Ktorého prezidenta voliť v nadchádzajúcich voľbách?
Čo je podla vas najmenšie zlo, a naopak najváčšie v týchto volbach? Uprimne stale neviem že koho voliť
Pokial. niekto naozaj nevníma kam nás táto autokraticky boľševická vláda unáša- a čerešničkou na torte by už bolo len mať tam dosadenú ich podržtašku , tak už naozaj neviem podľa čoho by sa tak mal niekto rozhodovať koho voliť za prezidenta… táto vláda je najvačsie dno všetkých vlád, ktoré naša krajina doteraz mala.. Verím že aspoň prezidenta budeme mať na úrovni, ktorý diplomaticky napraví, čo tu tento boľševik snaží zničiť a kým nás stihne dostať do úplnej izolácie od celého sveta okrem ruska..
volím osobnosť, a tou je Korčok, nie Ficovu handru na topánky, ktorou je Pellegrini
@martul nie, nepotrebujem sa vyjadrovat v kazdej teme, vyjadrujem sa len tam, kde mam co povedat. A politika sa ma bytostne dotyka, pretoze kazde rozhodnutie politikov ma priamy dopad na kazdeho z nas, aj ked si to mnohi nemyslia. Politika ovplyvnuje aj to aby sme mohli splacat hypoteky, aby sme vsetci mohli zarobit na slusne zivobytie, aby sme sa citili v tejto krajine bezpecne a spokojne.
@stellarstar áno musíme.
Situácia tak vážna že nám hrozí totalita ako pred 89...koalícia sa snazi ovládnuť všetky štátne a ine inštitúcie.
Neviem ako ty , ale ja chcem pre svoje deti progres, modernú krajinu a nie úpadok, aroganciu moci a diktatorsky režim ako v Bielorusku.
Bud rada, že sa ľudia zaujímajú lebo to robia aj pre teba tvoju rodinu a deti...všetci ktori chodia na protesty ktorí vnímajú desivú situáciu = pokus zoštatnit RTVS a nie sú ticho pred nimi klobúk dole. Bojujú za slobodu. Aj tvoju
Mne príde dosť divné, že na jednu stranu Korcok odsúdi Rusov za zabíjanie civilistov na Ukrajine, na druhú stranu rovnako neodsudzuje zabíjanie civilných Pelstincanov (ktorých je už vyše 30.000 a väčšina z nich sú ženy a deti) rovnakou angažovanosťou, pričom už súdny dvor hovorí o genocíde.
Príde mi, že to smrdí previazanostou na nejaké finančné toky 🙁
Čo je na pozadí nikto z nás nevidí.
Ja mu hlas nedám hoc by bol akokoľvek inteligentný. Aj hitlerovi lekári bol inteligentní ale čo z toho..
@eva8 to áno ale viete niečo zmeniť?
@apolka77 Presne tak ako píšeš.. ked nezvládneme volby prezidenta odvoliť tak aby Slovensko neodišlo do úplnej izolácie, tak skončíme ako ľudia v Bielorusku a na pekne dlho…všetko ostatné sú kecy… kto nebude voliť Korčoka napomáha tejto bande ktorá nás vlečie naspať pred 89”
@viestta jasne furt po tebe číham 🤣🤣👍😉
@apolka77 ale zmeníte to nejak? Žiaľ nie, ja napr volbam neverím na 100%
@stellarstar nikde nepisem, ze po mne cihas. Cihal po mne iny pan. Ale plati pre teba to iste co som pisala Matul, stretame sa v rovnakych temach lebo nas obidve zaujimaju.
@veklipo ja som není členom žiadnej strany.
Bola by som rada, keby som sa nemusela o politiku zaujímať a politici by si robili svoju prácu ako treba. Žiaľ situácia je poviem na rovinu tak desivá že je ťažké nevšimnúť so čo sa deje a kam do riti smerujeme.
Inak súhlasím zo všetkým čo si napísala.
Presne keď premiér vyblakuje na prezidentku že je kxxxx tak určite bude vyblakovat na hoc akú ženu podobne aj na svoju mamu....a Pelle je ticho hlavne že ruzovkasty vybozkava tetusky dôchodkyne daruje ruže za štátne peniaze ....
