Nebezpečná politika Európskej únie
Čo si myslíte o politike EU? Podľa mňa by právo zákony EU nemali byť nadradené nad právom a zákonmi členských štátov v niektorých dôležitých oblastiach. EU bola založená za účelom voľného trhu a zlepšenia ekonomiky a cestovania občanov, nie aby nezmyselnými rozhodnutiami vyťahovala z peňaženiek občanov viac a viac peňazí. Ich zelená a militaristická politika je veľmi škodlivá. Rajchl to povedal veľmi správne, tak ako kedysi bolo Rakúsko -Uhorsko väzením národov, teraz je to EU. Je presadzovaný jeden názor, jedna politika, jedna ekonomika, všetko ostatné je nepodstatné (v tomto smere sú to aj výrazné prvky fašizmu). Podľa mňa by potrebovala EU reorganizovať a znížiť počet poslancov, je nonsens platiť cez 800 poslancov a ich aparát bez viditeľného prínosu, práve naopak, žiaden prínos sa nekoná a len škodia národným ekonomikám najmä krajinám strednej a východnej EU.
Aký máte na to názor?
@tiezjedna LGBT ziada nasilim viac ako im patri. Deleguju sa do pozicie ukrivdenych a su tu ine menšiny, ktore su diskriminovane oveľa viac. Existuje pre nich iba naša komunita. A spoločnosť tá sa musí prispôsobiť im. To je otrasné zmýšľanie súhlasím. Bohu žiaľ majú takúto mentalitu. Prečo PS neurobí tlačovku o tom ako bezdomovci trpia surové útoky na ulici. To by neboli za chrumkavých. Sú tu aj iné menšiny ktoré sa nikdy nedomôžu svojich práv. Vlastne už aj prestali veriť, že nejaké majú. Tiež túžia po prijatí a plnohodnotnom živote. Nemajú ani vlastný domov. Kto bude kedy bojovať za nich. Nikto si nezaslúži násilie.
@bloger predstav si Nota Bene má projekt, v ktorom môžeš ponúknuť bývanie osobe v núdzi, strechu nad hlavou za symbolické nájomné. Už si tak spravil? Alebo predplatiť psychoterapeutické konzultácie osobe, ktorá je v núdzi. Keď tak mudruješ?
@bloger "Tí ľudia totiž nesplňajú základnú požiadavku manželstva. A to je plodenie a výchova detí."? Alečo? To odkedy? To nie je žiadna požiadavka manželstva. 1. Ľudia bežne uzatvárajú manželstvo že deti nebudú mať 2. Že zistia že ich nemôžu mať a ani si neadoptujú a predsa sú manželia. Takže aká kde je tá požiadavka? Štát im to dovolil aj bez tejto požiadavky čo píšeš.
@hiro darmo vysvetľuješ, bloger je tu známa persóna s podivnými názormi. Keby ich vedel aspoň obhájiť, argumentovať, ale bohužiaľ...Obočie ešte nakreslíš, ale rozum do hlavy nenaleješ.
@dora281 aj povieš ktorý agresor, teraz tie vojny začína a začal aj tú na Ukrajine ?? Robí prevraty v štátoch, ktorí neskáču ako im diktuje tento teroristický štát a globalisti?
Sme malá krajina, ale to neznamená, že nám tu bude diktovať politiku a sťahovať sem moslimskú lacnú pracovnú silu niekto z vonku. Rodiny si tu nemôžu dovoliť viac než 1-2 deti kvôli nízkym platom. Som zvedavá kde chcú ubytovať 150tisíc Uzbekov, asi im postavia byty z našich daní, však ?
@anonym_039d95 ja ti neviem ako sleduješ tlačovky svojho vodcu ale Uzbekov tu chce naviesť Fico nie EU.Odkiaľ máš informácie že EU nám kázala doviesť sem Uzbekov?Ty vidiš na aké svetové strany sa uzatváraju spojenstvá?V akej krajine naposledy dohodli nejake spolupráce?Čína,Uzbekistan,Afrika 🙈 A nie nie toto Ficovy žiadna fuj fuj EU nenariadila to vychádza z jeho jedinečnej suverénnej politiky 🤷♀️
@777januska777 udržujú sa tu zámerne nízke mzdy, kvôli korporátom, ktoré vlastnia globalisti, dokonca mali veľké úľavy na daniach prvých 10 rokov, spravili si zo Slovákov otrokov, mzdy tu tak rýchlo neporastú.
