icon

Koho by ste volili?

karolinakk
4. dec 2022

Koho by ste volili v parlamentných voľbách keby sa konajú zajtra?

matabb73
4. dec 2022

@zoro9836 takže ty ideš voliť bývalého fašistu a náboženských fanatikov. To ma vôbec neprekvapuje po tých komentároch čo píšeš. Vždy sa tam zamyslím aky zúfalý a zakomplexovaný musí byť chlap keď má potrebu sa hádať so ženami na fóre, kde sú väčšinou ženy.

h2o2
4. dec 2022

Pána Dráčika😂.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
zoro9836
Odpoveď bola odstránená
mimi3008
4. dec 2022

@perdita11 vsetko

lalenka33
4. dec 2022

@queen_mary zoro ženu má, takú, čo by mohla byť jeho matkou a očividne je v tom manželstve neskutočne nešťastný, keď nonstop trčí tu a rozdáva ,, múdre" rady, so svojou matkozenou mať deti nebude, tak si tu masti ego a hľadá pozornosť, ktorá mu doma chýba. Inak by sa venoval manželke a netravil čas na ženskom fóre.

cakambabatko
4. dec 2022

Progresívne Slovensko

brigit8
5. dec 2022

@karolinakk nezvyknem reagovať na politické témy, ale tentokrát musím. Žiaľ ako vidím, väčšina sa z nás nepoucila... PS je pre niektorých to menšie zlo.... Aj olano sas bolo menšie zlo, lebo veď všetko lepšie ako f*čo... Dnesne menšie zlo? Kam sme sa to dostali s týmito politikmi, je ešte horšie a ešte keď príde PS bude ešte horšie...
Ak by som mala dnes voliť, neviem ktorej strane by som dala hlas... Menšiemu zlú, alebo väčšiemu.... Poučte sa a vyberajte si strany nie podľa veľkosti zlá, ale kvôli tomu, čo spravili pre ľudi a nie pre seba.

atinkaa
5. dec 2022

@brigit8 ok a teda koho by si volila teda? porad, lebo ano aj v zivote obcas nastanu kombinacie negativna a negativna a ak sa musis rozhodnut tak si vybera co? a nie stale ide o jasny priklad bolia ma zuby - negativna a bojim sa zubara tak ze vopred mi je z toho zle - detto negativna, tu by to celkom slo ale 2 kde je to ozaj nic a nic alebo prast jak uhod, tak v danom pripade na to ty ides ako? lebo niekedy je to ano len o mensom zle. O svokrach sa obvykle hovori ze su fajn len za studena, teda ak to ma niekto inak nech sa teraz zdrzi ale chcela by si aktualne svokru od adventu az po 6.1. u vas doma alebo pojdete na bajecnu dovolenku na 2 tyzdne v lete ale ona ide s vami. Toto je plus minus tento pripad a tak co volis, ked jedno si vybrat musis...

brigit8
5. dec 2022

@atinkaa písala som, že by som sa nevedela rozhodnúť, ale určite by som nechcela aby sa dostali tie strany do vlády, ktoré sú dnes pri moci a podobne ako aj PS, lebo ani ti nebudú nič robiť pre ľudí.... Prázdne slová..... Vždy sa dá nájsť riešenie, len treba premýšľať. A v budúcnosti či teraz otázka svokry..... Veľmi sme si zvykli na dobré, že je všetko dobré....a všetko máme... No žiaľ aj tento materiálne svet raz skončí, ľudia nebudú mať z čoho a potom nastane to že budú musieť bývať spolu. Ľudia sú zaslepení a nevidia čo sa deje, rozdávajú milióny na pomoc iným a občanom SR kto pomôže?. Vláda 😀, ťa nás vysmeje. Viď teraz, keď ešte stále človek nevie koľko bude platiť za plyn a elektrinu.... Lebo ruský plyn je bleee poďme kupovať 5x tak dráhy. Toto si ľudia nebudú moc dovoliť.

