Migrácia v Nemecku a Taliansku
Ahojte. Žila som pár rokov v Nemecku, aj v Taliansku a strašne ma mrzí ako tieto krajiny dopadli a možno ešte len dopadnú skrz migráciu. Dá sa to podla vás zvrátiť? Tí ludia toho majú plné zuby, boja sa deti púšťať von :( myslíte že celkovo je to už s EU v ....? Dnes ma to tak prepadlo, pozerala som nejaké zahraničné videa, som aj v kontakte s pár ľuďmi žijúcimi v cudzine a je mi z toho úzko. Až tak sa do politiky nevyznám, len tak zbežne si niečo prečítam aby som bola v obraze, tak som si chcela prečítať vaše názory ako to vidíte, či máte obavy, alebo naopak ste s tým ok. Ďakujem
@anonym_autor raz sa tu navazala do jednej spoluveriacej ohľadom použitia vety "buchat hlavou o zem". Tak nech sa páči. Kniha Knihkupec z Kábulu a slová hlavnej postavy, reálnej postavy
@mizoko Jo tak tohle jsou zdroje tvých informací... 😆 No tak to všechno vysvětluje... ☺️☺️☺️
Ďalšie zaujímavé veci ohľadom almuzien a starosti o druhých. Trošku to nekorešponduje s tým,čo daná pani vkuse pise. Sultán je meno,nie je to žiaden panovník v tomto prípade ☺️
@mizoko ??? 🙄
Milá klamárko Mizoko, kdybys tady o mé osobě neustále nešířila lži a tvé choré výmysly (počínaje pedofílií...), já už bych tebe dávno ani nevzpomněla...
@vevesh ako vravim, uz som vydata, takze pase, ale cernosi m absolutne nepritahuju, vobec, moslim, tam by bol problem s kulturnym nastavenim. Chcela by som, aby moje deti boli krestania (co teda v molimskej viere musia byt po otcovi), milujem vianoce a zakazovanie slavenia by som netolerovala, cize tam by zrejme toez k nicomu neprislo. To by musel byt ze absolutne neveriaci moslim, ktoremu by to bolo jedno. Aziati sa mi tiez nepacia fyzicky. Nemam to z pozicie nadradenosti, ale jednoducho hladala by som v europe, pripadne latinska amerika. Ostattne kultury su pre mna totalne sexualne nepritazlive.
@zuzana76 ka si myslím ze v každej rase su krásne ženy a chlapi. Každému sa niečo iné paci a je to v poriadku
@zuzana76 ka si myslím ze v každej rase su krásne ženy a chlapi. Každému sa niečo iné paci a je to v poriadku
@lapersefona ja nevravim, ze nie su niektore cernosky pekne. cernocha, ktory by ma fakt zaujal som este nevidela. Ani aziati ma nepritahuju, jednoducho sa citim uplne asexualne, ked ich vidim, to je vsetko.
@zuzana76 Jen taková vsuvka, ale ,,absolutne neveriaci moslim" je slovní spojení, které opravdu neexistuje 😁 buďto je to muslim = věřící (slovo ,,muslim" je odvozeno z arabštiny a znamená „podřizující se Bohu“ a tu víru v Boha prostě má) nebo je to nevěřící = nemuslim. Ale slovní spojení ,,nevěřící muslim" neexistuje. Nemůže být nevěřícím a zároveň muslimem. To se absolutně vylučuje. Může být muslim, který nepraktikuje a neřídí se zákony Boha, nemodlí se... Pak je ale otázkou, jestli takový člověk je stále muslimem. Z hlediska náboženství (toho, co víme od Boha a proroka Muhammada), člověk, který Boha nerespektuje - úmyslně a těžce hřeší, neřídí se zákony Boha, nemodlí se nebo se o Islámu/Bohu dokonce vyjadřuje hanlivě, muslimem není, ale tohle soudit bude Bůh. Jen on ví, co má člověk skutečně v srdci. Ale je třeba i praktikovat, modlit se, postit se a Boha respektovat a řídit se Jeho zákony...
