icon

Na Slovensku sa kradne

23. máj 2025

Čo ten fico zobral slovači druhý pilier, daňový bonus, dôchodcom rodičovský
A takto si tu žijeme

deti95060810
23. máj 2025

a z čoho chceš hradiť 13 dôchodky a..... vily kde kade po svete našej politickej špičke ...
kukni aký hotel má Glváč v Rakúsku - hodnota 5 mega... našetril . 😉

cacianka
23. máj 2025

už od praveku, nič nové

autor
23. máj 2025
@cacianka

už od praveku, nič nové

@cacianka hej,ale keby si počula moju babku ako ospevuje fica. To sa nedá počúvať, stále ho bráni. Ešte pred voľbami hovorila že keď tu nebude naspäť fico tak tu nikdy nebude dobre 🙈

alenka58
23. máj 2025

smutné

tina5959
23. máj 2025

Ešte sa chystajú obedy deťom zobrať v školách ...

veklipo
23. máj 2025

Mna najviac trapi kradnutie v zdravotnictve. Kamaratka - matka 2 malych deti - potrebovala 65.000Eur na onkoliecbu, lebo poistovna dany liek nepreplaca. Rodina predala byt, aby jej pomohla.
Kazdy, kto kradne v zdravotnicte, nesie zodpovednost za smrt mnohych tazko chorych, ktori sa nedostanu k spravnej liecbe.
Od ministra az po sanitarov, mnohi si nieco v zdravotnictve radi "uleju". Mozno ich nebudu sudit nase sudy, ale ten posledny urcite ano

autor
23. máj 2025
@tina5959

@tina5959 to som ešte nepočula. Od kedy?

charlottha
23. máj 2025
@tina5959

Prepacte ale co je s druhym pilierom?
@tina5959 nemyslis vazne toto 😨

alenamihal
23. máj 2025

jaj,pockaj a to len Fico sa rozbehuje brrrrr mne je zle z toho cloveka...ja uz ani s mojim dochodkom nepocitam a ak tak to bude ako v Rusku 200 eur ...stiahla som si mzdy na mininalme a drbem na tuto vladu...len beru a beru a sebe si pridavaju...ludia co ich volia su tupí a slepí ....Nic zle neprajem Ficovi ,ale v kusku duse prajem ...

maury
23. máj 2025
@charlottha

@charlottha Fico chce otvoriť 2.pilier a peniaze použiť na financovanie. Ako "požičať" ich štátu a "znížiť deficit verejných financií". Tak vieš, je tam kopec peňazí, tak je to silná motivácia siahnuť. Keď sa otvorí, je možné vystúpiť z neho. Len žiaľ nie tie peniaze si vziať, ale možnosť presunúť do 1.piliera

maury
23. máj 2025

@autorka koľko takých poznám vyznavačov Fica. Lebo PS, lebo Šimečka, lebo vojna, lebo liberáli, lebo LGBTI stačí si nájsť nepriatelia a tlačiť kaleráby do hlavy a už to ide.

tina5959
23. máj 2025
@charlottha

@charlottha zatiaľ je to asi len návrh, tak dúfam že to neprejde. Tiež vlaky pre študentov.
Lebo mladých by mali podporovať vo vzdelávaní.

maury
23. máj 2025
@tina5959

@charlottha zatiaľ je to asi len návrh, tak dúfam že to neprejde. Tiež vlaky pre študentov.
Lebo mladých by mali podporovať vo vzdelávaní.

@tina5959 ja som za žľavy a študentské lístky, tak ako aj my sme mali. Ale určite nie zadarmo. Zadarmo neexistuje nič, vždy to musí niekto zaplatiť

deti95060810
23. máj 2025
@maury

@tina5959 ja som za žľavy a študentské lístky, tak ako aj my sme mali. Ale určite nie zadarmo. Zadarmo neexistuje nič, vždy to musí niekto zaplatiť

@maury žľaby? to čo myslíš....

maury
23. máj 2025
@deti95060810

@maury žľaby? to čo myslíš....

@deti95060810 zľavy. Mi to prepísalo, chcela som to opraviť ale ž tam ostalo

deti95060810
23. máj 2025
@maury

@deti95060810 zľavy. Mi to prepísalo, chcela som to opraviť ale ž tam ostalo

@maury aha, už som pochopila.

isis234
23. máj 2025
@maury

@tina5959 vlaky zdarma zostanú.
Ano, mali by podporovať mladých vo vzdelávaní. Ale.. Podpísať dohodu, že po skončení školy zostanú na SK pracovať 10 rokov. To, čo im štát pomôže, by mali vrátiť.
@maury súhlasím. Mali nechať študentské a robotnícke týždenníky, mesačníky- so zľavami

krtko1313
23. máj 2025
@isis234

@tina5959 vlaky zdarma zostanú.
Ano, mali by podporovať mladých vo vzdelávaní. Ale.. Podpísať dohodu, že po skončení školy zostanú na SK pracovať 10 rokov. To, čo im štát pomôže, by mali vrátiť.
@maury súhlasím. Mali nechať študentské a robotnícke týždenníky, mesačníky- so zľavami

@isis234 v Maďarsku je to tak. Napríklad medik, po skončení školy musí odrobiť doma 10 rokov.

gov
Odpoveď bola odstránená
simca06022011
23. máj 2025

ja by som k ospevovaniu fica tolko.. casto jeho volici, pripadne aj volici hlasu atd, su ludia co ked moze, tiez si ukradnu. lebo kto nekradne, okrada vlastnu rodinu, ako sa hovori... xy takych poznam, keby mohli vynosili by aj cele zariadenie z prace, a este sa aj pochvalia v kruhoch znamych :DD pripadne si natankuju za firmene, alebo ked je moznost vezmu si do vacku co to atd.. ved pozname, kadeco sa robi... preto tolka tolerancia :D kazdy ale kradne podla svojich moznosti = niekto vo velkom, iny v malom. Ak sa niekto pozastavi nad tym, tak je za divneho :D ked tak si posomru nad pivom, a to je tak vsetko... volia dalej. Lebo vsak bezna veticka "vsak vsetci kradnu, tak co budeme vyberat... " = proste podla seba sudim teba, vrana k vrane sada a tak... :D

lenkasarka
23. máj 2025

https://openiazoch.zoznam.sk/financie/o-kolko-s...
Kým pracujúcim vezmú,nepracujúcim pridajú. 🤷‍♀️ rovnováha