@anonym_039d95 aj platy štátnych zamestnancov(učitelia,sestry a pod.) sa tu udržujú nízke kvôli korporátnym globalistom 😅?
@777januska777 udržujú sa tu zámerne nízke mzdy, kvôli korporátom, ktoré vlastnia globalisti, dokonca mali veľké úľavy na daniach prvých 10 rokov, spravili si zo Slovákov otrokov, mzdy tu tak rýchlo neporastú.
@anonym_039d95 vidim, ze vodca vas uci cudzie slova. Korporat, globalisti, konsolidacia.. 😅 Prekvapim ta-sestry a ucitelia uz davno nemaju take nizke platy ako za poslednej ficovej vlady-a vlastne aj ostatnych jeho vlad. Blb Matovic im pekne platy zdvihol. A predpokladam, ze vyhody globalizmu nevyuzivas-necestujes, nevlastnis zahranicne auto, telefon, Tv, elektroniku. Investori z cudzich krajin sem nenosia peniaze a pracu... Jajjj, v tych vasich prdelakovoch, kde zijete a kde sa o vas fico nestara, tam mate takuto retoriku ako su vsetci zli. Treba sa prebudit. Po vstupe do EU sa nam naozaj prudko zvysila zivotna uroven. ak tebe nie, tak treba sa nad sebou zamysliet. Minimalne nad politickymi preferenciami. Tie idu ruka v ruke s nechopnostou a zivotnymi zlyhaniami. MIND SET.
EÚ bola založená s cieľom podmaniť si národy, aby zakladajúce štáty nemuseli kolonizovať a drancovať iné krajiny ako kedysi, ale pomocou zmlúv a dohôd vykorisťovať a hlavne presadzovať svoju politiku takpovediac transparentne...
Nikdy nás nepustia na svoju životnú úroveň - nemali by lacnú pracovnú silu...
@anonym_c213ff uff, tak taku hlupost som davno necitala. Ze podmanit. 😅 Moja zlata, keby si rozmyslala vo volbach za poslednych 16 rokov vlady zderu, tak si tu zivotnu uroven EU uz DAAAAVNO mohla mat. A keby tvoja mater nevolila Meciara. Pohrobkovia tychto debilnych volebnych rozhodnuti, co volili Meciara, tak NE(INTELIGENCIA) sa zrejme v tych zapadakovoch dedi. Ich deti volili Fica a teraz mnaukaju ako je tu nahovno. No vdaka vam.
@anonym_c213ff uff, tak taku hlupost som davno necitala. Ze podmanit. 😅 Moja zlata, keby si rozmyslala vo volbach za poslednych 16 rokov vlady zderu, tak si tu zivotnu uroven EU uz DAAAAVNO mohla mat. A keby tvoja mater nevolila Meciara. Pohrobkovia tychto debilnych volebnych rozhodnuti, co volili Meciara, tak NE(INTELIGENCIA) sa zrejme v tych zapadakovoch dedi. Ich deti volili Fica a teraz mnaukaju ako je tu nahovno. No vdaka vam.
@katkazatka zaujimave by bolo vediet, ktore krajiny si EU podmanuje, konkretne teda napr. Slovensko je EU koho, sme si podmanili?
@julish čo s tým má EU ?? Ilegálni migranti do UK prichádzajú na loďkách z krajín EU ak si si nevšimla. Je to organizovaná invázia.
