icon

Michal Kovačič odhaľuje pravdu v relácii Na telo

26. máj 2024

„No a musím povedať ešte jednu dôležitú vec, ktorá sa týka vysielania Na telo. Boj o podobu spravodajstva televízie Markíza prebieha už celé mesiace, čelíme tlakom nielen od politikov, ale aj vlastného vedenia,“ šokoval svojimi slovami moderátor.

Naozaj sa niekto čuduje že ľuďom prepína, keď žijeme v diktatúre? Roky sme tu mali neslobodu slova a deje sa to zas a to dokonca aj v neštátnych inštitúciách?

https://www.topky.sk/cl/100313/2768193/Necakany...

tomasisa
30. máj 2024

vratme sa ale k podstate....Kovacic davno nie je moderatorom, uz roky je aktivistom...a sukromne medium v mantineloch zakona moze s nim ukoncit spolupracu...tot vsjo

zmrzlinka8
30. máj 2024

@annm81 ja s tebou nič nezačínam, píšem svoj názor, ak mám na to chuť. Tebe ale aj keby som napísala rovno knihu, tak pokiaľ odpoveď nezodpovedá tvojim predstavám, tak ju okamžite zavrhneš bez toho, aby si sa zamyslela.

K tomu očkovaniu by som niečo dodala. Už som to písala predtým, ale nie tebe. V čase covidu som bola veľmi za očkovanie. sama mám 3 vakcíny, nechápala som veľmi ľudí, ktorí sa nechceli dať zaočkovať, mala som ich, priznám sa, za hlúpych a vysvetľovala som im princíp očkovania. lenže! po 3. vakcíne sa mi do týždňa tak zvýšil tlak, neskutočná neprechádzajúca bolesť hlavy, že mi museli robiť akútne CT mozgu, podozrenie na prasknutú cievku. Po návrate z nemocnice mi sestrička povedala, že po 3. vakcíne je takých prípadov veľa, čo sa im veľmi zvýšil tlak a nejde im ho zraziť ani po mesiaci. odvtedy beriem ďalší liek na tlak. Takže subjektívne tvrdím, že nemôžeme nariadiť povinné očkovanie, lebo nevieme vopred povedať, čo to s ktorým človekom urobí.
Ešte jeden prípad: Starší muž po 70, diagnostikované predštádium leukémie v chronickej forme, bolo mu povedané, že v jeho veku už ho to neohrozí, lebo zhoršenie sa očakáva tak po 20 rokoch. kontrolovaný, stabilný stav. poznala som osobne. tak sa bál covidu, že sa dal zaočkovať, 3-krát. Po 3. dávke po pár mesiacoch sa mu leukémia rozbehla do akútnej formy a už je po smrti.
Neviem, či to v jeho prípade má priamy súvis, ale poznala som ho 30 rokov a povedala by som , že má.
V mojom prípade to priamy súvis malo.

tomasisa
30. máj 2024

@veronika2021

https://www.youtube.com/watch?v=K820lZblE2s

pomerne dost cerstve mimo tem o kovacicovi ale to co sa tu spomenulo...

annm81
30. máj 2024

@zmrzlinka8 Chápem, vo vašej bubline inteligentných voličov koalície (kam si sa sama zaradila, preto to tak zdôrazňujem), oslovenie niekoho neznamená začiatok debaty, ale len nejaký prázdny výkrik. Hlavne len nech na ten výkrik nik neoponuje, nedajbože od vás nežiada zdôvodnenie. Načo zasa so mnou riešiš očkovanie? Len aby som strácala čas čítaním tvojho komentára a písaním odozvy, na ktorú mi napíšeš, že ťa obťažuje?

annm81
30. máj 2024

@tomasisa Vyberať hrozienka ti vadí? Lebo ja som spomenula tri mená (väčšina z nich z tvojho zoznamu)? A vôbec ti pritom neprekáža, že ty si si vybrala ca 15 mien, ktoré absolútne nereprezentujú všeobecne panujúce odborne.názory.

