icon

Konšpiračné teórie a kauza Jeffrey Epstein

26. feb 2026

Ahojte baby, sledujete kauzu okolo Epsteina? Ja som zacala pozerat rozne prispevky ohladom tohto, poprepletane aj mnohymi konspiraciamo, ktore v suvislosti s tymto davaju vacsi zmysel a az mi je z toho vsetkeho zle, co sa deje.
Sledujete tiez niekto?

anonym_9acaa7
26. feb 2026
@anonym_7f65c3

Hrozné naozaj, pozerala som video, kde rozprával o tom so slzami v očiach novinár, že vraždili deti a obsah ich hrubého čreva konzumovali..veľa toho je, nedá sa o tom ani rozprávať..
Utiekla z takej hostiny nejaká modelka, kričala zúfalo na ulici ,,že oni tam jedia ľudí,, naložili ju policajti a už ju nikto nikdy nevidel.

@anonym_7f65c3 toto mi ukazoval kolega, aj som videla to video tej modelky ako to kričala. Keby ta modelka žila, prečo by sa neozvala, že zije? Ja tomu verim, že jedli ludi. Veď koľko ludi sa chváli, že jedli polievku zo žraločích plutviciek, potkana, macku, psa, klokana, tak keď sú schopní ochutnat toto, prečo by nemali chcieť ochutnat upečené deti?

anonym_ed3a02
26. feb 2026

O tomto hovorila jedna z tých detských obetí Anneke Lucas už pred mnohými rokmi. Ako to funguje, aké brutality robia. Pozrieš tie videá a vieš, že hovorí pravdu a nie že hľadá senzácie alebo čo. Tých sieti je viac než len Epstein, bohužiaľ

anonym_7f65c3
26. feb 2026
@anonym_9acaa7

@anonym_7f65c3 toto mi ukazoval kolega, aj som videla to video tej modelky ako to kričala. Keby ta modelka žila, prečo by sa neozvala, že zije? Ja tomu verim, že jedli ludi. Veď koľko ludi sa chváli, že jedli polievku zo žraločích plutviciek, potkana, macku, psa, klokana, tak keď sú schopní ochutnat toto, prečo by nemali chcieť ochutnat upečené deti?

@anonym_9acaa7 presne, tiež mám známych čo pašujú tie syry s červíkmi, lebo to majú ako delikatesu, pritom je to zakázané a zaplatia za to čokoľvek, robia párty so steakmi zo pštrosa, guláš z kengury a kadečo zháňajú, lebo sú už všetkého prežratí..
Za 20 rokov neviem tiež aký guláš budú variť, keď už vyskúšajú všetko..
Preto verím, že mocní ľudia sú nezastaviteľní.
A potrebujú už šialenosti, lebo ich už nenadchne hocičo

julish
26. feb 2026
@anonym_9acaa7

@julish ako vieš? Všetky spisy ešte nie sú zverejnene. Okrem toho, že museli o Lajcakovi vediet, Drobu idu vraj zostreliť pred komunálnymi volbami jeho bratom, takze sa mozeme tesit, čo sa ešte podozvedame

@anonym_9acaa7 No a maju ich akoze riesit preventivne, ved co ak su spomenuti v tych este nezverejnenych castiach? Seriously?

anonym_1d8614
26. feb 2026
anonym_102d22
26. feb 2026
@julish

@anonym_9acaa7 No a maju ich akoze riesit preventivne, ved co ak su spomenuti v tych este nezverejnenych castiach? Seriously?

@julish snáď nečakáš, že budú kompromitovať svojich nasadených ľudí. Zverejňujú mená len tých, ktorý sa odmietajú podrobiť ich príkazom.

anonym_0f49d0
26. feb 2026

Prepojenie bude so vsetkymi vladami sveta,zo vsetkymi vlyvnymi ludmi politike aj menej vlyvnymi.Preto je politika spinava hra,a nikto tam neni cisty.Ja by som chcela naozaj vediet majitelov modelingovych agentur odkial chodili tie mlade zeny,dievcata zo slovenska,kto ich vlastnil a kto ich posielal.20 zien,dievcat.Preco to nezverejnia nech aj ludia vedia,nech aj zeny,dievcata co chcu byt modelkami,ze tato agentura nie.

