icon

Kto je Soros a jeho vplyv na politiku?

25. jún 2024
miskakyska
25. jún 2024

Kde beriete energiu na tieto neustále súboje ľudia?

april171
25. jún 2024

@markusrasford to bola irónia, očividne keď rozdávali zmysel pre humor, musel si stáť v inom rade 😁
Mier ✌️

dualsense
25. jún 2024

@markusrasford 🙂vidíš,zase veria hlupostim.ktore ti podsunuli médiá .brat je policajt 27 rokov.akmpoznas niekoho u polície,ktorý čo ťa odslúžil,tak ti povie informácie, z ktorých budeš prekvapený...;)

markusrasford
25. jún 2024

@dualsense co mi posunuli média?

markusrasford
25. jún 2024

@april171 som nesmierne rád že ty si stala v tom správnom rade. Béke

karolina04
25. jún 2024

@miskakyska vládnuť Slovensku je jedna radosť! A je jedno kto je pri moci, tu sa zereme medzi sebou akoby nám zato platili.

dualsense
25. jún 2024

@markusrasford o Curilovcoch...

markusrasford
25. jún 2024

@dualsense nič mi nepodsunuli média. Ich advokát na tb pustil nahrávku Fica ktorú šíril a následne pustil originál nahrávku curilovcov. Ich advokát nie media

dualsense
25. jún 2024

@markusrasford ach jaj...nebudem ti to tu písať,ale vedz,že ďaleko si mimo reality ...

markusrasford
25. jún 2024

@dualsense hlavne ze ty si blizko opäť. Ja nesledujem konšpiračné weby ani advokáta Paru. Ale argument že ty si vedľa je veľmi silný. Úplne si ma dostala stačí napísať ty si vedľa. Je to dostačujúci argument pre teba.

dualsense
25. jún 2024

@markusrasford prečítaj si príspevok vyššie,napísal som ti,brat je u polícii 27 rok.,Pravda je, že ale úplne daleko od toho,čo si myslíš ty🙂budeš prekvapený,keď sa ukončí vyšetrovanie...never všetkému,čo ti hovoria v médiách.

markusrasford
25. jún 2024

@dualsense a co tvoj brat je záruka pravdovravnosti? Lebo to povedal policajt. Slobodník bol 40 rokov v polícii a kradol ako po nebohom

markusrasford
25. jún 2024

@dualsense ja nebudem prekvapený. Mňa sa ten prípad nedotýka. Práve včera vyšetrovateľ uzavrel prípad curilovcov a na prekvapenie vyšetrovateľ uviedol ze Fica netreba vypočuť ze odkiaľ mal nahrávku. TO Smeru uviedlo ze niekto im doručil nahrávku a nevedia kto. A bummm vysetrene

dualsense
25. jún 2024

@markusrasford pekné sny🤣

viestta
25. jún 2024

@markusrasford nakoniec sa dozvieme, ze to poslal ten chudak stary z Ameriky. Staci trochu natahovat debatu

markusrasford
25. jún 2024

@viestta áno Gyorgy to poslal. Vieš to je smutné ze im argumentujes ale oni to nechápu.

victoriab
25. jún 2024

@markusrasford presne tak, argumwnty su zbytocne, oni nie su schopni ich chapat..zial.

markusrasford
25. jún 2024

Videl som tu TB kde advokát Kubina pustil nahrávku Fica a nahrávku ktorá odznela v ich kancelarii. A nakoniec aj prepis tých nahrávok bol zverejnený na tej TB a nakoniec mi ako argument napíše že som vedľa lebo jej brat je u polícii. K..a argument

dualsense
25. jún 2024

@markusrasford ty máš nejaký komplex,poruchu??ako ti to mám napísať,že žiješ úplne mimo reality..ty vidíš nejakú primitívnu tlačovku... a mne povieš ,že čítam konšpiračné weby.Tebe keby aj ukážem cely priebeh vyšetrovania,tak aj tak si pôjdeš svoje..Ty keby zistíš celú pravdu ako to je,tak sa zbláznis a zrútis sa..🙂

markusrasford
25. jún 2024

@dualsense už si išla spat.

markusrasford
25. jún 2024

@dualsense nikto nevyvratil tu primitivnu tlačovku ale Ficove zostrihane video bolo vyvrátené. Neboj nezrutim sa. Ja som úplne v pohode.

markusrasford
25. jún 2024

@dualsense aj Kocnerova komunikácia s Jankovskou zo Smeru bola fikcia

viestta
25. jún 2024

@dualsense a ty ako hasic ako vies co je vo vysetrovacom spise? Jaj, brat je 27 rokov policajt. A ak by aj nahodou tento pripad vysetroval ako moze vynasat to co je predmeom vysetrovania? Zas nemysli si, ze sme palcom robeni a ty nas ohuris a zrutime sa z toho. My vydrzme vela. Napriklad Fica po stvrty krat predsedom vlady. Napriklad Ficove tlacovky. Napriklad aj Ficove vylevy co dava na fb... Musis uznat, ze uz sme celkom zoceleni, nas len tak hocico do kolien neda...

markusrasford
25. jún 2024

@dualsense MR. Kováčik 68:0

markusrasford
25. jún 2024

@viestta to fakt nemá význam. To je hrach na stenu

dualsense
25. jún 2024

@viestta a je to tu,zase najmudrejsia odborníčka na všetko🙂kde som.pisal.ze viem čo je v spise???napísal som,že proste viem od neho informácie,ktoré keby viete,tak sa zbláznite,lebo by ste to neprežili,že nie všetko je tak,ako V to.podsuvaju...koniex debatyztoto.tu nemá význam,vy ste tu normálne sekta🙂

viestta
25. jún 2024

@dualsense ty si urcite mudrejsi ako ja, kedze vies co ja prezijem a co nie. Na teba skutocne nemam. Takze ano, ukonci s nami nevedomymi svoju debatu. Nedosahujeme tvoju uroven. Odporucam ti debaty so seberovnymi.

autor
26. jún 2024

@petronelag a co ma z toho ten spros,má peniaze a venuje ich cudzím ľuďom len tak?Ja verím ze Fico Tara ale zasa ten Alex s jeho tatkom robia zadarmo to ze rozdávajú peniaze?

autor
Autor odpoveď zmazal
jednoduchomaria89
26. jún 2024

@april171 tak tak vďaka bohu za našich slovenských milionárov a politikov , ktorí tak veeeela robia pre Slovensko a chránia Slovensko pred liberálmi a zidojastermi , neviem ani kde začať , všade naokol vidíme obrovské investície , zvyšovanie životnej úrovne , výstavby ciest , krásne hetero slovenské rodiny , krásnu Slovensku kultúru , brutálne lacné a kvalitne potraviny , benzín samozrejme tiež lacnie výrazne od 1.10. , moderne top nemocnice v každom kraji , zástupy ľudí čo strašne chcú pracovať na Slovensku , a dalo by sa pokračovať , ibaže by nie 😥