icon

Opäť hrozí prevrat, hrozí atentát

dora281
15. máj 2025

Pomóc ... opäť hrozí prevrat , hrozí atentát , zachráň sa kto môžeš ..

Správa z tlače : Robert Fico očakáva ďalší útok na verejného činiteľa. Vraj bude veľmi vážny .....

Náš mesiáš má opäť vidiny , tak ako už mal byť pred časom prevrat ,zorganizovaný legionármi z Gruzínska , opäť bude streľba na verejného činiteľa . Načo išiel do Ruska provokovať príčetných ľudí na Slovensku , toto je " náš premier " ? 800 psychiatrov mu dalo certifikát , že on je tým , kto rozdeľuje spoločnosť . ... Zastaví ho niekto v tých jeho bludoch a manipulácií jednoduchších ľudí typu " Ja mylujem Fica " ?

Strana
z3
katarinaba
15. máj 2025

Jasne, ze ocakava utok, ved uz ho aj naplanoval. Tak ako ten prvy. Je velmi zaujimave, ake on ma vestecke danosti. Dva tyzdne pred tym prvym tiez hovoril o atentate. No aka to nahoda.

jogy1984
15. máj 2025

Všetko to robí aby získal popularitu

biba_18
15. máj 2025

šak šutaj ho predsa ochráni aj s malým gašparkom, musia mať informácie a konajú v prevencii. či?

jozeffezoj
15. máj 2025

Ešte aj tu tahate polotiku

melanta
15. máj 2025

Politika je súčasť spoločnosti. A to, čo sa v nej deje, ovplyvňuje aj naše deti a v budúcnosti bude ovplyvňovať naše vnúčatá. Takže je na mieste rozoberať aj politiku. Tí, ktorí ju neriešia a nechodia voliť, do veľkej miery zodpovedajú za to, že tu máme situáciu akú máme.

annm81
15. máj 2025

Predseda vlády bol vždy bezcharakterný populista a mafiánsky kamoš. Keď ho ulica donútila odstúpiť, začal si k tomu pestovať nenávisť a zatrpknutosť. A po atentáte to začalo byť ešte horšie ako sme si dokázali predstaviť. Je z neho už totálna troska utápajúca sa v nenávisti, strachu a sebaľútosti. Keby niekto chcel natočiť oscarovú tragikomédiu o úpadku celej spoločnosti a o úpadku osobnosti, nenapísal by lepší scenár.

tiumen
15. máj 2025

Zase dáky platený troll 🤦

beataxxx
15. máj 2025

Potrebuje odputat pozornost od dalsieho zdrazovania, alebo aby sa zabudlo na jeho vylet za putinom

hopatko
15. máj 2025
@tiumen

Zase dáky platený troll 🤦

@tiumen kto, Fico? Mas pravdu, velmi draho plateny troll...

biba_18
15. máj 2025
7miriam77
15. máj 2025

My sme za národ...celému svetu na posmech...Kotlar,Fico,Plochozemec...... bože,kedy toto skončí????

dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
biba_18
15. máj 2025
@melanta

Politika je súčasť spoločnosti. A to, čo sa v nej deje, ovplyvňuje aj naše deti a v budúcnosti bude ovplyvňovať naše vnúčatá. Takže je na mieste rozoberať aj politiku. Tí, ktorí ju neriešia a nechodia voliť, do veľkej miery zodpovedajú za to, že tu máme situáciu akú máme.

@melanta a tí čo ju neriešia a napriek tomu idú voliť len na základe toho koho považujú za väčšieho samca tak tí sú total brutal najzodpovednejší za všetko ...

melanta
15. máj 2025
@biba_18

@melanta a tí čo ju neriešia a napriek tomu idú voliť len na základe toho koho považujú za väčšieho samca tak tí sú total brutal najzodpovednejší za všetko ...

