icon

Myslíte si, že sa raz zbavíme Fica?

17. nov 2025

Myslíte si, že sa raz toho Fica zbavíme?
Ja tomu verím. Len neviem kedy to bude. Fico niči demokraciu a ťahá túto krajinu do Ruska. Rovnako ako Pelle, Šimkovičová, Pampúšik, malý erik, Edo Chmelár a ďalší.

enmery
17. nov 2025
@janinah

Pred chvílou som došla z námestia...
Dávam boľševikovi rok...

@janinah 🤓

schauma123
17. nov 2025
@enmery

😄Si dostala, môžeš ísť spať.

@enmery 🤣🤣🤣🤣 presne

anonym_ca2833
17. nov 2025

aj jedna aj druha strana...to su len hratky a zastupne temy...

anonym_ed3e87
17. nov 2025

Fica sa zbavíme a príde ešte väčší tĺk. len on ma kult osobnosti - nie je žiadny kandidát kto by to po ňom prebral . o jeho válov sa pobijú asi viacerí.
aj Mečiara sme sa zbavili a po x rokoch sme nato prišli že to bol len slabší odvar týchto tu čo teraz vládnu.

anonym_046cd5
17. nov 2025
@alickapusinka

Trochu cez čiaru na prezidenta písať ako keby to bol tvoj kamarát s ulice.Nech robia čo robia ale oslovovať familiarne prezidenta republiky úplne cez čiaru. Pampušik či TY žiješ v rozpravke asi hej.Malý Erik no za predpokladu že si žiačka základnej školy dobre na dospelu osobu mi neprideš.Správanie dospelej osoby nepripustne. Take infantilne diskusie na vyvolane vašni načo to je dobre.A ešte pod anonymom.Mala by si sa nad sebou zamyslieť.

@alickapusinka na matoviča kričali matelko a bol premier, to ti pride ok? Čaputovú ako oslovovali - ficovoliču - čaptavá, mrochtľa, americká kurva apd. Čiže poveďať ficovi je že... a pelému pele, je absolútne v pohode.

marca12
17. nov 2025
@anonym_4667f7

@anonym_autor no tak dufam, že to nevezme naplno do rúk mladá generácia , ktorá si zvolí PS a budú po uliciach chodiť človekopsy, nebinarni a podobne čudá

@anonym_4667f7 Len toto ta trapi v nasej krajine? Toto ti natarala sucasna vladna garnitura a ludia sa toho chytili. Hlavne,ze vsetko v nasej krajine funguje nevladne tu mafia,nerozkradli sa peniaze urcene na zveladovanie krajiny pre vsetkych....

a0
17. nov 2025
@anonym_4667f7

@anonym_autor no tak dufam, že to nevezme naplno do rúk mladá generácia , ktorá si zvolí PS a budú po uliciach chodiť človekopsy, nebinarni a podobne čudá

@anonym_4667f7 ty si dobre mimo. Nie ani ceruzky po vonku chodiť nebudú. Jediné čo PS chcelo, je dovoliť “manželstvo” s rovnakým pohlavím ako to je napr aj v ČR, snáď si tam videla niekoho behať s rubikom v ústach po ulici? Predstav si, že liberál so zdravým rozumom, psychicky pri sebe ti povie, že to čo niektorí ľudia vedia vymyslieť je choré a patrí to do ústavnej liečby. Ale to je tak 0.5% z celej lgbt populácie, zvyšok chce len také bežné práva - manželstvo, pripadne adopciu - aj to len minimum ľudí…

zuzanita1609
17. nov 2025

Blbý názov témy. Nikto sa Fica zbaviť nechce,ja chcem aby Fico zažil čo je to núdza,čo je to živoriť,čo je to nedomôcť sa kvalitnej zdravotnej starostlivosti,či spravodlivosti,čo je to skončiť sám a všetkými prehliadaný. A nech žije čo najdlhšie,s každodennými starosťami obyčajného človeka v tejto krajine, ktorú zožiera ako mor.

a0
17. nov 2025
@zuzanita1609

Blbý názov témy. Nikto sa Fica zbaviť nechce,ja chcem aby Fico zažil čo je to núdza,čo je to živoriť,čo je to nedomôcť sa kvalitnej zdravotnej starostlivosti,či spravodlivosti,čo je to skončiť sám a všetkými prehliadaný. A nech žije čo najdlhšie,s každodennými starosťami obyčajného človeka v tejto krajine, ktorú zožiera ako mor.

