Odvolávanie vlády v utajenom režime: Je to diktatúra?
Gábor Grendel reagoval na Ficov výmysel ako urobiť z odvolávania ficomafie utajenú skutočnosť pod krídlami SIS
,,Nikdy v histórii NR sa nestalo, aby vyslovenie nedôvery vláde sa konalo v neverejnom režime. Toto je diktátorské a nemá nič spoločné s parlamentnou demokraciou. Môžete sa habiť.”
Čo sme si zvolili to máme. A skúste porozmýšľať vďaka komu je zase Fico tak vysoko. Môže ďakovať Matovicovi. Obaja sú zrelý pre psychiatra.
Jeden lepší ako druhý.
A či sa obávam že Fica napadne vystúpiť z EÚ a NATO? Nie. Veď by prišli jeho kamoši aj on sám o veľké peniaze. Je blbec ale nie hlúpy. Vie čo robí a prečo to robí. A ľudia mu to žerú.
@lizatko1009 ale daamy mne je jedno Co si vy myslite, ako aj Vam je ukradnute, co si ja myslim, a Vasa stara mama mna vobec nezaujima, ak ma vnucku ako vy jasne, ze musi hrat s Vami a prikyvnut😂
Matovič je hooooodne svojský. Ale psychopata z neho robila opozícia. To obdobie v ktorom vládol bolo náročné pre každú vládu v každej krajine. Ale opozícia robila svoje, burcvala ľudí aby robili presný opak ako to co bolo potrebné, aby sa burili, nerespektovali, nechranili sa. A opozícia spolu zo SAS vytvorili tu atmosféru co tu bola. A fakt taka škoda ze vtedy nebol pri moci Fico. Teda , väčšina jeho voličov by už ale medzi nami asi nebola ...ale aspoň by sa viac ukázala jeho bezohladnost a neschopnosť.
Ale mam pocit ze toto Fico považuje za.svoje posledné obdobie vo vláde. Lebo doteraz sa ešte ako tak ovládal, ale teraz vystraja 1.ligu . To co deň to hrôza. Ľudia ešte budú banovat za Matovicom.
@bosorkabb uniklo ti, že Fico a spol uz majú nakradnuté dostatočne nato, aby ich musel trápiť nejaký odchod z EÚ. Teraz vykonáva aj funkciu predĺženej ruky Putinovmu režimu, kým ho maestro Putin nedá otráviť. Musí sekať dobrotu.
@adulkam on si už vinníka nájde.
A EÚ sa nás nezbaví nie je to také jednoduché.
Pozri čo stvára Orban v Maďarsku a je v EÚ? Je.
EÚ ako celok sa potápa ekonomicky. Buď niečo urobí alebo nás zožerie ekonimicky Čína čo sa už po tichu deje. A to nerátam Trumpa a jeho politiku voči EÚ.
@bosorkabb Áno a Fico odovzdá Slovensko Rusom a on zmení pobyt. Jooj,on je hajzlik,ale vychcaný hajzlik, ktorý tu dôchodok a rentu užívať nebude 😏.
Nikdy nemáš nakradnuté dosť tomu ver.
Bez EÚ nemáš eurofondy. Ak si niekto naivne myslí že o tieto peniaze chce prísť akýkoľvek donor v pozadí politiky tak je tak trochu blbý.
A to nie len na Slovensku.
Treba sa už prebrať z tej naivity.
Aj predčasne voľby sú momentálne zbytočne. Stačí pozrieť % v prieskumoch. Len Republika príde namiesto SNS. A je všeobecne známy fakt že ľudia ktorý volia Fica sa veľa krát k tomu v prieskume nepriznaju. Preto každý bol tak trochu prekvapený koľko % mal.
Ja som proste realista. Ľudia prestanú voliť Fica až vtedy keď budú mať náhradu za vodcu. A tú teraz nemajú.
@zuzanita1609 jasné. Tomu verí len dieťa. Vieš vôbec ako taký proces funguje? Akože nikdy som Fica nevolila, som čistý liberál ale niektoré rozprávky sú trápne aj pre malé deti.
Namiesto toho aby ste presviedčali voličov prečo je dobra strana tá a tá. Spájali sa ako to urobil Dzurinda proti Mečiarovi.
