icon

Nebezpečná politika Európskej únie

18. dec 2025

Čo si myslíte o politike EU? Podľa mňa by právo zákony EU nemali byť nadradené nad právom a zákonmi členských štátov v niektorých dôležitých oblastiach. EU bola založená za účelom voľného trhu a zlepšenia ekonomiky a cestovania občanov, nie aby nezmyselnými rozhodnutiami vyťahovala z peňaženiek občanov viac a viac peňazí. Ich zelená a militaristická politika je veľmi škodlivá. Rajchl to povedal veľmi správne, tak ako kedysi bolo Rakúsko -Uhorsko väzením národov, teraz je to EU. Je presadzovaný jeden názor, jedna politika, jedna ekonomika, všetko ostatné je nepodstatné (v tomto smere sú to aj výrazné prvky fašizmu). Podľa mňa by potrebovala EU reorganizovať a znížiť počet poslancov, je nonsens platiť cez 800 poslancov a ich aparát bez viditeľného prínosu, práve naopak, žiaden prínos sa nekoná a len škodia národným ekonomikám najmä krajinám strednej a východnej EU.
Aký máte na to názor?

tiezjedna
18. dec 2025
@bloger

@tiezjedna Ešte raz napísal som, že ich treba rešpektovať. Nerozumiem vôbec o čo ti ide. Však dobre narodili sa tak a treba ich rešpektovať. Spokojná alebo ti tam ešte niečo chýba? Vieš ja s nimi nemám najmenší problém. Teda jeden mám a to, že sa nechcú trošku prispôsobiť. Spôsobuje to potom konflikty v spoločnosti. Nemuseli by byť keby trošku aj oni pripustili, že to môže byť silná káva. Nie každý všetko vie hned spracovať. Dá sa o tom debatovať. Láskavo sa ale zdrž toho, že ma budeš urážať. Ja s tebou komunikujem slušne.

@bloger nejde vôbec o to, ako komunikuješ, ale o to, ako premýšľaš. Otras.

tiezjedna
18. dec 2025
@qrstxyz

@tiezjedna utri si slzičky 🤣

@qrstxyz ty si daj panvicou po hlave👍

julish
18. dec 2025
@anonym_c213ff

EÚ bola založená s cieľom podmaniť si národy, aby zakladajúce štáty nemuseli kolonizovať a drancovať iné krajiny ako kedysi, ale pomocou zmlúv a dohôd vykorisťovať a hlavne presadzovať svoju politiku takpovediac transparentne...
Nikdy nás nepustia na svoju životnú úroveň - nemali by lacnú pracovnú silu...

@anonym_c213ff a preco sa potom nasa zivotna uroven od vstupu do eu tak drmaticky zvysila?

hubka51
18. dec 2025

Robo si to ty 🤣?Alebo anonym skopčil slová z nejake tlačovky pána dikátora?
Lebo toto sú presne jeho slová ako cez kopirak

bloger
18. dec 2025
@tiezjedna

@bloger nejde vôbec o to, ako komunikuješ, ale o to, ako premýšľaš. Otras.

@tiezjedna LGBT ziada nasilim viac ako im patri. Deleguju sa do pozicie ukrivdenych a su tu ine menšiny, ktore su diskriminovane oveľa viac. Existuje pre nich iba naša komunita. A spoločnosť tá sa musí prispôsobiť im. To je otrasné zmýšľanie súhlasím. Bohu žiaľ majú takúto mentalitu. Prečo PS neurobí tlačovku o tom ako bezdomovci trpia surové útoky na ulici. To by neboli za chrumkavých. Sú tu aj iné menšiny ktoré sa nikdy nedomôžu svojich práv. Vlastne už aj prestali veriť, že nejaké majú. Tiež túžia po prijatí a plnohodnotnom živote. Nemajú ani vlastný domov. Kto bude kedy bojovať za nich. Nikto si nezaslúži násilie.

hubka51
18. dec 2025
@pr85

@anonym_2d5b09 Ja to tu nechcem. A ani vačšina Slovákov. Hlavne, že niekto pod anonymným nickom sa tu do mna bude navážať.