anonym_0f49d0
26. feb 2026

To iste sa deje aj v Davose a inde,kde sa stretavaju elity aj europske.Kazdy fici na drogach,alkohole.Nikto tam neni taky,ze by nepil,nesnupal.Ale aj didi a jeho zvratenosti ako si stichli uz,ak toto nebude obrovske tak to tiez pojde do zabudnutia.

angelinja
27. feb 2026
@anonym_7f65c3

@anonym_9acaa7 presne, tiež mám známych čo pašujú tie syry s červíkmi, lebo to majú ako delikatesu, pritom je to zakázané a zaplatia za to čokoľvek, robia párty so steakmi zo pštrosa, guláš z kengury a kadečo zháňajú, lebo sú už všetkého prežratí..
Za 20 rokov neviem tiež aký guláš budú variť, keď už vyskúšajú všetko..
Preto verím, že mocní ľudia sú nezastaviteľní.
A potrebujú už šialenosti, lebo ich už nenadchne hocičo

@anonym_7f65c3 dobre ich utasat po hlave

anonym_68ae7d
27. feb 2026

Áno sledujem..je to otrasné... odporúčam youtube kanál tadeas a tajny uzivatel

anonym_d4056c
27. feb 2026

Neviem si to prestaviť, že aj Tay..S. ,Jen..A a Ad.S . Všetkých troch mám veľmi rada.To snáď ani možné nie je, hrôza, grc.Adam,že kyticu kupuje každý rok na deň matiek Jeniffer.

michaelkanr
27. feb 2026

Jedna vec je, ze sa tam ozaj diali hrozne veci, druha, ze nie kazdy, kto spomenie pizzu, je rovno pedofil. Skratka netreba srobovat jeden zaver na vsetkych a teraz si napriklad prechadzat rozhovory s celebritami a patrat a pocitat tam slovo pizza.
Fascinujuce na tom je, ze aj ked sa taketo nieco odhali, tak to ludom nestaci a miesto pranierovania potvrdenych vinnikov ziadaju tresty pre niekoho, kto tam bud nie je alebo v inom kontexte (v sukromnych rozhovoroch mohli spomenut aj pannu mariu, ale to neznamena, ze ona sama bola v tom namocena, ze).
Takze ta spirala ide len hlbsie a ludia namoceni v konspiraciach tuzia po este vacsich senzaciach, “obycajne” zneuzivanie maloletych im nestaci, tam uz rovno musi ist o jedenie deti (mimochodom viete, ze ta kriciaca modelka s pripadom epstein nesuvisi?)
Akakolvek zla realita, konspirator si ju potrebuje predstavovat este horsiu a nahanat sa za chimerami a nie potvrdenymi vinnikmi. Preto konspiracie nemam rada, lebo prinasaju len prazdne reci, zlo, ziadnu napravu, ziaden pozitivny prinos. A balamutia ludom hlavy, aby boli stale ponoreni v nejakych teoriach.

la_dolce_vita
27. feb 2026
@anonym_autor

@janulka1802 presne to zlahcovanie je najhorsie. Niekedy mam pocit, ze sme sa mohli o tychto veciach dozvediet preto, ze to je nejaky experiment na nas, ze ok, dozvieme sa strasne veci a co? Zatvorime predtym oci a oni si budu moct robit svoje zverstva dalej, lebo sa dozvedia, ze vlastne to je ludstvu jedno? Lebo keby ti vysokopostaveni ludia nechceli aby sme sa o tom dozvedeli, tak by sme sa to pravdepodobne nedozvedeli..

@anonym_autor ano, sledujem to a presne to nacasovanie... co je za tym?? A tiez je dost mozne, ze stale zije, ta jeho smrt je neista a ma vela pochybnosti. Clovek ako on, ja by som sa ani necudovala, ze niekde zije a je happy.