Tu idete písať blbosti.
Toto isté tvrdili ,že Rusko nezaútočí na Ukrajinu. A bum, chyba,alebo kaukul? Ľudia buď sú fakt sprostí,alebo nepoučiteľní a ešte veria niečo Ficovi. Jemu už ani dobro z očí nejde. Dostane nás do takých stavov,že buď sa všetko naozaj rozuteká za hranice,alebo nastane občianska vojna. Ficovi už o žiadne eurofondy nejde,on robí presne to,čo aj Orbán. Odovzdávajú pomaly svoje krajiny Rusom a oni si budú užívať luxus po svete.
@bosorkabb a prečo majú tendenciu tvrdiť voliči smeru,že ich nevolili,ale zastávajú sa ich? Veď ak si stojím za svojím,hrdo priznám,koho podporujem 😉. Volila som Igora,teraz demokratov,ale len preto,lebo sama uzávam,že mal Matovič niekedy držať ústa. Nie vždy som s ním súhlasila,ale nemám pocit,že to ten Igor bolo to najhoršie. Ak niekto obhajuje túto vládu, ako keby ju aj volil.
@bosorkabb ale Fico je zamestnancom Ruska nadoveky. To nie je kontrakt s mandátom od-do. To je kontrakt od- dokým si režim nepovie, že je nepohodlný z politických dôvodov a je jedno kde Fico odcestuje, užije si doživotnú rentu za svoje zásluhy vlastizradu/ alebo novičok.
@riyadh nooo myslím že matelkova psychika je oveľa oveľa lepsia už len preto že je schopný dní sviatočné tráviť doma v TT s rodinou, s ktorou dokáže vydržať a ktorá dokáže vydržať s ním. Fico si potrebuje udržiavať pohodu v rezortoch s pipenkami a stále s inými pipenkami, teda vydržať s ním nevie nikto, o nejakej rodine či blízkych ani c...myslíš že to dosť nevypovedá o jeho psychike?
@riyadh Matelko aspon nieco dokazal, keby ho nebolo, na rodiny si nikto nespomenie.. a aspon sa ukazalo, co sa vo vlade robi, aj ked to nebolo z jeho strany profesionalne, ako sa patri pre politikov..no o profesionalnych politikov sa neda ani pomysliet.. oni ten vyznam nepoznaju..my sme len hlupe ovecky…
Včera dávali v TV film SVINA
To vystihuje všetko.
Opäť som zhrozená, čo nám tu vládne a vlastne opäť vládne.
A možno človek dostane aj iný pohľad na nechutnú vraždu, ktorá bola spáchaná na gymnáziu. Ak si v reeduakčnom centre prešiel niečím podobným aj ten mladý vrah, tak naozaj sa nám podsúva otázka, čo ako spoločnosť vieme poskytnúť deťom, ktoré potrebujú “nápravu” (?) alebo iný životný smer.
Sme v rici dámy a pani, v rici, v každom jednom SMERE.
@riyadh nepomylila si si osoby? Otvoreny list pisali psychiatri Meciarovi
No a ie je to nahodna podobnost, ze zrazu demonstracie su pokusom o rozvrateie statu. Mali sme to tu v 1989, ked sme vycinkali klucmi komunistov, potom rozvracali stat demonstracie po vrazde Kuciaka a zrazu, znova komunisticky pohrobok vidi rozvracanie statu ked sa mu rozoada vlada a straca vycsinu v parlamente. Ked zvolaval protesty proti vlade a prezidentke on, tak to bolo co?
@dudos tiež som to pozerala,na Film+ . Musia české a zahraničné kanály dávať ten film, keďže u nás na to nikto nemá ani len odvahu. A presne takýto sociálni idú určovať morálku a moralizovať o rodinej politike Slovenska. Proste prasatá s rozpadnutymi rodinami, ktorí víno pijú a vodu kážu.
@zuzanita1609 prečo upne presne neviem. Čítala som sociologov ktorý to aj zdovodnili.
Skús si nájsť.
Ja sa bežne ľudí nepýtam koho volili, nie je to pre mňa dôležité. Je to ich slobodná voľba a tú akceptujem. Nemusím súhlasiť ale vždy akceptujem.