@pr85 prosím ťa ako konkretne teba zasiahnú homosexuálne manželstva?Ty vieš o každom svojom susedovy či žije v manželstve alebo nie?Koľko máme na Slovensku homosexuálov?Či si myslíš,že keby im bolo dovolené sa sobášiť,že by sa z každého druhého heteráka stal homosexuál 🤷‍♀️😅?

oriesocek
18. dec 2025
@pr85

@anonym_2d5b09 Ja to tu nechcem. A ani vačšina Slovákov. Hlavne, že niekto pod anonymným nickom sa tu do mna bude navážať.

@pr85 zaujímavé. Nám ani širokému okoliu homosexualne pary nevedia. Nič zle ti nerobia a ani do postele nelezu. Takže nehovor, že väčšine… Ľudia sú malo tolerantní, ako si vypočuješ aj v kostole - inému riešiš triesku a vo svojom oku ani brvno nevidíš …..

777januska777
18. dec 2025
@bloger

@tiezjedna LGBT ziada nasilim viac ako im patri. Deleguju sa do pozicie ukrivdenych a su tu ine menšiny, ktore su diskriminovane oveľa viac. Existuje pre nich iba naša komunita. A spoločnosť tá sa musí prispôsobiť im. To je otrasné zmýšľanie súhlasím. Bohu žiaľ majú takúto mentalitu. Prečo PS neurobí tlačovku o tom ako bezdomovci trpia surové útoky na ulici. To by neboli za chrumkavých. Sú tu aj iné menšiny ktoré sa nikdy nedomôžu svojich práv. Vlastne už aj prestali veriť, že nejaké majú. Tiež túžia po prijatí a plnohodnotnom živote. Nemajú ani vlastný domov. Kto bude kedy bojovať za nich. Nikto si nezaslúži násilie.

@bloger vies co je vtipné? To co hovoríš o lgbti sme aj my Slováci. Vkuse sa tvárime ako nam kazdy ubližuje, ako nas stale nerešpektujú. A realita vyzera tak, ze mame vkuse nejake podmienky, stale sa tvarime ako najviac ublizeny národ v EÚ, myslíme si, ze nam vsetci škodia, ked ini nerobia co chceme, tak sa hnevame a nadavame na nich.
Nezdá sa ti to uplne rovnaké? Na inych to vidis a na nas ako slovakoch nie?

777januska777
18. dec 2025
@pr85

Všetkým liberálom odkazujem, že ich vítačskou politikou otvorených dverí imigrácii (hlavne zo stredného Východu a subsaharskej Afriky) kopú hrob všetkým homosexuálom, trassexuálom, feministkám, atď.

Títo migranti sú moslimovia a islamom aj žijú (na rozdiel od vlažných europskych kresťanov) a homosexuáli budú mať iné problémy, ako "manželstvá".

V predmestiach Paríža a iných francúzsky metropol platia (zatiaľ neoficiálne) pravidlá islamu.

A v spoločnostiach, ktoré sú spravované islamom, je homosexualita zakázaná :

@pr85 presne a preto je pre nas výborná cesta mat ako imigrantov príbuzné národy ako napriklad Ukrajincov.

777januska777
18. dec 2025
@pr85

@anonym_82d239 Manželstvo je jedinečný inštutút medzi 1 mužom a 1 ženou a nie medzi 2 mužmi alebo dvoma ženami.

@pr85 a ano ved vieme, fico to schvalil v roku 2014. Ale asi si tym chudak nie je istý ani on ani koalícia, ked to stale dookola vyťahujú. Ved vies ako, padajú nam mosty, fico vytiahne 2 pohlavia. Zvyšuje sa dlh štátu, fico vytiahne lgbti. Meni sa trestný zakon, tak fico vytiahne sexualnu výchovu. Ja fakt neviem čo sa ta naša koalícia tak zaoberá sexuálnymi vecami, zeby si clovek myslel, ze oni ziju len sexom a sexualnym životom.

bloger
18. dec 2025
@777januska777

@bloger vies co je vtipné? To co hovoríš o lgbti sme aj my Slováci. Vkuse sa tvárime ako nam kazdy ubližuje, ako nas stale nerešpektujú. A realita vyzera tak, ze mame vkuse nejake podmienky, stale sa tvarime ako najviac ublizeny národ v EÚ, myslíme si, ze nam vsetci škodia, ked ini nerobia co chceme, tak sa hnevame a nadavame na nich.
Nezdá sa ti to uplne rovnaké? Na inych to vidis a na nas ako slovakoch nie?