anonym_91cede
27. feb 2026

Čím krmis svoju myseľ to bude okolo teba rast. Prečo si radšej nepustis napr podcasty od Junga? Dozvieš sa ako si vieš za 4 minúty preprogramovat myslenie. Dozvieš sa veľa iných dôležitých vecí. Tým ze budeš sledovať konšpiračné teórie nebudeš šťastnejšia práve naopak začne sa ti balast usadzat v živote, tým ze nad tým budeme smútiť a krútiť hlavou neprestanú ľudia hladovať umierať neskončí sa násilie a bude sa v tebe usidlovat vacsi strach. Načo je to dobre? Komu tým pomôžeš? Stráž si svoju rodinu a mysli dobre aby tvoja rodina bola v bezpečí. Bojíš sa chodiť po uliciach? Ja napríklad nie. Mam dosť dôvery ze som v bezpečí. Verím ze aj moje dcéry sú v bezpečí. To ze sa niečo deje vo svete neznamená ze sa to musí diat aj nam. Celý svet sa nedá zachrániť ale môžeš začať zachraňovať na domácej pôde

la_dolce_vita
27. feb 2026
@anonym_91cede

Čím krmis svoju myseľ to bude okolo teba rast. Prečo si radšej nepustis napr podcasty od Junga? Dozvieš sa ako si vieš za 4 minúty preprogramovat myslenie. Dozvieš sa veľa iných dôležitých vecí. Tým ze budeš sledovať konšpiračné teórie nebudeš šťastnejšia práve naopak začne sa ti balast usadzat v živote, tým ze nad tým budeme smútiť a krútiť hlavou neprestanú ľudia hladovať umierať neskončí sa násilie a bude sa v tebe usidlovat vacsi strach. Načo je to dobre? Komu tým pomôžeš? Stráž si svoju rodinu a mysli dobre aby tvoja rodina bola v bezpečí. Bojíš sa chodiť po uliciach? Ja napríklad nie. Mam dosť dôvery ze som v bezpečí. Verím ze aj moje dcéry sú v bezpečí. To ze sa niečo deje vo svete neznamená ze sa to musí diat aj nam. Celý svet sa nedá zachrániť ale môžeš začať zachraňovať na domácej pôde

@anonym_91cede chapem, ako to myslis a aj suhlasim, ale na druhu stranu chcem byt informovana. Osobne nepocitujem strach a mam svoj vnutorny svet, ale rozrisit si obzory nie je chyba. Zlym ludom by presne toto vyhovovalo, ze sa starame iba o seba.

anonym_91cede
27. feb 2026
@la_dolce_vita

@anonym_91cede chapem, ako to myslis a aj suhlasim, ale na druhu stranu chcem byt informovana. Osobne nepocitujem strach a mam svoj vnutorny svet, ale rozrisit si obzory nie je chyba. Zlym ludom by presne toto vyhovovalo, ze sa starame iba o seba.

@la_dolce_vita lenže to sú všetko konšpiracie nepodložené dôkazmi. Hovorí o tom každý z každej strany zrazu cudzí ľudia o tom hovoria a masy im veria. Ako vieme co je a čo nie je pravda? Naozaj sú ľudia takí sprostí ze keď by robili niečo také niekde si to zaznamenajú alebo sa tým budú chváliť? Neverím tomu proste.. Všímame si doma dostatočne svoje vlastné deti? Napríklad moji rodičia si nevšimli že som bola sikanovana ani ze som mala detské depresie. Prečo som za nimi nešla? Pretože doma nebola pôda kde bola dôvera. Bola som tiež zneužitá takisto sa mi vyhrážali veľakrát som musela rodičom klamať kam idem. Bola som spočiatku naivná a spadla som do toho lebo ma na motali na sladké rečicky, trvalo to roky. Riešim to až teraz na terapiach. Rodičia o tom nevedeli lebo aj keď sa čosi dozvedeli bola to moja chyba. Nebolí zli ale nevnímali tak potreby dieťaťa ako som ja potrebovala. Kde mame istotu ze naše deti sa netrápia? Koľko detí trpí už doma alebo v škole ale nad tým privierame oči? Dočkáme sa spravodlivosti? Zvyčajne nie. Ale musíme ísť ďalej

