Koho by ste volili?
Ak by došlo k predčasným voľbám
Citam, ze sa nevyznas v politike. Zacni ju sledovat a zistis. Vol toho, kto ti je blizky. Pozri si program, pozor len na populisticke reci. Pri domacich pracach si zapni radio, polit. relacie, spravy, mozno TA3 alebo Aktuality 24(?) a hned napr. upratovanie prebehne s lepsim elanom 🙂 Najma, ked sa postupne zacnes orientovat. A to zacnes, ver mi 🙂 Tu na MK sa da lahko zmanipulovat myslenie toho druheho
Najradsej by som SAS, ale zo stragetickych dovodov budem volit PS.
Republika este nebola pri moci 😃
Demokrati aj ked asi by nemali velku sancu alebo Matovica. Tak ako som volila doteraz 🤷
SaS a Demokrati by sa mali zamyslieť, ako ďalej. Obe strany na hranici zvoliteľnosti a viažu na seba 10-12% prodemokratických a antificoidných hlasov. Je to dosť veľký hazard takto plytvať s toľkými hlasmi. To isté by sa dalo povedať aj o Matovičovcoch.
@sevrin ale dáva..naslubovali im lacnú zranicu,že plyn zadotuju,že budú super dochodky.že tu bude pokoj,nebe a sudy...naleteli ..
Pravdepodobne SAS …
Tradicne PS, aj ked si neviem predstavit, s kym okrem SAS by vytvorili koaliciu, demokrati sa nedostanu a KDH je nespolahlive, o Matovicovcoch uvazovat netreba….
@laila22 tak toto ani nevyslovuj nahlas,že Republika 😳. Chýba nám tu hajlovanie na verejnosti? Aj keď Smer a spol už nemajú od toho ďaleko...
@zuzanita1609 to bolo knstatovanie
Tie čo píšete, že nepôjdete voliť, lebo nemáte koho.
Neísť voliť znamená nechať za seba rozhodnúť ostatných.
V politike nehľadajte dokonalosť, lebo ju nenájdete .
Treba to naozaj zvážiť.
Ak nie sme ochotní ísť voliť potom sa ani nesmieme hnevať a sťažovať ako to v našej krajine vyzerá, upadá a kam smerujeme.
Nikoho, všetci sú rovnaký
Normálny človek do politiky nejde, ak ak sa tam dostame, zmení sa lebo je pri koryte
@zuzulka558 Sú podľa teba úplne všetci rovnakí, alebo predsa len sú medzi politikmi aj rozdiely.
Ak sú rovnakí, tak necháš rozhodnúť za seba niekoho druhého?
V tom prípade by sa nevolič nemal ani sťažovať ako to na Slovensku vyzerá, lebo mu to je asi jedno, nech sa tu deje čokoľvek.
@napetra no ved ja sa nesťažujem,, nebudem voliť nasilu sak dám hlas aj keď mi nik nepadol,, do oka,, nevolim nesťažujem sa, mam späť zdravie ktoré som mala podlomene dlho, deti a muža zdravého co by som sa mala sťažovať ze už nemám chorobu?? Máš zdravie máš všetko, tebe ak sa niečo neľúbi aj keď sa to dobre predáva kúpiš aby to nekúpil iný? porovnanie blbé síce alebo to je podobne,, teraz sú štrajky brat chodí a keď sa ho spýtam ci bude niečo lepšie pre nás lacnejšie, ci tam chodí preto tak ze nie mi povie
Neprijateľné strany pre mňa sú PS, Demokrati.
@zuzulka558 ale budúcnosť detí by mala tiež zavážiť a preto ísť voliť. Mysli tak,aby sa tvoje deti v tejto krajine cítili bezpečne,slobodne,pokojne ako budú rásť a žiť v krajine,kde teraz ešte nič nerozhodnú,ale ako rodič to musíš urobiť ty. Preto by si mala voliť.
