Opäť hrozí prevrat, hrozí atentát
Pomóc ... opäť hrozí prevrat , hrozí atentát , zachráň sa kto môžeš ..
Správa z tlače : Robert Fico očakáva ďalší útok na verejného činiteľa. Vraj bude veľmi vážny .....
Náš mesiáš má opäť vidiny , tak ako už mal byť pred časom prevrat ,zorganizovaný legionármi z Gruzínska , opäť bude streľba na verejného činiteľa . Načo išiel do Ruska provokovať príčetných ľudí na Slovensku , toto je " náš premier " ? 800 psychiatrov mu dalo certifikát , že on je tým , kto rozdeľuje spoločnosť . ... Zastaví ho niekto v tých jeho bludoch a manipulácií jednoduchších ľudí typu " Ja mylujem Fica " ?
Ja sa inak divim, ze Fico este nebol vyhlaseny za svateho... alebo aspon blahoreceny. Tak rychlo sa z toho dostal. 5x prestrelene crevo tak rychlo zregenerovalo, ze za kratucky cas zvladol aj dovolenku. Ved to je zazrak.
Takze uz mal tlacovku na tom pif paf festivale?
Ja sa inak divim, ze Fico este nebol vyhlaseny za svateho... alebo aspon blahoreceny. Tak rychlo sa z toho dostal. 5x prestrelene crevo tak rychlo zregenerovalo, ze za kratucky cas zvladol aj dovolenku. Ved to je zazrak.
@dora281 a kto zastavil Hitlera ešte kým sa dalo? Nikto. Tu to je rovnaké. Populizmus a sladké reči vyhrávajú. Treba ukázať ľuďom nepriateľa aby sa mali na kom vybúriť za ich vlastný zbabraný život a oni budú spokojní. Chlieb a hry - jednoduchším ľuďom viac netreba. A tí čo s tým nesúhlasia odídu. Ako mi bolo často odporúčané keď som oponovala voličom koalície - mám ísť do p*ce. Moja rodná krajina nie je viac aj mojou krajinou. Je ich. Tých čo viac vrieskaju a sú agresívnejši. Nech sa páči. Keď to tu zhori prídem sa pozrieť ako sa im dari
Ešte aj tu tahate polotiku
@jozeffezoj a vieš že témy čo tu sú sa dajú aj ignorovať,že to vieš?
Predseda vlády bol vždy bezcharakterný populista a mafiánsky kamoš. Keď ho ulica donútila odstúpiť, začal si k tomu pestovať nenávisť a zatrpknutosť. A po atentáte to začalo byť ešte horšie ako sme si dokázali predstaviť. Je z neho už totálna troska utápajúca sa v nenávisti, strachu a sebaľútosti. Keby niekto chcel natočiť oscarovú tragikomédiu o úpadku celej spoločnosti a o úpadku osobnosti, nenapísal by lepší scenár.
@annm81 všimla si si ako ho triaslo? Veď on je už úplne odpísaný. Paranoidný až hroza
@biba_18 som povedala mužovi aj dcére, nech mi podržia vankúš na tvári v spánku, ak dôjdem v neskoršom veku do štádia, že Fico a podobní budú pre mňa alfasamci 😂
@melanta to sú tie nevycvalane babky ktorým sa muž nevenuje. Veď si vsimni ony sú z Fica fyzicky hotové. Pre nich je jeho vystúpenie kačka pípshow
@dora281 Závisí. Smer má stále kopec voličov, ktorí síce nerozumejú ani tomu, ako fungujú základné veci, ale zato sa perfektne vyznajú v geopolitike, molekulárnej biológii a ďalších odborných veciach. Ja som rezignovala a myslím, že to reálne skončí až vtedy, keď sa Slovensko dostane úplne na dno - skrachované a v ruskej sfére vplyvu. Až títo voliči reálne nebudú mať za čo kúpiť jedlo a nebudú môcť vycestovať za deťmi a vnúčatami na západ, potom sa časť z nich preberie. Dovtedy tu budeme mať Mečiara, Fica a ich nasledovníkov.
@annm81 zato ty si všetku múdrosť sveta pojedla, že?
@annm81 zato ty si všetku múdrosť sveta pojedla, že?
@zmrzlinka8 Zlatko, a tento osobný útok sa týka čoho? Veď smelo rozviň svoj pohľad na vec. Bude to výpovednejšie než tento prázdny výkrik... alebo žeby ani nie?
@zmrzlinka8 Zlatko, a tento osobný útok sa týka čoho? Veď smelo rozviň svoj pohľad na vec. Bude to výpovednejšie než tento prázdny výkrik... alebo žeby ani nie?
