Nemecká politická scéna: Vzrastajúci ľavicový extrémizmus Antifa
Vcera a dnes mala zjazd najvacsia politicka strana v Nemecku., pravicova AFD. A vzhladom na rastuci lavicovy extremizmus lavicoveho zoskupenia Antifa, musela byt masivne chranena pred ich utokmi. Policajti pritvrdili, ,kedze poznaju praktiky tohoto hnutia a jeho privrzencov.Takato masivna ochrana nebola robena ani pri navsteve americkeho prezidenta. Kolony policajnych aut sprevadzali ucastnikov az namiesto urcenia robili velke bezpecnostne opatrenia na ochranu politikov z AFD.
Pridavam video z tejto akcie.
Odporucam pozriet .
https://x.com/Martin_Sichert/status/20732464875...
@f333 a ako zvladate ich typicku divossku mentalitu, spinu? Predpokladam, ze nie su vydate. Manzelia by ich usmrtili, kedze nenosia satky
@eva8 hadma len nemyslis,zeby si zobral moslima.Mnohe su slobodne, ine vydate za krestana.Ale vsetky su vzdelane.A integovane do de spolocnosti . Avyznavaju prvocove hodnoty ,hanbia sa za tych moslimov,co su neintegorvatelni do de spolocnosti a zelaju si ich odsun.
@lucyliu ja som nevidla,zeby si tam dala rozhodnutie sudu. Takze som s ani tou otazkou dalej nezaoberlaa ani nemienim.
@f333 ešte aj na wikipedii mas napisane, ze bol dvakrat pravoplatne odsudeny: Höcke wurde zweimal rechtskräftig verurteilt, da er mehrmals wissentlich öffentlich eine verbotene Losung der Sturmabteilung der NSDAP benutzt hatte.
myslela som, ze pravnicka, co zije skoro stvrtstorocia v Nemecku si to najde aj sama, ale nech sa paci, stacia takto Aktenzeichen?
Landgericht Halle - Urteile vom 14. Mai 2024 - 5 KLs 6/23 und vom 1. Juli 2024 - 5 KLs 8/24
@f333 a kto tvrdi, ze bol odsudeny za trestny cin?
@eva8 bol odsudeny za trestny cin, za pouzivanie symbolov protiustavnych organizacii, to nie je len priestupok. akurat nesiel do basy, ale dostal financnu pokutu. neprisiel o mandat, lebo nesedi v Bundestagu, ale v Landtag Thüringen. a odsudenie neznamena stratu mandatu automaticky, to tiez musi sud extra rozhodnut. Nemci rozlisuju, ci si verurteilt za trestny cin alebo za priestupok dostanes rozhodnutie o pokute. ale je mozne, ze si verurteilt - odsudena a dostanes pokutu.
@eva8 hadma len nemyslis,zeby si zobral moslima.Mnohe su slobodne, ine vydate za krestana.Ale vsetky su vzdelane.A integovane do de spolocnosti . Avyznavaju prvocove hodnoty ,hanbia sa za tych moslimov,co su neintegorvatelni do de spolocnosti a zelaju si ich odsun.
@f333 fiha, teda sa nezamyslaji nad tym, ako budu vyzerat ich deti? To su ale nezodpovedni ti krestanoa a integrovane moslimky.
Ale to som velmi rada, ze nepises len hanlivo o orientalskej divosskej nature, spine, nizkom iq a byvani v getach. Akych tolerantnych pfibuznych maju tie moslimky, ze sa nekonali ziadne vrazdy zo cti a podobne. Alebo cim to je, ze nie su hlucne a vedia sa spravat? Dokonca su vzdelane. Vsak moslimky maju sediet doma a rodit deti, inak ich zabiju. Nepisala s o tom doteraz?
