icon

Ktorého prezidenta voliť v nadchádzajúcich voľbách?

15. mar 2024

Čo je podla vas najmenšie zlo, a naopak najváčšie v týchto volbach? Uprimne stale neviem že koho voliť

queen_mary
15. mar 2024

Urcite Korcok. Dokonca by som povedala, ze je zivotne dolezite, aby Korcok vyhral - ked vidim, co sa deje.

laurita285
15. mar 2024

Hlavne nie PELLEHO lebo on je gay a určite keď sa dostane k moci tak začne propagovať lgbTDI do škôlok a všade!!!!! POZOR NA NEHO JE GAY!!! V RAKUSKU HO VIDELI S MUŽMI V GAY BAREEEEEEE

mircalla
15. mar 2024

@laurita285 Pelle je sice gay, ale to urcite nie je dovod, preco by som ho nevolila. Nevolila by som ho preto, ze je Ficova podrztaska a skorumpovany hajzel. Pelle nic take propagovat nebude, je mu totiz jasne, ze keby to priznal, jeho volici by ho zozrali. Takze si mimo. Radsej bude do konca zivota kvoli popularite zapierat svoju orientaciu
PS: Nemam nic proti gayom, aby nedoslo k nedorozumeniu. Len si mimo

laurita285
15. mar 2024

@mircalla jeho voliči ho skôr nebudú voliť pretože je gay. to je najväčší tŕň v päte rurálnym ľudom :D :D

viestta
15. mar 2024

@laurita285 sexualna orientacia tohto kandidata nie je to co ho v mojich ociach vyradzuje z vyberu. Sexualana orientacia kandidata (ktorehoklvek), je to posledne co ma zaujima.

laurita285
15. mar 2024

@viestta lenže JEHO VOLIČOV to zaujíma 😀 preto im to treba ozrejmiť že PELLE JE TEPLOŠKO 😀

mircalla
15. mar 2024

@laurita285 Jeho volici si nahovaruju, ze gay nie je, hoci to tusi kazdy. Pelle to neprizna, nema na to. Bodka. Suhlasim s
@viestta sexualna orientacia je na kadidatovi posledne, co ma zaujima.

eva233
15. mar 2024

@laurita285 Pelleho voliči neveria, že je gay a tí, ktorí veria im je to jedno. Oni ho volia, lebo je sympatický.🤷‍♀️😁

mircalla
15. mar 2024

@eva233 Presne. Teda sympaticky pre nich, dodam

eva8
15. mar 2024

@lenkakravcova prvy priklad bol o suhlase obrane Izraela,

Ale postoj ma takyto:
Takisto to platí či už o Izraeli, alebo o pásme Gazy,“ zdôraznil. Vyjadril tiež, že sa plne stotožňuje s apelom ministrov zahraničných vecí štátov Európskej únie, aby okamžite došlo k zastaveniu paľby a nastoleniu prímeria. „Toto je minimalistická vec, ktorú treba urobiť, aby sme zastavili počet obetí,“ dodal.
Cestu vidí v návrate za rokovací stôl. Základným cieľom by malo byť podľa Korčoka dvojštátne riešenie, teda vzájomné uznanie sa oboch krajín, a to pri rešpektovaní bezpečnosti a všetkého, čo súvisí s koexistenciou dvoch štátov.
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok/588426-kor...

Na jednej strane uznal pravo odvetu Izraela na teror. utok, na druhej strane chrani civilistov. Gaza je aj mne z osobnych dovodov citlivou temou

viestta
15. mar 2024

@laurita285 im to nevadi, vsak je taky mily (ci ako to nejaka pani napisala). Vadi im len progresivec, ktory by chcel homosexualom dopriat rovnake prava ako maju hetero. To kde by sme dosli? Len nech pekne chodia po kanaloch a "slusnych ludi neobtazuju", to je mantra istej skupiny obyvatelov.

viestta
15. mar 2024

@mircalla on sa sprava podla ich predstav o spravani homosexualov. "Neobtazuje" ich svoju orientaciou. Neprechadza sa bez hanby po meste drziac sa s jankom za ruky, neziada rovnake prava ako maju hetero. To je najdolezitejsie, neobtazovat, kazdy jeden z nich napise, povie, ze nemaju proti nim nic, nech si ziju ako chcu, len nech "neobtazuju"...

katkatonkova
15. mar 2024

@laurita285 a čo keď je teploško....to je taký problém???

