icon

Koho by ste volili?

27. feb 2025

Ak by došlo k predčasným voľbám

gribka1
27. feb 2025

Budem voliť podľa programu. Nemám obľúbenú stranu ani obľúbeného politika.

diewcatqoo
27. feb 2025

@napetra ano, uvedomujem si, ze ich nevolili vsetci. A drzim vam palce, aby ste dosiahli zmenu a nech o Ficovi a spol uz nepocut. Ja som uz rezignovala.

napetra
27. feb 2025

@diewcatqoo Díki za prianie. My nesmieme rezignovať, lebo tu žijeme a záleží nám na budúcnosti ďalších generácií.

zuzanita1609
27. feb 2025

@napetra mne to príde také sebecké. Tak ako aj pri niektorých dôchodcoch, ktorí povedzme si úprimne volia ako volia. Vôbec si neuvedomujú,že svojím rozhodnutím ovplyvnia životy mladým ľuďom,ale len tu a teraz sa my chceme mať "dobre"!!. Čo tam po tom,že už teraz deti ešte nenarodenych detí žijú na dlh a to sa ešte ani nenarodili. Nečudujem sa vôbec tým ženám,ktoré deti nechcú,som jedna z nich, ešte by sa len narodilo a už je štátu dlžník... Toto si vôbec niektorí neuvedomujú,ale zvolia opäť niečo o čom je známe,že nebolo pre Slovensko nijak prospešné,ba naopak, brali a berú všetko,čo sa dalo ( Smer a spol). Prirovnám to k Liptovskej Mare, nieže po nás potopa,ale po nás NIČ,len sucho,pláň a vietor pohravajuci sa s vyschnutou rastlinou.

jednoduchomaria89
27. feb 2025

No určite strany majú znaky organizovaného zločinu , podľa mna už nie je možné sa baviť o politickej strane . Aj keď je mi jasne , že nie všetci to tak vidia 🙄

gribka1
27. feb 2025

Mňa desí čo volí pracujúca vrstva, iba dôchodcovia to teda rozhodne nie sú. Ani také množstvo ako si ľudia myslia.

napetra
27. feb 2025

@zuzanita1609 Vystihla si to. Jednoduchší ľudia si to vôbec neuvedomujú, čo bude s našimi deťmi, alebo si myslia po nás potopa.
Nielen politická, ale aj ekonomická samovražda.
Smutná realita.

napetra
27. feb 2025

@gribka1 Aj ja si myslím, že podiel dôchodcov na voľbe súčasnej vlády sa zveličuje. Bohužiaľ veľa mladších ľudí verí dezinformačným webom, hoaxom a netušia čo je to nesloboda a Rusko.

zuzanita1609
27. feb 2025

@gribka1 povedala som niektorí dôchodcovia, bohužiaľ už sa v každej generácii nájdu takí,čo volia ako volia.

gribka1
27. feb 2025

Veď práve, to je katastrofa, vôbec tomu nerozumiem.

ahhola
27. feb 2025
https://www.youtube.com/watch?v=vqDBfNIjsz8

3.hod12.min.30.sec.
Skuste si to pustit a zamysliet sa, ci nakoniec tvoj hlas a tvoje "to prave" politicke presvedcenie nie je len iluzia... (prd vo vetre a realne rozhoduje stryko Sam...)

(Gribka, zuz, napet., mary, dievca)

gribka1
27. feb 2025

@ahhola Prd je celý ľudský život, len ilúzia. Aj tak sa dá. Ak si myslíš, že riadi strýčko Sam tvoj život je to pravda.

zuzanita1609
27. feb 2025

@ahhola Ale noták,to je nejaká nová sekta,ktorá verí,že svet ovláda len pár vyvolených? Iluminés, jašterés?...😏 Ďakujem za info,ale keby to tak bolo,nikde vo svete nie sú voľby a rovno by sa zvolilo,o nás bez nás. Tieto teórie, ktoré hádžu vinu na pár "neviditeľných", keďže si my obyčajní nedokážeme priznať,že sme len blbí?Kto to vlastne je? Kde sú? A o čo im ide? Zničiť svet, planétu,ľudí vo vojnách aby si tu postavili nejaký golfový areál a medzi sebou si ", vládli" ? 😏

tetapetra
27. feb 2025

Zatiaľ to vidím na návrat k sas.