@777januska777 A čo je zlé na tom, že si určíme podmienky. Na to má právo len USA? Máme sa tváriť, že všetci nás v EU len hladkajú? Platiť nezmyselné emisné povolenky je pre Slovákov dobré? Povedz to tým čo žijú z pár eur. Okrem toho vôbec to nesúvisí s tým čo som písal.

qrstxyz
18. dec 2025
@tiezjedna

@qrstxyz ty si daj panvicou po hlave👍

@tiezjedna mne netreba, ja už som prebudená, ale tebe očividne ani to nepomôže 😅

777januska777
18. dec 2025
@bloger

@777januska777 A čo je zlé na tom, že si určíme podmienky. Na to má právo len USA? Máme sa tváriť, že všetci nás v EU len hladkajú? Platiť nezmyselné emisné povolenky je pre Slovákov dobré? Povedz to tým čo žijú z pár eur. Okrem toho vôbec to nesúvisí s tým čo som písal.

@bloger no takto ti to poviem. My sme národ, ktory vazne nikoho nezaujíma. Nie sme nikto v EU ani nikde. Sme rozkradnuta republika s obrovskou korupciou a este sa ideme tvatit dramaticky. Sme ako čivava, ubrechana, uvrešťaná, ktora si nevie ani sama so sebou poradiť. A presne tak aj vyzerame medzi inymi štátmi, ktore su zložené z ovčiakov, buldogov, husky, rotvajlerov, jazvečíkov, teriérov, chrtov ci dog. A ked tie národy si povedia, ze nas maju dost a vylúčia nas od seba. Co si myslis ako dopadneme ako čivava? Roztrha nas prvý väčší pes.
A po ďalšie ti co ziju z par eur, budu volit fica, ktory im povie, ze za zvýšenie všetkého nemoze jeho zvýšená DPH, ale obchodnici. A co sa stane? Samozrejme, ze mu uveria, lebo ved fico je predsa náš, zástupca pospoliteho ludu, ktory nas chráni pred akýmkoľvek nepriateľom, ktorého si pravidelne vymysli.

qrstxyz
18. dec 2025
@777januska777

@pr85 a ano ved vieme, fico to schvalil v roku 2014. Ale asi si tym chudak nie je istý ani on ani koalícia, ked to stale dookola vyťahujú. Ved vies ako, padajú nam mosty, fico vytiahne 2 pohlavia. Zvyšuje sa dlh štátu, fico vytiahne lgbti. Meni sa trestný zakon, tak fico vytiahne sexualnu výchovu. Ja fakt neviem čo sa ta naša koalícia tak zaoberá sexuálnymi vecami, zeby si clovek myslel, ze oni ziju len sexom a sexualnym životom.

@777januska777 to, že Fico vytiahne túto tému vždy, keď treba riešiť niečo iné, je pravda a je to už trápne, s tým súhlasím. Ale zas netvárme sa, že LGBT nie je hrozba pre našu spoločnosť. Sú krajiny, kde zmena pohlavia je možná už aj u malých detí a samozrejme, aj s tým súvisiaca liečba. Nemusím ani hádam spomínať, že väčšinou si jeden z rodičov zmyslí, že ich dieťa je opačné pohlavie a nasadí sa hormonálna liečba (blokátory puberty). Alebo je tu aj vplyv médií, veď skoro v každom seriáli máš postavu z LGBT komunity, máš trans influencerov... Deti toto navnímajú a keďže to je veľmi citlivý vek, začnú pochybovať o svojej pohlavnej identite a častokrát aj rodičov presvedčia, aby udelili súhlas k tranzícii. Výsledok je taký, že z týchto ľudí sa stanú len vykastrované trosky s podlomeným mentálnym aj fyzickým zdravím a ich život mnohokrát končí samovraždou. Ísť proti prírode sa jednoducho nevypláca.

