Počuli ste kontroverzné nahrávky z chaty Čifare?
Baby idem anonymne radšej 😃 počuli ste uverejnené komplet nahrávky fica bodora a spol z chaty v čifaroch čo niekto zverejnil ako vianocny darcek? Je toho mega veľa hodín ale ja to postupne počúvam s je mi stále viac na 🤢🤮
@petronelag tak potom prečo ludi čo robili tie nahravky, su podane trestné oznamenia + su mimo službu ?
@stanulienkat mám môj obdiv tak hrošiu kožu ani splacovaci systém nemám šancu mat a nikdy som nemala
@bloger keby by bola podľa teba tá vhodna doba?
@lenkasarka Tak ja si myslím, že vtedy ako sa o tej nahrávke začalo hovoriť. Vtedy nebolo zverejnené všetko.
@bloger možno ani teraz nezverejnili všetko.
@lenkasarka To je možné, že ešte nejaké prekvapenia prídu. Mne sa dostala do rúk kniha s názvom Čurillovci. Aj tam je veľa prekvapivých informácií.
@bloger necitala som tu knihu neviem sa k nej vyjadrit. V podstate ju čítať ani nechcem. Názor na nich mám rovnaký ako na Fica a jeho pešiakov.
Bohuzial , nahravky uz nespravia ziaden boom!!Jeho volici su taky natvrdli ze aj keby ich Fico oplul povedali by ze prsi 🙄🙄
Ja som si to ešte nevypočula a skôr asi čakám na nejaký prepis. V každom prípade, vzhľadom na datovanie nahrávky neočakávam, že ma tam niečo prekvapí. Od roku 2021 sme urazili dlhú cestu a to k prudkému zhoršeniu, tak možno budem pri tom s láskou spomínať na "staré dobré časy".
@petronelag tak ako ich upravoval Fico? Co chodil po TV a púšťal postrihane nahravky. Tak si to myslela?
@bloger co je teraz?
@66bublinka66 chod protestovať a nesed na....
@matej2227 prázdny profil chlapské meno ale “ikona” že si žena Hmm 🙂??? na protesty som chodila keď som žila na SR momentálne tam nežijem aj kvôli presne tejto situácii 🤮 ešte niečo na moju osobu?
@matej2227 tebe to nebodaj príde normálne čo sa tam riesi ,rozpráva a čo sa deje v našej krajine?
@66bublinka66 nenašla som
@oli18 Všeličo sa dá vytvoriť, minule som videla na fb také video - bolo tam napísané nejako: A v inej dimenzii - tam sa objímali Huliak s Plavbákovu, ktorí sa súdia, Matovič so Sulíkom, Fico so Šimečkom a ak by si niekto myslel, že je to naozaj?
@petronelag
ak si niekto myslí, že AI videá sú naozaj tak je naozaj blb.
@petronelag akoze vazne neodlisis skrytu kameru na chate od AI?
@victoriab Ale snímky z kamery sa dajú ďalej upravovať.
@petronelag lenze to co je na tych snimkach pocut vobec neznie nerealne 😅 bohuzial.
Ale letaciky akoze od PSka kde sa rozprava o zmenach pohlavia a interupciach zadarmo do kazdej rodiny vyzerali dostatocne sudne, aby ich odporcovia vedeli o ich programe a strane len to 😁
Smiesne smiesne. Iba ze by az tak nie.
Celkom by ma zaujimalo, co maju v hlavach ludia, co nahravky zo skrytej kamery povazuju za fejk, ale zjavne klamstva koalicie su pre nich uveritelne. 🤔
@petronelag voliči Smeru sa nezaprú. Áno, videá sa dajú upravovať, dajú sa aj kompletne sfalšovať. A čo? Je to tento prípad? Spochybnili pravosť nahrávky OČTK? Akosi nie, že?
úprimne, oni rátali s tým p. prezidentka bude slušná a pôjde podla pravidiel a ked dostatočne naklamu tak to daju
škoda že to neurobila na prasaka proste dala uradnicku vladu aby získali čas a dokazali sme fajn oproti smeru , bola to fantasticka prezidentka taký malý zázrak v tejto krajine ale toto jej mám trochu za zlé , všetko tak nejak vyšlo nazmar aj tá jej snaha .... čo mi je luto

@bloger a kedy sa malo? Veď cez sviatky málo ľudí sleduje politiku,naopak,malo sa to objaviť po sviatkoch. Takto sa o tom málo ľudí dozvie a po sviatkoch sa zabudne (ako je zvykom na Sk) 😤