@anonym_039d95 organizovana klimatickou krizou napriklad. A hadaj, kto ma na nej najvacsi podiel. Proste snaz sa trosku vnimat suvislosti, svet je komplwcny
Inak viete, ze ta zla EÚ sa nas snazi ochranit pred diktatom socialnych platform? Ze sa snazi limitovat napr METU (FB, Insta), aj sudit sa, aby nepodhadzovala maloletych (5az 10tocne deti) kontam s historiou sexualneho predatora? Lebo to sa dialo a deje! Ziadne LGBTI ideologia, ale biznis eppsteinovskeho typu, cisty den atd… slovensko je bastou pre obsah tohto typu, aj cesko. Policia tu na to kasle
@tiezjedna LGBT ziada nasilim viac ako im patri. Deleguju sa do pozicie ukrivdenych a su tu ine menšiny, ktore su diskriminovane oveľa viac. Existuje pre nich iba naša komunita. A spoločnosť tá sa musí prispôsobiť im. To je otrasné zmýšľanie súhlasím. Bohu žiaľ majú takúto mentalitu. Prečo PS neurobí tlačovku o tom ako bezdomovci trpia surové útoky na ulici. To by neboli za chrumkavých. Sú tu aj iné menšiny ktoré sa nikdy nedomôžu svojich práv. Vlastne už aj prestali veriť, že nejaké majú. Tiež túžia po prijatí a plnohodnotnom živote. Nemajú ani vlastný domov. Kto bude kedy bojovať za nich. Nikto si nezaslúži násilie.
@bloger s tebou nehodlám diskutovať. Ty si dno.
@anonym_039d95 ja ti neviem ako sleduješ tlačovky svojho vodcu ale Uzbekov tu chce naviesť Fico nie EU.Odkiaľ máš informácie že EU nám kázala doviesť sem Uzbekov?Ty vidiš na aké svetové strany sa uzatváraju spojenstvá?V akej krajine naposledy dohodli nejake spolupráce?Čína,Uzbekistan,Afrika 🙈 A nie nie toto Ficovy žiadna fuj fuj EU nenariadila to vychádza z jeho jedinečnej suverénnej politiky 🤷♀️
@hubka51 nemám žiadneho vodcu !! Ty si vážne tak hlúpo naivná a myslíš si, že všetky vlády západnej a severnej Európy si "dobrovoľne" nasťahovali ilegálnych moslimských migrantov do svojich štátov, aby im mohli platiť sociálne dávky ?? Sa zobuď, keď chceš pochopiť politiku na SK tak sleduj čo sa deje vo svete, ale asi by to bola veľká záťaž pre tvoju hlavičku, však ? Tu nerozhodujú nami zvolené vlády, Fico má plnú hubu rečí proti vojne na Ukrajine, pritom tam Slovensko predáva zbrane...
@anonym_039d95 organizovana klimatickou krizou napriklad. A hadaj, kto ma na nej najvacsi podiel. Proste snaz sa trosku vnimat suvislosti, svet je komplwcny
@julish klimatická kríza ?? Prosím ťa, daj sa vyšetriť, myslím to v dobrom.
@anonym_039d95 vidim, ze vodca vas uci cudzie slova. Korporat, globalisti, konsolidacia.. 😅 Prekvapim ta-sestry a ucitelia uz davno nemaju take nizke platy ako za poslednej ficovej vlady-a vlastne aj ostatnych jeho vlad. Blb Matovic im pekne platy zdvihol. A predpokladam, ze vyhody globalizmu nevyuzivas-necestujes, nevlastnis zahranicne auto, telefon, Tv, elektroniku. Investori z cudzich krajin sem nenosia peniaze a pracu... Jajjj, v tych vasich prdelakovoch, kde zijete a kde sa o vas fico nestara, tam mate takuto retoriku ako su vsetci zli. Treba sa prebudit. Po vstupe do EU sa nam naozaj prudko zvysila zivotna uroven. ak tebe nie, tak treba sa nad sebou zamysliet. Minimalne nad politickymi preferenciami. Tie idu ruka v ruke s nechopnostou a zivotnymi zlyhaniami. MIND SET.
@katkazatka vidím, že sa opakuješ ako papagáj po hubke51, nie nemám vodcu a neučí ma žiadne slová. K tomu, aby som cestovala a žila v zahraničí nepotrebujem žiadnych globalistov, ty áno ? Nežijem ani v "prdelákove" žila som 20 rokov v Londýne a vnímam politiku inak ako niekto jednoducho zaslepený, tým čo sa deje na SK. Zbytočne s tebou strácať čas, nemáš ani základné vedomosti o svetovej politike.
To je teda debata, ešte to s tými globalistami pochopím, môže to vyvolať pochybnosti ale tie nekonečné debaty o nadobíčkach v gatiach mi fakt už pripadajú úchylné. Prečo každá takáto diskusia sa zvrháva týmto smerom? Ako keby dotyční na nič iné nevedeli myslieť.