natalala
5. dec 2022

@brigit8 ja som toho nazoru, ze zijeme v krajine, kde si kazdy vie pomoct aj sam a preto necakam, ze stat mi bude zachranovat zadok, ale pracujem vedome na tom, aby som sa mala dobre sama. Mame volny pristup k vzdelaniu, otvoreny pracovny trh v celej EU (a aj na Slovensku sa davelmi dobre zarobit). A teda sme extremne socialny stat, milion vselijakych davok, prispevkov a 3 rocny rodicak. Ja som napriklad tehotna, mam jedno dieta do 3 rokov a pracujem. Stat mi kazdy mesiac posiela vyse 700e ako rodicak+pridavky+tehotensky prispevok 🤷🏼‍♀️, takze ano podporujem aj z tychto penazi deti v Afrike a teraz aj ludi z Ukrainy, lebo oni momentalne nemaju vychodisko a moznosti, ake tu mame my. A ano radsej nakupujme 5x tak drahy plyn, ako podporovat agresora a nepriamo financovat vpjnu. Mpzno ludia zacnu konecne dbat aj na ekologiu a nebudu v zime sediet vo vysvietenych prekurenych bytoch v kratkom tricku. Netreba mysliet iba na seba, teraz sa Putin rozhodol, ze Ukrajina je jeho a nabuduce si mozno pomysli, ze ZSSR bola super vec a vyberie sa aj k nam, potom tiez povies, ze naco by nam mal niekto pomoct?

queen_mary
5. dec 2022

@brigit8 ja teda neviem, pre mna PS nie je mensie zlo. Je to proste moja volba 😀 kazdy ma pravo rozhodnut sa podla seba a na zaklade kriterii, ktore on uzna za vhodne. A mne tiez nasa vlada pomaha 😀 dostavam cez 300 eur len preto, ze som tehotna 😀 ani to nepotrebujem, lebo zarobim dost.

A nastuduj si prosim ta, co vsetko sa u nas robi z eurofondov, kam idu peniaze z planu obvodu a ako vlada rozdava peniaze obcanom krizom krazom, aj ked by sa mohli pouzit inde 😀 a ked povies, ze nam nikto nepomaha, tak ti fakt neviem odporuxcit miesto, kam ist zit, lebo toho viac nedostanes nikde 😀

oliviakatka
5. dec 2022

Progresívne Slovensko

perdita11
5. dec 2022

@zoro9836 bez maternice nejakej zeny sa neda mat babatko. Neviem ci vies ako funguje zenske telo.
Tvoj nazor chapem len nerozumiem co za chlapa sa potrebuje hadat na zenskom fore ohladom potratov. Ty asi nebudes uplne v poriadku…

perdita11
5. dec 2022

@mimi3008 super argument :D

mondolina
5. dec 2022

Sas, alebo PS🥳

matabb73
5. dec 2022

@brigit8 pre mňa nie je voľba PS menšie zlo, ale prvá voľba. Volila som ich aj pri posledných voľbách. Žiaľ, do parlamentu sa nedostali, lebo chceli byť poctiví a išli do volieb ako koalícia. Keby podvádzali ako Matovič, dostali by sa tam. A prečo práve PS? Lebo je to liberálna strana a strana odborníkov a to sú hodnoty, ktoré sú pre mňa dôležité. Nikdy by som nevolila stranu, ktorá vyznáva utláčanie menšín. Či sú to Rómovia, LGBTI alebo ľudia s inou vierou alebo bez viery. Tak isto by som nevolila stranu, kde sú členovia pozbieraní z ulice a absolútne nič nevedia. Príkladom je táto vláda, kde hneď dvaja vo vedení majú skopírovanú diplomovku a ani sa za to nehanbia a niektorí členovia ich strán vypadajú akoby sa tam ocitli náhodou. Štát dostávajú svojimi rozhodnutiami len do problémov. Rozdávajú peniaze, aby si kúpili voličov a vôbec ich nezaujíma aké to bude mať dôsledky. Smer a Hlas nie je dobrá alternatíva. Tích sne tu mali 12 rokov a vieme ako to dopadlo. Ja mám pocit akoby polovica národa mala za sebou lobotómiu. Nejako rýchlo zabudli čo všetko narobili a ako tento štát rozkradli.

jana_eyre_2
5. dec 2022

Progresívne Slovensko

jana_eyre_2
5. dec 2022

@brigit8 premna PS nie je menšie zlo, je to strana ktorú sledujem od jej vzniku a všetci ľudia v tíme sú ľudia ktorým dôverujem, preto ich budem voliť. Olano by som vzivote nevolila, nikdy neboli menšie zlo..