To, že pohlavia sú len dve a nedajú sa zmeniť, sú fakty, nikto z nás nemá moc to zmeniť. Keď niekto tvrdí opak, buď je skutočne veľmi hlúpy alebo ja za tým zlý úmysel (kto má mozog a vie si dať dve a dve dokopy, príde nato, prečo sa táto agenda dostáva do popredia). Nakoľko tento typ propagandy sa momentálne šíri takmer všade, je potrebné sa tejto problematike venovať aj po právnej stránke. Naozaj je smutné, že v 21. storočí, kedy sa každý oháňa pokrokom, sa zaoberáme vecami ako je počet pohlaví, prospešnosť výchovy detí osobami rovnakého pohlavia a podobnými sprostosťami. Aj napriek progresu v technológii a vo vede by sme sa mali riadiť prírodou, lebo ona bude mať napokon posledné slovo aj tak.

bloger
18. dec 2025
@777januska777

@bloger no takto ti to poviem. My sme národ, ktory vazne nikoho nezaujíma. Nie sme nikto v EU ani nikde. Sme rozkradnuta republika s obrovskou korupciou a este sa ideme tvatit dramaticky. Sme ako čivava, ubrechana, uvrešťaná, ktora si nevie ani sama so sebou poradiť. A presne tak aj vyzerame medzi inymi štátmi, ktore su zložené z ovčiakov, buldogov, husky, rotvajlerov, jazvečíkov, teriérov, chrtov ci dog. A ked tie národy si povedia, ze nas maju dost a vylúčia nas od seba. Co si myslis ako dopadneme ako čivava? Roztrha nas prvý väčší pes.
A po ďalšie ti co ziju z par eur, budu volit fica, ktory im povie, ze za zvýšenie všetkého nemoze jeho zvýšená DPH, ale obchodnici. A co sa stane? Samozrejme, ze mu uveria, lebo ved fico je predsa náš, zástupca pospoliteho ludu, ktory nas chráni pred akýmkoľvek nepriateľom, ktorého si pravidelne vymysli.

@777januska777 Nemyslím si, že nikoho nezaujímame. Máme právo zachovať si svoju suverenitu. Inde korupcia nie je iba na Slovensku? Ja si nemyslím, že Slovensko je zlé. Je krásne a má čo ponúknuť. Som hrdý na to, že tu žijem. A verím v dobro v ľudoch.

dora281
18. dec 2025

@anonym_autor Rád by som pripomenul v tejto téme niektorým diskutujúcim, ktorí keď vidia vlajku EÚ, tak sa im zvýši krvný tlak, oči sa podlejú do krvava a išli by z nenávisti k EÚ vraždiť všetkých jej zástancov a sympatizantov. Takže, vráťme sa na začiatok. Obe svetové vojny začali v Európe. Prvá svetová vojna v r.1914 a druhá v r. 1939. Aby sa raz a navždy skoncovalo v Európe s vojnami, tak aj kvôli tomu, a hlavne tomu dôvodu vznikla po dohode európských národov EÚ. Čo máš z hospodárkej prosperity, keď ti ďalšia svetová vojna prevráti životy na prach a ničotu? A toto svoje poslanie EÚ doteraz splnila. A že z nás robia otrokov? Veď môžeš cestovať, môžeš sa vysťahovať, stať sa občanom iného vyspelého štátu EÚ, môžeš si kúpiť byt či dom v Španielsku, či Taliansku, či Grécku. Bráni ti niekto? Sme malý, ustráchaný pokakaný 5,5 milionový národ s génmi roľníkov a pastierov. Malá haluška či škvarka v strede kontinentu. A tí hrdinovia, hejslováci, čo sa bijú do pŕs, že mi si hocičo od EÚ nedáme diktovať, ak by došlo na lámanie chleba, a neboli sme pod dáždnikom EÚ, či NATO, tak tí by sa prví zdekovali a spadli by do zmizíka. Kto z Vás národovcov by sa postavil agresorovi so zbraňou v ruke? Kaliňák? Ten povedal, že ak by nás niekto napadol a okupoval, veď on by raz aj odišiel. Nevidíte si na koniec nosa. Tak ako píše 777januska777, sme iba bezvýznamná ubrechaná čivava, a staviame sa na zadné. Sme aj s našou koalíciou a naším vodcom celej Európe na smiech. Dúfam, že už maximálne iba 2 roky, do ďalších parlamentných volieb.