@zuzanita1609 to sa nikdy nestane, keďže nakradol toľko, že už sám nevie kde mu vila stojí 😂

anonym_bbeb10
17. nov 2025

@anonym_autor verim že ano, tak ako sme sa zbavili komunistov, Mečiara....
Len jedna vec ma zaujíma, ak by mi vedel povedať, ako do kelu fungujú trollovia na sociálnych sieťach, najmä FB. Nie som na protestoch, mam malinké bábätko, tak sledujem všetko online a pod každym prispevkom , videom z protestov sú samé posmešné komentare. Je mi jasné že normálne zmýšľajúci tam nepíše ( ani ja tam neprispievam 😆) ale do prčic, to fakt sú nejak platení , alebo čo?

gribka1
17. nov 2025
@deti95060810

@gribka1 nikto nežije večne? no to máš pravdu, ale zas len málokto si ide dať operovať srdce do Izraela ako nás birmovaný. takže na slovko večne ma celkom slušne našliapnuté.

@deti95060810 Tak to tu budú dvaja on a Putin🤣

personality
17. nov 2025

Možno sa treba zbaviť tých, čo ho volia.

zuzanita1609
17. nov 2025

Verím,že tak ako melú tie mlyny,taktiež aj na karmu. Buď sa upije,alebo skončí na psychiatrii. Akým mečom narábaš,takým schádzaš 😏.

anonym_ce6713
17. nov 2025

@anonym_autor Fico je iba jedna docasna forma v ktorej je ta ista neumierajuca vec ... pred nim tu bol Meciar .... a Mussolini ... a Nixon ... a budu tu dalsi

anonym_ce6713
17. nov 2025
@personality

@personality to v pripade uja menom Kim Jong Un nepomohlo... ale AdoIficek zabijaI tych, co ho nechceli volit, nie?

anonym_35a848
17. nov 2025

@anonym_autor reálne mi povedz kto bude lepší kto? Lebo ja ako mladý človek nevidím v nikom žiadne menšie zlo

anonym_18013e
17. nov 2025
@personality

@personality niekomu tu už z tej antifico kampane trošku zašibáva, však?

anonym_0758fa
17. nov 2025
@zuzanita1609

@zuzanita1609 Tak to BOHUŽIAĽ FICO NEZAŽIJE!

anonym_0758fa
17. nov 2025
@zuzanita1609

Verím,že tak ako melú tie mlyny,taktiež aj na karmu. Buď sa upije,alebo skončí na psychiatrii. Akým mečom narábaš,takým schádzaš 😏.

@zuzanita1609 Kiež by si mala pravdu! Lebo tento mafiánsky skorumpovaný štát ..

anonym_919c30
17. nov 2025
@a0

@anonym_4667f7 ty si dobre mimo. Nie ani ceruzky po vonku chodiť nebudú. Jediné čo PS chcelo, je dovoliť “manželstvo” s rovnakým pohlavím ako to je napr aj v ČR, snáď si tam videla niekoho behať s rubikom v ústach po ulici? Predstav si, že liberál so zdravým rozumom, psychicky pri sebe ti povie, že to čo niektorí ľudia vedia vymyslieť je choré a patrí to do ústavnej liečby. Ale to je tak 0.5% z celej lgbt populácie, zvyšok chce len také bežné práva - manželstvo, pripadne adopciu - aj to len minimum ľudí…

@a0 inak to registrované partnerstvo by využili aj podaktore tu vyskytujúce sa nevydate matky. Aj im by poskytlo výhody.

zuzanita1609
17. nov 2025

Admin by to mal stopnúť, pretože sa to zvrháva do opätovného nástupu "tlaku" a delenia spoločnosti. (Dúfam že tu prihliada aj miniSŤER "z vonka" a číha,koho lapiť ako "podrývača vládneho systému"
za vyjadrenie názoru,keď prajeme dlhyyy život v tom čo si každý"za/narobil v tejto krajine 😏).

