Poďakovanie Putina
Putin sa podakoval navsteve Fica bombardovanim Uzhoroda, Mukaceva...
@eva8
Dakujem Fico volicom dufam ze dalsi utok su Kosice
@anonym_b3c4eb prečo by boli? Čo sú toto zase za kraviny?
@anonym_f8ec55 mal? Neviem o tom. Len som po dlhsej dobe som pocuvala vecerne spravy. Neplasim sa, mam ine starosti 😉
@eva8 no neviem ci mal, tiez sa pytam lebo spravy som nepocula uz dlho, starosti tiez kopu len sa tu siria dezinformacie
@eva8
Dakujem Fico volicom dufam ze dalsi utok su Kosice
@anonym_b3c4eb tebe dobre je.. na hlavu
@anonym_b3c4eb prečo by boli? Čo sú toto zase za kraviny?
@anonym_b890ce
Vsak to chcete aby "Ukrajina" zautocila na Kosice a Fico bude ziadat Rusov aby prisli chranit Slovensko ako 1968
@anonym_f8ec55 aha, predsa mam podobny "humor" ako PS
@eva8
Sranda bokom, prvýkrát bol veľký útok na hraniciach so Slovenskom a z vlády ani slovo o odsúdení. A keď len niečo prdne, napríklad kachličky v parku, hneď zasadá obranná rada. Kde je Kaliňák a jeho nové F-16? Takže útok podporujú? Mŕtvi Ukrajinci, chuj s nimi…
Blanar uz odsudil nocne utoky na Zakarpatsko. Vzapati odsudil utoky Ukrajincov na Rusko.
Pellegrini nepovedal nic nove: vravel, ze keby nieco spadlo na nase uzemie, bez toho, aby bol na Slovensku vyhlaseny vojnovy stav, reakcia armady by mohla byt v rozpore so zakonom. Veri, ze poslanci pripravia zmenu legislativy co najskor.
Akoze o com bolo to zasadane okolo okruhleho stolu u Pellegriniho po prvom pade dronu blizko nasich hranic? Vsak je to ako cez kopirak. Koalicia na Pellegriniho ako prezidenta kasle. Mala vtedy byt Ficom zvolana bezpecnostna rada uz po prvom pade dronu. Je jedno aky to bol. . Vsak nam nic nehrozi, tvrdila koalicia. Mimochodom, aj ja si myslim, ze nam nic nehrozi. Ale uz malo byt preventivne nieco navrhnute, aby sme vedeli co robit, ako reagovat. Ide leto, nasla si koalicia, co ma riesit - do jesene vyriesit, zabezpecena zmena, Kalinak nacrtol moznosti. potom budu parlamentne prazdniny a opat zacnu riesit nieco medzi sebou, ako a co vyčenďžovat pred volbami. A dalsi rok bude za nami 🙂 Resp. za koaliciou...

Ano, analolezec fico priniesol vojnu na nase vychodne hranice