Opäť hrozí prevrat, hrozí atentát
Pomóc ... opäť hrozí prevrat , hrozí atentát , zachráň sa kto môžeš ..
Správa z tlače : Robert Fico očakáva ďalší útok na verejného činiteľa. Vraj bude veľmi vážny .....
Náš mesiáš má opäť vidiny , tak ako už mal byť pred časom prevrat ,zorganizovaný legionármi z Gruzínska , opäť bude streľba na verejného činiteľa . Načo išiel do Ruska provokovať príčetných ľudí na Slovensku , toto je " náš premier " ? 800 psychiatrov mu dalo certifikát , že on je tým , kto rozdeľuje spoločnosť . ... Zastaví ho niekto v tých jeho bludoch a manipulácií jednoduchších ľudí typu " Ja mylujem Fica " ?
@tinqua na ňu sa to nenalepi. Ona je jedna z tých ktoré sa nechajú zvážať autobusom na vymývanie mozgu za prísľub gulášu. Argumenty to nemá len slepú vieru vo svojho mesiáša.
@mizoko tak nečíta to tu len ona...je kopec nazvime to indiferentných ľudí, ktorý sa možno raz naštvú a preberú z letargie...a možno aj opakovanie týchto nespravodlivostí a zločinov môže byť pre niekoho budíček.... druhej strane sa neťaží, sú hluční, tak aby nás nakoniec neprekričali
@lenkasarka viď vyššie
@zmrzlinka8 no ja vyššie nevidim. Nevidim rozdiel preto som sa pýtala,ako to vidíš ty.
@mizoko tak nečíta to tu len ona...je kopec nazvime to indiferentných ľudí, ktorý sa možno raz naštvú a preberú z letargie...a možno aj opakovanie týchto nespravodlivostí a zločinov môže byť pre niekoho budíček.... druhej strane sa neťaží, sú hluční, tak aby nás nakoniec neprekričali
@tinqua palec hore. Časom človek zabudne na všetky tieto kauzy.
@zmrzlinka8 keďže väčšina voličov smeru má pamäť ako morky dovolím si tu urobiť malý prienik dejinami...
1. Veľký Slavkov (2007) – Štát prišiel o tatranské pozemky za desiatky miliónov eur. Klasický pozemkový podvod, nikto zodpovedný nepotrestaný.
2. Nástenkový tender (2009) – Ministerstvo zverejnilo tender len na nástenke, išlo o 120 miliónov eur. Obrovský škandál, ktorý viedol len k odvolaniu ministra SNS.
3. Emisná kauza (2008–2009) – Predaj emisných kvót pod cenu schránkovej firme Interblue Group, ktorá bola napojená na SNS. Štát prišiel o cca 66 miliónov eur.
4. Tunelovanie Vojenskej spravodajskej služby (2008–2010) – Tajné služby slúžili ako bankomat pre pár vyvolených. Obvinenia padli až roky po Ficovej vláde.
5. Váhostav (2015) – Firma Juraja Širokého, oligarchu blízkeho Smeru, odr*bala stovky malých firiem o milióny cez reštrukturalizáciu. Štát nič neurobil.
6. Kauza CT (2014) – Predražený nákup CT prístroja, za ktorý padla len ministerka. Hlavné postavy (napr. Paška) sa stratili z verejného života – ale bez následkov.
7. Vražda Kuciaka a Kušnírovej (2018) – Novinár zavraždený za to, že písal o prepojení mafie a politiky. Odhalilo to obludnú sieť korupcie, z ktorej viacerí ľudia blízki Ficovi čerpali výhody.
8. Gorila (odhalená 2011) – Fico na nahrávkach v byte oligarchu Haščáka. Nikdy poriadne nevysvetlil, čo tam robil a prečo sa o ňom píše ako o "nádeji Penty".
9. Privatizácia Slovak Telekomu – Podpísali zmluvu, ktorá znevýhodnila štát, prešustrovali potenciálne desiatky miliónov.
10. Sponzoring Smeru – Svedectvá o tom, že za miesto na kandidátke Smeru sa platilo milióny. Podľa exposlanca Hanzela bol Smer od začiatku projekt oligarchov...Toto všetko sú systémové problémy vo vládnutí Roberta Fica, vrátane netransparentnosti, klientelizmu a nedostatočného vyvodzovania zodpovednosti.... každá jedna z nich by v iných krajinách viedli k vážnym politickým a právnym dôsledkom. Chcem počuť argumenty ku každému jednému bodu.... ideš
@tinqua A čože tak skromne? Či ju nechceš zavaliť informáciami? 😉
To píšem len preto, aby si niekto nemyslel, že si dala kompletný výpočet káuz - ešte chýba všeličo od mýta cez únos Vietnamca (na nemeckom súde preukázané prepojenie na Kaliňáka) až po najnovšie "penzióny"... zoznam je snáď nikdy nekončiaci.