julish
5. dec 2022

@zoro9836 to nie je o dojme, štatistiky o znásilneniach máš dostupné, šokujúce čísla. Takze treba na realitu pozriet, nie na utajený marketing politických strán v internetových médiách

laurar1
5. dec 2022

@brigit8 Odkial vies, ze PS nebude robit nic pre ludi? Este sa do parlamentu nedostali a ty si sa rozhodla dopredu, ze z nich nic nebude. Su to prevazne mladi ludia, ich program je jasny a zrozumitelny a na rozdiel od toho, co nam vladne teraz, su to odbornici na oblasti, ktorym sa venuju. A maju tak aj zlozenu kandidatku. Bohuzial na ludi na SR zjavne funguju prazdne hesla typu "Nikto ti neda tolko, kolko ti ja teraz slubim." Ludia sa len trasu, aby sa o seba postarat nemuseli sami. Takze volia tych, ktori preukazatelne nespravili nic pre nich, len pre seba, vid Smer a jeho klon, pripadne strany, ktore nefungovali uz ani v 1939. Skus sa pozriet, ake politicke strany vladnu na zapade, kde staty funguju. Napriklad v Dansku, kde su najstastnejsi ludia v EU vladne socialna demokracia, teda po 12 rokoch smeru by sme sa mali mat ako v Dansku. Najblizsie k tomu ma PS.

laurar1
5. dec 2022

@julish Ty mas nevinne deti uplne v pazi, teda tesi len buzerovat zenu, ktoru mepoznas a v zivote si ju nevidel. Deti ta prestanu zaujimat akonahle vyjdu z maternice. Inak by ti znasilnene deti neboli lahostajne.

anonymous87
5. dec 2022

@zoro9836 mne pri tvojich prispevkoch prave odpalilo dekel 😱
Ateista=rovna sa satanista? Ako vazne? (A to som veriaca)
Koho zaujima materenica nejakej zeny? Takto dehonestujuco som este nikoho nepocula rozpravat o zene
Pedofilia je vlastne v pohode, interupcia nie? Bud hrdina a povedz to detom a ich rodicom, co ich znasili knazi… teba mi mali niekaz zavriet a zakazat ti prist na internet.
A to teda respektujem kazdy jeden nazor, lebo si myslim, ze ma na neho kazdy pravo. Ale toto je normalne desive co ty predvadzas. Vies o tom, ze sme 21.storoci?

hiro
5. dec 2022

Progresivne Slovensko. Roztahuju sa nam tu fasisti alebo samozvani "narodniari" ktori nevedia ani poradie farieb na vlajke, o gramatike tiez nechyruju ale citia ze oni su ti ktori tu su povolani robit poriadky. Treba ich zastavit skorej ako sa dostanu k moci.

julish
5. dec 2022

@laurar1 mám dieťa a neviem, o akom schvaľovaní znásilnenia detí hovoríš??? Absolútne cez čiaru - práve proti sexuálnemu násiliu treba vykonať množstvo opatrení: učiť o toxickej maskulinite (minimálne 90 percent činov páchaných mužmi) či rodovo podmienenom násilí.

julish
5. dec 2022

Pre mňa je dôležité, aby sa naša krajina nezadebňovala, naopak, otvárala európskemu trhu a hodnotám - úcte k ľudským práva a ochrane životného prostredia - tu si zatvárame oči pred hrozivou realitou, ktorá zahŕňa povodne, sucho, nedostatok pitnej vody, poľnohospodársku samostatnosť, zdražovanie... Výsledok? PS

retatka
5. dec 2022

@lalenka33 A ktovie či tu ,,matkoženu ,,má ,či si to nevymyslel .Nechce sa mi veriť ,veď ten na MK aj spí.V každej diskusii mudruje ,choré.Neverím ,že toto by nejaká žena akceptovala …kedy sa jej venuje ?!🤦‍♀️

viestta
5. dec 2022

@hiro ked citam tuto diskusiu, tak verim, ze nam tu nebudu vladnut pohrobkovia komunistov ani fasistov. Sice jedni aj druhi maju plne huby zaujmu o "pospolity lud" ale nikdy neprekrocia svoj tien. Ich minulost nesmie byt zabudnuta.

retatka
5. dec 2022

Progresívne Slovensko .V žiadnom prípade Smer a jeho bandu.

jana_eyre_2
5. dec 2022

@anonymous87 ja by som len doplnila, rešpektovať každý názor sa dá vtedy ak človek nemá názory ktoré ubližujú iným.. a zoro také ublizujuce názory má, hoci to nikdy neprizna..