@eva8 bol odsudeny za trestny cin, za pouzivanie symbolov protiustavnych organizacii, to nie je len priestupok. akurat nesiel do basy, ale dostal financnu pokutu. neprisiel o mandat, lebo nesedi v Bundestagu, ale v Landtag Thüringen. a odsudenie neznamena stratu mandatu automaticky, to tiez musi sud extra rozhodnut. Nemci rozlisuju, ci si verurteilt za trestny cin alebo za priestupok dostanes rozhodnutie o pokute. ale je mozne, ze si verurteilt - odsudena a dostanes pokutu.
@lucyliu my sme uz davno preberali rozne kauzy v inej skupinke. Afd je cista, media si vymyslaju a my sme ovplyvnene mediami. Ani nik nikdy nechcel v Nemecku obnovenie monarchie, vsetko su len vymysly medii...
@f333 ešte aj na wikipedii mas napisane, ze bol dvakrat pravoplatne odsudeny: Höcke wurde zweimal rechtskräftig verurteilt, da er mehrmals wissentlich öffentlich eine verbotene Losung der Sturmabteilung der NSDAP benutzt hatte.
myslela som, ze pravnicka, co zije skoro stvrtstorocia v Nemecku si to najde aj sama, ale nech sa paci, stacia takto Aktenzeichen?
Landgericht Halle - Urteile vom 14. Mai 2024 - 5 KLs 6/23 und vom 1. Juli 2024 - 5 KLs 8/24
@lucyliu zbytocne jej to pridavas, media klamu a pisu polopravdy, len ona ma info z prvej ruky, co nevies?😶
@eva8 tak je to trochu iný systém v Nemecku a na Slovensko. Ale áno rozhodol o tom súd. Niečo ako uloženie pokuty súdom za porušenie zákona. Ide o odsúdenie právoplatné.
@eva8 tak v právnom systéme to odsúdenie je.
Ja som napísala hneď od začiatku jasnú formuláciu a rozsudok som nežiadala.
Pointa je že na popularite AFD to nič nemení. Ale aj keby vyhrali voľby nikto z nimi spolupracovať nechce. Čo však znamená že ostatné strany nezlozia väčšinu teda ak berieme do úvahy rôzne prieskumy.
Nemci chcú zmenu, čo počúvam od muža majú plné zuby politiky ktorá neuprednostnuje záujmy Nemecka.
@eva8 tak v právnom systéme to odsúdenie je.
Ja som napísala hneď od začiatku jasnú formuláciu a rozsudok som nežiadala.
Pointa je že na popularite AFD to nič nemení. Ale aj keby vyhrali voľby nikto z nimi spolupracovať nechce. Čo však znamená že ostatné strany nezlozia väčšinu teda ak berieme do úvahy rôzne prieskumy.
Nemci chcú zmenu, čo počúvam od muža majú plné zuby politiky ktorá neuprednostnuje záujmy Nemecka.
@bosorkabb ano, ja som ti rozumela, vazne dakujem.
Viete čo je mne najsmiešnejšie ? Že blondinecka je proti Ausländerom a ma Indku za frajerku. Ale akurat vcera som videla video, kde povedala - moja žena nie je cudzinka lebo bola adoptovana Švajčiarmi 😅 skoro mi dekel odletel 😂
@f333 a ty patris k privrzencom ktorej strany? Lebo tvoje extremne nazory tykajuce sa migrantov, stale sa prezentujes povysenecky ako vrchol spolocenskeho rebricka a vsetko okolo teba je plebs atd...
O com chces vlastne diskutovat?
@anonym_2dde30 som rada, ze niesom jedina co si toto vsima. Uz ked vidim jej komentare hned viem co to bude.
@anonym_2dde30 som rada, ze niesom jedina co si toto vsima. Uz ked vidim jej komentare hned viem co to bude.
@anonym_0ffdb5 mám to tak isto, ale neboj, o chvíľu si všetkých zablokuje.
@anonym_0ffdb5 mám to tak isto, ale neboj, o chvíľu si všetkých zablokuje.
@anonym_2dde30 ja už som 😁. Nechápem len jedno prečo pôsobí a žije v tom hnusnom Nemecku.