gribka1
27. feb 2025

@zuzanita1609 Ľahšie obviniť druhého za vlastný život ako popracovať na sebe. Ináč nechápem, ľudia sú tak blbí, že sa nevedia na ničom dohodnúť, skoro nikomu sa nedá dôverovať, samé zákernosti, každý by najradšej svoju vlastnú stranu. Ale tu sa zrazu nejakí hentakí vedia dohodnúť a pekne krásne všetkých odrbávať a manipulovať podľa toho ako sa im zachce. Celý svet. Waaaw

euka210
27. feb 2025

Niet uz ani koho volit, poriadna strana tu nie je, asi jedine Kdh.

hzn123
27. feb 2025

Hocikoho len nie PS🤣

simca06022011
27. feb 2025

@zuzanita1609 ja si napr. nemyslim, ze dochodcovia su na vine:D vela ich vobec smer napr. nevolilo ani nevoli.. ale su to ludia, ktorych extremy neoslovia = a tym padom ked si politicke strany robia reklamu cez temy, ktore ich nezaujmu,alebo doslova pohorsuju, tak ich volit nebudu (a to plati aj o konzervativnejsich dospelych ludoch) a na just zakruzkuju "stary znamy smer". Ja poznam dost "mladych" naozaj nie dochodcov, co s kludom volili minule volby Sme rodinu, alebo Smer, alebo teraz v poslednych volbach Hlas (lebo citujem Pelle, je taky roztomily sympatacik a tuto nas "bystrican" ). ALE jasne, su ludia co volia milion rokov len FICA a budu ho volit, kym z politiky neodide, tak ako predtym volili len meciara
Ja tiez napr nebudem volit tieto SD strany, ale urcite ani PS... pretoze ani jedna neriesi, to co vidim ako podsatne a vytahuju ako temy same extremne somariny. Ale otazne je koho volit ? :DDD
Mne to pride ako fakt ako kocurkovo, predvadzat sa, ukazovat sa, afektovat, vykrikovat... a nezmysly riesit :D

zuzanita1609
27. feb 2025

@simca06022011 áno, súhlasím, už som vyššie spomenula,že nie všetci dôchodcovia. Mňa napríklad vždy poteší,keď sú na protestoch aj starší ľudia a nie je im ľahostajná budúcnosť svojích detí,vnukov,vnučiek. Naposledy v LM,som sa na námestí rozprávala s 75rocnou paní, ktorá volila aj Mečiara,aj Fica,ale povedala,že nič sa nemení,ba naopak zhoršuje. Že to ako sa vyjadruje Fico a spol je už veľmi nebezpečné, všetkých rozhadal či v rodinách, dedinách, mestách. Všetko sa začalo pandémiou
Pri vláde akú máme sa niektorým zdá, že sa majú dobre už len tí,čo kradnú, podvádzajú,netolerujú inakosť,keď sa celý svet mení,aj myslenie ľudí. Nechcú vidieť,ako to môže fungovať inde. Tak dáko mi to vravela.Čiže áno, veľmi si vážim tých dôchodcov (aj ostatných), keď sami pochopia a priznajú si,že sa zmýlili. Nikde nie je dobrý veľký extrém ,či z jednej strany a či z druhej,ale niečo medzi, dohodnúť sa,sme predsa len jeden národ. A pri včerajšom vyhlásení ministra neobrany si už myslím,že skúšajú pokiaľ ešte môžu zájsť,aby to nemuseli nahlas vysloviť - prinavrátiť Slovensko späť do totality, vlády jednej strany a zrušiť opozíciu, všetkých ktorí nesúhlasia.

marca12
27. feb 2025

PS alebo SaS

tanora
27. feb 2025

Určite Hnutie Slovensko, zaslúžilo sa o boj proti korupcii, podporu rodín cez sociálne opatrenia a tiež presadzuje proeurópsku orientáciu Slovenska.

gribka1
27. feb 2025

@tanora No ale vieš, že reálne nie sú schopní sa dohodnúť s inými stranami. Veľmi razia iba svoju cestu. A každý sa bojí čo zase vyvedie Matovič. A toľko % nebudú mať aby toto zvládli. Pokiaľ sa tiež neukludnia, hlavne ta kresťanská rétorika.

tanora
27. feb 2025

Kto s kým bude skladať vládu po voľbách je našťastie aj v naších rukách. Mňa napríklad veľmi vyrušuje, že strana PS sa vidí v spolupráci skôr s Hlasom ako s HS. Pre mňa je Hlas presne to isté ako Smer a ak by sa v minulých voľbách PSku podarilo zložiť koalíciu s Hlasom, mám za to, že by sme sa ničomu čo sa tu deje proste aj tak nevyhli. A čo zas " vyvedie" Matovič? V každom prípade, "vyvádzal" tak, aby pomohol ľuďom čo najviac. Ale v kresťanskej rétorike s tebou súhlasím, tam by sa mali naozaj mierniť.

