Počuli ste kontroverzné nahrávky z chaty Čifare?
Baby idem anonymne radšej 😃 počuli ste uverejnené komplet nahrávky fica bodora a spol z chaty v čifaroch čo niekto zverejnil ako vianocny darcek? Je toho mega veľa hodín ale ja to postupne počúvam s je mi stále viac na 🤢🤮
@mateson2004 Ja sa pravidelne snažím diskutovať s alternatívcami na vecnej úrovni- podľa mňa som mala tú česť už aj s tebou. A výsledok je rovnaký, ako vidíš tu. S vami sa proste nedá normálne diskutovať, lebo prídete, tresnete tie svoje blbosti z dezinfowebov a tým to končí, žiadna argumentácia, nič rozumné k veci.
@vsetci
Mne sa strasne rata, ako tu nakladate donekonecne na fica a jeho volicov, co nemam nikomu za zle, lebo ved vidime, ako to tu vyzera, ale ze aku mame trapnu opoziciu, to vam nevadi a to teda je naozaj na zamyslenie. Ja uz sa nejdem ani nad tym pozastavovat. Len tolko k vam, ze takato naivita, ktoru v sebe dokazete mat, ba dokonca slepota, ze dnesna opozicia to tu spasi, je len dokazom toho, ze ziadna(y) z vas nema v sebe konstruktivnu kritiku. Iba bliakate to, co vam opozicia ponuka vo svojich statusoch. Nemate vobec daleko od ficovolicov, nad ktorymi sa tu rozculujete, ze cakaju, co im fico nadiktuje..
V tomto ma @nikajve uplnu pravdu... a super, ze sa ozvala.
@akje Kto tu kde hovorí o spáse? Realita je jednoducho taká, že žiadna relevantná opozícia by nenapáchala toľko škôd ako táto vláda. Vyplýva to hneď z niekoľkých dôvodov - mal sme tu aj iné vlády a žiadna z nich od čias Mečiara nebola taká mafiánska zlodejská zberba ako Smer. Snáď len s výnimkou mafiána Kollára, ktorý ale nemal takú moc ako Fico.
A ešte závažnejšie je to, čo páchajú títo fašisti v oblasti geopolitickej orientácie krajiny - toto sme tu nemali ešte ani za čas Mečiara. Úplne šialenstvo.
@titi22 brigadicky zo sumracnej, popletenec, nic ine nevie 🤭
Hlavne ze ficovolici urazaju 😂😂 si uplne na rovnakej urovni, lebo nic ine nevies ako robit to iste, ako celu diskusiu pozeram 🤭 iba pindat na vsetkych naokolo a urazat. ved daj zmysluplne riesenia, posuvaj spolocnost vpred a vyhybaj sa urazkam.
@akje, ty si za slobodné školy, za vzdelávanie detí mimo škôl, doma a podobne. No a teraz sa zastávaš tých, ktorí ak budú pokračovať vo vládnutí, tí túto tvoju slobodu výberu vzdelávania zastavia.
Dankovci,Republikánci nechcú slobodu ani v školstve. Počkaj, keď obmedzia tvoj typ vzdelávania. Naženú povinne všetky deti do škôl, budú nové národné osnovy, ráno sa bude spievať nová hymna, Šimkovičová už pripravuje nejaké pokyny ohľadne kultúry do škôl, no a ver, že aj slobodné školy budú poriadne kontrolovať, čo a ako sa tam učí, ak ich nezrušia. Dúfam,že s tým počítate.
Demokracia - sloboda sa skončí.
@baumka pises o mne vymyslene veci, na ktore neviem, odkial ai prisla Ak si si nevsimla, pripominam, ze sa nezastavam nikoho okrem klasickeho kritickeho myslenia. My sme ako stat mimo, lebo nemame nikoho, kto by stal za to vladnut. A iba kricat ako je jedna strana zla a slepo doverovat tym, ktori iba nadavaju, gratulujem. Pretoze bojovat proti niekomu neznamena, ze by nieco zvladli lepsie. Znamena to iba to, ze chcu zmenu. No na vedenie statu to nestaci.