@tinqua A čože tak skromne? Či ju nechceš zavaliť informáciami? 😉
To píšem len preto, aby si niekto nemyslel, že si dala kompletný výpočet káuz - ešte chýba všeličo od mýta cez únos Vietnamca (na nemeckom súde preukázané prepojenie na Kaliňáka) až po najnovšie "penzióny"... zoznam je snáď nikdy nekončiaci.
@annm81 no a zrazu po nej ani chýru 😜😎
@zmrzlinka8 ja nie som prívržencom opozície ani koalície 🤣🤣🤣 ty si fakt úplne osprostena z tej politickej situácie čo tu je 😅 nechápeš že svet sa nedeli len na opozičných a koalícnych 😁 si vulgárna a takou aj ostanes,ukázala si sa. A strašne sa stves keď ti niekto nastaví zrkadlo 😎 si len na smiech a s takým niekým nestrácam čas.
@mizoko svet sa nedelí na opozičných a koaličných, ale na slušných a neslušných, arogantných a pokorných, tolerantných a netolerantných. Do mňa sa láskavo neobúvaj. Ale je to tvoja vizitka, ako sa prezentuješ. Hovoríš o mne v tretej osobe s inými, ona to, ona hento, zhadzuješ a ponižuješ a ani šajnu nemáš, o kom sa bavíš, kedže ma nepoznáš. Tak neviem na základe čoho spochybňuješ moju mentálnu kapacitu. Ja k tým jednoduchým nepatrím, tým sa zaraďuješ sama kamsi.
@zmrzlinka8 reagovala si na inú užívateľky ale označila si mňa 🤣🤣🤣 ty si fakt riadne mimo. A opäť si nedala žiadne argumenty. Takže ako píšem - prskas ale nič iné nevieš 😁
@mizoko teba som označila až následne, keď si sa zamiešala.
@annm81 my dve sme riešili, čo je to sociálna demokracia a čo je to fašizmus? to asi fakt nemáš pamäť na nicky.
ja s tebou nepotrebujem riešiť tieto definície, tie sú mi veľmi dobre známe, aj politologické pojmy. Ak sme sa stretli v diskusiách, tak jedine v tom zmysle, že mi ohromne vadila a vadí u názorovej opozície absencia tolerancie iného názoru v spoločnosti a ponižovanie a zhadzovanie ľudí iného názoru, či už priame, alebo nepriame, nielen u teba.
@annm81 my dve sme riešili, čo je to sociálna demokracia a čo je to fašizmus? to asi fakt nemáš pamäť na nicky.
ja s tebou nepotrebujem riešiť tieto definície, tie sú mi veľmi dobre známe, aj politologické pojmy. Ak sme sa stretli v diskusiách, tak jedine v tom zmysle, že mi ohromne vadila a vadí u názorovej opozície absencia tolerancie iného názoru v spoločnosti a ponižovanie a zhadzovanie ľudí iného názoru, či už priame, alebo nepriame, nielen u teba.
@zmrzlinka8 Áno, mám na to zlú pamäť, ale asi predsa len lepšiu ako ty. https://www.modrykonik.sk/forum/politicke-spektrum/budu-smeraci-v-roku-2024-volit-pellegriniho/?page=9
Tú diskusiu a teba si pamätám asi preto, že si tam bola schopná poprieť aj všeobecne prijímané historické fakty. A ako som ťa viackrát zažila, aj tam si fakty a vecnú diskusiu nahrádzala tým, že si plačkala, aká si obeť... ale máš šancu to tu napraviť a pokojne sa môžme vrátiť k faktom.
@zmrzlinka8 Zlatko, a tento osobný útok sa týka čoho? Veď smelo rozviň svoj pohľad na vec. Bude to výpovednejšie než tento prázdny výkrik... alebo žeby ani nie?
@annm81 pozrela som si teraz analýzy 24 s Dubecim a s Gasparom . A Gašpar celú dobu tocil dookola - to že je smer vulgárny je v poriadku to zákon nezakazuje. Ale oni vraj nikdy nepovedali že chcú dať niekoho dole ako to povedal predseda Demokratov a on to považuje za vyhrážky smrťou a to smer nikdy také nespravil že by sa takto vyhrážal. Na čo mu Dubeci oponoval že Fico povedal " rez a rubaj do krve po simeckovej kotrbe". Jooooj tak to Gašpar takéto vyjadrenie nikdy nepočul a v ňom to neevokuje nabášanie na trestný čin. Tak tu má naša zmrzlina krásne ukázané kto má aky slovník - aký ho má koalícia a aký opozícia. A furt dookola mlel Gašpar o tom že on z výrokov opozície cíti že chcú dokonať Cintulov čin. Bolo to naozaj ťažké dopozerať. Bol ako obohrata plátna a z úst mu isel rovnaký materiál ako zo žumpy.