Daj mi zo päť mojich nadupaných hesiel z mainstreamu, ktoré som tu uviedla len tak do vzduchu bez toho, aby som ich nejako rozvinula.

ktochytavzite
30. máj 2024

@zmrzlinka8 a o o tom ockovani je este vela nevypovedaneho,no mna zaraza jedno mas to aspon na papieri potvrdene lekarom ze vysoky tlak mas z 3 vakciny?Ak nie,preco ste to nenahlsovali,?

zmrzlinka8
30. máj 2024

@ktochytavzite mám to povedané ústne od viacerých mojich lekárov. aj v niektorej z lekárskych správ to bude spomenuté, nebazírovala som na tom, aby to bolo uvedené, aj tak sa to nedá jednoznačne napísať, pokiaľ viem. štúdie na mne nerobili.

zmrzlinka8
30. máj 2024

@ktochytavzite nahlásiť to môžem aj dodatočne . v správe z neurológie to určite bude uvedené že po 3. vakcíne.

zmrzlinka8
30. máj 2024

@annm81 lebo sa mi chce? a reagovať môžem, na čo chcem, snáď mi nebudeš rozkazovať, kedy môžem a kedy nemôžem reagovať

annm81
30. máj 2024

@zmrzlinka8 Nie, nemám páky ani chuť na to ti tu rozkazovať. Len si z toho spravím závery o tvojom intelekte, slušnosti a schopnostiach viesť debatu.

zmrzlinka8
30. máj 2024

@annm81 kľudne, nech sa páči
ale zaujímavé, že keby si tie páky mala, tak by si chcela rozkazovať ☝️😀 cítiť to z teba.

kiwi3
30. máj 2024

zaujimave, ako ludia hladaju spojitost medzi ockovanim a chorobami. ja vidim len spojitost medzi neockovanim a umrtiami. nam v rodine zomreli na kovid dvaja neockovani 60tnici, jeden z nich nedavno, ak by mal niekto pocit, ze je to neaktualne.

zmrzlinka8
30. máj 2024

@ktochytavzite stále aj napriek tomu som ZA očkovanie, je prínosné, vidím benefity, ale NIE som za povinné očkovanie, pretože nevieme, ako kto zareaguje. treba v spoločnosti väčšiu profesionalne vedenú osvetu účinkov očkovania, zo strany lekárov, nie že vyjadrujú sa k tomu laici.
a potom nechala by som to na zváženie každého, najlepšie ale posúdenie lekárom, či mu to môže ublížiť, aj keď ani toto nie je stopercentné, keďže človek môže mať nábeh na niečo a ešte o tom nevie a vakcína to môže spustiť

ktochytavzite
30. máj 2024

@zmrzlinka8 preco len ustne?Ja ti verim,len ma zaujima preco toto doktor ak vie nenahlasi a neda ti to do chorobopisu.

ktochytavzite
30. máj 2024

@kiwi3 60 r uz nie je najmladsi,verim ze aj taki umierali po kovide,ale taki umieraju aj pri zapale pluc,to je bezne a rata sa s tym.Cize ci kovod alwbo zaoal pluc,je vseobecne zname ze starsi ludia skor podlahnu,dokonca aj pri chripke.Niekedy aj pri obycajnej viroze.
Len skor na zamyslenie je ak zdrava zena @zmrzlinka8 nema problem a potom ho ma.

ktochytavzite
30. máj 2024

@zmrzlinka8 aj ja som za ockovanie,ale take ktore je prinosom,prinosom nebolo ockovanie proti korone lebo 80%populacie to zvkadli dobre,Tak skor mali tlacit na starych a chorych,onko ,ale zase je dokazane ze ockovanie ma su is s autoimunitnymi ochoreniami,cize vzdy to je loteria.Ja som stastna ze som nezaockovana na koronu a dokonca sme ju ja ani moje deti nedostali,co media hlasili ze omicron dostane KAZDY!

tetapetra
30. máj 2024

@zmrzlinka8 očkovanie sa v tejto téme asi ešte nepreberalo 🤪. Ani odborníci nemajú rovnakí názor. Tiez som za očkovanie. Moje dieťa má pommr problémy, moja sesternica má autistu, dokonca to už má potvrdené a zapísané v karte. Ty by si to mala riešiť ak si po 3ockovani mala problémy. Ja som si tretiu dávku nedávala, prišlo mi to neskutočne narýchlo, trieskať do seba ďalšiu.