@annm81 "Realita je jednoducho taká, že žiadna relevantná opozícia by nenapáchala toľko škôd ako táto vláda"
A ja si prave toto nemyslim. A ze dlhe roky som antifico.
Tebe unika, ze aktualna opozicia je k nicomu? Ved jedine co vedia je iba vykrikovat. Nic neurobili. Vsetko su to iba reci na namestiach. Ja nevidim ziadne ich vysledky. Hocico spravi koalicia je hrozne, protipravne, nehorazne, atd... Co dokazala opozicia okrem neustaleho kvilenia? Boze, ved nic 🤦🏼♀️ a to som mala PS ako svoju hviezdicku buducnoati slovenska.
Ty si citala ich prvy program? Mna najviac zaujimalo zdravotnictvo. Blaboty typu: zdravotnictvo potrebuje, aby boli lekari a sestricky motivovani tu ostat na slovensku by sme riesili motivovanim zamestnancov napr. zvysenim miezd. Koniec..
Fajn. O akom zvyseni hovoria? Co maju na mysli? Nieco meratelne maju? Ani makke F..... taketo omacky nepotrebujem ako obcan pocut. O tom, ze smer vtedy ani len nevytiahol ziaden program, lebo ved ludia nas poznaju ani nehovorim.
Mna ako obcana jednoducho nezaujimaju vojny v politike ale realni politici, co vedia, co urobit, aby nam bolo lepsie. Rozpravkari su vsade. A aktualna opozicia je podla mna slabsia ako smer. Preto su tam, kde su.. a vsetci, co volia ps, sas a matovica maju rovnaky slovnik. Iba pindaju, kazdy kto ma iny nazor je hlupak a pritom nic neponukaju. Ako opozicia.
Tazke uverit, ze ti, co su proti opozicii automaticky znamena, ze su za fica je cista katastrofa ludskej hluposti. Uz mam tohto skatulkovania akurat tak dost. A verit tomu, ze ziadna opozicia by nenapachala to, co aktualna koalicia je naivita. Napachali by ine veci. A je velka otazka, v com a v akom mnozstve.
Nevedia sa dohodnut na nicom uz teraz. Si myslis, ze potom to bude ine? Nebude.
Ale táto opozícia je až veľmi potichu...beriem to tak,že len necháva "písať" dejiny,ako dakedy jeden Tiso,teraz jeden Fico zapredal štát a deti sa budú o ňom učiť v dejepise. Tiež bolo stretnutie v Čiernej nad Tisou,pred 68...😁. Poznám vtip. Ako najlepšie "uzemnit" smerackeho trolla? Tak že, stopneme dodávky elektriny na Ukrajinu,ale munícia sa posiela veselo ďalej...a to hlásali mier a neviem aké blaboli...😁. Sa normálne hanbím,že som zo Slovenska,keď Poľsko im tú elektriku-výpadky prisľúbilo dodávať.
Mi normálne zle je,že kolaborujeme(aj keď na mŕtveho chrobáka) a čušime 🤦. Táto vláda podporuje vraha a vysmieva sa obeti. Ako to slovenské dejiny, história príjme, bože?
@akje na to, že si antifico, akosi prekvapivo často ho na tomto fóre obhajuješ, že?
O opozícii si myslím, že je slabá, a že najmä vzhľadom na to, čo sa dnes deje, by mala byť omnoho ráznejšía. X-krát som ju za to priamo na tomto fóre kritizovala, X-krát som sa pýtala, čo je za stupidný napad 100 dní pokoja. A ani pri jednom z tých x prípadov som nepotrebovala ani naznačiť, že Smer v čomkoľvek obhajujem.
V čom je dobré, že sa @nikajve ozvala? Na vecné otázky neodpovedá, len papagájuje proruskú propagandu o genocíde Rusov, o tom ako štandardné médiá klamú, ako sa pravdu dozvieš na Telegrame, ako všetci rovnako kradnú - kecy, kecy, kecy. Dala som jej priame otázky, ale na to, aby dokázala odpovedať, nemá zjavne kapacitu.
