icon

Počuli ste kontroverzné nahrávky z chaty Čifare?

66bublinka66
26. dec 2024

Baby idem anonymne radšej 😃 počuli ste uverejnené komplet nahrávky fica bodora a spol z chaty v čifaroch čo niekto zverejnil ako vianocny darcek? Je toho mega veľa hodín ale ja to postupne počúvam s je mi stále viac na 🤢🤮

Strana
z8
nikajve
Autor odpoveď zmazal
nikajve
1. jan 2025

@baumka ja som tebe nadavala?A kde?Nereagovala som nahodou na titi22? Ak nahodou, tak to malo byt na nu, pretoze ak si spominas, ona bola prva kto ma urazal, nalepkoval a potom vypisovala, ze som 50 rocny chlap, takze neviem, kto tu ma navstivit lekara.To, co som napisala v poslednom zmazanom prispevku (ste ho dali prec) bolo uz vyvrcholenie jej urazok, pretoze ona ma urazala v kazdom prispevku v komunikacii s ostatnymi.

nikajve
1. jan 2025

@annm81 mozes mi najst prispevok, kde som na TEBA utocila, pretoze ja som taky prispevok odo mna nikde nenasla a ak som aj niekde utocila, tak to bola reakcia na prvotnu urazku a nalepkovanie inej diskutujucej a prispevok nebol urceny tebe, ale to ty velmi dobre vies. Vsetky ste na mna hned vyskocili, zasypala si ma otazkami a ak si si nevsimla, neodpovedala som ti, lebo akosi som nestihala, kedze si tu viacere kontrovali, ktora mi skor odpovie a akoze "nalozi". A potom si tu diskutovala o mojej osobe s inymi. A pochopila som, ze tu nie je mozne diskutovat v klude a "mieri" a ze ok, do buducna si pripravim linky, crz-ko, rozpocty, zaznamy z rad atd..., videa a ine a mozno potom uz bude lepsia komunikacia. Ale uz je novy rok, nejdem si ho kazit hadkami a konfliktami.

titi22
Odpoveď bola odstránená
eva8
1. jan 2025

@annm81
@akje
Docitavam. Co ma opoicia robit?
Tragediu vidim v tom, keb sa PS spoji so SaS, pretoze SaS je nekompromisna, Sulik by sa vratil. PS +KDHby slo, skor Hlas, nez SaS.

annm81
1. jan 2025

@nikajve A ja som sa niekde ohradila, že mi nemáš nadávať? Odporúčam popracovať na čítaní s porozumením. Mne si ani neodpovedala, napriek tomu, že som ti písala slušne. Ty si len vyšplechla pár lží a potom sa namiesto vecnej diskusie venovala hlúpym prekáračkám. Keby si chcela slušne diskutovať, mohla si, ja som bola pripravená a aj som ťa otázkami vyzývala - táto disciplína ale zjavne nie je tvoja silná stránka.

annm81
1. jan 2025

@eva8 Nateraz môže opozícia robiť len opozičnú prácu a tú nerobí dobre. Jedna vec je, že PS si dalo za úlohu byť v slušnosti kontrastom tomu, čo predvádza koalícia. Ale akosi nepochopili, že byť slušný sa nebije s tým, byť rázny. Opozícia mala pôdu na to, aby zaplavila Slovensko protestami, ale namiesto gradácie to celé vyšumelo do stratena, vďaka čomu majú fašisti pocit, že sú na koni a môžu si dovoliť hocičo.

Na druhej strane, na PS veľmi oceňujem jej posun k stredu. Pochopili, že teraz nie je čas sústrediť pozornosť na progresivistické témy napriek tomu, že sú im blízke, pretože sa tu odohráva úplne iná revolúcia. V súlade s tým pribrali k sebe množstvo ľudí, ktorí by s nimi v minulosti nešli. Toto potrebujeme ako soľ - presunúť sa z extrémov do stredu. Bohužiaľ, KDH toto odmieta. Kiež by na jej čele stál niekto ako Mikloško. Konzervatívny, špeciálne kresťanský, volič totiž nemá veľmi na výber. V KDH nepochopili, že vyznávať kresťanské hodnoty sa dá aj vtedy, keď ostatným dáme slobodu.

SaS nemá dôvod spájať sa s PS. Sú pre seba prirodzení partneri, ktorí v mnohých veciach budú spolupracovať, ale v ekonomických otázkach sa nikdy nezhodnú.