tomasisa
30. máj 2024

@annm81 napr. nereprezentujú všeobecne panujúce odborne.názory.
ich odborne nazory nemozu panovat ked su zo strany mainstremu bojkotovane, nepustane do priestoru...a tym padom ani do priestoru kde mozu publikovat,pretoze aj tie platformy kde vychadzaju odborne clanky casom presli pod nieciu kontrolu..
ono skusim inak, autonehoda opity sofer zozadu napali cca v rychlosti 250 km/h do auta ideceho pred nim 120km/h je vypracovany posudok kedze pri nehode doslo k umrtiu, posudok c1. tvrdi ze za nehodu moze vodic ktory siel rychlostou 250 km/h, druhy posudok vypracoval tiez znalec, kde tvrdil ze za nehodu moze vodic iduci pred 120 km/h rychlostou, ktory nahle vosiel do jazdnej drahy vodicovi iducemu 300km/h ktory nasledne zacal brzdit a cca PRI RYCHLOSTI 250 KM/H DO NEHO VRAZIL PO BRZDENI CCA 100M; POTOM BOL VYPRACOVANY POSUDOK 3: ZNALCOM ktory tvrdi ze znalec c.2 nespomenul v posudku toto a toto a preto dospel k takemu zaveru,a este ze policajti na mieste nezaznamenali, inak bezne zaznamenavane hodnoty, ale ze jednoznacne pochybil vodic iduci 300 km/h ktory aj ked brzdil a tym spomalil auto na 250 cca km /h
takze traja odbornici, rozne interpretovane informacie, niektore nepouzite, niektore nedostupne a rozdielny vysledok. takze kto z nich bol podla tvojho merania doveryhodnosti a vseobecne panujuci odborny nazor koho bol ten spravny?
takto fungovali odbornici za kovidu...niektori pouzili len co sa hodilo jeho chlebodarcovi, niekto len to co bolo in a niekto aj nieco co nechcela väcsina prestrasena pocuvat lebo Zlatka v telke s ruskom na tvaricke vravi denne nieco ine...priklad s nehodou je realny,tak ako bol covid terorizmus

eva8
30. máj 2024

@veronika2021 praveze nie som uplny laik, preto som polozila tu otazku. Teraz sa riesi liek ZOLGENSMA, to je genova terapia..

Ale ked guglit, tak sa mi objavil ako prvy tento clanok:
Génová terapia a očkovanie mRNA vakcínou sú dva veľmi odlišne prebiehajúce procesy.
https://vedanadosah.cvtisr.sk/priroda/vakciny-p...

makaronka01
30. máj 2024

Očkovanie na SK je dobrovoľné, keď nechceš tak sa nedáš, nezatvoria ta za to... Mimochodom nobelovu cenu za medicínu získali za objavy ktoré pomohli pri vývoji vakcíny voči covidu...
Celý svet je mimo len tu na SK sme samé lietadlo 🤦‍♀️

eva8
30. máj 2024

@zmrzlinka8 mne je koalicia blizka napr. v tom, ze je najviac "socialna", mysli na dochodcov. Ale aj Matovic rozdaval, hlavne mladym rodinam, na podporu zvysenia populacie. Smeraci slubili 13 dochodok az tesne pred predcasnymi volbami. Pacilo sa mi u Fica to, ked hovoril, ze na VS treba prijimat len tych, ktory na to maju. Za Mecoara, ked sa vytvorili VS skoro v kazdom meste, rapidne klesla ich uroven. Aj teba tymto zaujala koalicia?
Dalej, "bojuje" proti neexistujucej migracii, proti neexistujucemu utlacaniu Slovenska v EU. Fico sa nas snazil dostat do Jadra unie. Toto ta tiez zaujalo? Aj to, ze zmenou TZ a zrusenim SP vlastne zabezpecili/potlacili "nerozkradanie" eurofondov v minulosti. Zhodujem sa s nimi v tom, ze aj za prebiehajucich bojov treba rokovat o jej ukonceni. Toto je blizke aj tebe? Pretoze si napisala: "Koalícia viac odráža môj politický názor a životné postoje." tak sa pytam podrobnejsie, ze co konkretne.
Mne ako zivotny postoj - klamanie, zatlkanie, ponizovanie zien, vulgarizmy, nie je po voli.

eva8
30. máj 2024

@zmrzlinka8 citam dalej. Uplne suhlasim s tvojim subjektivnym pohladom. V tom sa zhodujeme

annm81
30. máj 2024

@tomasisa SAV má na Facebooku 15 tis. sledovateľov, Bukovský ako jeden jediný človek ich má 66 tis. Členovia slovenskej vlady chodia diskutovať do konšpirátorských, nie štandardných médií. O akom mainstreame hovoriš? Uvedomuješ si, že mainstreamom sa stáva alternatíva? Najmä sociálne siete, kde sa na rozdiel od štandardných médií za obsah nemusí platiť a ešte k tomu sú úplne nekontrolované, alebo kontrolované veľmi málo. Tvrdiť, že tzv. alternatíva sa nedokáže dostať k slovu, vôbec nereflektuje realitu.

