Ktorý líder politickej strany je vám najsympatickejší?
Mne Sulik,paci sa mi jeho styl komunikacie.
A najvatsi fesak je Simecka.
@karolinakr Hej aj ten je sexos
To by som musela riadne rozmyslat aby som tam niekoho takeho nasla.
Kazdopadne dufam ze nikto iba na zaklade sympatii volit nebude.
sympatie nesympatie, určite sa výzorom nebudem riadiť pri voľbách.
úplne fakt len či je pekný, bez politického pozadia?!
Mladý Kaliňák!!!!! Erik.
Gašpar, Richard Raši, Eštók, Tomáš Drucker, Pelegriny
Pelle- ale volit hi nebudem🙈. Od politika ocakavam viac ako len sexi jamky v licach.
Baby prosím nesmejte sa mi .....
Mne sa roky dozadu páčila trojka Béla , Danko , Sulík 😂 🫣
A áno ano Pele oproti iným našim politikom nevyzerá zle .. 🫣
Čaputova - bohuzial,nenasla som v muzskych radoch politika,ktory by sa tak kultivovane vyjadroval.
Mne sa Fico nelubi fyzicky, ale je taky sebavedomý, to je zaujímavé
Ale nikto nespomína Hegera! 🤣
Hojsika som videla na živo, vysokansky, elegantne oblečeny, keby nemal okuliare a cop a la hipie..
ked ono sa clovek na tom uz ani nebavi a skor sa mu chce z toho vsetkeho len plakat. som zvedava ako teda volby dopadnu a co nas hlavne caka po nich
Je dosť smutné, že nezanedbateľná časť najmä žien volí podľa toho, aký je predseda strany "fešák" (alebo "samec"), a nie podľa toho, čo ktorá strana robí...
@karolinakr asi dostal zadarmo, no čo nevynosí? 😂
@hefo aleeee ..myslím ,že nik nebude spomínaných pánov voliť na základe chutnej jamky na líčku ,alebo sexi prenikavé mu pohľadu .
Teda minimálne nie ,tieto ženy ,ktoré tu píšu . Diskusiu beriem ako odľahčenie od predvolebných diskusii .
Môžem povedať ,že sú mi milé tie Dankove brepty .. pôsobí na mňa skôr také milé bezbranné šteniatko . Ale ...že by som ho volila ? 🫣 ani vizuálne .
Hoci určite také ženy sú . Aj muži . Keď som sa kedysi dávno pýtala ,prečo dedo vôli Mečiar , odpovedal mi ,že lebo vystupuje ako riadny chlap . Takže v určitej miere sa niektorým pod kožu politik môže dostať aj iným ,než jeho skúsenosťami ,vedomosťami , programom ..
@hefo to kto,kde píše?
ešte som zabudla na Takáča alevolit by som ho nevilila,aj Gašpar je celkom simpaticky
Zistila som, že Matovič nemá sexappeal
@zafir01 Danko?Uf ten nie vobec.Sulik nie je pritazlivy vizualne ale mne sa paci jeho prejav,tie ironicke usmevy a tak.Aj vyzera na zabavneho cloveka.
@karolinakr Hojsa poznám ešte z mladosti, ešte bez okuliarov, hoci dlhé vlasy mal vždy. Áno, je veľmi vysoký a svojím spôsobom pekný, ale práve preto, že je to v podstate kamarát, tak pre mňa úplne antisexi.
Pelle, jednoznacne. Je to proste sexi chlap - politika bokom. A este Riso Rasi.
Mne tesne pred covidom Pelle pomohol s taskami a bol velmi pekny a zlaty😁
Sulík je určite najpricetnejsi preto ho idem volit
Pelle. Škoda,že je teplý. 😁
@ankare on je kamarat s Kolenikom?

@lula313 a kde ho stretavas?