Nemecká politická scéna: Vzrastajúci ľavicový extrémizmus Antifa
Vcera a dnes mala zjazd najvacsia politicka strana v Nemecku., pravicova AFD. A vzhladom na rastuci lavicovy extremizmus lavicoveho zoskupenia Antifa, musela byt masivne chranena pred ich utokmi. Policajti pritvrdili, ,kedze poznaju praktiky tohoto hnutia a jeho privrzencov.Takato masivna ochrana nebola robena ani pri navsteve americkeho prezidenta. Kolony policajnych aut sprevadzali ucastnikov az namiesto urcenia robili velke bezpecnostne opatrenia na ochranu politikov z AFD.
Pridavam video z tejto akcie.
Odporucam pozriet .
https://x.com/Martin_Sichert/status/20732464875...
@lucyliu teba odpovedat celou vetou,pretoze potom text straca vyznam. Takze co si mi kde zhrnula?
@f333 toto bola tvoja otazka, kopirujem: "Odkail mas tie info? Pokil viem Hocke nie ej odsuden yzaziadne tr.cin a. Inak by nemokl uz posobit v parlamente"
Priamo v mojom prispevku, na ktory si odpovedala, mas napisane, odkial som brala info.
@f333 toto bola tvoja otazka, kopirujem: "Odkail mas tie info? Pokil viem Hocke nie ej odsuden yzaziadne tr.cin a. Inak by nemokl uz posobit v parlamente"
Priamo v mojom prispevku, na ktory si odpovedala, mas napisane, odkial som brala info.
@lucyliu ja som nevidla,zeby si tam dala rozhodnutie sudu. Takze som s ani tou otazkou dalej nezaoberlaa ani nemienim.
@anonym_e54539 Pretoze ti dermonstranti su vsetko ine,len nie mierovi. Su to antisemisti, pachaju bordel a nasilie na ulciach de a dokonc ademonstuju za islamsky stat,ktory si zelaju mat z Nemecka.Utocia aj na policiu. . A su privrzencami tr.organizacii,ktor su v de zakazane. Tak vlada sa vyslovila,ze kto nerespektuje de zakony a zriadenie , tak ma byt odsunuty z uzemia de.
@eva8 Nie, AFd nema ziadneho pol.partnera v podobe pravicovej strany v Rusku.Ale ako strana,ktora sa pripravuje na vladnutie chce ,aby De malo dobre vztahy s kazdou krajinou,ktora nie je nepriatelska k de a odkial moze byt dobra vzajomna spolupraca aj po ekomonickej stranke.De potrebuje ruske lacne suroviny pre svoj priemysel,co je tak tazko skusany vinou globalistickych vlad.
V Rusku posobi stale vela sukromnych nemeckych firiem.Takze je prirodzene, ze de bude mat zaujem nadalej obchodovat s Ruskom.
@f33 existuje legalna pravicova syrana v Rusku?
Inak, tak isto zmyslal aj zmysla Fico.
@f333 ako sa ma obycajny clovek dostat k rozhodnutiu sudu v Nemecku? 🙃
@eva8 ja ti to napisem takto. Aby ten politik bol odsuden/co nie je,prtoze je to tak,ako somopisla, ze sa snazili ho zdiskreditovat/ , tak je to aj vo vsetkych spravach amediach nielen v de, pretoze on je velmi sledvany politik. takze by to na sk tie z vmediach prpierali ato dokladne aj s rozhodnutim sudu. ja somozrejme vim,ze ni je Hocke odudeny za ziaden tr.cin. A ak by bol,tak nemoze byt uz poslancom pri takom tr cine.
tie info su zzo zdrojov ,ake som opisala . cize tie mainstramove media ci este horsie info .Ale v ziadnom nie je zmienka o odsudzujucom rozsudku, pretoze taky neexistuje.
ja nic neviem o politickych stranach v Rusku,ale viem,ze Afd nema so ziadnou ziadne styky.
@bosorkabb a oddsudenie je mozne len za tr ciny.
To Kotlebu odaavit dokazali ask inak. S Höcke sa im to v de nepodarilo ani s jednym politikom AFd.
https://nius.de/nius-live/gewalt-eskalation-in-...
toto su ti ´bewni ludia´ co tu nejaky pisatel ci piatelka spominala.,ze protestuju voci AFd. Ale teda nevypadaju nat o,ze by to boli bezni pracujuci obcanaa Nemeckav pkojmej demonstracii .Ale radikalni laviciari nielen z de
Takto zavadzaju asi sk media ludi,ked niekto je schopny tvrdit na tychto radikalov, ze su to bezni obcania de..
https://nius.de/gesellschaft/linke-politische-g...
Toto su sposoby pol.boja lavicovo zelenych. Utoky aj na zurnalistov.
https://nius.de/nius-live/gewalt-eskalation-in-...
toto su ti ´bewni ludia´ co tu nejaky pisatel ci piatelka spominala.,ze protestuju voci AFd. Ale teda nevypadaju nat o,ze by to boli bezni pracujuci obcanaa Nemeckav pkojmej demonstracii .Ale radikalni laviciari nielen z de
Takto zavadzaju asi sk media ludi,ked niekto je schopny tvrdit na tychto radikalov, ze su to bezni obcania de..
@f333 a kto tvrdi, ze Antifa su bezni obcania de?
https://nius.de/gesellschaft/linke-politische-g...
Toto su sposoby pol.boja lavicovo zelenych. Utoky aj na zurnalistov.
