Názory na Trumpovo rozhodnutie ohľadom Venezuely
Čo si myslíte o tomto Trumpovom kroku? Mal na to právo?
Ozve sa vôbec OSN?
@anonym_da0d31 dúfam, že takto vehementne protestuješ aj proti invázii ruska na Ukrajinu.
@sevrin
Samozrejme!
Inak viete, ze si nemusíte vyberať stranu vsak?
Putin napadol Ukrajinu kvoli nerastným surovinam a tomu, ze chce Ukrajinu vlastniť, to je jasne zlo.
Trump napadol Venezuelu tiez kvoli nerastných surovinam, tiez zlo.
Izrael napadol palestinu kvoli územiu atd.
A poviem vam niektorym to co vam asi nik nepovedal. Žiadna mocnosť nestojí zato aby ste ju chválili a obranovali. Ano viem konšpiračné denníky vytvorili dobru a zlu stranu, ale realita je zložitejšia a neexistuje dobra a zla strana.
Trump je ďalší diktátor, čo zatkol diktátora a rozumie si s diktátormi. Všetci mocní na svete sa vymieňajú za diktátorov, lebo ľudia zabudli aké to je žiť obmedzený a neslobodny život. Tak sa ako inak - história opakuje
Inak viete, ze si nemusíte vyberať stranu vsak?
Putin napadol Ukrajinu kvoli nerastným surovinam a tomu, ze chce Ukrajinu vlastniť, to je jasne zlo.
Trump napadol Venezuelu tiez kvoli nerastných surovinam, tiez zlo.
Izrael napadol palestinu kvoli územiu atd.
A poviem vam niektorym to co vam asi nik nepovedal. Žiadna mocnosť nestojí zato aby ste ju chválili a obranovali. Ano viem konšpiračné denníky vytvorili dobru a zlu stranu, ale realita je zložitejšia a neexistuje dobra a zla strana.
@777januska777 existuje zla a dobrá strana. Dobrí sú nevinní ľudia, zlí sú tí ktorí bažia po moci, peniazoch a neboja sa pre ne urobiť hocičo.
@anonym_autor
Celkom jasne sa situácia vyjasňuje.
V tlačovke Trumpa to jasne zaznelo( celkom objekt.o tom inf.Ta3), drogy bola len jasná zámienka,explicitne ide o ropu.
Trump vyhládil,že ropa je ich!!!
To je pravý dôvod agresie a Trump to ani neskrýva...
A tí,čo tu blúznia o demokracii a nelegitimite Madura to snáď vo svojom rozumovom perimetri pochopia.
Takže čistá a nezakrytá zlodejina
Stačí si pozrieť akými zásobami ropy disponuje Venezuela...no neukradni to!!!
Cina verz.Taiwan,Severna verz.Juzna Korea toto este pride.
@anonym_852581 tak ak pride Cina vs Taiwan, tak skončil svet...Tam to uz bude 3.svetova 100%
@777januska777 existuje zla a dobrá strana. Dobrí sú nevinní ľudia, zlí sú tí ktorí bažia po moci, peniazoch a neboja sa pre ne urobiť hocičo.
@ria_sprout neexistuje. Lebo žiadny clovek nie je dobry alebo zlý vo všeobecnosti. Len ma ine morálne zásady. Kazdy si o sebe myslí, ze je ten dobry. Problem je, ze ak si my nejako sami v sebe pestujeme toto delenie na dobrych a zlých, vzdy podlahneme tym ktori tvrdia ze ziju nasimi morálnymi hodnotami a tym co maju ine hodnoty neveríme. Vid nas fico, vie dobre co ma povedat a za ake hodnoty sa skryť.