@annm81 to ono treba aj niečo vysvetľovať? Netreba len kričať? 🤣🤣🤣 (Sarkazmus)
@annm81 to ono treba aj niečo vysvetľovať? Netreba len kričať? 🤣🤣🤣 (Sarkazmus)
@mizoko a čo chceš vysvetľovať človeku ako tebe alebo @annm81, kde nemá význam niečo vysvetľovať, pretože ste presvedčené len o svojej pravde a kto si myslí niečo iné je starý, senilný nevzdelaný jednozubec, ktorý práve vyliezol z hnoja, alebo nesvojprávna babka nadržaná z Fica, nie?
Nuž aj takýto pohľad na človeka svedčí o niečom. Tak snáď si dosť inteligentná na to, aby si si domyslela, o čom.
Ešte aj tu tahate polotiku
@jozeffezoj prečo "ešte aj tu".. politika do našich životov patrí, nemám rada keď sa ľudia majú tváriť že na rodinnom fóre nemá byť politika.. politika ovplyvňuje naše životy a ľudia by si to už mali uvedomiť.. kto sa tejto téme nechce venovať, nech neotvára tak ladene diskusie..
@mizoko a čo chceš vysvetľovať človeku ako tebe alebo @annm81, kde nemá význam niečo vysvetľovať, pretože ste presvedčené len o svojej pravde a kto si myslí niečo iné je starý, senilný nevzdelaný jednozubec, ktorý práve vyliezol z hnoja, alebo nesvojprávna babka nadržaná z Fica, nie?
Nuž aj takýto pohľad na človeka svedčí o niečom. Tak snáď si dosť inteligentná na to, aby si si domyslela, o čom.
@zmrzlinka8 kde píšem o starých senilnych a nevzdelanych? Teba asi neučili v škole čítať s porozumením. Za tých si ich oznacila ty. Ja presne opisujem kde je problem. Ty len bryzgas lebo nič iné nevieš. Nemáš argumenty len žlč. Nič nevysvetľujes lebo to ani nevieš. Obhajujes ľudí ktorí sú agresívni a ty si rovnaká. Napíš svoj názor na to prečo niekto obhajuje až priam adoruje človeka so slovníkom aký má Fico? S jeho útočnou a agresívnou politikou,ktorý ľuďom nadáva do criedy prasiat a jeho nohslwdi niekomu do amerických kuriev? Prečo sme z tejto krajiny vyháňaní ľuďmi ako ty, ktorí nedokážu argumentovať iba vrieskať a napádať iných a to nielen slovné - viď pani ktorá si to šla vybaviť s mladým Omanikom do školy! Ak je toto normálne správanie tak som rada že nie som na tejto strane.
@zmrzlinka8 ty sa ľudí nesnažis presvedčiť argumentmi,len prskas na všetky strany ak ti niekto neprikyvuje. Som zvedavá ako bude týmto ľuďom,a sú medzi nimi aj mladí ľudia a nikdy som nevracela opak,keď veľa oponentov odíde a túto guberniu im nechá na starosť. Nebudem ti dávať za pravdu ak ju nemáš a hlavne ak ani nedokážeš argumentovať a vysvetliť svoj postoj. lebo to nie je o tom že ja nie som ochotná diskutovať ale ty nie si schopná viesť dialóg. Radšej hneď napíšeš "to nemá cenu" a tam tvoja akože snaha konci. Tak si to tu nechaj. Ty a tebe podobní si to tu zaslúžite. Nech sa páči.
@zmrzlinka8 ty sa ľudí nesnažis presvedčiť argumentmi,len prskas na všetky strany ak ti niekto neprikyvuje. Som zvedavá ako bude týmto ľuďom,a sú medzi nimi aj mladí ľudia a nikdy som nevracela opak,keď veľa oponentov odíde a túto guberniu im nechá na starosť. Nebudem ti dávať za pravdu ak ju nemáš a hlavne ak ani nedokážeš argumentovať a vysvetliť svoj postoj. lebo to nie je o tom že ja nie som ochotná diskutovať ale ty nie si schopná viesť dialóg. Radšej hneď napíšeš "to nemá cenu" a tam tvoja akože snaha konci. Tak si to tu nechaj. Ty a tebe podobní si to tu zaslúžite. Nech sa páči.
@mizoko snaha z mojej strany bola na tomto fóre predtým dosť, ale zbytočne. Preto sa radšej držím výroku "nehádaj sa s bláznom, lebo si ťa s ním pomýlia" 😉 nemienim sa s tebou naťahovať. Okrem toho, reagovala som pôvodne na inú užívateľku, tak čo sa do toho pletieš.
