Kto stojí za radikálnou zmenou správania sa Fica
Niektore ma poznate. Mozno sa pamatate, ked som filozofovala, ze za Ficovou radikalnou zmenou v spravani musi nieco stat. Nejaky tlak. Nielen slovenska "mafia" . Musel sa dostat k moci, aby zabezpecil novely TZ. Ale stale este nieco neidentifikovatelne viselo v povetri, nieco, co malo vplyv na jeho identitu. Nieco ho tlacilo. A je to tu. Steve Bannon. Ako pekne do seba vsetko zapada. Aj prislovie: Podla seba sudim teba. Fico sa kvoli chceniu zvysenia vlastnej prestize dostal do podrucia. Preto preventivne zacal utocit na mimovladky, dalej na ovplyvnovanie volieb z Anglicka.... Pretoze to sam praktizoval. Najlepsia obrana je utok. Ja som si myslela, ze sa boji, on chcel len na vyslnie. Teda sa dostal pod tlak. Babka. V sucasnosti je strateny. A mozno sa uz naozaj boji.
Je jedno, kto bude zvolený, aj tak budú musieť robiť to čo im prikážu globalisti rovnako ako vlády západnej Európy. Ktorá normálna vláda by dobrovoľne nechala otvorené hranice pre ilegálnych migrantov, ktorí znásiľňujú dievčatá a ženy, kriminalita stúpla o 100% a polícia s tým nič nerobí.... Samozrejme, že sa o tom nepíše v ideologicky skorumpovaných novinách a TV. Keď v UK niekto napíše on line koment proti režimu, tak je zavretý pre hatret, nastal tam totalitný režim po Brexite Čo sa deje na západe príde onedlho aj k nám s tým už nič nenarobíme. Takže tieto dohadovačky o politike medzi vami sú úplne zbytočné.
To je odpoveď na otázku diskusie čo je za radikálnou zmenou správania sa Fica.
Je jedno, kto bude zvolený, aj tak budú musieť robiť to čo im prikážu globalisti rovnako ako vlády západnej Európy. Ktorá normálna vláda by dobrovoľne nechala otvorené hranice pre ilegálnych migrantov, ktorí znásiľňujú dievčatá a ženy, kriminalita stúpla o 100% a polícia s tým nič nerobí.... Samozrejme, že sa o tom nepíše v ideologicky skorumpovaných novinách a TV. Keď v UK niekto napíše on line koment proti režimu, tak je zavretý pre hatret, nastal tam totalitný režim po Brexite Čo sa deje na západe príde onedlho aj k nám s tým už nič nenarobíme. Takže tieto dohadovačky o politike medzi vami sú úplne zbytočné.
@anonym_d6e249 nemam slov🫣🙄🧐😳 🤣🤣🤣
Keďže tu vystupuješ anonymne,prosím napíš mi akého si pohlavia, kde žiješ, koľko máš rokov a aku maspracu. Sii veľmi zaujímavá vzorka.
@anonym_d6e249 nemam slov🫣🙄🧐😳 🤣🤣🤣
Keďže tu vystupuješ anonymne,prosím napíš mi akého si pohlavia, kde žiješ, koľko máš rokov a aku maspracu. Sii veľmi zaujímavá vzorka.
@anonym_191afb do súkromnej správy ti pošlem aj meno s rodným číslom 🙂 ???
@anonym_191afb a zasa simecka zdrazi-v pohode musi sa ,fico zdrazi-likviduje nas
@anonym_984ae7 ty máš rada keď naletíš na nejake klamstva?To máš ako v partnerstve radšej od začiatku vedieť o partnerovy bez klamstiev ako naletieť klamárovy a trieskať si hlavu s bruchom pred.sebou.Áno skalná základňa ho volila preto lebo Fico a doverujú mu za každých okoloností,vedeli aj ti že tliacha keď hovori o lacných potravinách.No veľa ľudí naletelo na jeho sladke rečičky o tom ako sa vyrieši utláčanie a nesloboda počas covidu 🤣🤣🤣 o tom ako Matovic pôjde sedieť 😅 o tom že keď oni prídu tu bude sveta žiť; jaaaaj a ešte to hlavne ANI NÁBOJ NA UKRAJINU 🤣🤣🤣.Tak ako prezident ogabal ľudí že on je prezident mieru či čo a keď bude prezident Korčok, muži pôjdu bojovat na Ukrajinu
@anonym_d6e249 mám brata už 20r v UK a žiadnu totalitu nespomína 🤷♀️ Jedine čo vidí je že po brexite išli všetky ceny hore a platy nerastú.
@anonym_d6e249 vlastne sa zhodneme. Ficovo vystupovanie sa zmenilo, lebo sa dostal do podrucia extremistov.