viestta
17. nov 2025

Ja mu prajem dlhy, predlhy zivot... Na smetisku dejin, kde patri uz davno

gribka1
17. nov 2025
@viestta

@viestta To by bol pre neho najväčší trest, žeby po ňom ani pes neštekol.

janinah
17. nov 2025
@viestta

@viestta aj ja...v base,ak raz pride na spravodlivosť

viestta
17. nov 2025

@gribka1 @janinah obavam sa, ze sa uchlasce skor, tak ako Gottwald alebo Stalin

alickapusinka
17. nov 2025

Ked si tak zoberieme vo všeobecnosti kto volili Smer snad dobytok v mastali nie takže ľudia asi ho tu chcu ked ho volili.Takže darmo ak by bol aj Simečka pri moci zasa budu ľudia kľať že je tam ON takže čo je nútne zlo .To nikdy nebude každý spokojny.Ani s primátormi a starostami mesta nie su všetci občania spokojný takže ľudom nikto nevyhovie.Tak to je jedno kto bude pri moci.Fica miluju nenavidia.Simečku maju radi a nenavidia.Matoviča maju radia nenavidia takže nikdy ľudom sa vyhovieť neda bohužiaľ je to tak.

eternity24
17. nov 2025

@anonym_autor myslím si, že nie. To, že dnes bolo na námestiach viac ľudí je fajn, prispel k tomu aj cin toho mladého chlapca / študenta, potom odchod skupiny študentov z diskusie v PP a následne ľudia pridávali nápisy kriedou, trošku pomohli média, marketing zapracoval, aj pekný dátum a to viedlo k väčšej účasti na protestoch. No na protestoch predtým to bolo úbohé. 2,5 človeka… ľudia si radšej sedia doma a nadávajú. A Fico ma stále silnú základnu, keby boli voľby dnes, zase by vyhral. Bohužiaľ.

gribka1
17. nov 2025
@alickapusinka

Ked si tak zoberieme vo všeobecnosti kto volili Smer snad dobytok v mastali nie takže ľudia asi ho tu chcu ked ho volili.Takže darmo ak by bol aj Simečka pri moci zasa budu ľudia kľať že je tam ON takže čo je nútne zlo .To nikdy nebude každý spokojny.Ani s primátormi a starostami mesta nie su všetci občania spokojný takže ľudom nikto nevyhovie.Tak to je jedno kto bude pri moci.Fica miluju nenavidia.Simečku maju radi a nenavidia.Matoviča maju radia nenavidia takže nikdy ľudom sa vyhovieť neda bohužiaľ je to tak.

@alickapusinka Iba hlupáčikovia politikov milujú či nenávidia. Rozumným ľuďom ide o to, ako sa nakladá s našimi financiami, ako sa tu žije, či sa život ľuďom zlepšuje alebo zhoršuje. Na politiku sa má nazerať s chladnou hlavou a nie emóciami.

gribka1
17. nov 2025
@eternity24

@anonym_autor myslím si, že nie. To, že dnes bolo na námestiach viac ľudí je fajn, prispel k tomu aj cin toho mladého chlapca / študenta, potom odchod skupiny študentov z diskusie v PP a následne ľudia pridávali nápisy kriedou, trošku pomohli média, marketing zapracoval, aj pekný dátum a to viedlo k väčšej účasti na protestoch. No na protestoch predtým to bolo úbohé. 2,5 človeka… ľudia si radšej sedia doma a nadávajú. A Fico ma stále silnú základnu, keby boli voľby dnes, zase by vyhral. Bohužiaľ.

@eternity24 No pretože sa nevie, za čo protestovať, nedá sa všeobecne proti Ficovi, na to treba viac, nie len opozičné protesty. Teda ľudia to potrebujú vedieť. Preto to podľa mňa stagnuje.

zuzanita1609
17. nov 2025
@eternity24

@eternity24 ja som bola,moja rodina išla,aj keď na skoro celom Slovensku prší celý deň. Išli sme pre princíp a tiež sme čakali, kvôli počasiu,že budeme tam stáť osamote. Nestáli sme osamote,dokonca som bola prekvapená,že ľuďom nie jedno pokračovanie našej krajiny a stále sa tu "bije" dobré so zlom, ďakujem všetkým von,že to netreba vzdávať nikdy a sloboda, demokracia je boj na večnosť, neustály,bez odpočinku. 🫂❤️💞