Konšpiračné teórie a kauza Jeffrey Epstein
Ahojte baby, sledujete kauzu okolo Epsteina? Ja som zacala pozerat rozne prispevky ohladom tohto, poprepletane aj mnohymi konspiraciamo, ktore v suvislosti s tymto davaju vacsi zmysel a az mi je z toho vsetkeho zle, co sa deje.
Sledujete tiez niekto?
O tomto hovorila jedna z tých detských obetí Anneke Lucas už pred mnohými rokmi. Ako to funguje, aké brutality robia. Pozrieš tie videá a vieš, že hovorí pravdu a nie že hľadá senzácie alebo čo. Tých sieti je viac než len Epstein, bohužiaľ
@anonym_7f65c3 toto mi ukazoval kolega, aj som videla to video tej modelky ako to kričala. Keby ta modelka žila, prečo by sa neozvala, že zije? Ja tomu verim, že jedli ludi. Veď koľko ludi sa chváli, že jedli polievku zo žraločích plutviciek, potkana, macku, psa, klokana, tak keď sú schopní ochutnat toto, prečo by nemali chcieť ochutnat upečené deti?
@anonym_9acaa7 presne, tiež mám známych čo pašujú tie syry s červíkmi, lebo to majú ako delikatesu, pritom je to zakázané a zaplatia za to čokoľvek, robia párty so steakmi zo pštrosa, guláš z kengury a kadečo zháňajú, lebo sú už všetkého prežratí..
Za 20 rokov neviem tiež aký guláš budú variť, keď už vyskúšajú všetko..
Preto verím, že mocní ľudia sú nezastaviteľní.
A potrebujú už šialenosti, lebo ich už nenadchne hocičo
@julish ako vieš? Všetky spisy ešte nie sú zverejnene. Okrem toho, že museli o Lajcakovi vediet, Drobu idu vraj zostreliť pred komunálnymi volbami jeho bratom, takze sa mozeme tesit, čo sa ešte podozvedame
@anonym_9acaa7 No a maju ich akoze riesit preventivne, ved co ak su spomenuti v tych este nezverejnenych castiach? Seriously?
Z náhodných videí, tancujú mu tam dievčatá.
https://www.justice.gov/epstein/files/DataSet 1...
https://www.justice.gov/epstein/files/DataSet 1...
@anonym_9acaa7 No a maju ich akoze riesit preventivne, ved co ak su spomenuti v tych este nezverejnenych castiach? Seriously?
@julish snáď nečakáš, že budú kompromitovať svojich nasadených ľudí. Zverejňujú mená len tých, ktorý sa odmietajú podrobiť ich príkazom.
Prepojenie bude so vsetkymi vladami sveta,zo vsetkymi vlyvnymi ludmi politike aj menej vlyvnymi.Preto je politika spinava hra,a nikto tam neni cisty.Ja by som chcela naozaj vediet majitelov modelingovych agentur odkial chodili tie mlade zeny,dievcata zo slovenska,kto ich vlastnil a kto ich posielal.20 zien,dievcat.Preco to nezverejnia nech aj ludia vedia,nech aj zeny,dievcata co chcu byt modelkami,ze tato agentura nie.
To iste sa deje aj v Davose a inde,kde sa stretavaju elity aj europske.Kazdy fici na drogach,alkohole.Nikto tam neni taky,ze by nepil,nesnupal.Ale aj didi a jeho zvratenosti ako si stichli uz,ak toto nebude obrovske tak to tiez pojde do zabudnutia.

Hrozné naozaj, pozerala som video, kde rozprával o tom so slzami v očiach novinár, že vraždili deti a obsah ich hrubého čreva konzumovali..veľa toho je, nedá sa o tom ani rozprávať..
Utiekla z takej hostiny nejaká modelka, kričala zúfalo na ulici ,,že oni tam jedia ľudí,, naložili ju policajti a už ju nikto nikdy nevidel.
@anonym_7f65c3 toto mi ukazoval kolega, aj som videla to video tej modelky ako to kričala. Keby ta modelka žila, prečo by sa neozvala, že zije? Ja tomu verim, že jedli ludi. Veď koľko ludi sa chváli, že jedli polievku zo žraločích plutviciek, potkana, macku, psa, klokana, tak keď sú schopní ochutnat toto, prečo by nemali chcieť ochutnat upečené deti?