icon

Ktorý líder politickej strany je vám najsympatickejší?

21. sep 2023

Mne Sulik,paci sa mi jeho styl komunikacie.
A najvatsi fesak je Simecka.

Strana
z4
bloger
22. sep 2023

Milan Majerský je to taký milý človek.

ankare
22. sep 2023

@karolinakr isto áno 😅

martul
22. sep 2023

@hefo neviem, či si postrehla/postrehol, že otázka nie je koho voliť. Všetky píšeme kto je aký fešák, usmieva sa, ale ani jedna že bude voliť podľa výzoru.

vroni
22. sep 2023

Ja sa radím k nehanebniciam do tímu Pelle a Kalinak st. A nie, voliť ich rozhodne nebudem ani keby prisahali, ze cele obdobie slovka neprerecia, len sa usmievať budú.

mamkababkajanka
22. sep 2023

Pre mna uz roky, este ked bol ministrom Mikloš. Kultivovanym prejavom, vyzorom…prosto fakt sexy chlap 😅 a sympaticky (nie sexy) mi bol vzdy Hrusovsky, siel z neho taky pokoj…a teda zo sucasnej politickej sceny…asi ani jeden 😂 i ked musim uznat, ze kapitan vyzera na bilboardoch SPOLOČNE velmi dobre. Inak som absolutne antiPelle tim 😂 za 1.sa mi jamky nepacia a za 2.tu falos, co z neho priam srsi nezachrani ani keby vyzeral ako Christian Bale 😂 (moj nazor ofc)

kristiii
22. sep 2023

Prejavom tiež asi Sulík, zdá sa taký srandista a "mámp***sta", výzorom asi ani nejak nikto (možno keby ich človek nikdy nepočul rozprávať, tak to vidí inak 😅).
Ale nesympatických by som ti vedela zfleku vymenovať tolkyyyych... počnúc Ficom...končiac Kollárom či Tomášom, to mi prídu takí slizkí hadi už od pohľadu.

zafir01
22. sep 2023

@kristiii presne som si minule hovorila ,ako tie ženy musia trpieť tých pár minút v spálni s Kolarom 😂 .

.alebo Fico , keď nebudem pozerať na vzhľad ,ale na to ako pôsobí . Ja si ani neviem predstaviť ,že miesto môjho muža by som vo dverách po práci zbadala nasrateho Roberta s tým jeho arogantným výrazom že " zase máme halušky?! "

marca12
22. sep 2023

Pytas na politika,no takeho nemam. Pre mna je najsympatickejsia Vladimira Marcinkova.

kristiii
22. sep 2023

@zafir01 presne, akurát som mamine minule po nejakej pol. diskusii vravela, že ako môže byť niekomu sympatický ten jeho arogantný prejav. Ale tak očividne môže..

karolinakr
22. sep 2023
karolinakr
22. sep 2023

@zafir01 haha tak toto si zabila

simca06022011
22. sep 2023

Nahodou Sulik je cely moj otec :DD ja ho "zeriem", ale nie je to moj typ :DDD Popravde radsej ho asi pocuvam ako pozeram...

karolinakr
22. sep 2023
plnenapaprika
22. sep 2023

@zafir01 sak panvicou po hlave

autor
23. sep 2023
karolinakr
23. sep 2023

Tak už vieme všetci, koho budeme voliť 🤣

lenka1208
24. sep 2023

Boze riadne sa bavim na tejto diskusii, prijemne ozivenie 😂😂 baby ale ze Kali? Tomas? Gaspar? to hadam nieeee 😂😂🙈
Za mna cisto vyzorovo Pelle a mne sa paci aj Grohling 🙈 ano asi som zatazena na homosexualov 😂😂

miriam11
24. sep 2023

Dúfam, že nebudes voliť na zaklade vzhľadu.

Strana
z4