@lucyliu Ako si napisla ten zdroj, uz som ani dalej necitala. Pretze nie je vobec doveryhodny. Ako som pisala, Höcke nebol odsudeny za ziaden. tr.cin.Bodka.
@eva8 Uz v prvej vete hj chyba. pri prietupku sa nevydava rozsudok ale rozhodnutie. To je rozdiel v pravnej aj faktickej terminologii. .ked uz ches postupovat podla pravnej terminologie. je rozdiel medzi piestupkom a tr.cinom ci precinom.Nic v zlom,ale je na mne ,ako ja postupujem pri pisani prispevku. ja chem byt naozaj zdvorila,tak napisem to takto vseobecne. Hadam len laik nebude prejudokovat ,ako ma odbornik napisat prispevkk,hlavne ak sato tyka jeho odbornosti. Myslim,ze debatu o pr. terminologii sme uz vycerpali ,co myslis?
Takze ssa vratime k AFd ako strne ajej clenom. Je mijasne,ze narodna pravicova strna pravdepodbne nie je tvoja volba ziv.hodnot. Ale v de uz ma takto strana 80 000 celnov, moho podporvatelov , madus pridruzenu organizaciu budcich clenov avela volicov. Prto je na spici vol. preferenci . Taka CDU podla vykonaneho momentalneho merania stratila dalsi bod. Ma len 21 %.
Uz satesim na jesenne volby so spolkovych ch krajin.
@f333 fiha, teda sa nezamyslaji nad tym, ako budu vyzerat ich deti? To su ale nezodpovedni ti krestanoa a integrovane moslimky.
Ale to som velmi rada, ze nepises len hanlivo o orientalskej divosskej nature, spine, nizkom iq a byvani v getach. Akych tolerantnych pfibuznych maju tie moslimky, ze sa nekonali ziadne vrazdy zo cti a podobne. Alebo cim to je, ze nie su hlucne a vedia sa spravat? Dokonca su vzdelane. Vsak moslimky maju sediet doma a rodit deti, inak ich zabiju. Nepisala s o tom doteraz?
@eva8 ich deti budu vypadat geneticky ako ich rodicia ci pribuzni. . Cernoska je naprklad clekou AFd z Ghany. jeto krestanka.. je to krestanka
Co s atyka orientu a Afriky a tych get vde ci celej Eu,tak ano,zial je tam spina a chudoba. j Toje vseobecne znamy fakt.
ja neviem pri 80 000 clenov AFDd ako kazdy zije..Pretoze nie vsetci su poslasncami Bubnndestagu ci spolkovych parlamentov ci EP. Ale ak ich deti budu hrdi na to,ze su obcanmi De, budu ich vychovavat ako Nemcov a ti sa budu tak s prasat, tak je vsetko o.k. Alemesanie Nemcov medzi rasami zatial nie je naozaj bezne. Skor zriedkave
ja som uplne prgmaticka a objektivna. A nemam problem povedat,ke dje nieco ok. u migrantov. Ale zial na to mi nedavaju vela prilezitosti svojim spravanim . Toje vsetko..
Ked uz sme pri clenoch s migr.korenmi u politickych stran v de, tak jedna miesanka Pani Sahra Wagenknecht je laviociarka a zalozila vlastnu stranuPrdtym bola u Linke,cize Komunistov. . Nema deti a vydala sa len pre nejakym rokom za Nemca.uz ako postarsia. Ta sicema uplne lavicove hodnoty ana zaciatku mala aj percenta nad hranicou zvolitelnosti ,ale svojou nie uplne narodnou politikou hoci lavicovou sklamala jej volicov. Takze je pod 5 %. Ale inak /kedze jejmatka je Nemka a otec bol Iracan / zila akoNemka a ma priezvisko matky.Take deti potom s a asimiluju prirodzenejsie do de prostredia,kedze tam nebol vpyv jej moslmskeho otca.a maju geny aj europskej matky. Ata nedovolila vpyv ilamu na dieta.
U krestanov s mig. krenmi je to lahsie tiez sa asimilovat, kedze vyznavaju krestanstvo .