Uz som pisala. Slusnym pristupom sa mu podarilo odmietnut kvoty. Dalo sa.
Ako chce v sucasnosti nieco dosiahnut, ked sa vyjadruje opovrzlivo, ked kde chodi, ohovara toho druheho, prezradza interne informecie z rokovani
@anonym_d6e249 mám brata už 20r v UK a žiadnu totalitu nespomína 🤷♀️ Jedine čo vidí je že po brexite išli všetky ceny hore a platy nerastú.
@hubka51 máš pravdu, je to raj na zemi, preto tam denne prichádza niekoľko stoviek nelegálnych migrantov denne už vyše dekády, ale to si brat nevšimol, že 🙂
@hubka51 aj u nas je platny trestny zakon - vid uväzneny Bombic.
Vyguglila som si, ze v UK platia zakony, ktore umoznuju uväznit niekoho, kto na socialnych sietach podporuje hanobenie rasy, naroda a pod. Aj mimovladky obhajujuce ludske prava sa vraj na to pozeraju.
@anonym_d6e249 ja reaugem na tu tvoju totalitu 🤣
@hubka51 nie je to moja totalita, že má tvoj brat klapky na očiach a nevidí čo sa okolo neho deje je fakt smutné. Btw, troluješ tu o veciach o ktorých nemáš ani zdanie, len preto, že máš brata v UK, žila si tam ? Pozri si na YT politické debaty o uk a potom tu skús mudrovať. https://www.youtube.com/shorts/gEJWOuq1wmY
@hubka51 nie je to moja totalita, že má tvoj brat klapky na očiach a nevidí čo sa okolo neho deje je fakt smutné. Btw, troluješ tu o veciach o ktorých nemáš ani zdanie, len preto, že máš brata v UK, žila si tam ? Pozri si na YT politické debaty o uk a potom tu skús mudrovať. https://www.youtube.com/shorts/gEJWOuq1wmY
@anonym_d6e249 neupadajme do osobnostnej roviny., prosim.
Zmazala som moj prispevok, ale napisem ho znova, pouzijuc tvoje slova:
"za radikálnou zmenou správania sa Fica" je to, ze v UK "nastal totalitný režim po Brexite".
Miesas dokopy velmi vela skutocnosti bez ladu a skladu.
Jednoducho, asi ta trapi situacia v UK a v Europe kvoli migrantom a ich vycinaniu. A kvoli neutichajucemu prilevu novych. To trapi vsetkych, nielen teba. Riesi sa to.
Dalej ta trapi, ze je o tom zakazane rozpravat. V tomto nemas pravdu. Je rozdiel rozpravat, referovat o tom, diskutovat o tom vs. slovne napadat, sirit nasilie. Vsak to by som znameho navstevovala v UK väzeni... A zverejnuje sa, co sa deje. Len to teraz nie je top svetova tema. Top je vojna na Ukrajine, vystrelky Trumpa, bezpecnost Europy, ekonomicka situacia v nej.
Priebezne sa riesia aj migranti, mne sa zda, ze pomaly. Tema medzi verejnostou EU sa udrzuje na ziskavanie volicov extremnej pravice. Do uplneho popredia vstupi pred volbami. A aky bude vysledok? Ako v USA po zvoleni Trumpa. Strielanie hore-dole. Plus, AfD je za legalne drzanie zbrani ako v usa. To postupne zvysi "bzpecnost" vsade 🙃
@anonym_d6e249
Miesas Fica a UK po Brexite, v zmysle, ze Fico je proti nelegalnej migracii a za slobodu slova. Nechce, aby tieto prvky prenikli na Slovensko. A preto je agresivny.
Suhlas v tom, ze je proti nelegalnej migracii. Legalne tu pozyva pracovnikov.
Ale co sa tyka cenzury, tu zacal zavadzat uz pri zmene RYVS.
Dalsim zaujimavym faktom je, tvoje neustale zdoraznovanie "po Brexite". Cize preto sponinali pripadny vystup z EU, aby nenapadnemu zavadzaniu totality nebranila EU? Vsak zakony EU zatial ako tak chrania, skumaju zrusenie specialnej GP, teraz sa rozmysla o vymene Zilinku, pretoze to kritizoval.
Ty si, v konecnom dosledku napisala, ze EU vlastne chranila UK pred totalitnym rezimom.
Mozme si byt isty, ze po nastoleni krajnej pravice ten totalitny rezim nastane. Najprv v Nemecku, potom aj v Holandsku.