@anonym_852581 tak ak pride Cina vs Taiwan, tak skončil svet...Tam to uz bude 3.svetova 100%
@anonym_dbd7c5 nic sa nestane, Čína Taiwan zltne a bude mat co chce. Ale u nas vystúpi fico a republika a povedia, ze dnes je ten cas vystúpiť z nato a eu, lebo samozrejme to budu akoze hrat na vsetky strany. Realita bude, ze ak odídeme z eu, skončíme pod ruskom.
Tak tu mame dobu kde si diktatori na hulvata porcuju svet. Konecne masky dolu a ide sa za nerastnym bohatstvom a strategickym uzemim.
A EU si v tej svojej smiesnej nabubrelosti moze akurat tak cuckat tekvicove latecko z duhovej salky a tipovat na ktorom tanieri skonci
@anonym_dbd7c5 nic sa nestane, Čína Taiwan zltne a bude mat co chce. Ale u nas vystúpi fico a republika a povedia, ze dnes je ten cas vystúpiť z nato a eu, lebo samozrejme to budu akoze hrat na vsetky strany. Realita bude, ze ak odídeme z eu, skončíme pod ruskom.
@777januska777 tento konflikt aj ti najmierumilovnejsi analytici povazuju za najvacsie riziko 3. svetovej...Lebo obrana Taiwanu je uzko spata s USA...USA na jednej strane, Cina na druhej...
Hlavne Trump potrebuje nobelovu cenu za mier . Nech je USA aká je, tak si myslím že iný prezident by toto nedovolil .
@jogy1984 o politike v USA nerozhoduje Tramp a vláda, ale skorumpovaná skupina oligarchov v AIPAC.
@777januska777 tento konflikt aj ti najmierumilovnejsi analytici povazuju za najvacsie riziko 3. svetovej...Lebo obrana Taiwanu je uzko spata s USA...USA na jednej strane, Cina na druhej...
@anonym_dbd7c5 ale mocnosti proti sebe nepojdu, ved sa potlapkavaju po pleciach Cina s Ruskom a USA, a EU maju za particku impotentnych hlupakov. A zacinam si mysliet ze tie posledne stretnutia boli len ceruzka a guma, a kreslili si ciary. Akurat sa cakalo kym Bidena nahradi Trump nech si to rozdelia ako v biznise.
@anonym_autor OSN este funguje? Som o nich nepocula ani nepamatam.
@tykat OSN je len fraška. Je to organizácia na pranie špinavých peňazí a obchodovanie so ženami a deťmi na prostitúciu, pedofíliu...
Pozri si film " Whistleblower " s Rachel Weisz. Na nete nájdeš podcasty, kde hovoria o zverstvách čo sa tam dejú.
Bombardovanie v Juhoske tiez bolo bez mandatu OSN, ak si dobre pamatam..
ked ono to je tazke… si predstavme, ze zijeme v diktature, v zemi, ktora ma nerastne bohatstvo a potencial byt bohatou, ale mame prezidenta a vladu skorumpovanych, umierame my a nase deti od hladu a musime utekat prec.. neupinali by sme sa ku krajine, ktora by nas mohla diktatury zbavit? Sami by sme ju neprosili, aby nam pomohla? Na druhej strane/, mame dalsi precedens, ktory moze povzbudit inych s mocichtivymi chutkami.
Jedno je iste- z medzinarodneho prava sa stal trhaci kalendar🙄.
Ale ked to pozera putin, mozno mu stiahne polky, ked vudi, ako rychlo sa da odstranit taky potkan😄
Pripomina mi to vsetko Hru o trony- rozhodovali mocni a plebs mohol tak akurat umierat za nich vo vojnach
@anonym_autor
Celkom jasne sa situácia vyjasňuje.
V tlačovke Trumpa to jasne zaznelo( celkom objekt.o tom inf.Ta3), drogy bola len jasná zámienka,explicitne ide o ropu.
Trump vyhládil,že ropa je ich!!!
To je pravý dôvod agresie a Trump to ani neskrýva...
A tí,čo tu blúznia o demokracii a nelegitimite Madura to snáď vo svojom rozumovom perimetri pochopia.