Naďalej trvám na tom, že žiadna iná vláda by v zahraničnej politike nespôsobila takú katastrofu, akú tu vidíme dnes. Kto z opozície spochybňuje naše najdôležitejšie spojenectvá? A kto z opozície je spojencami spochybňovaný? Kto z opozície si proti sebe poštval aj našich historicky najbližších spojencov? U koho z opozície môžeš vidieť náznaky, že sú vlastizradcovia platení nepriateľom? Kto z opozície dáva rozhovory pochybným individuám od trestne stíhaného neofašistu po propagandistickú tv, kde sa pravidelne dozvedáme o tom, ako vraj budeme zrovnaní atómovkami so zemou? Kto z opozície cielene šíri dezinformácie? Atď. atď. Nie, opozícia by v zahraničnej politike nemusela ani len pohnúť prstom a napriek tomu by to bolo neporovnateľne lepšie.
Pokiaľ ide o hospodárstvo, Fico dokázal, že to nevie, resp. nezaujíma ho nič iné len rozkrádanie - o tomto fakte hovoria čísla. Fico je zodpovedný za to, kde sme. O koľko by bola opozícia lepšia, to nevieme, ale horšia by už mohla byť sotva, takže priestor na zlepšovanie je širokánsky.
Voláš po zjednocovaní opozície? Veď to sa práve deje v rámci PS - z toho progresívna jej už zostal len názov. Dávno sa posunula k stredu - ekonomicky a najmä hodnotovo. A ten posun naďalej pokračuje- o čom svedčí, kto každý do nej vstúpil. Tak ako sa Smer od zdanlivej sociálnej demokracie presunul k národnému konzervativizmu až fašizmu, tak sa PS od progresivizmu presunuli k strane mierne doľava.
@akje Nenapísala si, že si antofico? A vzápätí si sa nevyjadrila pochvalne na diskuterku, ktorá jediné na čo sa zmôže sú kecy na obhajobu Smerákov? Môžeš 100x zopakovať, že si proti Ficovi, keď priehľadne obhajuješ neobhájiteľné.
Máš niečo k veci, či len ničím nepodložený osobný útok o mojej údajnej neschopnosti čítať? Smelo sa vyjadri k tomu, ako by opozícia mohla v zahraničnej politike napáchať väčšie škody ako súčasní fašisti. Alebo nám vysvetli, ako by odporúčania Ódorovej vlády spôsobili väčšie škody než čo aktuálne vidíme. Nemusíš sa hanbiť zodpovedať ani otázky, ktoré som položila diskutérke, ktorú chváliš za hodnotné príspevky, keď ona toho sama nie je schopná. Smelo do toho!
P. S. O tej údajnej absolútnej spáse si sa dočítala kde, keď už teda si tá čo na rozdiel od iných vieš čítať?
@annm81 naco mam s tebou viest debatu, ked mi neveris. Pisala som to xkrat, koho volic som, o co v mojich prispevkoch ide a ty to ignorujes. stale sa tvaris prekvapena, neustale prekypujes rovnakymi nazormi a otazkami na moju osobu a nie si schopna prijat fakt, ze ked kritizujem opoziciu, nie som ficovolic.
Mam dost takych ako ty, co tu pisu nezmysli ohladom druhych ludi, nalepkuju ich, urazaju ich a potom sa tvaria, ake su neviniatka ublizene, ked im niekto neodpise. Hold, ked raz niekoho oznacis za nieco, co nie su, nemaju dovod ti odpisovat, lebo to nema vyznam. A nie preto, ze nemaju odpoved. Nauc sa ucte, nebude nutne sa cudovat . Za mna si fanatik, co si tu hrabe kredit oznacovanim protichodnych prispevkov za koalicnych, pretoze to je to, co ti ide..
Nie si tu nikto, tak ako ja. A stavat svoju popularitu na vymysloch (nie na dedukcii) o spoludiskutujucich, lebo je to "in" je trapne.
Uprimne, aby zena, ktora tu nezije, plati dane v zahranici, pracuje v zahranici, rodinu ma v zahranici, sa takto fanaticky neustale zapajala v kazdej politickej diakusii tykajucej sa krajiny, kde nezije, vypisuje tu ako to tu stoji za hovno, je nemiestne. Miesaj sa do mesta a krajiny, v ktorej zijes.