gribka1
27. feb 2025

@tanora Presne, nikto toľko nedal rodinám ako Matovič. Vadil mi v iných veciach. Máme problém koho voliť. Keď začneme rozmýšľať kto s kým, tak ani po voľbách to nebude ok. A Republika sa nám tam vplíži, to už je ďalší Ficov partner. Zatiaľ veľmi veľmi zlé.

tanora
27. feb 2025

@gribka1 Asi viem ako to myslíš, chvíľkami som to mala podobne. Ale keď som sa na chvíľu zastavila a zamyslela tak musím dať za pravdu Matovičovi, média nám ho znechutili. Nech robil čokoľvek, všetko bolo zle a za všetko schytal kritiku. V časoch najväčších kríz kde nik nevedel čo robiť a čo nás čaká, tak namiesto pomoci sa dočkal len podrazov. Pomoc myslím od partnerov ..viď Sulík, pre mňa nepochopiteľné čo stváral, médii a opozície. Mne sa zdá, že SAS počas týcho kríz len kampaňovalo a naháňalo si hlasy na kritike. PS má momemtálne veľkú šancu poraziť Smer a držím im palce aby sa im to podarilo, ale nech sa potom postavia na správnu stranu a vyskladajú vládu bez mafie.

gribka1
27. feb 2025

@tanora Mne vadilo až rozhadzovanie peňazí na očkovacie lotérie, autá. To už preháňal. Klobúk dole za podporu rodiny a predčasný dôchodok po 40 rokoch. Títo to už zpizdili.

tanora
27. feb 2025

@gribka1 Očkovacia lotéria mala ľudí motivovať k očkovaniu a ak to zachránilo len jeden život, tak to neboli vyhodené peniaze a hlavne mala pritiahnuť ľudí k obrázovkam, kde sa podávali odborné informácie o COVIDe, ktoré vyvracali silné dezolé info (tých bolo ako húb po daždi). No a autá nekupovali za štátne peniaze, ale za peniaze ktoré dostali za voľby.

gribka1
27. feb 2025

@tanora Môj názor bol ten, že kto chcel, dal sa aj bez lotérie, kto nechcel ani milion by nepomohol. A hlavne by nemali teraz stále v hube, ako nás zadlžili.

tanora
27. feb 2025

@gribka1 Robili čo mohli a čísla o zadĺžení hovoria niečo iné. Kto chce psa biť, palicu si nájde 🙂. Pre mňa je to strana, ktorá toho aj v čase kríz dokázala najviac. Energo pomoc, pomoc rodinám, kurtzarbait, čerpanie dotácii, dôchodky, zmeny v zdravotníctve, benefity.... proste, nebudem im vyčítať maličkosti, keď majú za sebou kus dobrej roboty

momo00
27. feb 2025

Nevidím žiadnu stranu, ktorá by mala program a názory ktoré by ma zaujali. SAS je samovražda, smer hrôza, KDH nás chce vrátiť 100 rokov pred opice ( starci v dôchodku potrebujú plat), a nám stačia aj dve pohlavia. A orientácia je na každom z nás. V posledných rokoch nie je strana ktorá by nehrabala. Všetci majú šetriť a vláda si len pridáva. Mali by mať plat podľa toho ako vedia spravovať štát. Okrádajú celé Slovensko. V takomto duchu sa nikdy nepriblížime k vyspelejším krajinám. Tu má vláda iba veľké reči a skutek utek. My sme boli sebestačný štát a teraz sa podriaďujeme. Tak mi povedzte koho voliť, keď to vidím takto? Z môjho pohľadu zatiaľ žiadna strana za to nestojí aby som ju išla voliť. Ak sa do volieb niečo zmení, tak až potom dám niekomu hlas. Slovensko potrebuje zmenu, nie darmožráčov, klamárov a podvodníkov. A správy radšej nesledujem od kedy začala vojna s Ukrajinou. Najskôr nás strašili s blbým covidom a potom s vojnou. A ak niekto verí všetkému čo je v správach je blázon. A ani očkovanie ľuďom nepomohlo ako to všade písali. A testy? Zničilo to iba sliznice a zdravie. A verte mi radšej nevoliť nikoho ako voliť najmenšie zlo. Keby tak nešiel nikto k voľbám? Myslíte, že by to nemalo zmysel? Málo, aby vedeli že takto to už nikto nechce.