Takže čistá a nezakrytá zlodejina
Stačí si pozrieť akými zásobami ropy disponuje Venezuela...no neukradni to!!!
@anonym_da0d31 a potom to predá EU.
EU za particku hlupakov praveze nemaju, preto robia vsetko preto, aby ju rozbili.lebo je lahsie ovladnut jednotlive staty ako spolok. A to vsetko za pomoci platenych fariem, bottov a politikov prizdrisracskych statov a ich obyvatelov
Aké Trumpovo rozhodnutie.
Ten staručký pán je rád, že sa trafí do pisorau.
Babka. Tí čo stoja za touto akciou..Dobre vedia, co robia
Tak tu mame dobu kde si diktatori na hulvata porcuju svet. Konecne masky dolu a ide sa za nerastnym bohatstvom a strategickym uzemim.
A EU si v tej svojej smiesnej nabubrelosti moze akurat tak cuckat tekvicove latecko z duhovej salky a tipovat na ktorom tanieri skonci
@anonym_f87235 pretoze u eu este zostalo stipku ludskosti
Ta trumpeta je neskutocne tupa, to snad ani je mozne😄.
@jogy1984 o politike v USA nerozhoduje Tramp a vláda, ale skorumpovaná skupina oligarchov v AIPAC.
@anonym_12c892 AIPAC je veľmi mocná ale neovláda politiku USA aj keď ma obrovský vplyv . Trump obišiel kongres inak by mu to neschválili. Jeho vlastný politici ho za toto kritizujú ani občania USA s týmto nesúhlasia a Izrael je trocha od Venezueli ďaleko .
@ria_sprout neexistuje. Lebo žiadny clovek nie je dobry alebo zlý vo všeobecnosti. Len ma ine morálne zásady. Kazdy si o sebe myslí, ze je ten dobry. Problem je, ze ak si my nejako sami v sebe pestujeme toto delenie na dobrych a zlých, vzdy podlahneme tym ktori tvrdia ze ziju nasimi morálnymi hodnotami a tym co maju ine hodnoty neveríme. Vid nas fico, vie dobre co ma povedat a za ake hodnoty sa skryť.
@777januska777 snáď nechceš tvrdiť, že ľudia ktorí len vedia ktoré hodnoty majú skryť aby oslovili masy a žijú zlom sú vo svojej podstate dobri. pretože každý má síce v sebe zle a dobré stránky, avšak u každého jedna strana prevláda. A áno, vtedy sa to dá deliť na dobrých a zlých.
@anonym_12c892 AIPAC je veľmi mocná ale neovláda politiku USA aj keď ma obrovský vplyv . Trump obišiel kongres inak by mu to neschválili. Jeho vlastný politici ho za toto kritizujú ani občania USA s týmto nesúhlasia a Izrael je trocha od Venezueli ďaleko .
@jogy1984 toto. Trump obisiel kongres😳, som strasne zvedava, ake to bude mat nasledky, v podstatd je to na impeachment.
@777januska777 snáď nechceš tvrdiť, že ľudia ktorí len vedia ktoré hodnoty majú skryť aby oslovili masy a žijú zlom sú vo svojej podstate dobri. pretože každý má síce v sebe zle a dobré stránky, avšak u každého jedna strana prevláda. A áno, vtedy sa to dá deliť na dobrých a zlých.
@ria_sprout skor ide o to co považujeme za dobre a za zle. Kazdy z nas ma inú morálku a moralne zásady. Pre vraha je vražda v pohode napriklad. Vrah sam seba za zlého nepovažuje.