Osobne ma veľmi mrzí, ako dopadol Dzurinda, pretože ak niekto má schopnosť v kríze zjednotiť, vybrať odborníkov a sústrediť sa na riešenia podstatných problémov, tak je to on. Tentoraz mu to bohužiaľ nevyšlo. Myslím, že mali kašľať na minulé voľby, lebo fakt nemali čas, a sústrediť sa na tie budúce.

eva8
1. jan 2025

@annm81 mne sa Majersky zacal pacit.
Ten uplny distanc od Matovica nepovazujem za spravny.
Protesty by ako pomohli? Fico by ich zneuzil na svoju propagandu.

titi22
Odpoveď bola odstránená
veverickav
3. jan 2025

a co sa tam pise o Plackovej? vie niekto pls?

akje
3. jan 2025

@eva8 co by mala opozicia robit. Super otazka. Za mna mozem povedat, ze by stacilo zmenit pomer 99% kritiky a 1% rieseni zmenit na 99% rieseni a 1% kritiky.

Dobre je, ze sa opozicia venuje tomu, co sa im nepaci. Ale to nestaci. Nazor na politicke strany sa robi na zaklade rieseni. Nie na zaklade spolocneho nepriatela.. Podla ich nazorov a rieseni si predsa vyberam, koho by som volila. Lenze cela opozicia krici to iste. Nechceme fica.. stale dokolecka dokola. Roky rokuce.

Na kazdej tlacovke iba kritizuju. A ked ponukaju riesenie, povedia, ze to treba robit inak. To nestaci. Ked raz zacnu davat celkove riesenie, ako to robit inak, rozpravat mi o tom maju viac, a tak viem, ze to, co hovoria, je ich cesta.

Za posledne roky sa uz neda rozoznat rozdiel medzi Olano (byvale), Sas, PS, Demokratmi. Lebo preco?
Lebo jedine o com stale hovoria je fico. Uz je to unavne. Nic neriesiace. Uz su ako fanatici, co sa len chcu dostat k moci. To sme tu uz mali. Matovic sa chcel zbavit fica a to neustale kricanie, ako su ti druhi hrozni sa stalo temou celej koalicie. A zrazu boli zli vlastni partneri. A dnesna opozicia v tom pokracuje? Ved ludia uz raz zvolili inu cestu ako fica na zaklade tejto strategie.. a ako to dopadlo.

Opozicia ma predsa kopec kvalitnych ludi - tak ich nazyvaju. Tak nech zmenia retoriku ak su kvalitni a sikovni a vysledok sa dostavi.

eva8
4. jan 2025

@akje ludia zvolili Matovica kvoli reklame, nie preto, ze pocuvali. Fico zvitazil klamstvami. V koalicnej zmluve je, nepodporit opozicny navrh. KDH predlozilo zmenu e-receptov v sulade s EU a ako to dopadlo? Koalicia z toho vytvorila krok spat, vcera som bola toho priamym svedkom.
Rozumiem, co pises, obavala som sa, aby PS neupadla do retoriky, ktora vyhrava volby. Priznam sa, od zaciatku zimnych prazdnin som si dala oddych, moc nesledujem dianie, ale opat zacnem. Pre mna je na prvom mieste slusnost, nie klamstva, , pretoze volici preberaju spravanie vlady. A davali sa riesenia. Co sa tyka opozicie, keby zvitazila, tragediu vidim v SaS, ta je stale nekompromisna, co je velka skoda

oli18
4. jan 2025

@eva8 s tymi farizejmi z KDH opatrne.

eva8
4. jan 2025

@oli18 preco farizeji?

annm81
4. jan 2025

@eva8 Protesty, ak sú naozaj masové, majú veľkú moc. A to aj v diktatúrach aj v demokracii. Lebo stáť proti rozzúrenemu davu nie je sranda.

Od Matoviča sa malo dištancovať už dávno. Je to jeden z tých nových typov ľudí v politike, ako napr. svetoznámy Musk - sebestredný blázon, ktorý na svoju úroveň sťahuje aj ostatných. Nie je ale potrebné dištancovať sa od každého z jeho okolia - bolo tam aj pár schopných ľudí. Najlepšie spraviť hrubú čiaru, zaradiť spiatočku s tým, že sme to prehnali a mierne ustúpiť - tu myslím najmä prehnali v kultúre vyjadrovania.

Bohužiaľ, KDH s aktuálnym vedením nie sú schopný ustúpiť ani o krok. Oni nie sú ochotní ani len diskutovať o kompromisoch, resp. prijateľnejšie je pre nich robiť kompromisy s ficovcami ako s liberálmi.

eva8
4. jan 2025

@annm81 vdaka. Asi musim zacat opat podrobnejsie sledovat politicke dianie.
Neverila som, ze budem pocitovat taky oddych, ked som len "zdialky" nieco za hytila.
Ale ide o nas a o buducnost, tak nestaci len zdialky sledovat, co sa dostane do usi

titi22
Odpoveď bola odstránená
Strana
z8