a pod.,dopuje sa hormonmi a potom spacha samovrazdu,lebo takto konci vela takychto ludi.A najstrasnejsie je,ze to chcu docielit u deti odmala-draq queen (ci ako sa to pise).Alebo vam ukazuju obrazok kojaceho chlapa, chlapa v podvazkoch prednasajuceho na skolach. A ja si aj tak myslim,ze otazka registrovanych partnerstiev je na spadnutie,ci to tlaci PS alebo nie,je to otazka na vsetkych obcanov a postoj k tomu,neda sa nasilim vynutit od ludi akceptaciu,ale presne to PS robi.Videli ste inak knihu sexualnej vychovy,co mala byt na skolach pre 10-15 rocne deti.Ale to je jedno,ja som vam chcela len napisat negativne skusenosti a teror,ktore som zazivala odkedy nastupil PS Vallo a ktore som za ziadnych inych vladnych garnitur dovtedy nezazila a urobit si obraz o PS,ktory sa ako od vas citam nelisi od inych - z kaluze do blata.
@kristiii presne,.koľko ľudí podedilo/dostalo a vlastné majú bez hypotéky. A ostávali im financie, tak kúpili na hypotéku investičný byt čo prenajímajú a platí im hypotéku. A takým sa mám napríklad ja skladať na vysoké úroky?
@nikajve kedze som nezila v tele, s ktorym som sa nemohla stotoznit, necitim sa kompetentna v tomto smere cokolvek zakazovat ani dovolovat. Toto je otazka na odbornikov, nie politicka tema a uz vobec nie nieco o com by malo byt vseludove hlasovanie. Tak ako nemame referenda o sposoboch riesenia inych psychickych stavov a poruch (a nielen tych) tak toto nema byt ani politickym predvolebnym kapitalom jednej ci druhej strany.
@marsmykkok lenze pozor nemozete niekoho diskriminovat za to,ze on 1. dedil - zavidite mu smrt blizkeho cloveka, 2. dostal - za to on nemoze,ci? 3.kupil za vlastne - lebo mozno cely zivot setril. Na to sa nemozete pozerat tak,ved to je ako s dochodkom,ten sa rovnako zvysuje celoplosne, pricom ludia maju rozne vysky dochodkov a to iste plati napr. aj pri prispevkoch na deti - kazdy ho dostava v rovnakej vyske. Nemali by ste mat jednostranny pohlad aj ked chapem,ze to vyzera nefer...
@nikajve tu ide o to, že mnoho ľudí má aj 4 nehnuteľnosti jeden pár. Niečo dostali, potom využili nízke úroky a že ceny nehnuteľnosti išli extrémne hore a tak postupne kšeftovali a majú napríklad teraz 2 vlastné, 2 na hypotéku. A je podľa teba fér takým prispievať? Každý musel vedieť že nulové úroky nebudú večne.
@marsmykkok tak ty mozno poznas ludi so 4 nehnutelnostami,ja nie.Ake % je takych.Neobranujem ich,ale ako som uz pisala vyssie,neda sa niekoho segregovat, diskriminovat.Ano,je to nespravodlive,ale tak to funguje.
@nikajve aká diskriminácia. Má ísť snáď o pomoc a pomáhať sa má tým, ktorí to potrebujú. A nie, že ja samoživiteľka s trojcifernym zárobkom budem prispievať na úroky niekomu, kto si spláca investičný byt alebo niekomu, kto zarába 5000 a platí 1000 eur hypo na nejakú vilu. Ak má byť toto tá správna politika, tak to potom ozaj dovi-dopreč z takej republiky.
@nikajve O mackach myslim ze nik nerozprava.Ale naozaj existuju ludia co sa narodili s xy chrimozomom a maju oba pohl znaky,cize ja sim za 3 pohlavie kvoli tymto ludom.Rodinsa ich nie tak mali a po porode lekari spolu s rodicmi urcia pohlavie,este stale v sucastnosti za tieto deti rozhoduju lekari a rodicia co im ponechaju.Min som videla video kde 3 takymto ludom znicili zivot.Takze o macke nik nebude debatovat alw o tomto si myslim ze je nacase,kedze naozaj existuje aj 3 pohlavie.Nie ej to vymysel ludi alw prirody. inak to jedine ps schvalujem.
@nikajve práveže ani ja také šťastie (alebo skôr rozum) nemám. Ale je mnoho ľudí, či už jednotlivci alebo manželia/páry, ktorí taký príjem majú a ja im z toho svojho na toto fakt nemám najmenšiu chuť prispievať. Myslím, že sa tu na Slovensku skladáme už aj tak na dosť kadejakých unikátnych príspevkov.