la_dolce_vita
27. feb 2026
@anonym_91cede

@la_dolce_vita lenže to sú všetko konšpiracie nepodložené dôkazmi. Hovorí o tom každý z každej strany zrazu cudzí ľudia o tom hovoria a masy im veria. Ako vieme co je a čo nie je pravda? Naozaj sú ľudia takí sprostí ze keď by robili niečo také niekde si to zaznamenajú alebo sa tým budú chváliť? Neverím tomu proste.. Všímame si doma dostatočne svoje vlastné deti? Napríklad moji rodičia si nevšimli že som bola sikanovana ani ze som mala detské depresie. Prečo som za nimi nešla? Pretože doma nebola pôda kde bola dôvera. Bola som tiež zneužitá takisto sa mi vyhrážali veľakrát som musela rodičom klamať kam idem. Bola som spočiatku naivná a spadla som do toho lebo ma na motali na sladké rečicky, trvalo to roky. Riešim to až teraz na terapiach. Rodičia o tom nevedeli lebo aj keď sa čosi dozvedeli bola to moja chyba. Nebolí zli ale nevnímali tak potreby dieťaťa ako som ja potrebovala. Kde mame istotu ze naše deti sa netrápia? Koľko detí trpí už doma alebo v škole ale nad tým privierame oči? Dočkáme sa spravodlivosti? Zvyčajne nie. Ale musíme ísť ďalej

@anonym_91cede co a kde je pravda? Netusim..

anonym_138a74
27. feb 2026

@anonym_autor je okolo toho bum a bublina a nakoniec to dopadne ako u Puff Diddyho. Že vraj doživotie mal dostať a zapletený Jay Z a Beyoncé a kulty a bla bla. A nakoniec sedí len Diddy a to len na 4 roky, polku už má za sebou a nedokázali mu nič, ibaže na tých párty sa natierali olejom a trtkali o 100 6. Takže asi tak. 🥴

anonym_f418cb
27. feb 2026
@anonym_91cede

@anonym_91cede ved to vsetko zaznamenaval Epstein, aby ti ludia boli vydieratelni, toto uz nie su konspiracie, ved to su odtajnene materialy, a to vidis len to, co nezaciernili
a niektori si mysleli, ze nad nich nie je, preto sa aj chvalili, ale vacsinou je to v kodoch, alebo sa teraz zistilo, ze k nim patril aj tvorca Simpsonovcov, tak je ti jasne, ze nic nepredpovedali, ale schvalne ukazovali, co sa deje, lebo si myslel, ze sa na to nepride, ved kolko je zaznamov aj z minulosti, ze to mnohe celebrity naznacovali, alebo aj povedali, ale bud potom zahadne umreli, alebo sa stiahli z verejneho zivota, napr. modelka Karen Mulder, ked verejne vyhlasila, ze ju znasilnili, napr. kniza Albert, tak verejne vyhlasili, ze sa zblaznila, lebo berie drogy a dali ju do liecebne, a s jej karierou je koniec

autor
27. feb 2026
@anonym_91cede

@anonym_91cede ake konspiracie, ved toto je vsetko pravda ohladom toho, ze J.E. a jeho "priatelia" mucili, znasilnovali a vrazdili male deti, dievcata, mlade zeny.

autor
27. feb 2026
@la_dolce_vita

@la_dolce_vita presne, ved oni na tom stavaju, ze ludia sa dnes o nikoho nezaujimaju.
Par dni dozadu som videla video, kde nastrcili skrytu kameru na ulicu plnu ludi a akoze uniesli dieta - cca 10 rocny chlapec isiel po ulici, schmatol ho nejaky chlap a zabocil s nim do ulicky. Tolko ludi co to videli, pokrcili plecami a isli dalej akoby nic, ze az. Chore chore, kam tato spolocnost speje, neviem

anonym_00ad00
27. feb 2026
@anonym_138a74

@anonym_autor je okolo toho bum a bublina a nakoniec to dopadne ako u Puff Diddyho. Že vraj doživotie mal dostať a zapletený Jay Z a Beyoncé a kulty a bla bla. A nakoniec sedí len Diddy a to len na 4 roky, polku už má za sebou a nedokázali mu nič, ibaže na tých párty sa natierali olejom a trtkali o 100 6. Takže asi tak. 🥴

Tieto zvratenosti sa deju aj v nasej socialnej vlade a nikto to neriesi.
@anonym_138a74 uz ked spominas olej. Bohvie preco si nas prezident gay objednal niekolko litrov detskeho oleja.😉

mandarinka1984
27. feb 2026

.

anonym_2696a0
27. feb 2026
@anonym_91cede

@anonym_91cede no tak ked niekto unesie tvoje dcery, bude ich mucit, znasilnovat neviem co vsetko este, ako ti bude, ked ostatni ludia povedia - ja sa s tym zaoberat nejdem, lebo je to prilis hnusne a vlastne to moje deti neboli, tie su v bezpeci, tak ma to nezaujima? S takymto postojom sa dostaneme tam, ze ta bohata skupina ludi si bude uz verejne robit s nami co chce, lebo budu vediet, ze nikto sa o nikoho nezaujima.

malav
27. feb 2026
@la_dolce_vita

@anonym_autor ano, sledujem to a presne to nacasovanie... co je za tym?? A tiez je dost mozne, ze stale zije, ta jeho smrt je neista a ma vela pochybnosti. Clovek ako on, ja by som sa ani necudovala, ze niekde zije a je happy.