mircalla
15. mar 2024

@katkatonkova Pre nu zjavne ano, plus ma pocit, ze objavila Ameriku

katkatonkova
15. mar 2024

@mircalla to asi preto ho videla so svojím mužom v tom Rakúsku...tak jej to došlo 🙈🙈🙈

lenkakravcova
15. mar 2024

@eva8 ten kto uzná to, že Izrael má právo na obranu - zabíjaním civilistov, je pre mňa nevolitelny.
@azzflo nie. Popravde neviem koho mám voliť. Nemám nikoho komu by som chcela s čistým svedomím dať hlas. Tieto voľby sú celé zle. 🙁
@apolka77 Evka dala vyššie. Ono kecy sú jedna vec. Podporovať "spravodlivú" odvetu Izraela je vec druhá. Ja nesúhlasím s útokom Hamasu na festival..ale rovnako nevyjadrim podporu akože "obrane" Izraela. Momentálne tam zomierajú deti na hladomor, ako im bránia doručovať jedlo humanitnou pomocou. Viem, lebo známi tam majú rodinu.. teda už len pár členov. Väčšina je už na druhom svete. Buď zomreli zavalení pri mierovom bombardovaní Izraelom, alebo pri pôrode doma alebo od hladu.
Pre mňa Korcok zaváňa tichou podporou tohto zverstva. Ako niektorí cesko-slovenskí politici počas holokaustu. Tiež sa hrali na spravodlivých pred očami občanov a nespravodlivosť neodsúdili jasne. Zahmlievali a nespravodlivosti naďalej darilo 🙁

mapa
15. mar 2024

@mircalla ja si myslim, ze @laurita285 ironicky naraza prave na nenqvistne myslenie volicov sucasnej vlady, ktori volili len aby tu nebolo "71 pohlavi a lgbti v skolke". Tak skusa posobit na tu prvu signalnu sustavu, ktoru pouzivaju pri rozhodovani v zivote na vsetko 😁 samozrejme, ze normalnym ludom nevadi jeho orientacia, ale to, ze je to bezcharakterny korupcnik odchovany ficom...

eva8
15. mar 2024

@lenkakravcova on neuznal, ze ma Izrael pravo na obranu zabijanim. Precitaj si oba linky. Ten prvy je 5. den od utoku

laurita285
15. mar 2024

@mapa tak tak, potvrdzujem 😀

eva8
15. mar 2024

@mapa aj vo mne sa vytvorila otazka, ci to mysli vazne, alebo si zamerne robi "srandu". Na je prispevku mi vadili velke pismena

queen_mary
15. mar 2024

@mircalla zapni si ironiu. Ved to hned precitas, ze si robi srandu z ich volicskej zakladne.

eva8
15. mar 2024

@laurita285 preco si pouzila velke pismena?

apolka77
15. mar 2024

Že je Pelle gay je mi úplne jedno ..že je to obyčajný prášivy klamár je už vec druhá.
Pozorujem fyzicku zmenu tvare zrejme sa už ráno ani do zrkadla nevie pozriet..celkom by som verila že ho Fico drží za gule dobre pikantným videom že keď nebude poslúchať pusti to von...taký hnoj ako je teraz koalícia bol za času Mečiara a pred 89...žiaľ, ľudia sú nieže ľahostajní ale osprosteni..
Veľmi tomu dopomohol covid a videjka takých vymletych hláv ako Náhlik, Simkovicova atď..
A ďalšia vec úroveň vzdelania kritického zmýšľania jednoduchosť takmer polovice obyvateľstva hra do kariet kriminálnikom a diktatúre režimu. Keď ľudia nevedia rozoznať dobro a zlo a skrývajú sa za iný názor tak dovi-dopo...iný názor môžeme mať na módu jedlo či oblohu ale keď je Rusko agresor tak je. Tam sa nemá čo diskutovať o iných názoroch. Či rapotat donekonečna rétoriku Danka čo má halucinácie či Fica ktorému nejde o nič len zmanipulované jednoduchého nevzdelaneho voliča. Ktorý si vlastný názor nevie spraviť a potrebuje k tomu súdruha ...zle zle zlé

laurita285
15. mar 2024

@eva8 aby to JEHO VOLIČI videli 😀

eva8
15. mar 2024

@lenkakravcova teraz citam ostatne. V tom, ze nesuhlasis s Hamasom a zabijanim Palestincanov, zhodujes sa, vlastne, s Korcokom

mircalla
15. mar 2024

@queen_mary Nie som si uplne ista

eva8
15. mar 2024

@laurita285 sice ano 😃 , ja si predstavujem aj ton hlasu 😉

lenkakravcova
15. mar 2024

@eva8 Ja by som Korčoka kľudne podporila, keby to povedal jasne na rovinu. Nie omáčky.
Ale povedal by "tak ako odsudzujem Rusko, tak odsudzujem aj Izrael. Izrael pácha vojnové zločiny a nie je správne mu vyjadrovať akúkoľvek podporu a treba nám uvaliť rovnaké sankcie ako na Rusko".
Ak by to takto povedal, tak ma môj hlas.

julia_h
15. mar 2024

@eva8 ani nie, korcok ani nepomenoval palestincanov, len civilistov v pasme Gazy(tak sa vyjadruju ti, co nedavaju Palestine suverenitu)

mircalla
15. mar 2024

@lenkakravcova Tiez nevyjadrujem podporu Izraelu. Ale ako moslimka a manzela moslima nikdy nebudes mat podla mna objektivny nazor. Ono to zverstvo bolo aj to, co urobil Hamas. Ale to len sucho napises, ze nesuhlasis, ze zjavne ta to az tak nerozculuje ani netrapi.