@riyadh už nie si figúrka?
Covid bol všade.
Ale teraz? Nič nefunguje. Kataster je veľký problém. Ale to Fico nekričí, že sa máte báť. Keby sa to stalo za Matoviča už by Fico hulákal a tebe podobní s ním
@riyadh boli tu dvaja nakazení, pred nástupom vlády Matoviča, a Pelle už zatváral firmy. Teraz si predstavte, čo by Smero-Hlasácka sebranka robila, keď už to prepuklo naplno. Určite by to nebolo o nič príjemnejšie ako to, čo robil Matovič. Práve naopak. A podpora rodín by bola nulová, lebo ani DB by nešiel hore, ani rodičovský prídavok a ľudia by mohli akurát tak pokapať.
Matovičovi nikdy neodpustím, že dopustil návrat Fica. Keby robil politiku príčetným spôsobom, tak toto by sa nikdy nestalo a Fico by skončil definitívne na smetisku dejín. Úprimne za seba poviem, že Šimečka mi bol od začiatku brutálne nesympatický ako človek, ale včera keď som pozerala jeho prejav, tak to malo úroveň a ľudovo povedané - "išiel bomby". Dúfam, že opozícia sa bude spájať aj naďalej a podarí sa im Smer vyhnať od válova, lebo inak amen tma s nami a posledný nech zhasne.
Každá jedna (Každá!!!!!) diskusia, kde sa už nie pohoršene ale zhrozene a so strachom diskutuje o súčasnej situácii v našej krajine, kde sa rieši čo s nami vôbec bude... Je vytiahnutý Matovič. Ja neviem??? Nevládne MOMENTÁLNE Fico? Nerobí tu TERAZ bordel Fico? Nepolarizuje TERAZ spoločnosť Fico? Nie je dôležité, čo sa deje TERAZ??? Tak začnite riešiť čo robil Mečiar. Začnite riešiť čo sa tu dialo pred 89... To jediné by asi mohlo prispieť. Aby ľudia trošku pospomínali...
Nie budeme sa tu hádzať o zem ale čo Matovič.
Na demokraciu je potrebná nejaká úroveň a inteligencia spoločnosti. Žiaľ sme takí sprostí národ, že asi na ňu naozaj nie sme pripravení. Kľudne sa ďalej hádajte, že čo Matovič a choďte si popri tom kúpiť karafiáty a vlajočky.
@riyadh to nie je pravda. ja som sa ako psychologicka podpisala pod otvoreny list Ficovi. Matovicovi nikdy podobny list nikto nenapisal,nekecaj.
@jankalukasova oni ti voliči majú kovid traumu zo sparania. Pre nich bol toto naj traumatizujci zážitok. A samozrejme im to sem tam smer poprípade republika pripomenie,aby nezabudli. Plus keďže neboli ocko,prišli o možnosť vyhrať v lotérii 🤣. To je druhá trauma, tretia trauma zrušili im badatela na kus času a blahu.
A najsamhorsi problém,nemohli si ísť kúpiť topánky,kedy chceli,tak robili trucpodniky.
Z matovica robili blázna smeraci a bombic. Ako povedali,tak ľud opakoval
psychopatický imperátor sa zas raz predviedol, ako už je jeho zvykom, hulvátsky, zbabelo, trápne. Vymyslieť takúto zložitú konštrukciu, aby sa vyhol odvolávaniu, to už je znak riadneho zúfalstva. Za miništrovania (v tomto prípade predovšetkým) jeho dvoch gašparkov a AI sa mu to podarilo, aké svinstvo bude nasledovať nabudúce? Zopakovať "tajnú" správu bude už asi ťažšie, čo vymyslí "vlastným mozgom" nabudúce? Niečo vymyslieť musí, cár Vladimir má dlhé prsty a aj v Bratislave je dosť vysokých budov...

@janka_23 matovic mal smolu,že mal v opo Fica a spol napojených na rusov s hybrdidnou vojnou. Keby tam nieje Fico v opo vtedy,tak by
@riyadh suchala nožkami a bola tíško a nemal dôvod písať,že je cct. Ale to jej prízemné vystupovanie je najskôr rétorika Republiky,ale ktovie aj Bláha ma taky slovnik