@annm81 pozrela som si teraz analýzy 24 s Dubecim a s Gasparom . A Gašpar celú dobu tocil dookola - to že je smer vulgárny je v poriadku to zákon nezakazuje. Ale oni vraj nikdy nepovedali že chcú dať niekoho dole ako to povedal predseda Demokratov a on to považuje za vyhrážky smrťou a to smer nikdy také nespravil že by sa takto vyhrážal. Na čo mu Dubeci oponoval že Fico povedal " rez a rubaj do krve po simeckovej kotrbe". Jooooj tak to Gašpar takéto vyjadrenie nikdy nepočul a v ňom to neevokuje nabášanie na trestný čin. Tak tu má naša zmrzlina krásne ukázané kto má aky slovník - aký ho má koalícia a aký opozícia. A furt dookola mlel Gašpar o tom že on z výrokov opozície cíti že chcú dokonať Cintulov čin. Bolo to naozaj ťažké dopozerať. Bol ako obohrata plátna a z úst mu isel rovnaký materiál ako zo žumpy.
@mizoko sas už dala reakciu na vetu dať niekoho dole. Hádaj kto to povedal? Fico,keď chcel dať dole Caputovu
@mizoko teba som označila až následne, keď si sa zamiešala.
@zmrzlinka8 ja som reagovala na to kde si ma označila tak prestaň trepať sprostosti že odpovedám na niečo čo sa má netyka. Inak o tom sú diskusie. Ak si výsrata z toho že máš niekomu oponovať tak sa nezúčastňuj. Totiž celé je to o tom že odpovedať ti bude aj niekto iný kto s tebou nemusí súhlasiť.
@zmrzlinka8 ty nemáš názor. Ty sa len lutujes. Jooooj chudatok naše. Ženy poslíme jej srdiecko
@mizoko v Smere majú epidémiu hluchoty, lebo Gašpar nie je prvý, kto má problém so sluchom. Polovica čelných predstaviteľov Smeru nepočula keď Blaha burcoval dav k najhrubším vulgarizmom; Fico mal problém počuť svoju nahrávku v rádiu (bože, toto bol ten level, keď ti začne byť neznesiteľne trápne za iného človeka)...
@mizoko svet sa nedelí na opozičných a koaličných, ale na slušných a neslušných, arogantných a pokorných, tolerantných a netolerantných. Do mňa sa láskavo neobúvaj. Ale je to tvoja vizitka, ako sa prezentuješ. Hovoríš o mne v tretej osobe s inými, ona to, ona hento, zhadzuješ a ponižuješ a ani šajnu nemáš, o kom sa bavíš, kedže ma nepoznáš. Tak neviem na základe čoho spochybňuješ moju mentálnu kapacitu. Ja k tým jednoduchým nepatrím, tým sa zaraďuješ sama kamsi.
@zmrzlinka8 ty sa zaraďuje keď píšeš že si ma predbehla s oslovením keďže vieš ako sa vyjadrujú opozičný. Začala si prvá a vieš o mne hole nič. Ideš presne ako vaši predstavitelia - furt dookola tie isté sprostosti. Trepeš tak až to bolí. Daj mi pokoj lebo tie tvoje fnukance tu nikoho nebavia.
@mizoko my nevzdelaní hlupáci musíme aj makať vieš? prehadzovať vidlami hnoj a tak😉
@zmrzlinka8 ty si označila seba aj ľudí ako ty za nevzdelanych hlupákov a mne sa to snažíš vnútiť že sú to moje slová ale nie su. Ty jediná sa tu vulgárne vyjadrujes k ľuďom s opačným názorom ako je môj alebo annime ale ty jediná ich castujes takto. Fakt si trápna. Choď si pre guláš k mesiasovi. Nemám chuť s tebou strácať čas.
@zmrzlinka8 a stále si nedala žiadne argumenty. Len sa sama obuvas do vlastných a oznacujes ich hanlivo. Je to tvoja vizitka a tvoje slová.

@mizoko ona si to ani neprečíta..
@tinqua
@jana_eyre_2 ona vie čítať dlhšie texty?