anonym_02939e
18. dec 2025

Všetkým euroskeptikom by som dopriala, aby nám siahli na eurofondy a dotácie. Aby neboli žiadne. Aby sme na Slovensku budovali a opravovali len z toho rozkradnuteho co máme. Hneď by sme cítili a videli rozdiel. Lebo brat peniažky by sa nám páčilo, ale dodržiavať pravidlá už len pri ich používaní, to veru nie, fuj fuj zlá EU. Ale že kradnú vysokopostaveni politici a to úplne otvorene, to nevidíme. Peklo sú tí druhí...s touto mentalitou sme tam, kde sme. Na chvoste nielen nejakého EU spolku, z ktorého múdrejší (česi, poliaci vyťažili) a sú ďaleko pred nami, kým my sa ľutujeme.

777januska777
18. dec 2025
@qrstxyz

@777januska777 to, že Fico vytiahne túto tému vždy, keď treba riešiť niečo iné, je pravda a je to už trápne, s tým súhlasím. Ale zas netvárme sa, že LGBT nie je hrozba pre našu spoločnosť. Sú krajiny, kde zmena pohlavia je možná už aj u malých detí a samozrejme, aj s tým súvisiaca liečba. Nemusím ani hádam spomínať, že väčšinou si jeden z rodičov zmyslí, že ich dieťa je opačné pohlavie a nasadí sa hormonálna liečba (blokátory puberty). Alebo je tu aj vplyv médií, veď skoro v každom seriáli máš postavu z LGBT komunity, máš trans influencerov... Deti toto navnímajú a keďže to je veľmi citlivý vek, začnú pochybovať o svojej pohlavnej identite a častokrát aj rodičov presvedčia, aby udelili súhlas k tranzícii. Výsledok je taký, že z týchto ľudí sa stanú len vykastrované trosky s podlomeným mentálnym aj fyzickým zdravím a ich život mnohokrát končí samovraždou. Ísť proti prírode sa jednoducho nevypláca.

To, že pohlavia sú len dve a nedajú sa zmeniť, sú fakty, nikto z nás nemá moc to zmeniť. Keď niekto tvrdí opak, buď je skutočne veľmi hlúpy alebo ja za tým zlý úmysel (kto má mozog a vie si dať dve a dve dokopy, príde nato, prečo sa táto agenda dostáva do popredia). Nakoľko tento typ propagandy sa momentálne šíri takmer všade, je potrebné sa tejto problematike venovať aj po právnej stránke. Naozaj je smutné, že v 21. storočí, kedy sa každý oháňa pokrokom, sa zaoberáme vecami ako je počet pohlaví, prospešnosť výchovy detí osobami rovnakého pohlavia a podobnými sprostosťami. Aj napriek progresu v technológii a vo vede by sme sa mali riadiť prírodou, lebo ona bude mať napokon posledné slovo aj tak.

@qrstxyz nie nie je lgbti hrozba a nie pre nas ako slovensko. Fakt nie. A vies preco? Lebo kazda ta hrozba aku pociťujeme je len z mentality lgbti v USA. A takto to poviem USA a ich mentalita je sama o sebe svojska. Neexistuje, zeby sa co i len ten extrém, aky maju tam, priblížil do Európy, fakt nie. My sme stale velmi konzervatívne národy. Takze pre nas velmi vela tych problemov, ake maju oni nebude nikdy problémom.
A ďalej uz som to tu sama kedysi vravela ja sama som si v puberte prechádzala sexualnou neistotou a vies z čoho to bolo? Z toho, ze som nemala vo svojom živote normalny mužský vzor a zeny okolo mna boli často len slúžky. A presne preto som mala vlastnú neistotu, lebo som nevidela co je dobre na tom byt ženou.
Takze preco riešime zas dôsledok, ale nie príčinu? Preco sa nepozrieme na vlastne vztahy okolo nas? Co ukazujeme tym detom ako hodnoty? Alkoholizmus, zeny sluzky, toxické vztahy, atd atd.