Volila som Demokratov, mali dobry program a sikovne zeny na kandidatke. Zrejme by som im znovu dala svoj hlas, aj ked si uvedomujem ze su momentalne nezvolitelni. Urcite viem koho by som nevolila..
@zuzanita1609 no a koho nikdy ma nezaujal nikoho program 😉 po voľbách vždy vidieť ze sú len reči a je jedno kto sľubuje, na nás sa tak každý vy,,,,, kamarát išiel za SNS jeho tatko za smer, ďalší známy kotleba ten sa aj do parlamentu dostal, zo školy spolužiačka PS no hádam nebudem voliť podľa kamošov
@zuzulka558 Vieš, ja to vnímam inak.
Prejaviť nespokojnosť a dať to najavo na protestoch má veľký zmysel.
Predstav si , že k moci sa dostanú ľudia, čo vedú Slovensko do záhuby a podľa teba máme mlčať a umožniť vládnucim nerušene kradnúť, klamať atd.
A čo sa týka zdravia, tak ani to zdravie nebudeme mať, keď sa do zdravotníctva neinvestujú peniaze, na operácie sa čaká dlho, lekári sú nespokojní, máme nedostatok zdravotníkov a priemerný vek dožitia na Slovensku je nižší ako priemer EU.
Pasivita a mlčanie je to najhoršie čo môže jednotlivec urobiť pre lepší a spravodlivejší život na Slovensku.
@zuzulka558 všade musíš nájsť kompromis,nikdy nič nie je 100pecentne,tak ako v živote,tak aj vo voľbách. Nikdy nik nebude každému vyhovovať, stačí len rozum a trocha predvídať ,pozorovať vyhlásenia, gestá každého z ponúkaných strán.
@napetra ja volit nejdem, pretoze som v zahranici a uz sa sem nemienim vratit. Doteraz som volila vzdy, lebo mi zalezalo na tom, aby sa moji blizki, ktori tam zostali, mali lepsie. Ale po poslednych parlamentnych a prezidentskych volbach som stratila poslednu kvapku nadeje a hovorim si, ze ked je to jedno tym, co tam ziju a ked su schopni zas a znovu volit si taku zumpu, ktora ich taha do ruskej prdele, a ktoru aj po tom vsetkom, po vsetkych "reformach" obhajuju, tak nech. Nech bedacia a nech idu este hlbsie do ruskej zadnice. Nic ine si nezasluzia, ked doteraz neotvorili oci. Bohuzial.
@napetra a keď sa tam dostane zas iný tak bude lepšie,,, všetci sú tak poprepajany a každý niečo špinavé za ušami ma,, pred nami sa neznesú a za kamerou kamoši,,, 5 rokov som sledovala zákony kto ale odklepol bola som zvedavá, hádali sa ze urcite nezahlasuju a predsa za hlasovali vždy aj keď kydali na seba,, proste si sľúbili niečo za niečo,, politika je špinavá hra. Na. Ľudí
@zuzulka558 Však to chápem, nikto nie je dokonalý, je potrebný aspoň aký taký kompromis.
No musíš uznať, že predsa len sú medzi politikmi aj rozdiely.
Demokratov, PS alebo SaS
@diewcatqoo Nie všetci sme volili tú "žumpu", ako si napísala, ktorí nám tu vládnu.
Volilo ich približne 1 milión Slovákov, čo je približne 1/4 obyvateľov. Ostatní ich nevolili, alebo bohužiaľ neboli voliť. Pritom Slovensko má niečo nad 5 miliónov obyvateľov.
Takže nevolila ich väčšina a ani väčšina s touto vládou nie je spokojná.

Pre mna sú neprijateľné Ps, Smer, Hlas, Republika, SNS z týchto nebudem volit ziadnu stranu, budem sa rozhodovat podľa toho, kto bude na hranici zvoliteľnosti. Aj keď obchodníkov zo SaS by som tiež rada vylucila