@dahliaa tym padom je to ako pisem, manzelstvo s moslimom je uplne vylucene. On by totiz musel aj pristupit na sobasi v kostole a ze deti budu krestania a cez to podla mna vlak nejde. To by nedal ziaden moslim.
@zuzana76 nie, toto rasisticke nie je a o tomto dana osoba ani nepisala. Treba citat poriadne a s porozumenim.
@vevesh este som chcela, ze napr sami latino o sebe hovoria, ze tym, ze si vezmu europana, tak si vylepsia genofond. Oni tie rasy sa niekedy podcenuju aj same. Napr v latinskej amerike su posadnuti bielou pokozkou a zelenymi a modrymi ocami.
@dahliaa tym padom je to ako pisem, manzelstvo s moslimom je uplne vylucene. On by totiz musel aj pristupit na sobasi v kostole a ze deti budu krestania a cez to podla mna vlak nejde. To by nedal ziaden moslim.
@zuzana76 Ano, to by moc nešlo... Já také nejsem úplně za vztahy typu muslim a křesťanka/židovka (natož pokud oba opravdu praktikují). Neříkám, že to nemůže fungovat, určitě může, ale zejména ve výchově dětí potom často vznikají velká nedorozumění (především co se týká náboženských otázek a vedení dětí k víře)... To je ale na zvážení každého. Já bych si taky neuměla představit život s nemuslimem (když pominu to, že mi to Islám ani nedovoluje).
@anonym_autor https://www.facebook.com/watch/?v=1772882130151... asi treba pripomenut vastkym ludom co sa tu zastavaju migrantov ze preco su v Bratislave osadene betonove zabrany okolo vianocnych trhov... chcete toto vidiet aj na slovensku? Ja teda nie... nech nas Pan Boh chrani...
@anonym_autor https://www.facebook.com/watch/?v=1772882130151... asi treba pripomenut vastkym ludom co sa tu zastavaju migrantov ze preco su v Bratislave osadene betonove zabrany okolo vianocnych trhov... chcete toto vidiet aj na slovensku? Ja teda nie... nech nas Pan Boh chrani...
@322sima123 myslím,že s náboženským fanatizmom máme dosť skúseností od vlastných občanov 😏 nanucovanie kresťanstva je toho skvelým príkladom. Nám tu ani migrantov netreba,vystačíme si aj bez nich 🤣🤣🤣
@322sima123 myslím,že s náboženským fanatizmom máme dosť skúseností od vlastných občanov 😏 nanucovanie kresťanstva je toho skvelým príkladom. Nám tu ani migrantov netreba,vystačíme si aj bez nich 🤣🤣🤣
@mizoko och prepacte, zabudla som ze aj krestania odsekuju duhym ludom hlavy, bodaju ich nozami a znasilnuju zeny aby sa neveriaci obratili ku krestanstvu.. to ano, porovnavat den a noc vam ide
@mizoko och prepacte, zabudla som ze aj krestania odsekuju duhym ludom hlavy, bodaju ich nozami a znasilnuju zeny aby sa neveriaci obratili ku krestanstvu.. to ano, porovnavat den a noc vam ide
@322sima123 krestania toto este nie tak davno bezne robili... aj upalovali ludi za ziva, topili, stvrtili, vrazdili zeny aj deti. Blizky vychod by vedel rozpravat...
@322sima123 a nerobia to? Ty si dobre mimo

@anonym_autor zase sa tu celá debata zvrhava na náboženské harasenie jednej ženskej. Všade,ale všade musí pchať svoju náboženskú propagandu a celé to zatiahnuť do debaty o "jedinom právom a najlepšom nabozenstve na svete ktorému niet páru a ktoré ona jediná vyznáva najlepšie a nikto iný" 🤦🏼♀️ prosim adminov o možnosť blokovať si takéto fanaticke osoby - už je to naozaj cez únosnú mieru toto vkuse čítať v každej diskusii.
A danej osobe odporúčam už prečítať aj nejakú inú knihu okrem kuranu lebo už je fakt mimo z toho.
@mizoko 😘 Taky tě mám ráda, klamárko.
Však z diskuze můžeš odejít. Nikdo tě tu nedrží. ☺️