anonym_039d95
18. dec 2025
@dora281

@anonym_autor Rád by som pripomenul v tejto téme niektorým diskutujúcim, ktorí keď vidia vlajku EÚ, tak sa im zvýši krvný tlak, oči sa podlejú do krvava a išli by z nenávisti k EÚ vraždiť všetkých jej zástancov a sympatizantov. Takže, vráťme sa na začiatok. Obe svetové vojny začali v Európe. Prvá svetová vojna v r.1914 a druhá v r. 1939. Aby sa raz a navždy skoncovalo v Európe s vojnami, tak aj kvôli tomu, a hlavne tomu dôvodu vznikla po dohode európských národov EÚ. Čo máš z hospodárkej prosperity, keď ti ďalšia svetová vojna prevráti životy na prach a ničotu? A toto svoje poslanie EÚ doteraz splnila. A že z nás robia otrokov? Veď môžeš cestovať, môžeš sa vysťahovať, stať sa občanom iného vyspelého štátu EÚ, môžeš si kúpiť byt či dom v Španielsku, či Taliansku, či Grécku. Bráni ti niekto? Sme malý, ustráchaný pokakaný 5,5 milionový národ s génmi roľníkov a pastierov. Malá haluška či škvarka v strede kontinentu. A tí hrdinovia, hejslováci, čo sa bijú do pŕs, že mi si hocičo od EÚ nedáme diktovať, ak by došlo na lámanie chleba, a neboli sme pod dáždnikom EÚ, či NATO, tak tí by sa prví zdekovali a spadli by do zmizíka. Kto z Vás národovcov by sa postavil agresorovi so zbraňou v ruke? Kaliňák? Ten povedal, že ak by nás niekto napadol a okupoval, veď on by raz aj odišiel. Nevidíte si na koniec nosa. Tak ako píše 777januska777, sme iba bezvýznamná ubrechaná čivava, a staviame sa na zadné. Sme aj s našou koalíciou a naším vodcom celej Európe na smiech. Dúfam, že už maximálne iba 2 roky, do ďalších parlamentných volieb.

@dora281 aj povieš ktorý agresor, teraz tie vojny začína a začal aj tú na Ukrajine ?? Robí prevraty v štátoch, ktorí neskáču ako im diktuje tento teroristický štát a globalisti?
Sme malá krajina, ale to neznamená, že nám tu bude diktovať politiku a sťahovať sem moslimskú lacnú pracovnú silu niekto z vonku. Rodiny si tu nemôžu dovoliť viac než 1-2 deti kvôli nízkym platom. Som zvedavá kde chcú ubytovať 150tisíc Uzbekov, asi im postavia byty z našich daní, však ?

anonym_039d95
18. dec 2025
@julish

@anonym_c213ff a preco sa potom nasa zivotna uroven od vstupu do eu tak drmaticky zvysila?

@julish prosím ťa, ty si sa včera narodila, keď tu také bludy píšeš ?

777januska777
18. dec 2025
@bloger

@777januska777 Nemyslím si, že nikoho nezaujímame. Máme právo zachovať si svoju suverenitu. Inde korupcia nie je iba na Slovensku? Ja si nemyslím, že Slovensko je zlé. Je krásne a má čo ponúknuť. Som hrdý na to, že tu žijem. A verím v dobro v ľudoch.

@bloger ja milujem Slovensko a Slovákov a práve preto nas nebudem klamať. Lebo presne to je naša chyba. V honbe za pocitom, ze sme dôležití sa nakoniec vzdy dostaneme do frustrácie a začneme sami seba presviedcat o tom aki dôležití sme a ako nas ini len nemaju radi.
To mas ako vo veľkom korporáte, ty ako zamestnanec si iba tak dolezity aku hodnotu prinasaš a ak si viac problémový, tak ta vymenia za toho co je menej problémový. A vazne tu firmu nezaujíma, koľko si zarobil alebo ake mas srdce, lebo to je uplne každému jedno.
Takze este raz Slovensko vazne nikoho nezaujíma.

777januska777
18. dec 2025
@anonym_039d95

@dora281 aj povieš ktorý agresor, teraz tie vojny začína a začal aj tú na Ukrajine ?? Robí prevraty v štátoch, ktorí neskáču ako im diktuje tento teroristický štát a globalisti?
Sme malá krajina, ale to neznamená, že nám tu bude diktovať politiku a sťahovať sem moslimskú lacnú pracovnú silu niekto z vonku. Rodiny si tu nemôžu dovoliť viac než 1-2 deti kvôli nízkym platom. Som zvedavá kde chcú ubytovať 150tisíc Uzbekov, asi im postavia byty z našich daní, však ?