Hlúpy národ sme....no stále verím že ľudia sa prebudia po prvom kole a začne sa odznova a dajú hlas
Korcokovi lebo to je jediný kandidát ktorý môže priniesť spomalenie diktátury dnešnej koalície.
Korcok a protesty nič iné nám teraz nepomôže.
@lenkakravcova hovoril že neodsudzuje zabíjanie Palestínčanov? Ak áno prosím dôkaz...nie len dojmy pojmy..
@stellarstar protesty zmenili doteraz to, že ústavný súd pozastavil trestný zákon .
Protesty je niečo, čoho sa Fico boji...vďaka protestom po vražde Kuciaka sa Fico musel vzdať funkcie boli predčasné voľby...žiaľ ľudia sú hlúpy a aj vďaka Matovicovi a jeho neschopnosti dal znovu do rúk karty Smeru...lenže to čo sa deje momentálne je taká nehoráznosť a hrôza že mnohé ako čítam si to vôbec neuvedomujú.
Tu nejde predsa len o smerovanie že demokracia a diktatorsky režim ..tu ide AJ o ekonomiku. Veď investory dávajú ruky preč ...kto by tu chcel podnikať? V krajine kde vládne mafia a vládny predstavitelia podporujú Putinov režim...kde koalícia šíri najviac hoaxy a dezinformacie ...
Doteraz je už 20 000 podpisov proti zoštátneniu RTVS dnes budú predpokladám velke protesty ...študentov VŠ , hercov a dúfam že príde veľká masa ľudí a verím že to bude mať význam .
Najhoršie čo môžeme urobiť je byt ticho.
Tým dávaš voľnú ruku mafiánom a únosu Slovenská na úplné dno .
Ten kto voli Pelle súhlasí s Ficom.
Nikdy nepochopím týchto ľudí.
Je to výsmech všetkým morálnym hodnotám.
@apolka77 nie som politický založená takže ani neviem čo sa deje na SK. Moji rodičia od rána do večera pri správach a potom ze maju vysoký tlak, nie ďakujem
@stellarstar ty si v podstate "za vodou" dianie na Slovensku sa ta tyka len velmi okrajovo. Ale my tu zijeme, nas sa slovenska politika bytostne dotyka, nebudeme sa mlcky prizerat tomuto Augiasovmu chlievu, ktory zazivame na vlastnej kozi.
@lenkakravcova Tak radsej budes volit niekoho, kto sice Palestinu tiez nepodporuje, ale aspon nepodporuje ani Ukrajinu? 😂
@stellarstar potom nemáš nikdy nárok sa ani len posťažovať na akékoľvek služby v meste, v obci, na chod školy škôlky kde chodia tvoje deti ...ani na zamestnávateľa ...lebo všetko so všetkým súvisí. A to ako sa budeš mať či tvoje deti budú vzdelané a budú môcť slobodne vyjadriť svoju vôľu tiež závisí v akej krajine budú žiť. Ak všetkým ľuďom bude lahostny súčasný stav tak dovidenia.
Politiku netreba sledovať 24 h.denne stačí pol hodinu a vieš kto za koho kope.
Mne záleží na mojich deťoch.
Korcok je fajn kandidat pre mna.
Je ozaj smutne, ked niekto nema vlastny nazor ani na takuto zasadnu vec a musi sa pytat na MK. Tak to potom aj vyzera. Akokokolvek sa clovek rozhodne, mal by to urobit na zakladne vlastneho presvedcenia (moznost je aj nevolit ak mu nik nevyhovuje) a nie, co mi poradia na MK. Cele zle.
