Myslíte si, že sa raz zbavíme Fica?
Myslíte si, že sa raz toho Fica zbavíme?
Ja tomu verím. Len neviem kedy to bude. Fico niči demokraciu a ťahá túto krajinu do Ruska. Rovnako ako Pelle, Šimkovičová, Pampúšik, malý erik, Edo Chmelár a ďalší.
@anonym_autor Fica sa raz zbavíme, ale komunizmu a fašizmu v srdciach ľudí nie. Je to v srdciach ľudí.
@anonym_113a0a Nie v srdciach,ale v hlavách. Pretože každý si potrebuje nájsť dôvody za svoje zlyhania a ukázať na niekoho/niečo, pretože je to jednoduchšie.
@anonym_autor neviem či sa ho zbavíme ale úprimne už mi lezu na nervy všetky tieto nátlaky na ľudí. 9 ročne deti vykrikujú v triedach Dosť bolo fica a to ma znepokojuje teda omnoho viac. Spoločnosť, ktorá do deti vkladá takéto tlačky, keď tomu ešte poriadne nerozumejú, nepovažujem za ideálnu ukazku zmeny. Ba naopak. Takto sa podľa mňa veci k lepšiemu nezmenia. Bude to rovnaké.
Ja si želám, aby sa dostala do vlády rozumná strana, ktorá neťahá malé deti do politiky, a taká tu nie je. Už sa tu naozaj v boji proti Ficovi využívajú pre mňa neprijateľné praktiky. Vulgarizmy alebo aj obyčajne urážky sú pre mňa neprijateľné na oboch stranách a obe sú na to strašne hrdé ako komu z opačného tábora naložili.
Dúfam, že sa ho zbavíme nejakou normálnou stranou, ktorá vie komunikovať so všetkými zúčastnenými stranami, ktorým dávajú hlasy všetci naši spoluobčania, hľadá kompromisy a hlavne riešenia ako robiť veci lepšie, aby sme nepadali stále na väčšie a väčšie dno. Prázdnym frázam politikov a ich marketingovým ťahom neverím a zatiaľ sa nikto neukázal, kto by to ťahal slušnou nôtou vpred. A to píšem o všetkých stranách. Kým tu zase niektoré začnú s nalepkovanim, ktoré je tiež posledné roky in.
@akje rozumiem ti. Deti však opakujú to, čo a čím žijú doma ich rodičia a žiaľ, žijeme tým,že každý deň táto koalícia preraza dno hlbšie, mnohé rodiny žijú horsie. Je to všade...noviny, TV, médiá, aj sociálne. A deti sú pri tom. Čiže nemyslím,že ich do toho ťahá opozícia, či nejaká strana. A stredoškolák je takmer dospelý človek, názor si spraví sam. Ale áno, nálepky jednej a druhej strany sa nepáčia ani mne. Pri slove dezolat ma striasa. Povýšenecke ...
@anonym_autor no tak dufam, že to nevezme naplno do rúk mladá generácia , ktorá si zvolí PS a budú po uliciach chodiť človekopsy, nebinarni a podobne čudá
@anonym_4667f7 Nech je naozaj tak, ako píšeš. Bodaj by sme žili v takom blahobyte a pokoji, že našim najväčším problémom by boli "človekopsy a nebinarne čudá" na ulici!
Smer si 17. november pripomenul po svojom. Takmer dvadsať autobusov priviezlo dôchodcov z celého Slovenska
Zdroj: https://tvnoviny.sk/domace/clanok/999391-smer-s...
@gribka1 Akoze sa nevie za co protestovat? Teda, ze ludia nevedia za co maju protestovat. Staci si precitat kazdy den noviny, ako sa sprava koalicia, ake zakony prijmaju, kam vedu tuto krajiu, najdes hned 100 dôvodov kazdy den. A sa neda vseobecne proti Ficovi? Protesty su proti pocinaniu tejto vlady, ved Fico je jej najvyssi predstavitel, tak sa najviac spomina jeho meno. Chyba je v slovaci, ze radsej si kazdy bude doma nadavat na gauci, ako by pre zmenu mal nieco urobit. Kazdi si mysli, ze ved preco ja? Ale prave to JA je velmi dolezite a kazdy by mal zacat prave od seba, aktivne prejajovat svoj nesuhlas, nie iba doma somranim pri telke.