Ale v AFd je tie z clenka povodom z izraela.
Sefka AFd zije vo Svajciarsku so svojou ´parterkou ,ktora nie je geneticka Svajciarka ale myslim ze je Azijatka ,co bola v ch adoptovana .
Takze tie re4ci zelenych glbalistov o tom, ze AFd je nepriatelska k inym etnikam ci narodom aci je j clenovia su rasisti je uplna loz.A tiemedia aj poltici a systemovestrny to vedia. Im nejde o rasizmus. Alerto,ze AFd che inu poltku aj finacnu ako systemovy globalizmus. A che marodnumenu silnu znovu ;ako mala de Pred Eurom.
A je rozdiel obcasna migracia zo slusnej rodiny a masova s neprisposobivymi migrantami.
@lucyliu Ako si napisla ten zdroj, uz som ani dalej necitala. Pretze nie je vobec doveryhodny. Ako som pisala, Höcke nebol odsudeny za ziaden. tr.cin.Bodka.
@f333 ved som ti tam dala cisla spisov, co mam priamo z webu Landgericht Halle, to nie spolahlivy zdroj, co mam zohnat sudcu, aby ti to osobne prisiel potvrdit?😂😂😂
Porusil paragraf 86a Strafgesetzbuch, co je trestny zakon - Verwenden von Kennzeichen verfassungswidriger und terroristischer Organisationen.
Som este nevidela taketo popieranie reality😁
@f333 a ty sa cudujes? To je dôsledok toho, že za nerieši nič iné len Ukrajina. Ľuďom to už lezie na nervy.
@f333 a ty sa cudujes? To je dôsledok toho, že za nerieši nič iné len Ukrajina. Ľuďom to už lezie na nervy.
@anonym_99ea1a Ja sa necudujem.Len to prchadza neskro. ked uz je skodau robena. A zaplatia to znovu danovnici. ja viem,ze pokial sa nezmeni vlada v de, tak to takto zostane. Pretoze kancelar je globalosta a haji zaujmy globalistov anie Nemcov.Black rock bol vyborny job.
Atak aj sk pojd eku dnu. takze zachanou rpe sk a bud e aj nova pravicova vlada v de a a sk tiez treba tak uvazovat vo volbach.
Tak namieto toho,aby Zlenskeho a Ukrajinu dal d estat pred na rodny amedzinarodny medzinarodny sud za sa otaz a statny teroriznus,tak danovi poplatnci musia zivit Zleenekeho a celu Ukrajinu. aUkrjincov aj v de. To uz aspon pod talkom ludi sabal ,tak kozmenticky uprvil,ze uz nemaju ti,co prichadzaju do de narok na tu zvlastnu ochranu. Ale to nestaci. treba ich v drvivej väcsine posast na Ukrjainu.
Nestavc,ze dotuje zivotnu uroven chudobnejsich statov Ru v odbe Eurofindov ci dava finacie a to miliardy a miliardy na roznu rozvojovu pomoc , este dotuje pohrobkov fasitov na Ukrjine. Tak mu to ludia spocitavaju v percentach. On to vie.
na vlastnych musi setrit. Teraz je do parlamentu priprveny zakonon zvysovani dani za alkohol, ,zmena v davkach /coby mi ani tak nevadilo. nemam chut darmoznracov dotovat/ ale povedal bez hanby,zr ak chcu sa mat Nemci dobre,tak budu musiet vica c pracovat. Cize prideaj k zmene prac. prava. A to preto ,ze ch e dotovat Ukrajinu .Vaj ma de do Eu davat na buduce obdobie o 2Omiliard viac. Tak jasne,ze Nemci si povedali dost.
kks vy mate nervy zo zeleza. odpovedat tejto sfanatizovanej vygumovanej hlave vazne, za to vas fakt obdivujem. ja som niektore jej odpovede hodila do chatu gpt a zadala som mu ulohu vyprodukovat v jej style odpoved na otazku, ako sa varia cestoviny a aha co mi vyplulo
Ako uvariť cestoviny (pre tých, ktorí zjavne potrebujú podrobný návod)
Keďže sa zdá, že samotná existencia hrnca a vody pre niektorých ľudí stále predstavuje výzvu , pokúsim sa celý proces vysvetliť dostatočne podrobne. Budem predpokladať, že ovládaš aspoň základné biologické funkcie, ako je dýchanie a žmurkanie.