@stellarstar žiješ v zahraničí? To som nevedela
@stellarstar ano, volbou prezidenta urcite. A taktiez rozumnou volbou vlady. Lenze pracujuci ludia maju ledva cas na svoje rodiny, nie sledovat strany, co robia. Preto v rychlosti uveria peknym rozpravkam dobrym recnikom. Nestaci uprimny, moralny politik, musi byt aj distingvovany, vzdelany, mudry. Mali sme tu takych a mame. Vratim sa k prezidentovi a k jeho volbe. Ano, je to reprezentativna funkcia, ale ma svoje pravomoci, aj ked obmedzene. Napr. moze pomoct vyjednat spolupracu aj so zahranicim, co sa tyka prace, co sa tyka zlepsenia podmienok ludi na Slovensku. Sucasna vlada tomu "nie svojmu prezidentovi" bude v buducnosti podkopavat nohy, ale verim, ze "moj" prezident dokaze Slovensko podrzat a svojimi skusenostami dokaze aj nejaky konsenzus vytvorit mezi premierom a prezidentom. Nie na zaklade delenia, nervozity. A tak isto. EU nema moc velky hlas vo svete. Nie je jednotna. Ked sa posilni EU, posilni sa aj Slovensko. Ani Slovensko nie je jednotne, su v nom rozkoly. Ako nas bude brat zahranicie, ked vidi, ze sami nevieme, co chceme? Jednoducho budeme lahkou koristou. V jednote je sila. T.j., vypocut, vykonzultovat, spravit zaver a prisposobit sa, stat si za slovom. Moralka je dolezita. Bol tu spomenuty priklad vyjadrovania sa k zenam. Aj to je dolezite. Priklad konkretny. Sucasne podujatie usporiadane koaliciou na MDZ v roznych mestach. Otazka redaktora zene, parafrazujem: Ako sa ma muz spravat k zene? Odpovede ako uctivo, nenadavat a pod. Nasledovala otazka, ci je v poriadku, ze prezidentku nazvali potkanom. Odpoved: zeny: Ano, lebo je hlupa, ine habkali, ze nieeee, oni taki nie su, ze by tak ropravali...
Alebo Pellegrini rozdaval zenam karafiaty, ktore zakupilo mesto? Tieto "koalicne" oslavy MDZ boli jednoducho kampane pred volbami. A na lacnych vtipoch ponizujuce zeny sa zeny vyzadujuce "pekne spravanie" smiali. Ano, spravny clovek sa vie zasmiat aj sam na sebe. Ale u nas je niekto taky nestastny, ze sa da kupit lacnym gestom.
Cize, ano, Slovensko je castou sveta tak, ako kazdy clen nasej rodiny je castou spolocnosti. Preto je dolezite, ako vystupuje, aky ma vztah s okolim. Je tiez dolezite, ako sa sprava, stara matka k dietatu, o rodinu. Je dolezite, ako sa stara prezident o Slovensko. Cize je mozne nieco zmenit ucastou na volbach a vybrat prezidenta nie podla toho, co iny o nom hovoria, ale vypocut si ho a zvazit. A ked hovoria prazdne reci, aj napr. o spajani, bez konkretnych krokov, prikladov, tak to nie je vhodny kandidat
@lenkakravcova otazky ohladom Gazy sa Korcoka nepytaju. On odpoveda vecne. Pytali sa ho na bombardovanie Juhoslavie. Odpovedal, vysvetlil.
A hned prvy link, necitala som:
Korčok odsúdil raketové útoky z Gazy, Izrael vyzval na zdržanlivosť
https://www.aktuality.sk/fotogaleria/890405/iva...

Ako ja nechápem ako tu niekto môže napísať že nepôjde voliť. Nepovedala by som že je to povinnosť ale skôr výsada. To by ste chceli radšej aby prezidenta volil parlament? 😀 To sú presne tí ľudia ktorí nešli voliť a najviac sa oháňajú na internete, akí sú nespokojní. Jasné, niekto si povie že ho to nezaujíma ale zmeny sa dotknú úplne každého, tak prečo neísť vyjadriť svoj postoj k voľbám. Každý hlas sa počíta a my môžeme byť len radi, že máme možnosť sa vyjadriť.
Voliť sa bude medzi Pellem a Korčokom a tu myslím že neni o čom, budem voliť Korčoka. 😀 Preto lebo je jediný, kto môže zabrániť hrozbám, ktoré sa valia z vlády jak teplé rožky. 😀 Pellegriny je hajzel, podpísal sa pod novelu nového trestného zákona, ohrozil tým všetkých občanov a to ako sa stavia k voľbám, že nechodí na diskusie je úbohé. 😀