@anonym_039d95 presne, ako je to mozne, ze to ten fico robi? Ved predsa za vlady koalície sa odhlasovali imigranti z týchto krajín. A on ako velky bojovník za pravý slovenský národ nic neurobi? Doteraz si pamatam, ked nam tu Maďarsko pustalo imigrantov ako sa fico bil do hrude, ze iba on to moze vyriešiť a potom potichučky ohlasuje nieco ine.

julish
18. dec 2025
@anonym_039d95

@julish prosím ťa, ty si sa včera narodila, keď tu také bludy píšeš ?

@anonym_039d95 nie, odzila som si biedu v 90tkach, ked nebolo ani na darceky, potom v nultych rokoch, ked zacinajuca ucitelka zarabala tak 10 000 sk a nezamestnanost neklesala pod 15 percent… ze my sme nechali smeracku mafiu rozkradnut zdravotnictvo, eurofondy, zeleznice, dialnice… s tym eu nic nrma - mozno len to, ze nas precenila, taki hnupovia ako na Slovensku sa hocikde len tak nevidia

natalka13
18. dec 2025
@pr85

@beronsche Ovplyvňuje to napr. moje deti, ak sa budú musieť učiť, ze toto je normálny spôsob života (čo podľa mojich zásad nie je). Každý rodič má právo vzdelávať svoje deti v súlade so svojím náboženským presvedčením (to mi garantuje ústava). Manželstvo je jedinečný zväzok medzi 1 mužom a 1 ženou (podľa našej ústavy). A takéto aktivistické rozhodnutia EU sa snažia toto podkopať.

@pr85 kto tu tvrdi ze sa to budu deti ucit?

anonym_039d95
18. dec 2025
@julish

@anonym_039d95 nie, odzila som si biedu v 90tkach, ked nebolo ani na darceky, potom v nultych rokoch, ked zacinajuca ucitelka zarabala tak 10 000 sk a nezamestnanost neklesala pod 15 percent… ze my sme nechali smeracku mafiu rozkradnut zdravotnictvo, eurofondy, zeleznice, dialnice… s tym eu nic nrma - mozno len to, ze nas precenila, taki hnupovia ako na Slovensku sa hocikde len tak nevidia

@julish aha, takže naša životná úroveň tak " dramaticky " stúpla, že učiteľky, zdravotné sestry... zarábajú tisíce ako na západe. Sa uvedom, aké bludy tu píšeš.

777januska777
18. dec 2025
@anonym_039d95

@julish aha, takže naša životná úroveň tak " dramaticky " stúpla, že učiteľky, zdravotné sestry... zarábajú tisíce ako na západe. Sa uvedom, aké bludy tu píšeš.

@anonym_039d95 presne ucitelky a zdravotné sestry zarábajú malo a je to vina EU. Nie nenazranej vlady, ktora vkuse zvyšuje odvody a dane. Nie vina vlady, ktora namiesto do zdravotníctva dava do kaliňákovych zbrojoviek. Nie vina vlady, ktora namiesto školstva investuje do vil, stlpov, stožiarov ci nakupnych centier.
Uvedomujes si, ze krajiny su samostatne a na hospodárenie v štátoch ma EU minimálny vplyv? Takzr ak chces nadávať, chod za Ficom, ktory vládne 15 rokov.

anonym_039d95
18. dec 2025
@777januska777

@anonym_039d95 presne ucitelky a zdravotné sestry zarábajú malo a je to vina EU. Nie nenazranej vlady, ktora vkuse zvyšuje odvody a dane. Nie vina vlady, ktora namiesto do zdravotníctva dava do kaliňákovych zbrojoviek. Nie vina vlady, ktora namiesto školstva investuje do vil, stlpov, stožiarov ci nakupnych centier.
Uvedomujes si, ze krajiny su samostatne a na hospodárenie v štátoch ma EU minimálny vplyv? Takzr ak chces nadávať, chod za Ficom, ktory vládne 15 rokov.