@eternity24 No veruže nie je za čo, kedže chýba vízia, čo potom. Bez toho, aby voliči koalície precitli, nezmeníš nič. Potrebujú byť na dne, inäč sa to tu bude vracať donekonečna. 4 roky títo tu a 2 roky opoziční, kedže to vždy na niečom padne. A koľkože to majú opozičnè strany %? Nepočítam Matoviča, keďže sa nedohodnú. No tak to je stále málo. Ale určite keď pôjde už oveľa, ľudia do tých ulíc pôjdu. To verím.
Smer si 17. november pripomenul po svojom. Takmer dvadsať autobusov priviezlo dôchodcov z celého Slovenska
Zdroj: https://tvnoviny.sk/domace/clanok/999391-smer-s...
@mircalla Oslava čisto štýl socializmus🤣
@anonym_autor no tak dufam, že to nevezme naplno do rúk mladá generácia , ktorá si zvolí PS a budú po uliciach chodiť človekopsy, nebinarni a podobne čudá
@anonym_4667f7 radšej nech chodia taki ako mať za premiéra zlodeja čo rozkrada štát a my sa mu na to skladáme
@maminkadeticiek a ja zas “milujem kecy” typu: strč si svoj názor za klobúk a voľ toho, čo ti kazeme my.
Akože to kde sme, aby keď niekto prejaví záujem o iný druh politiky a volá po normálnych ľuďoch v nej, tak ma byt ticho a pekne voliť iba to čo je?? Ešte je stále čas do najbližších volieb.
@akje Ty si prikladom toho,ze sloboda je v prvom rade zodpovednost.Rob si co chces,ale nenariekaj ak sa nebudes mat v tejto krajine dobre.
@maminkadeticiek A čo s tým, že tá "hodnotovo najbližšia strana" ako píšeš po voľbách spraví minimum, prípadne nič z tých deklarovanych hodnôt?
@anonym_8a516b Nie som tu na to,aby som filozofovala a odpovedala na prazdne otazky typu "co ak".Kto to nepochopil doteraz po tom co som napisala,tak uz viac nestoji nanho minat energiu.
Trochu cez čiaru na prezidenta písať ako keby to bol tvoj kamarát s ulice.Nech robia čo robia ale oslovovať familiarne prezidenta republiky úplne cez čiaru. Pampušik či TY žiješ v rozpravke asi hej.Malý Erik no za predpokladu že si žiačka základnej školy dobre na dospelu osobu mi neprideš.Správanie dospelej osoby nepripustne. Take infantilne diskusie na vyvolane vašni načo to je dobre.A ešte pod anonymom.Mala by si sa nad sebou zamyslieť.
@alickapusinka 😂 naozaj ľudia zabúdajú...
On sam sa predsa vyjadril, ze davno nebude v politke 🙂). Ale ako aj ine jeho vyjadrenia to boli len kecy.. nic vsak netrva vecne, len sa obavam, ze ho nahradi niekto podobny :(
On sam sa predsa vyjadril, ze davno nebude v politke 🙂). Ale ako aj ine jeho vyjadrenia to boli len kecy.. nic vsak netrva vecne, len sa obavam, ze ho nahradi niekto podobny :(
@la_dolce_vita Zoroslav Kollár...
@enmery nestras 🙂
@anonym_autor aj Fico raz umrie, nie je najmladsi. Ale najprv pomru jeho volici a potom uz bude pokoj. Coskoro.
@anonym_autor aj Fico raz umrie, nie je najmladsi. Ale najprv pomru jeho volici a potom uz bude pokoj. Coskoro.