@biba_18 som povedala mužovi aj dcére, nech mi podržia vankúš na tvári v spánku, ak dôjdem v neskoršom veku do štádia, že Fico a podobní budú pre mňa alfasamci 😂

jozeffezoj
15. máj 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 kamaše

jozeffezoj
15. máj 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 by ma zaujímalo z ktorej centrály píšeš.
Demencia trolov oboch strán je neskutocna

beataxxx
15. máj 2025

Niektore mozgy nemas sancu pochopit….napriklad jedna susedka volila Kolara…dovod? Ze pozna jeho mamu…..spoluziacka byvala este kedysi slotu…ked sme sa jej pytali, ze preboha preco, tak povedala ze je pekny🙂🙂🙂 a tie ficove karafiatove mdz fanynky….pochopi niekto, preco ho volia???

dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
biba_18
15. máj 2025
@beataxxx

Niektore mozgy nemas sancu pochopit….napriklad jedna susedka volila Kolara…dovod? Ze pozna jeho mamu…..spoluziacka byvala este kedysi slotu…ked sme sa jej pytali, ze preboha preco, tak povedala ze je pekny🙂🙂🙂 a tie ficove karafiatove mdz fanynky….pochopi niekto, preco ho volia???

@beataxxx moja smeráčka ho volila aj so synom lebo sľúbil že preplatí zvýšenie splátok hypoték či o čo tam išlo - a pritom jej syn ani neviem ako by nemal nárok ... plus prišla o prácu v štátnom podniku počas dzurindovej vlády - zo zásady nebude voliť niekoho, kto tu pokračuje v politike súkromného vlastníctva veľkých podnikov ...

dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
sevrin
15. máj 2025

Budem to stále dookola opakovať, kto tu šíri nenávisť. Kto seje vietor, žne búrku.

klaridka
15. máj 2025

Som zvedavá, aké kaskadérske kúsky predvedie ten dotyčný tentokrát.... lebo teda, tie z Handlovej boli veľmi amatérske.... snáď sa za rok zdokonalili...

dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
annm81
15. máj 2025
@dora281
Odpoveď bola zmazaná

@dora281 Závisí. Smer má stále kopec voličov, ktorí síce nerozumejú ani tomu, ako fungujú základné veci, ale zato sa perfektne vyznajú v geopolitike, molekulárnej biológii a ďalších odborných veciach. Ja som rezignovala a myslím, že to reálne skončí až vtedy, keď sa Slovensko dostane úplne na dno - skrachované a v ruskej sfére vplyvu. Až títo voliči reálne nebudú mať za čo kúpiť jedlo a nebudú môcť vycestovať za deťmi a vnúčatami na západ, potom sa časť z nich preberie. Dovtedy tu budeme mať Mečiara, Fica a ich nasledovníkov.

dora281
autor
Autor odpoveď zmazal
tinqua
15. máj 2025

Národ, ktorý sa prestane báť, je pre populistu nebezpečný. Preto tu každý druhý deň niekto údajne mieri na premiéra, hrozí atentát, prevrat, invázia alebo aspoň infarkt z toho, že niekto niekde nesúhlasí. Strach je palivo a na tom sa tu už roky varí....nie riešenia, nie vízia, ale panika. Dobre dávkovaná, mediálne rozmiešaná a emočne podávaná. Opozícia? Agenti. Nesúhlas? Štátny prevrat. Otázky? Útok na demokraciu......a zatiaľ čo ľudia riešia výmysly o atentátoch, reálne problémy ako zdravotníctvo, školstvo, korupcia či ceny potravín ostávajú ako neželané kulisy. Lebo systém, ktorý je v rozklade, nepotrebuje opraviť....stačí presvedčiť ľudí, že za všetko môže niekto iný. Ideálne niekto, kto neexistuje.
Nejde o bezpečnosť. Ide o kontrolu. A najľahšie sa ovláda dav, ktorý sa bojí. Príčetnosť je posledná vec, ktorú tu títo ľudia chcú....

tetapetra
15. máj 2025

@dora281 ja sa len čudujem,že mu to ešte fakt všetci žerú 🤦🏻‍♀️.

iwesska
15. máj 2025

Nebodaj nasiel ukryte dlazobne kocky v Handlovej🤭

Strana
z3