@kristiii Presne, plus sa treba zakrývať perinou na akú má človek. Za to, že sú úroky nízke a viem, že nebudú navždy si nekúpim nejaký dom za 300 000 alebo novostavbu bytu lukratívnu za 280 000 ak pôjdem na doraz s rozpočtom, zakryjem sa perinou na akú mám a kúpim nejaký starý panelák na sídlisku čiastočne prerobený za 150 000 a splátka bude oveľa nižšia a nepoloží ma ani zdraženie hypoték. Okrem toho, hypotéky splácajú mladí zdraví ľudia zväčša, no hold, práce dosť, nájdem lepšie platenú alebo zoberiem brigádu. Nevidím dôvod aby štát pomáhal zdravým, mladým ľudom. Ak sa má pomáhať, tak hendikepovaným, chorým, starým čo už nevládzu si privyrobiť.
@nikajve No pozri tu diskusie na MK, bežne tak vlastnia, rovnako ľudia 40 plus, všetci majú dom/byt, nejakú chatu často a niektorí aj investičný byt čo prenajímajú. A takýto ľudia spôsobili práve tie extrémne ceny nehnuteľností, že hypotéky boli skoro zadarmo, brali si na 3, 4 nehnuteľnosť špekulatívne na biznis a kedže dopyt bol vyšší ako ponuka tak ceny išli extrémne hore a vdaka ním možno práve teraz nejaká rodina s nižším zárobkom bude mať problém splácať. Lebo keby nekšeftovali, tak nekúpi tá rodinka byt za 180 000, ale stál by 120 000 napríklad a mali by aj splátky nižšie. Samozrejme, je to každého právo využiť, ale príde mi nefér, že môžu za vysoké ceny nehnuteľností, super na tom zarobili a teraz sa im mám ešte skladať aby mali nižšie úroky?
@elmivelmi lenze oni to nekonkretizuju a akonahle sa to tak schvali,presne to roztrhne vrece s operaciami na zmenu pohlavia.Praveze ja som tiez pozerala dokument (mozno sme videli rovnaky) o 2 bratoch,ktori sa zabili a sposobil to doktor,ktory sfalsoval prieskumy a podviedol ich,rodicov zmanipuloval a presvedcil ich,ze jeden z ich synov je v skutocnosti dievca,lebo mu lekari nechtiac spalili penis.Vy na to pozerate logicky,ano,ak sa preukaze,ze u zeny je chromozon xy,v tom pripade je to ine.Ale aby sa chlap prezieral progesteronom a dopoval sa zenskymi hormonmi, lebo to tak citi,ale ziadny XX chromozon u neho neexistuje,potom je to pre mna zvratenost.A PS je to podla mna uplne jedno.Najprv su hetero,spravia si deti a potom sa zrazu zacnu hlasit k lgbt komunite (Todova,Fialova).Ako docielite,aby sa to,co chce PS nevymklo spod kontroly?To je zase to,coho sa bojim ja,ze poviem chlapovi,ze je chlap,ale on sa citi ako zena,lebo mu to mozno v tej chvili vyhovuje a mna budu stihat za to,ze som ho neoslovila ako zenu.Aj to je napr. vec,co navrhuje PS - trestnopravnu zodpovednost.To uz, kde sme.
Za mna Republika😊🙏
@nikajve pre mna je skor zvratene umele oplodnenie,nahradne matky ktore vynosia deti inym,vyhadzovanienorebyticnych embrii,zmrazene embrya a ine lakosinky a vidis je to normalne a nik nad tym nekruti hlavou.To uz je proti prirode.
_Ale ak sa niekto narodi v cudzim tele ale o ako hermafrosit je to len vec prirod,takym ludim treba pomoct ako sa da aby sa nezrapili uz tak s ich tazkym osudom.
A nemyslim si ze sa len tk budu iperovat.Ty by si sa dala?Ja nie.Daju sa len ti,co naozaj sa tak citia a podla mna ani nie z rozmaru alebo inych veci.
@elmivelmi dajú sa, žiaľ, aj takí, ktorí nie sú po psychickej stránke v poriadku. Existujú aj prípady, kedy jedinec podstúpil zmenu pohlavia, lebo to tak v tom momente cítil, neskôr to oľutoval a už nebolo cesty späť. Dokonca sa vyskytli aj nejaké prípady, kedy títo ľudia spáchali zo zúfalstva samovraždu. Tieto prípady musia byť starostlivo posudzované a nie, že Mirko sa ráno zobudí, zmyslí si, že je Mirka a všetci to budeme
automaticky akceptovať. Keď sa raz niekto zobudí, a zmyslí si, že je lietadlo, tak tiež ho tak budeme automaticky brať? A toto je, bohužiaľ, politika PS a západných krajín. V takej Kanade sa to už totálne vymklo spod kontroly. A to tu aj my naozaj nepotrebujeme.
