Koho voliť vo voľbách túto sobotu?
Nepíšem to tu s cieľom rozprúdiť nenávisť, ale ja vážne neviem, koho mám voliť. Absolútne netuším a voľby sú už túto sobotu. Jediné, v čom mám jasno je, že nevolím Kotlebu a Ha-ra-bi-na. Pelle mi tiež veľmi nie je po chuti.
Tak ludia volia rozne, vid video: https://twitter.com/ostravanda_/status/17704072... 😅 Oni volit pojdu, a co ty?
Ja volim Korcoka ✌️
By som tu zakázala takéto hlúpe témy. Človek čo v tom nemá jasno chce ísť k voľbám? A to ovplyvňovanie zo vsetkych strán 🙈
Keď potrebuješ rady od ostatných, tak radšej voliť ani nechoď.
Korcoka 🙂
Jedine Korčoka 😊
@levandul_ka cim ta oslovil Harabin?
@belllinka
odbornostou,
Vie byt ludsky,
Nie je nafukany, aj ked by mohol byt,
Je reprezentativny nehanbila by som sa za takeho prezidenta
@levandul_ka 🤣🤣🤣🤣🤣 dúfam že žartujes.
Harabin je všetko len nie čo si napísala. Keď ho vidím s tými vygulenymi očami ako vrieska po moderátoroch, slina sa mu ťahá od ucha k uchu mám pocit že sledujem vypusteneho zo psychiatrie.
@levandul_ka 😀 😀 To sa mi asi sníva že aj toto si 10% z nás myslí. Nuž dobre. Ale tak tu už sa fakt nič nedá robiť.
@levandul_ka Čo rozumieš pod pojmom ľudskosť a čo pod pojmom arogancia? Videla som ho a považujem ho za arogantného nafúkanca, neodborníka a žiadne vlastnosti na ňom nenachádzam, aby bol dobrým prezidentom.
Ja nechápem, ako nemôžete vedieť, koho voliť!!!
Veď pozerajte, čítajte, sledujte, ako sa kto správa ,
kto čo hovorí , pozrieť si aj alternatívu a porovnávať.
Veď máte svoj rozum a hlavne nevoľte len tak, aby sa nepovedalo, to radšej ostaňte doma. Voľte osobnosť, ktorá je pronarodna a nie ktorá bude slúžiť niekomu, tak ako to bolo doteraz. Verím, že sa rozhodnete správne🥰
Keď sa spytas na koniku, ako keby si sa spýtala v centrále PS. Keď by si niekto dovolil napísať niečo iné, v momente ho tu zhejtuju a zosmiešnia. Tak radšej bude držať hubu a krok. Ja nenapíšem, hoci už som rozhodnutá. Každý nech si volí, koho chce a ostatných do toho nič nie je.
@levandul_ka a vieš ako sa Hrabin zachoval k svojej manzelke a detom?
https://plus7dni.pluska.sk/domov/exkluzivna-spo...
Budem volit podla svojho svedomia a vedomia, cize predpokladam,ze moj hlas bude zbytocny. Ale odmietam volit mensie zlo. Jedna vec je zit v zhnitom state,druha vec je chranit si vlastnu integritu. Mozno keby sme sa viac starali o jedno,nemuseli by sme riesit druhe.
@levandul_ka Harabin je presny opak ludskosti a reprezentativnosti, nevidela si s nim ziadne videa alebo rozhovory? Ja by som sa hanbila za prezidenta tretej cenovej.
Ludia, vy zijete v nejakej alternativnej realite?
ja budem voliť Harabína
Harabin podľa mňa ani nemá šancu. Najhorúcajší kandidát je ten Korčok. Bude to zaujímavé.
Korčoka, nie je tam dobrý výber 😐.

No,myslím,že je to jedno už,som skeptická. Lebo do druhého kola pôjde určite Pele a ten tam výhra,nech bude s kýmkoľvek 😔