Koho by ste volili?
Koho by ste volili v parlamentných voľbách keby sa konajú zajtra?
Ja KDH, PS,to je hroza ,to nase deticky uz v skokach, maju ucit,to ake pohlavie si dieta vyberie, vsak to je na hlavu,uz som pocula ako sa naucit v skolke masturovat,ako sa ona janka bude odrazu citit na Ján teda chlapa,to ,co sa ten svet zblaznil ?to nemame vecsie starosti korona ,vedla vojna ,energie hore,kolaps v zdravotcictve,na bezne operacie cakacky a na preoperacie,z janky na Jana budu,Toto uz je proti Panu Bohu,aj proti nam zdravo zmyslajucim obyvateom slovenskej rebubike,Ved sa neopicme podla vzoru zapadnych statov,FLBT,mali v zaciatkoch zastavit akukolvek polemiku a stiahnut zo stola o nej a namiesto takychto debat sa mali bavit o rieseniach ako dalej nase drahe Slovensko tak tvrdo takmer v kazdom postoroci od kedy vzniklo skusaneho,hitler ,komunizmus, ale tento liberalizmus je zo vsetkeho najhossi,Predsavte si napr,ze ide vam studovat Maria napr do Holandska a za tri roky vam dcerka oznami ,mama ale ja uz nie som vasa maria (majka) ja uz som Mario, alebo pride domov na prazdniny domov syn a povie,tonie je kamarat v priamom slova zmysle ,lem my sme inak orientovany, a zijeme ako manzelstve ,No neslaktrafilo by vas,A toto chcu Progresivci.No to uz potom volit radcej romov,ti aspon vedia ho je dežo, a kto je arana
Už som sa bála, že to nepride
@zoro9836 ty prestan uz otravovat s potratmi a so stredovekymi narozmi. Nemas deti a ani maternicu, dokonca ani vaginu. Co potom robis na fore pre matky?? Myslim, ze nemas ani zenu a ze si latentny homosexual, ktory si svoje potlacene nenaplnene chute vybija na zenach. A verim tomu, ze ta na zakladnej skole aj sikanovali, lebo taky zjav s takymi nazormi ako to co tu ty prezentujes som prisamfakt nezazila.
@zoro9836 Je jasne, ze nemas taky pocit. Totiz tie deti si za to mozu sami, aspon take byvaju vysledky presetrovani. Ako 13 rocne dieta, ktore bolo nakoniec vinne z toho, ze si ju dovolil nejaky knaz obtazovat. A k potratom si ty tu uz napisal dost. Ked nejake dieta splodis a porodis, potom sa mozes vyjadrovat, co to znamena byt tehotna a porodit. Zatial sa mozes starat iba o vaginu a maternicu svojej partnerky, ak ma o to zaujem.
Inak ten strach z LGBT mate riadne vtlceny do hlav, budite sa vsetci aj v noci spoteni z toho, ze vam pride nejaky homosexual rozbit rodinu? Lebo v tom pripade ste si nie isti sebou alebo svojim partnerom a to je asi vacsi problem, ktory by ste mali riesit.
Akože naozaj progresívne Slovensko? Kokos..... Každému jednému/každej jednej by som odobrala volebné právo...... Slovensko je naozaj v........ Sa nečudujem, že je to tu tak ako to je. 🤮🤮🤮
@weronika171717 ale ved teraz a doteraz nam vladli katolici 😀😀 tak za co moze progresivne slovensko? 😀
@karolinakk hlas
@zoro9836 ešte lepšie..... Ja len krutim hlavou...to vymyvanie pozeranim TV novin sa podarilo za tie roky......
Zatial to vidim na Progresivne Slovensko
PS 🙂 alebo SAS. Doteraz to bola vždy SAS, uvidíme s čím prídu, ale Rišo je už unavený.. už to chce nové tvare, nové nápady. Preto PS
Sas. Stále a znovu. Progresivcom neverím ani dobrý deň. Nie len tým slovenským, žiadnym.
@weronika171717 a co je zle na PS?
@ravador asi by bolo lepšie mať tu plný štát fašistov. Alebo znovu skorumpovanú vládu, ktorej ide len o to koľko si nahrabe. Alebo ministra financií, ktory nevie používať platobnú kartu. Alebo akože konzervatívca, ktorý má 12 deti s jedenástimi ženami. Stále sa len bojíte liberálov, ale iných sa treba báť.
@vorkola preboha to myslite vazne? Takto obmedzene nazory mate? Z celeho PS programu ste si vybrali jednu temu aj tu ste zvelicili a prekrutili a pochopili toto? Kde je preboha napisane ze prioritou tejto strany je LGBTI tematika. Ja zasnem naozaj.
Ludom na SR vadi menej korupcia, nahovno zdravotnictvo ako to ze je niekto inak orientovany a pod. Preto sme tam kde sme.

KDH