Za mňa EU rieši priveľa veci čo nemá a hlavne blbo. Mala by sa teraz hlavne zamerať na bezpečnosť vrátane vnútornej a ekonomický rozvoj. Lebo to celé krachne. A celkovo celý svet. Stále sme časť sveta s najvyššou životnou úrovňou, čo si kopa ľudí neuvedomuje a hlavne ju ktorému smeru sa priklopíme tým smerom úrovňou pôjdeme. Ale treba sa pozrieť aj na históriu. Ľudia sa nezmenili. A už vôbec nie tí čo sa tlačia k moci.
@qrstxyz nie nie je lgbti hrozba a nie pre nas ako slovensko. Fakt nie. A vies preco? Lebo kazda ta hrozba aku pociťujeme je len z mentality lgbti v USA. A takto to poviem USA a ich mentalita je sama o sebe svojska. Neexistuje, zeby sa co i len ten extrém, aky maju tam, priblížil do Európy, fakt nie. My sme stale velmi konzervatívne národy. Takze pre nas velmi vela tych problemov, ake maju oni nebude nikdy problémom.
A ďalej uz som to tu sama kedysi vravela ja sama som si v puberte prechádzala sexualnou neistotou a vies z čoho to bolo? Z toho, ze som nemala vo svojom živote normalny mužský vzor a zeny okolo mna boli často len slúžky. A presne preto som mala vlastnú neistotu, lebo som nevidela co je dobre na tom byt ženou.
Takze preco riešime zas dôsledok, ale nie príčinu? Preco sa nepozrieme na vlastne vztahy okolo nas? Co ukazujeme tym detom ako hodnoty? Alkoholizmus, zeny sluzky, toxické vztahy, atd atd.
@777januska777 opäť súhlasím s tým, že hetero vzťahy okolo nás sú často toxické a nie sú zrovna pozitívnym príkladom do života. Neznamená to však, že homo vzťahy sú v poriadku. Štatisticky najvyššia miera násilia je v lesbickývh vzťahoch, medzi gaymi je zas vernosť raritou, veď prečo asi patria k najčastejším prípadom nákazy HIV, syfilisu a ďalších pohlavných chorôb? Dieťa má právo na matku aj na otca, ak sa z nejakých dôvodov v takejto rodine nenarodí, bolo by ideálne, ak by došlo k napodobneniu normálnej rodiny. Čiže sirota by mala byť adoptovaná hetero párom, určite nie homo párom.
Inak viete, ze ta zla EÚ sa nas snazi ochranit pred diktatom socialnych platform? Ze sa snazi limitovat napr METU (FB, Insta), aj sudit sa, aby nepodhadzovala maloletych (5az 10tocne deti) kontam s historiou sexualneho predatora? Lebo to sa dialo a deje! Ziadne LGBTI ideologia, ale biznis eppsteinovskeho typu, cisty den atd… slovensko je bastou pre obsah tohto typu, aj cesko. Policia tu na to kasle
@julish diktát sociálnych platform? Čítam dobre? Diktát je tu z EÚ, vedenie chce dokonca donútiť, aby sociálne siete cenzurovali obsah a nahlasovali údaje ľudí, ktorí píšu na siete veci nepohodlné pre režim. Vraciame sa naspäť do dôb komunizmu 🤮 malé deti na sociálnych sieťach nemajú čo robiť a na to majú dohliadnuť rodičia. A hoci som si vedomá predátorov a úchylov na internete, nesúhlasím s tým, aby toto bolo zneužité na obmedzovanie našej slobody.
@julish klimatická kríza ?? Prosím ťa, daj sa vyšetriť, myslím to v dobrom.
@anonym_039d95 a s cim mam prist na to vysetrenie? Pan doktor, na mnohych miestach na zemi sa rozsiruje pust a su neobyvatelne, inde mrtvy ocean nedava obzivu rybarskym dedinam, meniace sa biotopy neposkytuju obzivu, ostrovy miznu pod stupajucou hladinou oceanu, do 30 rokov zmeny daju do pohybu miliony ludi… su to fakty, pre ktore som sa prisla k vam vysetrit. Diagnoza podozrenie na vnimanie suvislosti?