@zmrzlinka8 kde píšem o starých senilnych a nevzdelanych? Teba asi neučili v škole čítať s porozumením. Za tých si ich oznacila ty. Ja presne opisujem kde je problem. Ty len bryzgas lebo nič iné nevieš. Nemáš argumenty len žlč. Nič nevysvetľujes lebo to ani nevieš. Obhajujes ľudí ktorí sú agresívni a ty si rovnaká. Napíš svoj názor na to prečo niekto obhajuje až priam adoruje človeka so slovníkom aký má Fico? S jeho útočnou a agresívnou politikou,ktorý ľuďom nadáva do criedy prasiat a jeho nohslwdi niekomu do amerických kuriev? Prečo sme z tejto krajiny vyháňaní ľuďmi ako ty, ktorí nedokážu argumentovať iba vrieskať a napádať iných a to nielen slovné - viď pani ktorá si to šla vybaviť s mladým Omanikom do školy! Ak je toto normálne správanie tak som rada že nie som na tejto strane.
@mizoko poznám rétoriku prívržencov opozície, tak som si dovolila ťa predbehnúť v oslovení tvojich oponentov.
@mizoko poznám rétoriku prívržencov opozície, tak som si dovolila ťa predbehnúť v oslovení tvojich oponentov.
@zmrzlinka8 aká je prosím rétorika prívržencov opozície? A aká je rétorika priverzencov koalície?
@zmrzlinka8 aká je prosím rétorika prívržencov opozície? A aká je rétorika priverzencov koalície?
@lenkasarka viď vyššie
@zmrzlinka8 no daj. Som zvedavá na tú rétoriku. Šup nám jednu po kotrbe. Alebo ti môžem poslať sken z Ficovho FB. Alebo rovno vyjadrenia Fica.
@mizoko snaha z mojej strany bola na tomto fóre predtým dosť, ale zbytočne. Preto sa radšej držím výroku "nehádaj sa s bláznom, lebo si ťa s ním pomýlia" 😉 nemienim sa s tebou naťahovať. Okrem toho, reagovala som pôvodne na inú užívateľku, tak čo sa do toho pletieš.
@zmrzlinka8 oprav ma ak sa mýlim, ale v tomto fóre sme sa párkrát stretli v politických diskusiách (ospravedlňujem sa, ale mám fakt zlú pamäť na nicky). A napriek mojim výzvam si ty a ďalších pár diskutérok NIKDY neprišli s jediným vecným, fakticky správnym argumentom. Že sme my dve riešili, čo je to socialna demokracia a čo je to fašizmus a napriek tomu, že si mala svoj názor, ti neboli jasné ani úplne základné politologické pojmy, však?
Ešte aj tu v tejto diskusii som pomenovala veci, ktoré mi na Ficovi vadia a ktoré som x-krát na tomto fóre dopodrobna rozviedla - tu som menovala, že nás privádza na ekonomické dno a že nás ťahá na východ. Aj o tom sme už diskutovali? Aj tam si ignorovala čísla a fakty a výzvy na to, aby si dodala, odkiaľ máš fakty ty? Vždy to skončilo tým, že si zo seba urazene spravila obeť - mýlim sa? Ak áno, ospravedlňujem sa vopred.
Koniez-koncov, aj tu si mohla napísať s čím a prečo nesúhlasíš, namiesto toho strácaš čas vypisovaním trpiteľských komentárov, ako ťažké to máš s vysvetlovanim bláznom a namiesto diskusie k vecj používaš len osobné útoky.
@zmrzlinka8 reagovala si na inú užívateľky ale označila si mňa 🤣🤣🤣 ty si fakt riadne mimo. A opäť si nedala žiadne argumenty. Takže ako píšem - prskas ale nič iné nevieš 😁
@zmrzlinka8 ja nie som prívržencom opozície ani koalície 🤣🤣🤣 ty si fakt úplne osprostena z tej politickej situácie čo tu je 😅 nechápeš že svet sa nedeli len na opozičných a koalícnych 😁 si vulgárna a takou aj ostanes,ukázala si sa. A strašne sa stves keď ti niekto nastaví zrkadlo 😎 si len na smiech a s takým niekým nestrácam čas.
@zmrzlinka8 myslíš že si tak zaujímavá že každý vie kde čo píšes? vulgarna a k tomu sebestredna 🤣 poviem ti niečo - kvôli tebe sa svet netočí 😅😁 vieš že Zem sa točí? Že to vieš? 😜
@zmrzlinka8 keďže väčšina voličov smeru má pamäť ako morky dovolím si tu urobiť malý prienik dejinami...
1. Veľký Slavkov (2007) – Štát prišiel o tatranské pozemky za desiatky miliónov eur. Klasický pozemkový podvod, nikto zodpovedný nepotrestaný.
2. Nástenkový tender (2009) – Ministerstvo zverejnilo tender len na nástenke, išlo o 120 miliónov eur. Obrovský škandál, ktorý viedol len k odvolaniu ministra SNS.