@anonym_d6e249
Strasenie globalizmom 🙃 To je prirodzeny vyvoj spolocnosti. Spolupraca, vzdy pisem, ze svet sa zmensuje. Stale rychlejsie. Tak isto, ako prechod na elektronicku menu casom nastane (o tom rozpravala ta dievcina tiez) Kedysi bol vymenny pbchod, potom sa platilo aj solou.... To prinasa doba, nie je to zavadzanie kontroly nad nami, aby sme mohli byt obmedzovani. Vsak ucty v bankach sa daju zablokovat aj teraz (uz v Grecku ich xablokovali, ked kvoli handrkovani o pomoci Grecku padla vlada Radicovej), "kontrolovani" sme - danove priznania, katastre....
Ano, ako pises, nic nevyriesime tu na koniku, len si mozme ozrejmit fakty, dozvediet sa nieco nove, vymenit si skusenosti. .
@anonym_d6e249 "Pozri si na YT politické debaty o uk a potom tu skús mudrovať."
Ako? Ok, klikol som na to ale som to nepočúval. Pozrel som asi tak 2 sekundy a chápem to dobre? Ty si dala odkaz na nejakého jutubera a nazývaš to politickou debatou? Také video natočím aj v kuchyni.
Mňa udivuje čo sa to šíri. Nejaký chlapík sa rozhodne ze youtube dáva dobré odmeny tak poďme tam zarobiť a rozprávať nejaké somariny? Ja si pozerám ako opraviť niektorú elektroniku, ako vyriešiť problém s malými šróbkami v notebooku. Niečo na čo mi pomôže. Čo mi dá hodnotu. Niečo kde ľudia museli vynaložiť energiu a vedomosti aby to mohli odovzdať. A namiesto toho ľudia vyhľadávajú nejakých tlčhubov ktorí len ryžujú z reklamy a potom si idú zo zárobkov na pizzu a smejú sa akí sú ľudia blbí?
@anonym_d6e249 "Pozri si na YT politické debaty o uk a potom tu skús mudrovať."
Ako? Ok, klikol som na to ale som to nepočúval. Pozrel som asi tak 2 sekundy a chápem to dobre? Ty si dala odkaz na nejakého jutubera a nazývaš to politickou debatou? Také video natočím aj v kuchyni.
Mňa udivuje čo sa to šíri. Nejaký chlapík sa rozhodne ze youtube dáva dobré odmeny tak poďme tam zarobiť a rozprávať nejaké somariny? Ja si pozerám ako opraviť niektorú elektroniku, ako vyriešiť problém s malými šróbkami v notebooku. Niečo na čo mi pomôže. Čo mi dá hodnotu. Niečo kde ľudia museli vynaložiť energiu a vedomosti aby to mohli odovzdať. A namiesto toho ľudia vyhľadávajú nejakých tlčhubov ktorí len ryžujú z reklamy a potom si idú zo zárobkov na pizzu a smejú sa akí sú ľudia blbí?
@hiro po 2 sekundách sledovania ideš robiť závery, si dobre povrchný človek. Nech sa páči môžeš sledovať jeho politické debaty a dozvedieť sa zaujímavé informácie. Btw má vyše 20milionov sledovateľov a blbý si ty podľa tvojho trápneho komentu.
@hiro po 2 sekundách sledovania ideš robiť závery, si dobre povrchný človek. Nech sa páči môžeš sledovať jeho politické debaty a dozvedieť sa zaujímavé informácie. Btw má vyše 20milionov sledovateľov a blbý si ty podľa tvojho trápneho komentu.
@anonym_d6e249 Vygooglil som si čo to je za pošuka. Akože nejaký komik ktorý si k sebe volá zločincov? Super. A milióny zblbutých ľudí mu to žerie? Tak to je koniec.
"Rogan sa bráni tým, že nie je lekár ani novinár, ale len zabávač, ktorý vedie neformálne rozhovory a snaží sa o „otvorenú diskusiu“."
@anonym_d6e249 Vygooglil som si čo to je za pošuka. Akože nejaký komik ktorý si k sebe volá zločincov? Super. A milióny zblbutých ľudí mu to žerie? Tak to je koniec.
"Rogan sa bráni tým, že nie je lekár ani novinár, ale len zabávač, ktorý vedie neformálne rozhovory a snaží sa o „otvorenú diskusiu“."
@hiro nevidel si s ním ani jednu debatu a ideš súdiť podľa wikipédie ?? Strata času s obmedzeným človekom ako ty.
@anonym_d6e249 ja že kliknem na link a tam politicka debata medzi nejakymi politikmi 🙈Však si ty sledovala Bombica a jeho "politicku reláciu" kde si pozýval našu politickú "elitu" národa 🤷♀️?Lebo to je tiež tento spôsob diskusie.Btw brat si nijako oči nezatvára ano povedal aj to že je tam veľa migrantov lebo je to lacna pracovna sila.Ale žeby tam bola nejaka TOTALITA 🤔?
