Koho by ste volili?
Ak by došlo k predčasným voľbám
@mmooly? Normálne sa pýtam lebo nemám prehlad v politike. Je to zlé takto získať info od ľudí čo politiku sledujú? Alebo mám voliť nejakého debila? Lebo sa nevyznám??
Začni prvá a najlepsie pod svojím nickom . Potom povieme aj my 😜
@zuzanita1609 veď píšem že neviem!
A kde žiješ? Na ostrove medzi opicami? 😁
Pre mňa sú absolútne neprijateľné strany s pochybným až kriminálnym pozadím (Smer, Hlas, Republika), zo zvyšku by som si vybral až vtedy, ak by nastal pravý čas.
@sevrin ale ja pridám aj tú SNS ,čo pamätám tam nebol nik kompletný 😉. Ale ináč, súhlasím 👍.
Zopakovala by som svoju poslednú voľbu (PS)
Nepojdem volit.
PS…no koho ineho?
Ok..tak teda. Čo myslis .budem voliť tých čo sú teraz ak za tých čo boli predtým bol sirup za0.89c a teraz 2.99?/resp ak som za byt doteraz platila160 a od min t budem180/a čo sa dusovali že ceny plynu nepôjdu hore a div sa svete už sa všade píše že pôjdu?atď atď atď atd
nikoho jeden vacsi darmozrac ako druhy, na socialne slabsie skupiny nikto nepozera noa tie ceny sak to je nenormalne ceny ako v rakusku platy ako v rumunsku, len sa rozculim ked pocujem slovo politika
PS
V prehľade ti nepomôže koho by volili cudzí ľudia. Môžeš mať úplne iné hodnoty ako my. Na to stačí keď si nájdeš posledné prieskumy. Keby boli voľby aj hneď tento víkend volila by som asi rovnako ako naposledy. To jest opozíciu.
PS velmi pravdepodobne
@zuzanita1609 SNS už ani nepovažujem za niečo, čím by sa moja myseľ mala zaoberať.
@lanka999 myslím si, že tie sociálne slabšie skupiny nie sú na tom až tak zle. Inak by mi nedávalo logiku, prečo Smer zbiera už nejaké šieste volebné obdobie najviac hlasov práve medzi týmito skupinami.
Ak by som sa mal zle celé roky, hlasoval by som stále za rovnakú stranu, ktorá už bola vo vláde 5-6x? Chápeš, toto nedáva žiadnu logiku.
@sevrin nevrav "hop"...veď aj KDH bolo dakedy v zabudnutí 😉. To,že niektorí na Slovensku "myslia" nezrozumiteľne, ešte neznamená ,že tak raz nezačnú aj hovoriť 🤭.
Ako matka určite Hnutie Slovensko kvôli ich prorodinnej politike
Veľmi ťažká tema, ono stačí otvoriť google a snaď vieš hneď koho voliť a nevoliť, ja už by som niesla volit nikoho, ani klamarov a podvodnikov a ani dúhových ... je mi zo všetkých zle
Viem že nie PS.. ale koho?? neviem... počkáme si
však voľby ešte nejdu tak načo chceš vedieť koho ideme voliť...
a keď ani to nevieš tak radšej seď doma, lebo taký ako ty všetko po*erú....
Kedze vzdy sa rozhodujem napr. podla programu stran, atk absolutne neviem. A kedze ziadne volny pokial viem sa zatial nechystaju, zbytocne sa tym zaoberat :DDD budem volit tych, co prestanu omielat dnes popularne recicky a zacnu riesit pre mna podsattne veci.
Asi Sas
Ja pôjdem asi s Demokratmi,ako naposledy,Igor to pos..l svojim egom,"vŕtal" aj tam,kde nemusel...
Co ti pomôže nás názor, keď sa nevyznas v politike, nemáš prehľad. Potom by ti netrebalo radiť. Nechoď so stádom, voliť choď toho, o kom si presvedčená, že z toho bude dobre aj tebe, aj dvojí deťom.
Nie je koho
Z mňa určite KDH.
Keď vyhodim strany vládnej koalicie, ocividnych psychopatov, náckov a PS, ostanú mi Demokrati, Sas a KDH. Nie som veriaca, takže jednu z tých dvoch prvých, zrejme Sas, demokrati zatiaľ nie sú nijako zvlášť vyprofilovani. Takže tiež by som zrejme opakovala svoju voľbu.
Prieskum cez MK, aby sa vedelo na co zamerat v propagande? 🙂

nedráždi