@kristiii ved to maju v programe...dalej, co znamena dostojna buducnost pre vsetkych?...to, ze z tvojej penazenky zoberu a "pomozu" napr.nemakacenkom...a s tym absolutne nesuhlasim, nech si kazdy zarobi na seba sam...oni su agresivni, nekompromisni, len ich nazor je spravny...simecka je oproti sulikovi cista nula, sulik ho roznosil v kopytach...
@marsmykkok chapem
@elmivelmi ja hovorim o detoch,ktorych rodicia nechaju deti operovat.A presne tak,kolko je takych hermafroditov,anomalii v prirode?Teraz sa tak tvaaria vsetci.A co sa tyka umeleho oplodnenia asi by si inak hovorila,keby sa ti nedarilo splodit dieta prirodzenou cestou.Co sa tyka nahradnych matiek,to sa mi tiez zda zvratene.To uz radsej adoptovat dieta.Pises mi tu o ludoch,ktori za to nemozu a ja som ti napisala,ze ok,tomu rozumiem,ale napr.dieta odmalicka obliekat neutralne a nechat ho, nech sa rozhodne,co chce byt, ci zena/muz/ono je pre mna k.o.pokial sa teda vyslovene netrapi.Pisala som o experimentoch jedneho trafeneho profesora - ten skumal masturbaciu na babatkach (Kinsey,Morgan, neviem,ktory z nich) a z toho som sa rovno pogrcala.Proste ja PS v tomto neverim a ani verit nebudem.A uz som pisala,staci,ze ovladaju celu BA,ale aj ine mesta na SR a vidim,ako to vyzera.
@mima1608 Lenze aj zmena pohlavia sa starostlivo skuma,to nie je tak,ze sa rano zobudis a chces byt muz tak sa ides dat vyrezat.Najskor sa podstupuje liecba hormonalna ,psych sa to akuma a ak vsetkonok tak sa urobi konecne.To nie je rozhodnutie zo dna na den.Ja pochybujem ze niekto zdravy psych yb takyto zasah do tela chcel dobrovolne.Ten onkom poses musel byt asi nienuolne psych ok.Mozmo by mu preplo aj bez zmeny pohlavia.Ved normalne ty by si sa dala lebo ps hlasaju ze je to ok?Ja nie,jedine ak by sim naozaj sa citila zle vo svojom tele.
@erikavesela kto má čo v programe? Zbytok neviem prečo mi adresuješ, ja PS voliť nebudem, sama som napísala, že Šimečka je proti Sulikovi amatér.
@elmivelmi ale ja nie som psychicky mimo. A ani ty nie. Ale človek ktorý povedzme predchádza depresiou alebo inými problémami si môže naivne myslieť, že mu to pomôže, dá mu to nový život. Niekde chyba musí byť, keď tieto prípady vo svete existujú a pribúdajú, žiaľ, aj v dnešnej dobe, keď už sú poznatky celkom veľké. A kým tieto "muchy" nebudú vychytané, tak táto ideológia, že každý môže byť kto/čo chce je naozaj nebezpečná.
@marsmykkok ja nerozumiem o com tocite...vy vravite, ze sa nebudete skladat na hypo ludom, kt.maju 2 investicne byty a oni sa mozu skladat na hypo pre vas?...ja hovorim, zakryvaj sa takou perinou, na kt.mas...takze ake skladanie sa na hypo?..to, ze je clovek sprosty a ocakal "nulove" uroky dalsich 30 rokov je jeho a nikoho ineho problem
@erikavesela a ty o čom točíš? Však si napísala to isté čo aj ona.
@kristiii si to precitaj este raz...
@kristiii pises "s tou ekológiou súhlasím, ale zvyšok mi prídu len tvoje domnienky. Skús dať nejaký konkrétny bod z ich stránky, kde by bol aspoň náznak toho, čo tvrdíš. K Bratislave sa nevyjadrujem, keďže tam som tak raz do roka, takže to neviem"
Tak som ti odpovedala
Na doplnenie..ps schvalne mlci ako vos pod chrastou a v skutocnosti vela toho nenahovoria...takze domienky su len reakcia na ich utrzkovite poznamky...oni vedia preco sa spravaju, tak ako sa spravaju...keby totiz vysli zo vsetkym tym svinstvom von, tak by ich nik nevolil, hlavne, ze maju (ako sa vallo vyjadril) spickovy marketing...takto im len malokto vidi do hrnca

@nikajve takto dopadla ta "ubytovna" pre sportovcov vybudovana za Rasiho, v ktorej byval Paska. Zhodou okolnosti je o tom dnes clanok, asi som to privolala, ked som ho tu spominala.
https://kosice.korzar.sme.sk/c/23203534/kosice-...