@anonym_d6e249 ja že kliknem na link a tam politicka debata medzi nejakymi politikmi 🙈Však si ty sledovala Bombica a jeho "politicku reláciu" kde si pozýval našu politickú "elitu" národa 🤷♀️?Lebo to je tiež tento spôsob diskusie.Btw brat si nijako oči nezatvára ano povedal aj to že je tam veľa migrantov lebo je to lacna pracovna sila.Ale žeby tam bola nejaka TOTALITA 🤔?
@hubka51 poslala som krátke video človeka ktorý má prehľad a zhrnul to do pár minút, keby vám to trošku myslelo stačí si prečítať komenty, kde sa k tomu vyjadrujú Briti.
Na 2 strane je 30 minutové video, kde debatujú o situácii v Európe a UK predpokladala som, že si si ho pozrela keď si ma označila.
Btw migranti prichádzajúci ilegálne na loďkách nepracujú, berú len dávky a okrádajú ľudí na uliciach, ohrozujú ich na zdraví...
@hubka51 poslala som krátke video človeka ktorý má prehľad a zhrnul to do pár minút, keby vám to trošku myslelo stačí si prečítať komenty, kde sa k tomu vyjadrujú Briti.
Na 2 strane je 30 minutové video, kde debatujú o situácii v Európe a UK predpokladala som, že si si ho pozrela keď si ma označila.
Btw migranti prichádzajúci ilegálne na loďkách nepracujú, berú len dávky a okrádajú ľudí na uliciach, ohrozujú ich na zdraví...
@anonym_d6e249
Prosim ta, neurazaj spoludiskutujucich. Dakujem
@anonym_d6e249 Napĺňa sa predsa Kalergiho plán...
@hiro nevidel si s ním ani jednu debatu a ideš súdiť podľa wikipédie ?? Strata času s obmedzeným človekom ako ty.
Bruce Springsteen Street of Minneapolis
https://share.google/pJtDEks3995VRiWRX
@anonym_d6e249 v zhudobnenej podobe o tom, co sa v sucasnosti deje v usa. Spevakova skladba Born in the U.S.A. ma tiez svoju vypovednu hodnotu
Bruce Springsteen Street of Minneapolis
https://share.google/pJtDEks3995VRiWRX
@anonym_d6e249 v zhudobnenej podobe o tom, co sa v sucasnosti deje v usa. Spevakova skladba Born in the U.S.A. ma tiez svoju vypovednu hodnotu
@eva8 https://www.youtube.com/shorts/xGCr7Nn9xcU
nezabudni čítať komenty 🙂
@anonym_d6e249
Mna zaujimal tvoj nazor, nie komenty 😉
Vypocuj si dnesnej Sobotne dialogy. To nebolo vystupenie komika, ale nasho premiera.
https://www.stvr.sk/radio/archiv/1134/2725651
@eva8 https://www.youtube.com/shorts/xGCr7Nn9xcU
nezabudni čítať komenty 🙂
@anonym_d6e249 ako ten tvoj link suvisi so strelbou v Minessote? 🙃
@anonym_d6e249 ako ten tvoj link suvisi so strelbou v Minessote? 🙃
@eva8 nevidíš ten paradox?? Zakladáš politické diskusie a nič o tom nevieš, info si dohľadaj, samozrejme nie sledovaním správ v Markíze...
@eva8 nevidíš ten paradox?? Zakladáš politické diskusie a nič o tom nevieš, info si dohľadaj, samozrejme nie sledovaním správ v Markíze...
@anonym_d6e249
Sobotne dialogy nie su spravy na Markize, ale rozhovor v rozhlase (asi na TA3 vidno aj obraz). A rozpraval priamo p. premier, o ktorom som zalozila tuto temu.

@anonym_984ae7 "simecku volila bratislava fica zvysok Slovenska treba sa zamysliet preco"
To je úplne jednoduché. Jedni chcú vládu ktorá podporí zamestnancov, podnikateľov tak aby sme zarábali viac a druhí chcú viac peňazí od štátu - dávok, dôchodkov, štátnych platov.
Bohužiaľ ľudí priamo závislých od peňazí čo im dá štát je väčšina - cez 2 milióny, tým je jedno ako sa má zvyšok pracujúcich ktorí to financujú svojimi odvodmi a daňami.
@hiro PS vyhrala aj v Kosiciach, Trencine, co ma velmi prekvapilo, aj v Banskej Bystrici (kedysi Kotlebovci). Ale mas pravdu, jedine bratislavsky kraj mal prvenstvo, co sa tyka PS