A kludne sa tu opat vygrcaj, aka som smerovolicka, navymyslaj si, co len chces, mna nikto nepresvedci, ze ty nie si niekym platena.
Nechces zachadzat do urazok ale robis to nonstop. Stale sa tu z niekoho vysmievas. Presne tak som sa s tebou zoznamila na tomto fore.
Ta diskuterka sa rovnako vyjadrila k ficovi ako ja. Absolutne necitas a neprijimas. Mas zatmenie vzdy, ked niekto napise, ze fico to tu znicil a opozicia nie je nevinna? Ruti sa ti vtedy svet? Ci o co ti ide v tych tvojich provokativnych spravach?
Vies pochopit, ze tvoja vysnena opozicia nie je schopna nicoho iba pindat rovnako ako ty?
@mateson2004 kto je Gobbels?
@akje aké tradičné od všetkých čo skryto, či otvorene podporujú Smer a ďalší antisystém. Milión slov, ale ani jedno k veci . Načo si míňala toľko slov na komentovanie mojej osoby, keď si údajne chcela len kritizovať opozíciu? Robíš presne to isté, čo diskutérka @nikajve - nezmôžeš sa na iné než osobné útoky. A to všetko tak, že to ešte zaobalíte do urazenosti, ako vám všetci ostatní ubližujú a nenechajú vám váš názor...
Vymyslela si si tu slameného panáka v podobe toho, ako tu všetky neustále obdivujeme a uctievame opozíciu. Pričom reálne som tu bola možno aj jediná, ktorá ju spomenula a aj to vo vete, že nič relevantné by nebolo tak zlé ako súčasná vláda. Ty si z toho vyvodila nejaké predstavy o spáse (a ešte obviníš iných z neschopnosti čítať). Do toho panáka udieraš divoko pästičkami a ešte sa aj rozčuľuje, že sme ti ho do cesty postavili my. Nejaké schizofrenické nie?
Namiesto týchto kecov si mohla hoc len polovicu toho obsiahleho príspevku venovať tomu, aby si pomohla diskutujúcej, ktorej príspevky sú ti sympatické, zodpovedať otázky, aby si jej napravila imidž hlupane s hlavou vymletou telegramom. Alebo si mohla čas venovať tomu, aby si ukázala, v čom by teda opozícia mohla napáchať ešte väčšie škody. Ale dopadlo to ako vždy. Nevadí, nič nové pod slnkom.
8:46 nikajve som nahlasila, som fakt zvedavá či upozorni admin na spravanie 😍v konkrétenom prispevku
@cafelatte a mas aj nejake argumenty na obhajobu tej mafianskej luzy pri moci, alebo len tu trafenu hus a hoaxy + propagandu?
Co dobre ti 14 mesiacov vlady smerohlasns prinieslo? Pre teba, pre Slovensko, pre mier a pokoj, pre lacne potraviny, energie, pre skolstvo, zdravotnictvo, kulturu, infrastrukturu, pre ekonomicky rating?
Co sa tyka medzinarodnej politiky, ake vyspele krajiny nas akceptuju ako partnerov v bezpecnostnych a ekonomickych otazkach?
Ci ti osobne uplne stacia tie nehnutelnosti v zahranici, ktorymi si sa tu chvalila a na SVK ti vyhovuje vlada, ktora obhajuje iba zaujmy oligarchov a "nasich ludi"?
@mapa život mam len jeden, nehodlam ho stracat nezmyselnymi vojnami na mk a ani ty nemusis.
Vyjadrovala som sa k tomu, kto je tu platený troll z trollych fariem😅 ( zadarmenko by tu nikto nezabijal svoj drahocenny zivot, svoj drahocenny cas, ktory moze venovat svojim detom, písaním slohov od rána do rána.)
A áno vyhovujú mi moje nehnuteľnosti v zahraničí aj ked zijem na Slovensku ktore milujem ale zivot to priniesol.😉

@mapa a ty tu papagajuješ čo? O propagande radšej mlč.