@777januska777 udržujú sa tu zámerne nízke mzdy, kvôli korporátom, ktoré vlastnia globalisti, dokonca mali veľké úľavy na daniach prvých 10 rokov, spravili si zo Slovákov otrokov, mzdy tu tak rýchlo neporastú.

777januska777
18. dec 2025
@anonym_039d95

@777januska777 udržujú sa tu zámerne nízke mzdy, kvôli korporátom, ktoré vlastnia globalisti, dokonca mali veľké úľavy na daniach prvých 10 rokov, spravili si zo Slovákov otrokov, mzdy tu tak rýchlo neporastú.

@anonym_039d95 a vies preco to je? Lebo vzdy dostanú obrovské financne dotácie od štátu. Aj ked väčšina z nich tu dane neodvadza. Ale vies komu tie dane štát berie? Malým drobnym podnikateľom, živnostníkom. To robil a robi Fico roky, zvyšuje živnostníkom a malým podnikateľom odvody a veľkým firmám dava dotácie. Co si myslis ako to moze dopadnúť? No iba tak, ze malých podnikateľov a živnostníkov uplne pochova a zrusi a vytvori monopol velkych firiem.
Takze zas sme pri tom ako prave fico vytvoril z podnikateľského a schopného kraja len montaznu dielňu. A nie za to absolútne nemoze EU, ale nas neschopný premiér.

anonym_82d239
18. dec 2025
@bloger

@beronsche Dotýka to už som vysvetlil. Chceme žiť v zdravej spoločnosti. Teda minimálne väčšina ľudí. Proste máme určité kresťanské presvedčenie a hodnoty. Manželstvo je pre nás inštitút medzi 1 mužom a 1 ženou. Proste takto to v spoločnosti funguje. A deti sú tiež vedené k týmto hodnotám. A jednoducho nechceme aby boli deťom tlačené hlúposti a nejaké ideologie. Dobre títo ľudia existujú a treba ich rešpektovať. Potom ale nech oni rešpektujú nás a pravidlá roky zaužívané v tejto spoločnosti. Tak ako ked prídeš do nejakej cudzej krajiny. Tiež musíš rešpektovať ich zvyky, kultúru, tradície. A nemôžeš tam prísť a povedať, že teraz bude po mojom. Všetko to tu prerobím. Budete sa riadiť tým čo poviem ja. Takto to nefunguje.

@bloger ale veď teba a tvoje dieťa nikto nebude prerábať na gay orientáciu, či ako to myslíš s tým prerábaním? Alebo ako to myslíš? Gay chlap má ísť vykonať milostný akt so ženou, lebo to tak má byť? Haló, homosexualita tu je a bola odjakživa. A ešte k RKC. To mi je teda etalón morálky 🖕Tam ti neprekáža čo sa deje pod sutanami farárov, alebo aké zverstvá sa diali v mníšskych kláštoroch? Či s týmto požehnaním súhlasíš? A čo tie tradičné slovenské rodiny alkoholikov, tyranov, materí čo znesú zo sveta vlastnou rukou. To sú tie morálne vzory a hodnoy 2 pohlaví z ústavy SR a tradičnej kresťanskej rodiny so správnym počtom vagín a penisov ?

anonym_82d239
18. dec 2025
@pr85

@beronsche Ovplyvňuje to napr. moje deti, ak sa budú musieť učiť, ze toto je normálny spôsob života (čo podľa mojich zásad nie je). Každý rodič má právo vzdelávať svoje deti v súlade so svojím náboženským presvedčením (to mi garantuje ústava). Manželstvo je jedinečný zväzok medzi 1 mužom a 1 ženou (podľa našej ústavy). A takéto aktivistické rozhodnutia EU sa snažia toto podkopať.

@pr85 to, že chceš vychovávať svoje deti podľa kresťanských hodnôt a zásady muž+žena= manželstvo ok. Len aby si ťažko nanarazila, lebo práve také persóny ako ty majú synov gay alebo dcéry lesbičky. Prajem ti to z celého ❤️ Čo ich potom hodíš zo skaly, alebo utopíš vo Váhu? Alebo budeš vyháňať Diabla z dvora? Len aby ten tvoj potomok nezdrhol za svojou láskou od teba kade ľahšie. Lebo ak by bol gay, ani svätená voda, ani Lurdy ti nepomôžu.