Kto stojí za radikálnou zmenou správania sa Fica?
Niektore ma poznate. Mozno sa pamatate, ked som filozofovala, ze za Ficovou radikalnou zmenou v spravani musi nieco stat. Nejaky tlak. Nielen slovenska "mafia" . Musel sa dostat k moci, aby zabezpecil novely TZ. Ale stale este nieco neidentifikovatelne viselo v povetri, nieco, co malo vplyv na jeho identitu. Nieco ho tlacilo. A je to tu. Steve Bannon. Ako pekne do seba vsetko zapada. Aj prislovie: Podla seba sudim teba. Fico sa kvoli chceniu zvysenia vlastnej prestize dostal do podrucia. Preto preventivne zacal utocit na mimovladky, dalej na ovplyvnovanie volieb z Anglicka.... Pretoze to sam praktizoval. Najlepsia obrana je utok. Ja som si myslela, ze sa boji, on chcel len na vyslnie. Teda sa dostal pod tlak. Babka. V sucasnosti je strateny. A mozno sa uz naozaj boji.
Postupne citam. Prosim, diskutujme bez osobnych utokov, zachovavajme slusnost, aj ked je vypäta situacia ❤️
Dakujem 🙂
@anonym_ebe0e3
@anonym_cde029
@anonym_984ae7 mne sa paci, ze miesto toho, aby ste uznali, ze ste tupi a ze ste volili hnoj, namiesto toho nezabudnete spomenut Simecku. V kazdej vete a prispevku. Co z tohto hnoja urobil Simecka?? Poprosim vymenovat. Hanba by ma fackala takto zahmlievat. Dobre viete, ze len uplny primitiv voli tuto vladu a za boha si to nepriznate. Miesto toho len tliachate o Simeckovej starej materi. Lebo na nic ine nemate mozgovu kapacitu. Pozrite sa na strareho alkoholika, co vam rozkrada republiku. Cnostny vzor tradicnej slovenskej rodiny, co sa curwi vo Vietname, potom fetak Kali, co zasobuje zbranami vami nenavidenu Ukrajinu a dobre na tom zaraba. Potom teply Peto-aj ked nenavidite buzerantov. Teply prezident mieru, ktory strasi vojnou a zaroven sa pcha do riti vojnovemu stvacovi. Primitivi ala huliak, nabozenski retardovani fanatici typu Kufa. Ozran a dement Danko.
Keby som mala cely ten hnoj vymenovat, tak by mi nestail den.
Ale kto je na vine, ze neprosperuje nasa republika, ze mame najdrahsie potraviny, najdrahsie energie, ze sa menime na rit Europy a rusku gubverniu??
No jasne, ze za to moze SIMECKA!!!!!!!
@anonym_191afb ale pointu si uplne vystihla

@anonym_ebe0e3
@anonym_cde029
@anonym_984ae7 mne sa paci, ze miesto toho, aby ste uznali, ze ste tupi a ze ste volili hnoj, namiesto toho nezabudnete spomenut Simecku. V kazdej vete a prispevku. Co z tohto hnoja urobil Simecka?? Poprosim vymenovat. Hanba by ma fackala takto zahmlievat. Dobre viete, ze len uplny primitiv voli tuto vladu a za boha si to nepriznate. Miesto toho len tliachate o Simeckovej starej materi. Lebo na nic ine nemate mozgovu kapacitu. Pozrite sa na strareho alkoholika, co vam rozkrada republiku. Cnostny vzor tradicnej slovenskej rodiny, co sa curwi vo Vietname, potom fetak Kali, co zasobuje zbranami vami nenavidenu Ukrajinu a dobre na tom zaraba. Potom teply Peto-aj ked nenavidite buzerantov. Teply prezident mieru, ktory strasi vojnou a zaroven sa pcha do riti vojnovemu stvacovi. Primitivi ala huliak, nabozenski retardovani fanatici typu Kufa. Ozran a dement Danko.
Keby som mala cely ten hnoj vymenovat, tak by mi nestail den.
Ale kto je na vine, ze neprosperuje nasa republika, ze mame najdrahsie potraviny, najdrahsie energie, ze sa menime na rit Europy a rusku gubverniu??
No jasne, ze za to moze SIMECKA!!!!!!!
@anonym_191afb tiez slovnik, prosim