Začnime tým najzákladnejším. Potrebuješ vodu. Voda je chemická zlúčenina s molekulovým vzorcom H₂O, teda dve molekuly vodíka kovalentne viazané na jeden atóm kyslíka. Dúfam, že si ju nepomýliš s benzínom alebo kyselinou sírovou, hoci vzhľadom na potrebu tohto návodu by som sa tomu úprimne veľmi nečudoval.
Vodu naleješ do hrnca. Hrncom myslím kovovú nádobu určenú na tepelnú úpravu potravín, nie črepník na muškáty ani vedro na stavebný odpad. Množstvo vody by malo byť také, aby cestoviny mohli voľne plávať. Nie, nebudem počítať objem podľa Archimedovho zákona, aj keď mám podozrenie, že by ti to možno pomohlo.
Teraz prichádza fascinujúca časť. Hrncom položeným na sporák začneš vode dodávať tepelnú energiu. Pri normálnom atmosférickom tlaku približne 101 325 pascalov dosiahne voda svoj bod varu pri 100 °C, čo predstavuje 212 °F, alebo ak by si bol náhodou fanúšikom Kelvinovej stupnice, 373,15 K. Áno, rovnaká voda, ktorú piješ, zrazu vrie.
Možno si všimneš malé bublinky. Nie, voda sa nerozhodla spontánne vyrábať šampanské. Ide o dôsledok zmeny skupenstva, pri ktorej molekuly získajú dostatok kinetickej energie na prechod do plynnej fázy. Je to fyzika, nie čarodejníctvo.
A teraz prichádza okamih, pri ktorom by sa dalo očakávať, že človek s priemernou inteligenciou urobí správne rozhodnutie. Do vriacej vody nasypeš cestoviny. Nie predtým. Nie o pol hodiny neskôr. Nie vedľa hrnca. Do vody.
Cestoviny sú prevažne z tvrdej pšenice (Triticum durum), obsahujú škrob a bielkoviny, predovšetkým lepok. Keď ich vložíš do horúcej vody, začne prebiehať hydratácia škrobových granúl.
Do vody môžeš pridať soľ. Nie preto, že by tým voda zrazu získala doktorát z gastronómie, ale preto, že ochutí samotné cestoviny. Áno, soľ sa rozpustí. To je ďalší zázrak chémie, ktorý ľudstvo zvláda už niekoľko tisíc rokov.
Počas varenia je vhodné cestoviny občas premiešať. Tento krok slúži na to, aby sa nezlepili. Ak ich necháš bez pohybu ako satelit na geostacionárnej orbite, pravdepodobne vytvoria jednoliaty škrobový monolit, ktorý bude pripomínať stavebný materiál vhodný skôr na opravu diaľnice než na obed.
Dĺžka varenia závisí od typu cestovín a údajov výrobcu. Viem, predstava čítať niečo napísané na obale môže byť pre niektorých revolučná. Napriek tomu odporúčam túto odvážnu metódu vyskúšať.
Nakoniec cestoviny scedíš cez sitko. Sitko je ten predmet s množstvom malých otvorov. Je navrhnutý tak, aby voda prešla a cestoviny zostali. Nie je to výsledok mágie, ale pomerne elegantnej aplikácie mechaniky tekutín.
Ak sa ti po tomto všetkom podarilo uvariť cestoviny, úprimne gratulujem. Práve si úspešne zvládol technologický proces, ktorý denne absolvujú milióny ľudí vrátane študentov, unavených rodičov, dôchodcov a občas aj vysoko inteligentných zlatých retrieverov vo videách na internete. Možno ešte nie je neskoro zaradiť sa medzi nich.