@f333 ale je gantazia, ze nielen moslimovia utocia, ale aj cerveno-zeleni 👍
@eva8 bosorkakab dala info,ze bol odsudeny. Nebol. Pretoze odsudit sa da len za tr.cin cinaon ziaden nespachal a za ziaden nebol odsudeny.
@f333 velmi ruchlo citas. Ona napisala toto:
"Björn Höcke bol v roku 2024 právoplatne odsúdený za použitie nacistického hesla bola mu uložená pokuta vo výške 13 000 eur. Keďže nebol odsúdený za trestný čin tak môže kľudne kandidovať aj sedieť v parlamente."
Dobre. A preco musel zaplatit pokutu? Nariadil mu ju sud? A ako sa to nazyva odborne slovensky?
"Björn Höcke bol v roku 2024 právoplatne odsúdený za použitie nacistického hesla bola mu uložená pokuta vo výške 13 000 eur. Keďže nebol odsúdený za trestný čin tak môže kľudne kandidovať aj sedieť v parlamente."
Dobre. A preco musel zaplatit pokutu? Nariadil mu ju sud? A ako sa to nazyva odborne slovensky?
@eva8 V Nemecku sa za tento typ činu často udeľujú peňažné tresty, keďže išlo o jednorazové použitie daného hesla ( písať ho sem nebudem). Teda tento jeden mu dokázali.
Bola to komunikácia smerom k jeho voličom. Nie prvá ani posledná.
Nie je moc obľúbený v Nemecku.
@eva8 V Nemecku sa za tento typ činu často udeľujú peňažné tresty, keďže išlo o jednorazové použitie daného hesla ( písať ho sem nebudem). Teda tento jeden mu dokázali.
Bola to komunikácia smerom k jeho voličom. Nie prvá ani posledná.
Nie je moc obľúbený v Nemecku.
@bosorkabb rozhodol o tom sud? A ako sa to rozhodnutie sudu na penazna pokuta nazyva po slovensky?
@eva8 onnebol prvoplatne odsudeny. priestupky sa neodsudzuju. Avie sprco bol vtom pristupkovom konani? prtoze povedla vetu ,vsetko pre Nemecko.Podoa rozhodntia vraj ini bezni obcnia to pozivat mozu,ale on nie,pretoze je to symbolika.
tosite robili sKotlbom,ale v d etonejd etak lako na viact na tr.cin.ako na sk. my pravnici vieme,ze ta symbolila sa neda vykladat ako zakazana,pretoze to zakon neupravuje striktne. .Nedavno bola v v Ta3 relacia ,co byva v piatok. Bola o tych symbolikach. Avies,kto obhajoval zakazovanie symboliky najviac ? Prave poslankyna z PS. Ake prihodne. To k ideologii takej strany vzdy patri. celi Zeleni v de.
Takze vzdy rovnake prktiky pozuivaju ti globali, iti ked sa potrebuju zbavit nepohodlneho supera . . Ale u Höcke im to nevyslo. Ten je stale popularnejsi a ma vela hlasov . Tak zaplatil a este sa zvysila jeho popularita ako politika.Pretoze ludia vedia,ze islo o pokus o jeho odstranenie z parlamentu.Nevyslo im to.
@eva8 onnebol prvoplatne odsudeny. priestupky sa neodsudzuju. Avie sprco bol vtom pristupkovom konani? prtoze povedla vetu ,vsetko pre Nemecko.Podoa rozhodntia vraj ini bezni obcnia to pozivat mozu,ale on nie,pretoze je to symbolika.
tosite robili sKotlbom,ale v d etonejd etak lako na viact na tr.cin.ako na sk. my pravnici vieme,ze ta symbolila sa neda vykladat ako zakazana,pretoze to zakon neupravuje striktne. .Nedavno bola v v Ta3 relacia ,co byva v piatok. Bola o tych symbolikach. Avies,kto obhajoval zakazovanie symboliky najviac ? Prave poslankyna z PS. Ake prihodne. To k ideologii takej strany vzdy patri. celi Zeleni v de.
Takze vzdy rovnake prktiky pozuivaju ti globali, iti ked sa potrebuju zbavit nepohodlneho supera . . Ale u Höcke im to nevyslo. Ten je stale popularnejsi a ma vela hlasov . Tak zaplatil a este sa zvysila jeho popularita ako politika.Pretoze ludia vedia,ze islo o pokus o jeho odstranenie z parlamentu.Nevyslo im to.
@f333 cize to bol len priestupok.
Ja som nerozoberala nejaku vetu, ale uhryznutie. To bol teda tiez len priestupok.
Dakujem.
@f333 su to aj moslimovia/moslimky?
@eva8 omuzovi moslimovi neviem.,ten nebude mat rovnaky hodnotovy rebricek rovnopravnosit muza azeny ,ako to je u AFd .Ale zeny ano, ,co sa narodili ako moslimky a su aj znacne kativne splickej stranickej praci ci su poslankyne.Ale ziadne satky na hlave u nich nenajdes. Ony si vazia svoju slobodu ,co maju v de.
@eva8 omuzovi moslimovi neviem.,ten nebude mat rovnaky hodnotovy rebricek rovnopravnosit muza azeny ,ako to je u AFd .Ale zeny ano, ,co sa narodili ako moslimky a su aj znacne kativne splickej stranickej praci ci su poslankyne.Ale ziadne satky na hlave u nich nenajdes. Ony si vazia svoju slobodu ,co maju v de.
@f333 a ako zvladate ich typicku divossku mentalitu, spinu? Predpokladam, ze nie su vydate. Manzelia by ich usmrtili, kedze nenosia satky

@lucyliu Coho zhrnutie.
@f333 ze by toho, co si sa ma pytala?