Pracujete 8. mája alebo máte voľno?
Ako to budete mat 8.maja?
Moj sef uvazuje ze nam da platene volno. Ako ked bol sviatok. My tym, ze prideme do prace nic naviac neurobime. Stale ta ista mesacna agenda. A firma ma taky charakter ze produkuje zisk aj tak, ci.piatok ci sviatok.
idem do práce - u nás sa robí 24/7
Mame platene volno od zamestnavatela.
Korporat BA - platené voľno, 2 dobrovoľníci za každý tím môžu pracovať.
Máme dovolenky.
@anonym_206107 povinne? Lebo ak ano tak vas pekne obabrali.
@anonym_autor pracujeme
@anonym_autor nie, my si berieme vsetci dovolenky. Vsetci sme HRisti, tuto agendu riesime dlho. Nikto z nas robit nechce a tak si berieme dovolenky.
Ešte nevieme.
Mam poobednu,muz ma svoje volno.
8.5.? Myslite ten pracovny statny sviatok, kedy bude mat vacsina zamestnancov povinnu dovolenku? Tak ja konkretne este neviem. Asi tiez dovolenka. Este ze to vychadza na piatok.
Máš nárok na 100% príplatok ako nedeľa.
@hiro len ked si v praci. Ked nariadia dovolenku tak len nahrada ako vzdy. Nsm aspon nechcu nariadit dovolenku ale ak tak nam daju volno s nahradou mzdy. Takze zaplatia nam ako za dovolenku ale neprideme zbytocne o den dovolenky.
Môj muž chce robiť. Robí pre Nemcov, oni sviatok nemajú, takze ma dôvod robiť, ale som zvedavá, ako sa k tomu postaví jeho slovenský zamestnávateľ...
a čo kancelárske krysy? ak je to pracovný deň ako iné, ostanem na HO. bo fakt neviem ako ideme do roboty 🤦♀️
normalne pracujeme, dovolenku si nechcem minat zbytocne,
U nás ešte nevieme na 100%. Ale vyzerá to na nariadenú dovolenku 🙄
normalne pracujeme, dovolenku si nechcem minat zbytocne,
@anonym_c3cefb ved by sa to ani financne nevyplatilo brat si dovolenku
Pracujeme a máme to platené 100% príplatkom- korporát BA
@anonym_autor máme dovolenky. Čo myslíš pod “obabrať”?
Máš nárok na 100% príplatok ako nedeľa.
@hiro 100% vo sviatok ≠ 100% v nedeľu
nam dali prekazku zo strany zamestnavatela, cize nepracujeme, ale dostaneme normalny plat bez priplatku. Dovolenku si necerpame

Máme dovolenky.