@julish diktát sociálnych platform? Čítam dobre? Diktát je tu z EÚ, vedenie chce dokonca donútiť, aby sociálne siete cenzurovali obsah a nahlasovali údaje ľudí, ktorí píšu na siete veci nepohodlné pre režim. Vraciame sa naspäť do dôb komunizmu 🤮 malé deti na sociálnych sieťach nemajú čo robiť a na to majú dohliadnuť rodičia. A hoci som si vedomá predátorov a úchylov na internete, nesúhlasím s tým, aby toto bolo zneužité na obmedzovanie našej slobody.
@qrstxyz ty vies, o com pises? Algoritmy boli robene tak, ze predatorom deti podhadzovali, vysetrovania ukoncene… kde siaha ta sloboda podla teba? A ked emocia hnevu dostane stonasobnu pozornost algoritmu a rozputa obciansku vojnu, tiez ok? Ty nechapes, ze moc je v rukach tychto megakoncernov? Fakt si s tym ok? Ked bude tvoj sused tvojmu decku kricat, ze mu vylize jahodku a da dvacku, myknrs plecom, ze sloboda slova?
@qrstxyz mimochoeom socialne platformy odstranuju prispevky s obsahom feministickym a pro queer, zakazane slova su diverzita, klimaticka uzkost… google it!
@777januska777 opäť súhlasím s tým, že hetero vzťahy okolo nás sú často toxické a nie sú zrovna pozitívnym príkladom do života. Neznamená to však, že homo vzťahy sú v poriadku. Štatisticky najvyššia miera násilia je v lesbickývh vzťahoch, medzi gaymi je zas vernosť raritou, veď prečo asi patria k najčastejším prípadom nákazy HIV, syfilisu a ďalších pohlavných chorôb? Dieťa má právo na matku aj na otca, ak sa z nejakých dôvodov v takejto rodine nenarodí, bolo by ideálne, ak by došlo k napodobneniu normálnej rodiny. Čiže sirota by mala byť adoptovaná hetero párom, určite nie homo párom.
@qrstxyz suhlasim, ale na druhej strane, po rozvodoch este stale sa o dieta vacsinou stara matka. Aj v beznych rodinach. Potom ucitelky, vychovavatelky. A myslim si, ze dietatu by bolo lepsie v lesbickej rodine, nez v sirotinci. A mozno aj s "ockom" a "ockom". Len pred adopciou treba dokladne preskumat pomery v rodine. Rozchody a rozvody sa nedeju len u heterosexualnych vztahoch.
Na druhej strane, dieta moze byt sikanovane za to, ze nezije v heterosexualnej rodine. Tu uz nastupuje skolsky vzdelavaci system.
Ako silne veriaca, povazujem manzelstvo za zvazok muza a zeny. Ale registrovane partnerstva su celkom v poriadku. A ako veriaca, tiez u mna plati, ze ked pomozete jednemu z vas, ako by ste mne pomohli. Teda adopcia, akekolvek je to divne, pripada u mna do uvahy.
Zas, nie som si ista, ale preco bola znicena Sodoma, Gomora? Aj kvoli zhyralemu spisobu zivota. T.j. aj hlava-nehlava hetero- a homo- nie vztahy, ale uzivanie si?

@tiezjedna Definuj v čom je môj názor debilný? V tom, že som napísal, že ich treba rešpektovať? Alebo máš skôr problém s tým, že aj oni by mali niečo akceptovať. Oni nemusia a všetci ostaní máme sa prispôsobovať im.
@bloger ty máš nejaký komplex z toho, že homosexuálne páry neakceptujú hetero zväzky? Alebo teba v živote málo akceptuje okolie a máš nízke sebavedomie? Nerozumiem prečo si tu nárokuješ akceptáciu tvojej osoby zo strany gay komunity.Prepáč, poznám mnoho gay ľudí a v živote som nikoho nepočula vyjadriť sa proti hetero párom, ich potomstvu a spôsobu života. Jedine ak by bol na nich spustený bezpredmetný hejt, bránili by sa ako každý iný človek v podobnej situácii. Nejakému gayovi z Prahy, Brna, alebo Košíc je nejaký "bloger" ktorý splieta 5 cez deviate bez ladu a skladu úplne u (!)