icon

Má zmysel začať s komunálnou politikou po 40-tke?

Dnes o 15:14

Ahojte, som už dosť stará, tak neviem, či to má v mojom veku význam. Mám medzi 40-50r. Chcela by som na úvod vstúpiť do jednej strany a angažovaž sa. Neskôr, ak by sa mi to podarilo, možno mestské zastupiteľstvo, mám tri odbory, ktoré sú mne blízke - práca, sociálne veci a rodina, zdravotníctvo, školstvo. Nemám ambície na vyššie pozície, u nás sú to skôr mužské role a tí chlapi začínali pred 30tkou. Budem vám vďačná za akékoľvek názory, rady a tipy.

anonym_96784d
Dnes o 15:18

Nie si stará. čo ja poznám mužov tak sa angažovali až dobre po 30tke.

anonym_1875d9
Dnes o 15:38

Do akej strany chces vstupit?

anonym_48dc6a
Dnes o 16:47

nie si stara, mladym, neskusenym zenam by som ani neverila a nevolila
(ale to len mozno len ja ;) )

anonym_527308
Dnes o 16:51

Ja sa pohybujem okolo komunalu, nie si stara. Len ta upozornujem, ze vstupovať do strany je nálepka, ktorej sa nikdy nezbavis, takze toto si je treba veľmi dobre rozmyslieť. Aká je to strana a ktorý región?

katkazatka
Dnes o 16:53

Nie si stará. Máš skúsenosti, rozhľadať a prehľad.
Mladým politikom veľmi neverím. Niežeby ti stari boli dôveryhodní.😀

autor
Dnes o 17:16

Prepáčte nebudem komentovať ani stranu, ani región. V začiatkoch potrebujem byť pod stranou a neskôr sa môžem stať nezávislou. Je to strana, ktorej hodnoty a smerovanie majú najbližšie k mojmu nastaveniu.

lucik194
Dnes o 17:53

do komunalnej politiky nikdy nie je neskoro....

zacala by som ako poslankyna, pekne pomaly pri najblizsich volbach, kludne aj ako nezavisla......
mnohi ludia , daju hlas aj nezavislym (ja tiez) pokial vidim, ze dany clovek je zaangazovany v komunite, zaujima sa, riesi veci, upozornuje, ako nejaky paprda, co ho nominovala strana a na cele 4 roky v obci o nom nepocut........

pozrela by som sa, kolko hlasov potrebovali v mojej obci minule volby poslanci a podla toho to zacala riesit..... lebo komunalne volby su o pol roka, casu dostat sa do povedomia tolko zase nie je

bloger
Dnes o 17:55

Určite to má zmysel. Držím ti palce.

anonym_da0bb9
Dnes o 19:32

Politika je vyhradená podradným ľuďom. Už samotná túžba po moci je psychická choroba. Zdravý človek túži po láske, nechce nič ovládať. Raduje sa zo života, nepotrebuje žobrať o hlasy. Len ľudia trpiaci komplexom menejcennosti túžia po moci, aby dokázali sami sebe a ostatným, že sú výnimoční. Skutočne výnimočný človek sa o moc vôbec nezaujíma. Keby sa napr. o mňa zaujímal nejaký muž a zistila by som, že sa angažuje v politike, nemal by šancu.