Máte počas 17. novembra voľno?
Tento rok už nejde o deň pracovného pokoja – vláda ho zrušila ako sviatok voľna.
Ako to máte vy? Majú vaše deti v škole voľno, alebo ich nechávate doma?
A čo pracujúci – idete v ten deň do práce, alebo si ho pripomeniete po svojom ako Deň boja za slobodu a demokraciu?
@bellugia ja som nemal voľno ani keď to bol deň pracovného pokoja. Jediný rozdiel je že vtedy bol 100% a teraz už neni. Ale som radšej že je to takto, lebo na štátny sviatok chodili horšie spoje a museli sme do práce taxíkmi a to nás vyšlo drahšie ako ten príplatok. Keď už musím do práce tak nech aj spoje idú aby som sa tam dostal. Alebo ak to má byť voľno tak nech maju voľno všetci (aj nepretržité prevádzky) nielen vybraní tamestnanci. Lebo potom aký je to deň pracovného pokoja keď maju voľno len niektorí?

Podľa mna s tými riaditeľskými volnami to školy riadne prepiskli. Keď si chcú uctiť sviatok, majú deti tematicky dovzdelávat , aby vedeli o čom sviatok bol. Takto ich nechajú doma , aby deturence strávili ďalší den na mobiloch, keďže rodičia budú väčšinou pracovať a deti budú hovno vedieť čo bol 17. November