Komu je smutno z konsolidačného balíčka?
Komu ešte prišlo slabo
Z konsolidacneho balíčka 🙈
Kam zmizli vsetky zname konikovske smeracky?
@vladuska20 Dúfala som, že sa to tak celosvetovo prevalí. Tento systém nechcú pustiť a nik nemá gule to zmeniť. Ešte ani víziu nikto nemá 😂
@gribka1 uvidime,co prinesu dalsie roky.
Väčšina koníka si to zvolila, takže môžte sa tešiť nad konaním vašich bohov a jeho služobníkov. A keď nie koníka, tak rodičov tých na koníkovi. To je trest za to, že nespravíte službu Slovensku a neschováte babičkám občianske preukazy v deň volieb.
@bennn no ty si blb, choď sa sťažovať svojej materi a babke, ale najprv ich vypusti z pivnice, kde si ich zavrel, aby neprežierali budúcnosť teba a tvojich deciek.
A ten poondiaty tehotensky prispevok pre ZDRAVE tehotne PRACUJUCE zeny nezrusia ani za toho pana😡 My budeme chodit cez sviatok do prace aby si buduce mamicky mohli znackove veci pre deti nakupit🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@iwesska tak otehotni aj ty ked zavidis jedinu vec chudaram matkam,jednu jedinu.Po tom prispevku ich caka zivorenie a krasny nastup do prace,kde ich nikto nechce.Zadrhni sa tym tehotenskym
@iwesska tak otehotni aj ty ked zavidis jedinu vec chudaram matkam,jednu jedinu.Po tom prispevku ich caka zivorenie a krasny nastup do prace,kde ich nikto nechce.Zadrhni sa tym tehotenskym
@anonym_90bfff Chuderam matkam? Nebud trapna prosim ta. Kocikovne,tehotenske,materska,rodicak, malo toho je??? Chudery matky su tie,co maju ZTP deti a musia si brat pozicku na zdravotne pomocky pre svoje deti, vyhlasovat zbierky na ich lieky a rehabilitacie a my sa tu mame skladat ZDRAVYM ZARABAJUCIM zenam na nextikove supravicky, 1000e kociky a pod? Ja mam uz davno odrodene a vyzili sme v pohode aj bez tohto stupidneho prispevku. Zjavne sa ta to tyka,tak ti to dvihlo tlak. Mrzi ma ak si tehotna a bez toho,aby si dostavala tento prispevok nevies zabezpecit svoje dieta. Ale to nie je problem statu.
@anonym_90bfff Chuderam matkam? Nebud trapna prosim ta. Kocikovne,tehotenske,materska,rodicak, malo toho je??? Chudery matky su tie,co maju ZTP deti a musia si brat pozicku na zdravotne pomocky pre svoje deti, vyhlasovat zbierky na ich lieky a rehabilitacie a my sa tu mame skladat ZDRAVYM ZARABAJUCIM zenam na nextikove supravicky, 1000e kociky a pod? Ja mam uz davno odrodene a vyzili sme v pohode aj bez tohto stupidneho prispevku. Zjavne sa ta to tyka,tak ti to dvihlo tlak. Mrzi ma ak si tehotna a bez toho,aby si dostavala tento prispevok nevies zabezpecit svoje dieta. Ale to nie je problem statu.
@iwesska Keby tu Ficové vlády niečo dobré urobili počas svojho vládnutia, tak sa až tak zbierky pre choré detičky nemusia robiť. Či čo tu robil desaťročia?
@iwesska kks,aky 1000eurovy kocik si kupis za rodicovsky
pridavok???Je vidno ze si bezdetna ked zavidis tych par centov na zivot.Taka mamicka ak nema muza a rodinu si zato sebe a svojmu dietatu kupi jeden rozok a pasteku a este aj to jej zavidis Ja by som skor zrusila invalidne dochodky simulantom a ze ich je.Poznam ich dost v mojom okoli co maju invalidny pre ""depresie".Alebo co takto uz konecne riesenie romskej otazky,tam ide kolko penazi??Uz ked sme pri tych rodicovskych dala by som podmienku poberania taku,aby dotycna aspon dva roky v kuse pracovala ale inak rodicovsky a tehotenske nie su problemy tohto statu,vsak ano!A hej,zdrava zena moze ist pracovat a dieta si zavesi pri tom na krk ako doplnok,trebarz na taku 12stku s dietatom,to je krasne realne ze
pridavok???Je vidno ze si bezdetna ked zavidis tych par centov na zivot.Taka mamicka ak nema muza a rodinu si zato sebe a svojmu dietatu kupi jeden rozok a pasteku a este aj to jej zavidis Ja by som skor zrusila invalidne dochodky simulantom a ze ich je.Poznam ich dost v mojom okoli co maju invalidny pre ""depresie".Alebo co takto uz konecne riesenie romskej otazky,tam ide kolko penazi??Uz ked sme pri tych rodicovskych dala by som podmienku poberania taku,aby dotycna aspon dva roky v kuse pracovala ale inak rodicovsky a tehotenske nie su problemy tohto statu,vsak ano!A hej,zdrava zena moze ist pracovat a dieta si zavesi pri tom na krk ako doplnok,trebarz na taku 12stku s dietatom,to je krasne realne ze
@anonym_90bfff Ja nikoho osobne nepoznám, ale všimla som si aké značky áut stoja na miestach zťp, pri obchodoch, a nechápem akí ľudia z nich vystupujú, aj ruky a nohy majú aj úsmev 😁😁😁😁.
@anonym_90bfff Ty sa nauc citat najprv s porozumenim,az potom ti budem odpovedat,lebo ja o voze,ty o koze. Splietas tu rodicak,pricom som pisala o tehotenskom prispevku. Ani netusis,co to je,naco to je. A zaklincovala si to hlaskou "vidno ze si bezdetna" 😂 Ako povies. Vidim,ze si tehotna a trieskaju s tebou hormony,trasies sa za tehotensky prispevok,pricom ludom s depresiami zavidis invalidny. To sa ani komenovat neda🙈
@mircalla A tebe dnes niekto stupil na otlak,ci co tu prskas? Aka tvoja smeracka banka?!!? 🤨😂 Vy dve si mozete podat ruky,kedze ani jedna ste nepochopili o com pisem. Jedna tu trepe,ze som bezdetna a mam otehotniet a druha ma vyhlasi za Smeracku.🤣🤦♀️No co sa tu ja dnes o sebe nedozviem🤣🤣🤣
@fiirsttiime vyfliaskala by som ich za to....

@gribka1 slovac nema na to gule,to sa u nas nikdy neudeje,take velke protesty.Ale tu rychlost by sme videli,ako by skoncila konsolidacia,hned by setrili na sebe,ak raz by na to doslo.Ale to bude az dalsia generacia,co by mohla mat gule.
@vladuska20 Dúfala som, že sa to tak celosvetovo prevalí. Tento systém nechcú pustiť a nik nemá gule to zmeniť. Ešte ani víziu nikto nemá 😂