A kedze mozeme mat tak rozdielne zásady prijali sme demokraciu, aby o zásadách a dobre a zle rozhodovala väčšina. Lenze problem je v tom, ze my ludia si tu demokraciu nevazime. Volíme si tych co nam sľubujú, ze odstránia rozne skupiny, ake su pre nas ohrozením (často v nasej hlave ale aj tak). Neuvedomujeme si, ze ktokoľvek kto sa dostáva k moci s tym, ze sľubuje odstránenie kohokoľvek je v skutocnosti diktátor a ze uz iba tym, ze slubuje odstránenie rôznych skupin ma vlastne morálne hranice posunute ďaleko. Toto nie je o dobre alebo zle, ale o tom akych ludi s akými morálnymi zásadami a hranicami si volíme.
@jogy1984 samozrejme " Izrael je od Venezuely ďaleko " toto je tvoj argument.
Naštuduj si niečo o politike v USA, aj to, že USA platí Izraelu dlhé roky bilióny dolárov, vedie vojny v ich záujme na ďalekom východe aj keď sú ďaleko od USA.
príde čas kedy najväčším bohatstvom nebude ropa ale obyčajná pitná voda. Slovensko má bohaté podzemné zásoby pitnej vody , nuž možno o pár rokov sem niekto vtrhne a bude nám to tu drancovať a zámienka bude " lebo pravnuk Fica fajčil marišku " . Nie je žiadny dôvod na takýto krok zo strany USA, Madura vyhral vo voľbách , no vyhral , žiadna iná krajina sa nemá do toho srať. Sú krajiny kde sú ďaleko tvrdšie potláčané ľudské práva a tam sa nezasahuje.
Ked si Rusko zmlsava na Ukrajine, preco by si USA nezmlsli na Venezuele? Po tomto kroku logicky ocakavam kedy si aj Cina zmlsne na Taiwane, ano udeje sa to, len nevieme presny datum...
Keby mal Maduro jadrove zbrane, Trump je pokakany az sa usami, preto sa Iran o ne tak urputne snazi a preto ma Kim sväty pokoj...
Mal by existovat trest smrti za rozputanie vojny...!
príde čas kedy najväčším bohatstvom nebude ropa ale obyčajná pitná voda. Slovensko má bohaté podzemné zásoby pitnej vody , nuž možno o pár rokov sem niekto vtrhne a bude nám to tu drancovať a zámienka bude " lebo pravnuk Fica fajčil marišku " . Nie je žiadny dôvod na takýto krok zo strany USA, Madura vyhral vo voľbách , no vyhral , žiadna iná krajina sa nemá do toho srať. Sú krajiny kde sú ďaleko tvrdšie potláčané ľudské práva a tam sa nezasahuje.
@subartic len aby si kym ta pitna voda bude vzacna tie svoje zasoby Slovensko neznicilo, uz len ta kontaminacia PCB latkami dole od Bratislavy smerom na Zitny ostrov alebo tie vytekajuce banske vody..., skôr sa dá do poriadku Ukrajina po vojne ako tento zdochnuty stat.
@subartic len aby si kym ta pitna voda bude vzacna tie svoje zasoby Slovensko neznicilo, uz len ta kontaminacia PCB latkami dole od Bratislavy smerom na Zitny ostrov alebo tie vytekajuce banske vody..., skôr sa dá do poriadku Ukrajina po vojne ako tento zdochnuty stat.
@wiliam3royal myslím že máme kvalitnú pitnú vodu a mať ju dlho ešte budeme. Už tu bol pokus o odpredaj pre zahraničné spoločnosti , ale bolo to zbrzdené a dané do Ústavy a zo strany iných veľmocí bude o ňu enormný záujem , lebo klimatická zmena a vysychanie. Takže ja by som sa nečudovala ani o útoku na nás pod rôznou zámienkou .

@anonym_autor Čakám na napadnutie Gronska a jeho anexiu prostredníctvom USA. Je super mať takýchto spojencov. 🙂
@pr85 ale to bude v pohode. Povie ze to musel urobit, lebo cez Grónsko ich chce eu napadnúť alebo nieco na spôsob, ze v gronsku su fašisti. Toto zabera.