3. Emisná kauza (2008–2009) – Predaj emisných kvót pod cenu schránkovej firme Interblue Group, ktorá bola napojená na SNS. Štát prišiel o cca 66 miliónov eur.
4. Tunelovanie Vojenskej spravodajskej služby (2008–2010) – Tajné služby slúžili ako bankomat pre pár vyvolených. Obvinenia padli až roky po Ficovej vláde.
5. Váhostav (2015) – Firma Juraja Širokého, oligarchu blízkeho Smeru, odr*bala stovky malých firiem o milióny cez reštrukturalizáciu. Štát nič neurobil.
6. Kauza CT (2014) – Predražený nákup CT prístroja, za ktorý padla len ministerka. Hlavné postavy (napr. Paška) sa stratili z verejného života – ale bez následkov.
7. Vražda Kuciaka a Kušnírovej (2018) – Novinár zavraždený za to, že písal o prepojení mafie a politiky. Odhalilo to obludnú sieť korupcie, z ktorej viacerí ľudia blízki Ficovi čerpali výhody.
8. Gorila (odhalená 2011) – Fico na nahrávkach v byte oligarchu Haščáka. Nikdy poriadne nevysvetlil, čo tam robil a prečo sa o ňom píše ako o "nádeji Penty".
9. Privatizácia Slovak Telekomu – Podpísali zmluvu, ktorá znevýhodnila štát, prešustrovali potenciálne desiatky miliónov.
10. Sponzoring Smeru – Svedectvá o tom, že za miesto na kandidátke Smeru sa platilo milióny. Podľa exposlanca Hanzela bol Smer od začiatku projekt oligarchov...Toto všetko sú systémové problémy vo vládnutí Roberta Fica, vrátane netransparentnosti, klientelizmu a nedostatočného vyvodzovania zodpovednosti.... každá jedna z nich by v iných krajinách viedli k vážnym politickým a právnym dôsledkom. Chcem počuť argumenty ku každému jednému bodu.... ideš
@lenkasarka ty fakt veríš že ona ti niečo vysvetlí? 🤣🤣🤣
@zmrzlinka8 keďže väčšina voličov smeru má pamäť ako morky dovolím si tu urobiť malý prienik dejinami...
1. Veľký Slavkov (2007) – Štát prišiel o tatranské pozemky za desiatky miliónov eur. Klasický pozemkový podvod, nikto zodpovedný nepotrestaný.
2. Nástenkový tender (2009) – Ministerstvo zverejnilo tender len na nástenke, išlo o 120 miliónov eur. Obrovský škandál, ktorý viedol len k odvolaniu ministra SNS.
3. Emisná kauza (2008–2009) – Predaj emisných kvót pod cenu schránkovej firme Interblue Group, ktorá bola napojená na SNS. Štát prišiel o cca 66 miliónov eur.
4. Tunelovanie Vojenskej spravodajskej služby (2008–2010) – Tajné služby slúžili ako bankomat pre pár vyvolených. Obvinenia padli až roky po Ficovej vláde.
5. Váhostav (2015) – Firma Juraja Širokého, oligarchu blízkeho Smeru, odr*bala stovky malých firiem o milióny cez reštrukturalizáciu. Štát nič neurobil.
6. Kauza CT (2014) – Predražený nákup CT prístroja, za ktorý padla len ministerka. Hlavné postavy (napr. Paška) sa stratili z verejného života – ale bez následkov.
7. Vražda Kuciaka a Kušnírovej (2018) – Novinár zavraždený za to, že písal o prepojení mafie a politiky. Odhalilo to obludnú sieť korupcie, z ktorej viacerí ľudia blízki Ficovi čerpali výhody.
8. Gorila (odhalená 2011) – Fico na nahrávkach v byte oligarchu Haščáka. Nikdy poriadne nevysvetlil, čo tam robil a prečo sa o ňom píše ako o "nádeji Penty".
9. Privatizácia Slovak Telekomu – Podpísali zmluvu, ktorá znevýhodnila štát, prešustrovali potenciálne desiatky miliónov.
10. Sponzoring Smeru – Svedectvá o tom, že za miesto na kandidátke Smeru sa platilo milióny. Podľa exposlanca Hanzela bol Smer od začiatku projekt oligarchov...Toto všetko sú systémové problémy vo vládnutí Roberta Fica, vrátane netransparentnosti, klientelizmu a nedostatočného vyvodzovania zodpovednosti.... každá jedna z nich by v iných krajinách viedli k vážnym politickým a právnym dôsledkom. Chcem počuť argumenty ku každému jednému bodu.... ideš
@tinqua Jooooj,to ona mentálne nedá toto 😁

@dora281 Vdaka bohu za takych uvedomelych dochodcov ako Vy🙏