icon

Koho voliť vo voľbách túto sobotu?

21. mar 2024

Nepíšem to tu s cieľom rozprúdiť nenávisť, ale ja vážne neviem, koho mám voliť. Absolútne netuším a voľby sú už túto sobotu. Jediné, v čom mám jasno je, že nevolím Kotlebu a Ha-ra-bi-na. Pelle mi tiež veľmi nie je po chuti.

terezka1947
21. mar 2024

No,myslím,že je to jedno už,som skeptická. Lebo do druhého kola pôjde určite Pele a ten tam výhra,nech bude s kýmkoľvek 😔

ivana1592
21. mar 2024

@sirka9 nie vždy. Napríklad Čaputová bola dobrá prezidentka. Končí takže vieme to už teraz povedať že nás reprezentovala veľmi dobre.

paradajkova
21. mar 2024

Tak ludia volia rozne, vid video: https://twitter.com/ostravanda_/status/17704072... 😅 Oni volit pojdu, a co ty?

Ja volim Korcoka ✌️

tibor79
21. mar 2024

By som tu zakázala takéto hlúpe témy. Človek čo v tom nemá jasno chce ísť k voľbám? A to ovplyvňovanie zo vsetkych strán 🙈

qrstxyz
21. mar 2024

Keď potrebuješ rady od ostatných, tak radšej voliť ani nechoď.

cacorka2704
21. mar 2024

Korcoka 🙂

viestta
21. mar 2024

@tibor79 a napriek tomu, ze by si ich zakazala, tak ti neda a prispejes...

tibor79
21. mar 2024

@viestta 🤣a... Ahoj. Ty ma máš v zuboch, tak musiš rýpnuť. Niektoré prihluple témy nejde nevšimnúť. Aj tak vytvorené len na vyvolanie hádok. To je dnes in. Nie ľudí spájať ale rozdeľovať. Darí sa.

viestta
21. mar 2024

@tibor79 nie, mne si ukradnuta

tibor79
21. mar 2024

@viestta vďaka Bohu

knieza_pribina
21. mar 2024

Jedine Korčoka 😊

belllinka
21. mar 2024

@levandul_ka cim ta oslovil Harabin?

levandul_ka
21. mar 2024

@belllinka
odbornostou,
Vie byt ludsky,
Nie je nafukany, aj ked by mohol byt,
Je reprezentativny nehanbila by som sa za takeho prezidenta

apolka77
21. mar 2024

Stredoškoláci majú viac rozumu ako ich rodičia 👏🤞

apolka77
21. mar 2024

@levandul_ka 🤣🤣🤣🤣🤣 dúfam že žartujes.
Harabin je všetko len nie čo si napísala. Keď ho vidím s tými vygulenymi očami ako vrieska po moderátoroch, slina sa mu ťahá od ucha k uchu mám pocit že sledujem vypusteneho zo psychiatrie.

apolka77
21. mar 2024

@tibor79 nemyslím, že tieto témy sú vyvolane aby sa tu hádať. Skôr vytriezvieť z tejto demagógie ktorú tu koalícia dennodenne ukazuje.

ivana1592
21. mar 2024

@levandul_ka 😀 😀 To sa mi asi sníva že aj toto si 10% z nás myslí. Nuž dobre. Ale tak tu už sa fakt nič nedá robiť.

loliki
21. mar 2024

@levandul_ka Čo rozumieš pod pojmom ľudskosť a čo pod pojmom arogancia? Videla som ho a považujem ho za arogantného nafúkanca, neodborníka a žiadne vlastnosti na ňom nenachádzam, aby bol dobrým prezidentom.

marica61
21. mar 2024

Ja nechápem, ako nemôžete vedieť, koho voliť!!!
Veď pozerajte, čítajte, sledujte, ako sa kto správa ,
kto čo hovorí , pozrieť si aj alternatívu a porovnávať.
Veď máte svoj rozum a hlavne nevoľte len tak, aby sa nepovedalo, to radšej ostaňte doma. Voľte osobnosť, ktorá je pronarodna a nie ktorá bude slúžiť niekomu, tak ako to bolo doteraz. Verím, že sa rozhodnete správne🥰

fajnova
21. mar 2024

Keď sa spytas na koniku, ako keby si sa spýtala v centrále PS. Keď by si niekto dovolil napísať niečo iné, v momente ho tu zhejtuju a zosmiešnia. Tak radšej bude držať hubu a krok. Ja nenapíšem, hoci už som rozhodnutá. Každý nech si volí, koho chce a ostatných do toho nič nie je.

belllinka
21. mar 2024

@levandul_ka a vieš ako sa Hrabin zachoval k svojej manzelke a detom?
https://plus7dni.pluska.sk/domov/exkluzivna-spo...

tululu
21. mar 2024

Budem volit podla svojho svedomia a vedomia, cize predpokladam,ze moj hlas bude zbytocny. Ale odmietam volit mensie zlo. Jedna vec je zit v zhnitom state,druha vec je chranit si vlastnu integritu. Mozno keby sme sa viac starali o jedno,nemuseli by sme riesit druhe.

viestta
21. mar 2024

@fajnova netrep, je tu kopa prispevkov o to, ze budu volit Pellegriniho alebo Harabina. A aj pod tymi, co pisu o Korcokovi je kopa komentov od tych druhych. A aj na jednaj aj na drujej strane by niektore najradsej vechtom ubili tych, co si vybrali opacne. Staci citat.

mateson
21. mar 2024

@belllinka prosím ťa, načo sem ťaháš toto? Exmanželia na seba kydajú a ani srnka netuší kde je pravda. A nie , Harabina si nedokážem predstaviť vo funkcii prezidenta ani omylom.

carolynka
21. mar 2024

@levandul_ka Harabin je presny opak ludskosti a reprezentativnosti, nevidela si s nim ziadne videa alebo rozhovory? Ja by som sa hanbila za prezidenta tretej cenovej.
Ludia, vy zijete v nejakej alternativnej realite?

77nelinka
21. mar 2024

ja budem voliť Harabína

bloger
21. mar 2024

Harabin podľa mňa ani nemá šancu. Najhorúcajší kandidát je ten Korčok. Bude to zaujímavé.

estellas
21. mar 2024

Korčoka, nie je tam dobrý výber 😐.

77nelinka
21. mar 2024

@bloger áno, to je pravda, že nemá šancu. ale nechcem voliť tých dvoch, ktorých nám podsúvajú prieskumné agentúry

bloger
21. mar 2024

@77nelinka To je v poriadku rešpektujem tvoj názor.