Kto stojí za radikálnou zmenou správania sa Fica
Niektore ma poznate. Mozno sa pamatate, ked som filozofovala, ze za Ficovou radikalnou zmenou v spravani musi nieco stat. Nejaky tlak. Nielen slovenska "mafia" . Musel sa dostat k moci, aby zabezpecil novely TZ. Ale stale este nieco neidentifikovatelne viselo v povetri, nieco, co malo vplyv na jeho identitu. Nieco ho tlacilo. A je to tu. Steve Bannon. Ako pekne do seba vsetko zapada. Aj prislovie: Podla seba sudim teba. Fico sa kvoli chceniu zvysenia vlastnej prestize dostal do podrucia. Preto preventivne zacal utocit na mimovladky, dalej na ovplyvnovanie volieb z Anglicka.... Pretoze to sam praktizoval. Najlepsia obrana je utok. Ja som si myslela, ze sa boji, on chcel len na vyslnie. Teda sa dostal pod tlak. Babka. V sucasnosti je strateny. A mozno sa uz naozaj boji.
@eva8 táto vláda vie, že ďalšie volby nevyhrá, preto rozkrasava tento štát vo veľkom. Aby sa potom mohli biť do hrude, že "máte čo ste chceli". To isté urobili Matovicovi - ktovie ako by to dopadlo, keby nebol dôvod a vojna. Ja ako matka som sa za Matovicov3j vlády mala dobre
@anonym_fb53e5 uz moc nerozkradaju, uz len cielavedomo rujnuju tento stat, aby sme sa mali co najhorsie. Naspirili si, buducnost ostatnych ich nezaujima. Ale kto vie? Aj mi niekedy napadlo, ze si zabezpecia dozivotne pozicie nejakymi novelami/zmenami zakona/ustavy 😉 Ale ked vidia, ako nevedia udrzat Slovensko, tak rozhadzuju peniaze.... Mozno este kumpani uzavru pusu ponuknutim/ predajom niekolkych akcii Kalinakovho zbrojarskeho biznisu. No uvidime, co bude...
@eva8 táto vláda vie, že ďalšie volby nevyhrá, preto rozkrasava tento štát vo veľkom. Aby sa potom mohli biť do hrude, že "máte čo ste chceli". To isté urobili Matovicovi - ktovie ako by to dopadlo, keby nebol dôvod a vojna. Ja ako matka som sa za Matovicov3j vlády mala dobre
@anonym_fb53e5 Matovič dostal do vienka všetko čo mohol, pandémiu, vojnu. Nech je aký je, riešili sa kauzy a nie "naši ľudia". A aj ja ako matka a matka samoživiteľka som si vedela aj ušetriť. Teraz? Teraz som rada, že vyjdeme k ďalšej výplate. A to sme už traja.
Každopádne, ak už toto, čo sa momentálne deje, neotvorí oči voličom smeru a hlasu (áno, aj hlasu), tak ja už neviem. Aj keď...moja ex takmer svokra mi vravela - "aj tak je to len naraficene, veď Lajčák taký solídny pán" takže no...
@anonym_612599 ale ten "opicak" nic take neslubuje... na rozdiel od tvojich oblubencov. Ti slubovali a naivni uverili.
@la_dolce_vita presne. Praveze sucasna opozicia otvorene uvazovala o zvyseni dani.. Odor by bol za rovnu dan, ze ta nastartuje ekonomiku. Koalicia tvrdi, ze rovna dan prehlbi rozdiel medzi chudobnymi a bohatymi

@jimbean keď prevezme moc Ten opicak Simecka, ceny v potravinách klesnú na polovicu a prídavky sa zvýšia o 300%
@anonym_612599 ale ten "opicak" nic take neslubuje... na rozdiel od tvojich oblubencov. Ti slubovali a naivni uverili.