Daneho pisatela anonyma som nahasila , pretoze hrubo utoci a namieto argumetacie k debate pise mimo temy uplne nyzmysly a tak troluje temu. Som si vedoma oho,ze na mk chodia aj ludia s labilnou osobnostou a pisu pripevky,ktore nemaju ani hlavu ani pätu,nedokazu ustat iny nazor a tak tak ich aj a beriem. Ale vzhladom k slusnym debatuzjucim nechcem ,aby takyto pisatelia narusovali debazu.
@eva8 Uz v prvej vete hj chyba. pri prietupku sa nevydava rozsudok ale rozhodnutie. To je rozdiel v pravnej aj faktickej terminologii. .ked uz ches postupovat podla pravnej terminologie. je rozdiel medzi piestupkom a tr.cinom ci precinom.Nic v zlom,ale je na mne ,ako ja postupujem pri pisani prispevku. ja chem byt naozaj zdvorila,tak napisem to takto vseobecne. Hadam len laik nebude prejudokovat ,ako ma odbornik napisat prispevkk,hlavne ak sato tyka jeho odbornosti. Myslim,ze debatu o pr. terminologii sme uz vycerpali ,co myslis?
Takze ssa vratime k AFd ako strne ajej clenom. Je mijasne,ze narodna pravicova strna pravdepodbne nie je tvoja volba ziv.hodnot. Ale v de uz ma takto strana 80 000 celnov, moho podporvatelov , madus pridruzenu organizaciu budcich clenov avela volicov. Prto je na spici vol. preferenci . Taka CDU podla vykonaneho momentalneho merania stratila dalsi bod. Ma len 21 %.
Uz satesim na jesenne volby so spolkovych ch krajin.
@f333 kedze kazda tu mame rozne vzdelanie, tak hned na zaciatku sa da vysvetlit a nie zbytocne sa natahovat na niekolko stran. Ale vdaka za vysvetlenie.
Co sa tyka Afd, mne je to uplne jedno. Ako neustale pisem - stale sa striedaju "systemy", striedaju sa vlady. Ked sa nespolupracuje, je to prirodzene. Pouzijem tvoje slova: Ja sa len pousmievam nad tym, aka si horliva. Teraz to nemyslim ani v zlom, ani ironicky
@eva8 ich deti budu vypadat geneticky ako ich rodicia ci pribuzni. . Cernoska je naprklad clekou AFd z Ghany. jeto krestanka.. je to krestanka
Co s atyka orientu a Afriky a tych get vde ci celej Eu,tak ano,zial je tam spina a chudoba. j Toje vseobecne znamy fakt.
ja neviem pri 80 000 clenov AFDd ako kazdy zije..Pretoze nie vsetci su poslasncami Bubnndestagu ci spolkovych parlamentov ci EP. Ale ak ich deti budu hrdi na to,ze su obcanmi De, budu ich vychovavat ako Nemcov a ti sa budu tak s prasat, tak je vsetko o.k. Alemesanie Nemcov medzi rasami zatial nie je naozaj bezne. Skor zriedkave
ja som uplne prgmaticka a objektivna. A nemam problem povedat,ke dje nieco ok. u migrantov. Ale zial na to mi nedavaju vela prilezitosti svojim spravanim . Toje vsetko..
Ked uz sme pri clenoch s migr.korenmi u politickych stran v de, tak jedna miesanka Pani Sahra Wagenknecht je laviociarka a zalozila vlastnu stranuPrdtym bola u Linke,cize Komunistov. . Nema deti a vydala sa len pre nejakym rokom za Nemca.uz ako postarsia. Ta sicema uplne lavicove hodnoty ana zaciatku mala aj percenta nad hranicou zvolitelnosti ,ale svojou nie uplne narodnou politikou hoci lavicovou sklamala jej volicov. Takze je pod 5 %. Ale inak /kedze jejmatka je Nemka a otec bol Iracan / zila akoNemka a ma priezvisko matky.Take deti potom s a asimiluju prirodzenejsie do de prostredia,kedze tam nebol vpyv jej moslmskeho otca.a maju geny aj europskej matky. Ata nedovolila vpyv ilamu na dieta.