@anonym_903ae1 Šak ešte aj mufti žije🤗
Problem je ze nie je alternativa k Ficovi realna schopna s programom viziou racionalna
a po skusenostiach z predchadzajucej vlady sa neda ludom
cudovat ze volia tak ako volia
Keď si sumarizujem Ficove skutky od času, keď ho postrelil Cintula, tak mám pocit, že ho netrafil do brucha, ale rovno do hlavy.
Veď ešte pred pár rokmi chcel byť v jadre EU a dnes hlása, že referendum vstupu do EU bolo zmanipulované a 17 november včera v Nitre premenoval na Deň rešpektovania názorov.
Problem je ze nie je alternativa k Ficovi realna schopna s programom viziou racionalna
a po skusenostiach z predchadzajucej vlady sa neda ludom
cudovat ze volia tak ako volia
@anonym_eb3fa7 Podľa Teba je Fico schopný, s programovou víziou 😵💫
Tak určite. Preňho a jeho boys, neho biznis.
@anonym_eb3fa7 Podľa Teba je Fico schopný, s programovou víziou 😵💫
Tak určite. Preňho a jeho boys, neho biznis.
@enmery no presne si to predviedla co vadi ludom na opozicii ja sa neputam na viziu Fica ale na alternativu
Raz určite...
Kto je pampusik?
@anonym_8a516b objektívne a nezaujato by si s kľudom Angličana,ak cítiš zaujatosť mohla/mohol písať slobodne pod svojím nickom 😏.
@zuzanita1609 Prosím ťa, čo to tu máte poniektore za diagnózu...K veci (téme) nič, ale vždy k anonymite. Ja píšem anonymne aj pod nepolitické témy, neviem kde je problém. Ak napíšem poď svojím nickom tak čo ako, budeš ma poznať? Myslíš, že zmením názor? Čo tým vyriešis? Minule tiež nejaká osoba tu písala, čo " mám odvahu" napísať to, čo som napísala, odpísala som jej pod svojím nickom a debata skončila, lebo nemala už s čím operovať, argumenty nemala, tak aspoň do tej anonymity si mohla kopnúť. Je to smiešne
Myslím ,že Fica sa zbavíme ,ale urcite už je iný v zacviku , veď ešte stále majú voličov ,v prieskumoch okolo 20% , sú pri moci , to čo vyzbierajú z konsolidácii,rozdajú svojim voličom ,,smer nikdy ani nemal politický program,a ani víziu , ani to nebolo potrebné ,4. Tu vládne , tu pomôže len zázrak
Keď si sumarizujem Ficove skutky od času, keď ho postrelil Cintula, tak mám pocit, že ho netrafil do brucha, ale rovno do hlavy.
Veď ešte pred pár rokmi chcel byť v jadre EU a dnes hlása, že referendum vstupu do EU bolo zmanipulované a 17 november včera v Nitre premenoval na Deň rešpektovania názorov.
@napetra pretože on je oportunista, ovciam natrepe to, čo je pre jeho štátostranu práve výhodné.
@anonym_autor myslím si, že nie. To, že dnes bolo na námestiach viac ľudí je fajn, prispel k tomu aj cin toho mladého chlapca / študenta, potom odchod skupiny študentov z diskusie v PP a následne ľudia pridávali nápisy kriedou, trošku pomohli média, marketing zapracoval, aj pekný dátum a to viedlo k väčšej účasti na protestoch. No na protestoch predtým to bolo úbohé. 2,5 človeka… ľudia si radšej sedia doma a nadávajú. A Fico ma stále silnú základnu, keby boli voľby dnes, zase by vyhral. Bohužiaľ.
@eternity24 prieskumy AKO, Focus, NMS momentalne hovoria o poklese smeráckej základne (sú druhý za PS cca o 6-8%). Takže snáď ľudia dostali rozum, aj keď no, ťažko povedať, keďže hneď za PS a Smerom je republika a hlas 🙈🤦♀️. Ale snáď raz sa dožijeme.

@anonym_autor Fica sa raz zbavíme, ale komunizmu a fašizmu v srdciach ľudí nie. Je to v srdciach ľudí.