Kto je Soros a jeho vplyv na politiku?
@markusrasford ale podla nich to nebol ani Fico, ani Pociatek, Kali, Danko, smerohlas, ani, ani ani....😂
Potom im jednoznacne a logicky vyplyva, ze to bol Soros, Caputova, Simecka, Zidojastery a mozno trochu pastafariani.😂
@stanulienkat jednu vec by som chcel vedieť. Ze kde na tieto informácie chodia. Keď niekto napíše že Simecka študoval v Amerike a bla bla . A ona není schopná si dohliadať informácie tak ma ide vystret. A ešte sa hrdo prezentuje ze aká je múdra.
@viestta to si nepísala ty ale on ani čítať nevie. No žiaľ...to sú narodovci po Dankovi.
@markusrasford Mne nezáleži na tom či študoval v USA alebo Anglicku, ale akú záverečnú prácu s akým prínosom napísal.
@markusrasford mas pravdu. Veta "Keby Soros nebol, Fico a spol by si nasli niekoho ineho", ktora obashuje hypoteticku moznost je prilis zlozita na pochopenie pre koalicny elektorat.
@petronelag ty si vari tu jeho zaverecnu pracu aj citala ked vies posudit jej prinos?
@petronelag ty si ju čítala určite. O čom je?
@viestta nedohodli sme sa
Starý 90 ročný dedko...ale pre Slovákov hrozba národa 🤦
Lebo veď liberalizmus a LGBT....ale, že cesty ako na Marse, nemocnice väčšina čistá katastrofa, školstvo bieda....ale pán mega liberálny šoroš nás ide zničiť.
Pomoc Slovensko chraň sa!
A nie nie som volič PS,ale toto čo robí koalícia na čele s mega odborníkmi je sen...
@petronelag ako je zjavne ze ty si volic smero hlasu ôk nič v zlom. Len mi vysvetli prečo ta trápi Simecka? Véd on je politik PS nie vládnej moci. Prečo sa netrapis nad skutkami Šutaja vid. posledná kauza vydávanie pasov co riesis Simecku nikdy nevladol
@markusrasford keby neboli komunisti,tak by sme nemali ani to, čo máme .Ta zlatá demokracia. a vlády v nej nedokážu udržiavať ani to,čo ti zlí komunisti vybudovali .
Autorka či autor gratulujem k mega ultra uber polarizujucej téme kde sa po 1000 a prvý krát presvedčíme že na Slovensku nie je možná respektujuca diskusia 😂
Kto je Soros?
Za Á satan, zidojaster, člen NWO, dôkaz zidobolsevickych konšpiračnych teórii, proste stelesnenie satana a čistého zla 😂
Za Bé dobrák od kosti, ľuďomil, chrumkavý deduško a kto na neho povie škaredé slovo je retard 😂
Pravda ako vždy bude niekde uprostred ale nie je zaujímavá tak ako priblble extrémne názory.
Ak chceš vedieť kto je Soros je tu Wikipedia, wikileaks a ďalšie zdroje - podľa ktorých z nich organizáciu co založil zneužívaju tajné služby "najdemokratickejsej" krajiny sveta na aktivity ktoré štát oficiálne nemôže vykonávať lebo sú v rozpore s medzinárodným právom. Či s nimi pan S začal spolupracovať dobrovoľne alebo sa mu vyhrážali je otázne. Nič to nemení na fakte že jeho organizácia financovala veľa dobrých projektov čo reálne pomohli ľuďom a suplovali to kde na ľudí štát s prepáčením s*al.
Takže je možno kontroverzný, osf má istú povesť ale zločinec a diabol nebude.
Nudné však?
Zaujímavejšie je sledovať "večný" zápas progresívcov a fikovcov aka dezoláti verzus libtardi. No chorá doba.
@aalt kto povedal,ze Fico nic?Zlodej krici chytte zlodeja-to je v politike klasika.Fico je Pan Politik,to sa mu neda popriet ale to zaroven hovori za vsetko….
@markusrasford ,Sorosovci ovplyvnuju politicke dianie po svete,ale nedalo by sa to,keby nemali podporu v jednotlivych statoch-medzi politkmi,mediami,jednotlivcami atd.Ak ,,pojde,, sorosacka agenda Ficovi ,,poruke,, ,Fico bude o Sorosvi ticho ale ak zacne byt zaujimave na sorosacke financovanie mimovladok kydat a prinesie to politicke body,tak bude Fico poukazovat a kydat na Sorosa a Soroscata.Taky je nas pan Fico ,taky vzdy bol a taky vzdy bude.
@dualsense nepochopil si komunistov. Nepísal som o tých co budovali. Ale o tých co kradnú
@dualsense prečo ju urážas? Není najmúdrejší ale určite múdrejšia ako ty a není zaslepena. Uvažuje normálne nepotrebuje konšpiračné weby ako ty. Není hanba keď ma niekto triezvejsi názor ako ja sám.
@dualsense na to, ze si na MK ani nie dva mesiace, mas velky prehlad. Taky velky, az by som povedala, ze si reinkarnacia niektoreho zo zrusenych nickov.
V kazdom pripade pre mna je prijatelnejsia liberalna obcianska spolocnost, ktoru podporuje Soros ako (akoze) socialna demokracia Orbanovho typu, ktoru sa nam tu snazi vnutit sucasna koalicia.
@petronelag No za Sorosove peniaze študoval napr. taký Orbán. Ktorý dokonca od neho osobne bral peniaze. A z tých peňazí sa vybudovala cela jeho politická strana.
Ako sa hovorí: bez vetra sa ani lístok nepohne.
@oblecenie99 tak aspoň tu máme dôkaz, že Soroš financuje blbosti. 😅
@markusrasford ty urcujes čo je konšpiračný web??ja som ti dal jasne dva dôkazy,zjavne si si to nepozrela ...zaslepena si jedine ty,nedokážeš.prijat pravdu...Vidis,ja si zase myslím o sebe ,že ja uvažujem normálne🙂bola chyba sem vôbec niečo písať,tu sa proste iný názor nepripúšťa 🙂
@dualsense ja som muz. Ináč ti poradím ja si spomínam keď Fico v TV púšťal nahrávku curilovcov. Nakoniec vysvitlo ze tie nahrávky boli postrihane toľko k tvojim videami. Kto ich robil Kalinak ml? Alebo..
@dualsense nie ja neurčuje ale kto čerpá info ktoré sa nezakladá na pravde alebo sú polo pravdivé tak sa označujú ako konšpiračné. Je zjavne ze cerpas s takýchto webov.

@dualsense túto krajinu rozkradli bývalí komunisti a ŠtB a nebol to Soros ktorý tu dal do smútku zdravotníctvo, školstvo, poľnohospodárstvo a mohol by som pokračovať napr. súdnictvo. Nie nebol to SOROS.