U krestanov s mig. krenmi je to lahsie tiez sa asimilovat, kedze vyznavaju krestanstvo .
Ale v AFd je tie z clenka povodom z izraela.
Sefka AFd zije vo Svajciarsku so svojou ´parterkou ,ktora nie je geneticka Svajciarka ale myslim ze je Azijatka ,co bola v ch adoptovana .
Takze tie re4ci zelenych glbalistov o tom, ze AFd je nepriatelska k inym etnikam ci narodom aci je j clenovia su rasisti je uplna loz.A tiemedia aj poltici a systemovestrny to vedia. Im nejde o rasizmus. Alerto,ze AFd che inu poltku aj finacnu ako systemovy globalizmus. A che marodnumenu silnu znovu ;ako mala de Pred Eurom.
A je rozdiel obcasna migracia zo slusnej rodiny a masova s neprisposobivymi migrantami.
@f333 som rada, ze prostrednictvom clenov Afd si zistila, ze aj miesanci a orientalci su ok, ze nie su divosi s nizkym iq 🙂
@f333 kedze kazda tu mame rozne vzdelanie, tak hned na zaciatku sa da vysvetlit a nie zbytocne sa natahovat na niekolko stran. Ale vdaka za vysvetlenie.
Co sa tyka Afd, mne je to uplne jedno. Ako neustale pisem - stale sa striedaju "systemy", striedaju sa vlady. Ked sa nespolupracuje, je to prirodzene. Pouzijem tvoje slova: Ja sa len pousmievam nad tym, aka si horliva. Teraz to nemyslim ani v zlom, ani ironicky
ja cem byt zdvoilia k tebe z roznych dovodov. preto ti napisem este raz diplomaticky, ze nie je na tebe,aby si ty posudzovala co ja a ako mam pisat. A ani to,kedy a ako casto. , Ty s i natejto debate aj v teme ppolticke forum casto a rovnako si priuspeivala a prispevas.aj teraz. Asi som ta nassilim nenutila ,mussi.
ja ma zaujem na debate vecnej.Ale to,c co teraz pises uz je mimo vecnosti a ani si to nemusela napisat. nestajim o takuto debatu. Takze ak nemas nic k teme,zelam ti pekny den.
Pre Nemecko by bolo najidealnejsie si vytvorit vlastny sebestacny stat a s nikym nespolupracovat 🙂
Zo Slovenska by sa stal druhy Detroid, ale vdaka politike na vsetky 4 strany by sme sa postavili na nohy 🙂
ja cem byt zdvoilia k tebe z roznych dovodov. preto ti napisem este raz diplomaticky, ze nie je na tebe,aby si ty posudzovala co ja a ako mam pisat. A ani to,kedy a ako casto. , Ty s i natejto debate aj v teme ppolticke forum casto a rovnako si priuspeivala a prispevas.aj teraz. Asi som ta nassilim nenutila ,mussi.
ja ma zaujem na debate vecnej.Ale to,c co teraz pises uz je mimo vecnosti a ani si to nemusela napisat. nestajim o takuto debatu. Takze ak nemas nic k teme,zelam ti pekny den.
@f333 pis ako chces, ale ja mam rada jasno a nie zbytocne natahovacky. Hadam mozem uprednostnit iny pristup nez ty.

@f333 ja som rozoberala ineho pana od zaciatku. Tak som to zhrnula dokopy.
Nejdem sa vracat, ak chces, precitaj si prispevky
@eva8 Ntereba mi to hladat, pretoze viem,ze tie info o Afd ako u Höcke aj u inych boli skreslene a nepravdive.Niekedy uvadzaju polopravdy ,niekedy uplne klamstva. Takato je politika tych maist. medii ,co to uvadzaju a potom sa na to namotavaju citatelia aj na sk ..