Obsah médií sa riadi tým, čo chce čítať cieľová skupina. Máš množstvá "spravodajských" médií, v ktorých sa môžeš dočítať toľko bludov o pandémii, Rusku, Amerike, mimozemšťanoch a slobodomurároch, koľko len chceš.

Odborníkov namiesto čítanosti zaujímajú citácie. Máš celú paletu platforiem, kde prebieha vcelku slabé alebo dokonca aj žiadne recenzné konanie. Niekde stačí len zaplatiť. Len tie konšpirátorske články akosi odborníci necitujú. Čím to bude?

kristiii
30. máj 2024

@tykat ja som nikde nenapísala, že ľudia, ktorí majú iný "názor" na niektoré veci, sú odpad, ani si to nemyslím. Takže toto je len a len tvoj názor a tvoje slová, mne ich do úst nevkladaj. Ja mám práveže medzi nimi veľa známych a mám ich rada, ale nebudem tvrdiť, že si vážim niektoré ich "názory".

Naozaj máš pocit, že tu za posledné roky chýbala pluralita názorov? Však práve posledné roky sa tu s tou pluralitou roztrhlo vrece. Aby si nepovedala, že sa všetci držíme ako to jedno spomínané 💩...čo také čipy najprv na paličkách neskôr v očkovaní, nakazené paličky, že očkovaní nebudú môcť lietať, hmyz v potravinách so žabkou, chemtrails, že na Ukrajine nie je vojna, že Korčok pošle našich mužov do vojny, že Cintula je členom PS a môžem pokračovať do nekonečna...toto všetko sú/boli "názory", ktoré si aj podľa teba treba vážiť tak ako si to myslí zmrzlina? Dokonca aj to, že všetci očkovaní do roka pomrú, aj to bol názor mnohých ľudí. Ako si toto vôbec dovolil niekto tvrdiť a šíriť do sveta?
A ak chce niekto presadzovať potrebu plurality názorov príkladom o plochej zemi, tak ako prepáč, ale musíš sama uznať, že toto bol riadne hlúpy príklad.

zmrzlinka8
30. máj 2024

@ktochytavzite myslím, že v nejakej správe to mám, nie som teraz doma, tak sa nemôžem pozrieť

zmrzlinka8
30. máj 2024

@ktochytavzite ja mám autoimunitné ochorenia až 2 a v tej súvislosti sa mi nijak nepohoršilo.

veronika2021
30. máj 2024

@eva8 no aj tu je zaujimavy patent:
https://patents.google.com/patent/EP1800697B1/de

Nemyslela som genova terapia ako prepisovanie genu,ale uznavam,ze je to nespravne oznacenie v pripade Covid injekcie.Rovnako nespravne je ale aj vakcina.Kazdy z nas si pod pojmom vakcina vysvetluje latku vpichnutu do tela ako oslabeny patogen s adjuvantom provokujucim imunitnu reakciu.Covid injekcie su na absolutne inom principe s inym nosicom.Je to ina technologia a ako v patente spominane s vyssim obsahom Guanin-Cytosin-obsahom,sa da vyuzit aj ako genova terapia napr. pri regeneracii tkaniv.

eva8
30. máj 2024

@veronika2021 vakciny sa vyvijaju. Prvykrat sa ockovalo "zivou latkou". Teda nevidim problem v pomenovani "vakcina" pri mRNA vakcine.
mRNA je messengerovaRNA. Je nosicom. Vakciny proti covidu nemenia gen, nedostane sa mRNA k DNA

dadis
30. máj 2024

@veronika2021 To je tak, ked sa do niecoho montuje laik. A mas nieco konkretne voci genovej liecbe? Lebo to je liecba uz sucasnosti a buducnosti pri genetickych ochoreniach. A ja dakujem
Bohu, ze toto ludia dokazali, vzdelavali sa, skusali, a dotiahli az do stadia, ze teraz je genova liecba pre niektore geneticke ochorenia dostupna (aj na Sk) a nemrhali zbytocnu energiou.. neboj, ak by malo
tvoje dieta cysticku fibrozu, tak nevahas..

ktochytavzite
30. máj 2024

@zmrzlinka8 a ake mas?No tak to bud rada,ja prave kvoli tomu by som sa bala ockovat,mam zvysene lrotilatky takze som opatrna.