@la_dolce_vita ja si tiez myslim, ze on so svojimi kontaktmi a peniazmi a pakami, ktore mal, nezomrel

anonym_2696a0
27. feb 2026
@anonym_f418cb

@anonym_91cede ved to vsetko zaznamenaval Epstein, aby ti ludia boli vydieratelni, toto uz nie su konspiracie, ved to su odtajnene materialy, a to vidis len to, co nezaciernili
a niektori si mysleli, ze nad nich nie je, preto sa aj chvalili, ale vacsinou je to v kodoch, alebo sa teraz zistilo, ze k nim patril aj tvorca Simpsonovcov, tak je ti jasne, ze nic nepredpovedali, ale schvalne ukazovali, co sa deje, lebo si myslel, ze sa na to nepride, ved kolko je zaznamov aj z minulosti, ze to mnohe celebrity naznacovali, alebo aj povedali, ale bud potom zahadne umreli, alebo sa stiahli z verejneho zivota, napr. modelka Karen Mulder, ked verejne vyhlasila, ze ju znasilnili, napr. kniza Albert, tak verejne vyhlasili, ze sa zblaznila, lebo berie drogy a dali ju do liecebne, a s jej karierou je koniec

@anonym_f418cb ano, aj ja som to videla, tie celebrity, ktore sa snazili ist proti nim bud zomreli, zmizli, stiahli sa z verejneho zivota, pripadne z nich urobili blaznov. Ved maju kupene media, to je jasne, mozu ovplyvnovat verejnu mienku, ako im to vyhovuje.
A ked si pozriete tie rozhovory celebrit, kde vravia o tych pizza party, oni sa este aj tak na seba pozeraju pritom, ze vedia o com hovoria a my tupci to nikdy nezistime, uplny vysmech do tvare.
Vsak taka Jennifer Aniston v minulosti vravela, ako sa zdravo stravuje, ziadne uhlohydraty a neviem co a potom si dava pizzu a Sandler ju vychvaluje, aku uzasnu pizzu vie spravit? Nedava to zmysel, ak ma ist o ozajstnu pizzu

anonym_d4056c
27. feb 2026
@anonym_2696a0

@anonym_f418cb ano, aj ja som to videla, tie celebrity, ktore sa snazili ist proti nim bud zomreli, zmizli, stiahli sa z verejneho zivota, pripadne z nich urobili blaznov. Ved maju kupene media, to je jasne, mozu ovplyvnovat verejnu mienku, ako im to vyhovuje.
A ked si pozriete tie rozhovory celebrit, kde vravia o tych pizza party, oni sa este aj tak na seba pozeraju pritom, ze vedia o com hovoria a my tupci to nikdy nezistime, uplny vysmech do tvare.
Vsak taka Jennifer Aniston v minulosti vravela, ako sa zdravo stravuje, ziadne uhlohydraty a neviem co a potom si dava pizzu a Sandler ju vychvaluje, aku uzasnu pizzu vie spravit? Nedava to zmysel, ak ma ist o ozajstnu pizzu

@anonym_2696a0 Konfrontovali niekde týchto známych hercov ?

la_dolce_vita
27. feb 2026
@anonym_2696a0

No ved ta pizza...

juliet86
27. feb 2026

mna by zaujimalo ci sa fakt zabil alebo to bol cover up a niekde si spokojne zije....

anonym_f418cb
27. feb 2026
@juliet86

mna by zaujimalo ci sa fakt zabil alebo to bol cover up a niekde si spokojne zije....

@juliet86 isto žije, ved to je tiež aká náhoda, že práve vtedy zaspali bachari, a ešte aj kamery nefungovali...oni si fakt myslia, že ľudia sú úplne blbí, ved aj ta zavreta "Ghislaine Maxwell" je uplne ina osoba, ani len poriadnu dvojnicku nenasli