icon

Poďakovanie voličom za otvorené obchody

Včera o 20:23

Akurát sme sa tak zhodli v práci,že by sme chceli veľmi pekne poďakovať všetkým voličom smeru za to,že môžeme byť v práci a zvlášť takým,ktorých sa to netýka a sú pekne doma s rodinami. (Keďže sú obchody otvorené-musí fungovať aj zásobovanie). Ešte raz veľmi pekne ďakujeme 😀👍

Strana
z2
anonym_2150c7
Včera o 20:33

Ach…, a to este keby toto bolo jedine, co tu smer dojebabral…

anonym_686834
Včera o 20:41

nemusis-zmen pracu ... a nie niesom smerovolic- robim v odvetvi kde pracujeme kazde sviatky - ale nestazujeme sa - vieme do coho sme isli ...

anonym_edfb77
Včera o 20:43

@anonym_autor to pises o zajtrajsich otvorenych obchodoch?

suzzi_
Včera o 20:46

@anonym_autor Neďakuj nikomu a rob niečo pre to, aby si o rok aj ty pekne sedel/a doma s rodinou. Zmenili sa ti podmienky, ktoré ti zjavne nevyhovujú tak s tým niečo urob.

anonym_b41e0d
Včera o 20:47

Zajtra budu otvorene a co? Ja som spokojna a nie som volic smeru. Je vela profesii, kde nemusis cez sviatky pracovat…

anonym_127fd6
Včera o 20:48

@anonym_autor posledné 2 desaťročia pracujem či piatok či sviatok, aj 24.12, 25.12., 26.12. Niekedy denné potom aj nočné. A som tu. Ako ti pomôže toto fňukanie?
Nájdi si prácu v školstve a máš vymaľované

anonym_4c65cf
Včera o 20:48

možno autorka je spoko, lebo dostane príplatok za sviatok.

anonym_cea429
Včera o 20:51

@anonym_autor aj ja som dnes bola v práci a nesťažujem sa. A dobrovoľne som pracovala aj piatok. Co si jediná, ktorá bola dnes práci? Keď boli obchody cez sviatky pozatvarane, pol Blavy išlo na nákupy do Rakúska. A nadávali. ze obchody sú na SK ZATVORENE. Co vlastne chcete. Aj dnes musíte dzubat do politiky?

anonym_e30412
Včera o 20:52
@anonym_cea429

@anonym_autor aj ja som dnes bola v práci a nesťažujem sa. A dobrovoľne som pracovala aj piatok. Co si jediná, ktorá bola dnes práci? Keď boli obchody cez sviatky pozatvarane, pol Blavy išlo na nákupy do Rakúska. A nadávali. ze obchody sú na SK ZATVORENE. Co vlastne chcete. Aj dnes musíte dzubat do politiky?

@anonym_cea429 vsak politika sa tyka kazdeho kazdy den, aj vo sviatky

anonym_9adbbb
Včera o 20:53

cez velku noc som vzdy pracoval kazdy den od piatku do pondelka a nevladol smer.

xckaretxxx
Včera o 20:54
@anonym_e30412

@anonym_cea429 vsak politika sa tyka kazdeho kazdy den, aj vo sviatky

@anonym_e30412 keby obchody boli v pondelok zatvorené, vo večerných správach info ako bratislavcania smerujú na nákupy do Rakúska.

anonym_9adbbb
Včera o 20:58
@xckaretxxx

@anonym_e30412 keby obchody boli v pondelok zatvorené, vo večerných správach info ako bratislavcania smerujú na nákupy do Rakúska.

@xckaretxxx cez velku noc su v pondelok obchody v Rakusku zatvorene, ale otvorene boli v piatok

anonym_397269
Včera o 21:00
@anonym_686834

nemusis-zmen pracu ... a nie niesom smerovolic- robim v odvetvi kde pracujeme kazde sviatky - ale nestazujeme sa - vieme do coho sme isli ...

@anonym_686834 je rozdiel keď sa zamestnaš a vieš že budeš robiť cez sviatky ako keď sa zamestnaš a niekto ti to zmení. Btw práce kde sa robí cez sviatky majú svoje plusy . A keď už sme pri Tom keby si všetky predavačky povedali idem robiť niečo pre to aby som zmenila prácu kto v tých obchodoch bude? Toto je úžasný názor. A to hovorím ako človek ktorý hocikedy cez sviatok ide do obchodu ale idem tam kde viem že pracujú majitelia tak ich kúsok posteklim....

anonym_686834
Včera o 21:01
@anonym_397269

@anonym_686834 je rozdiel keď sa zamestnaš a vieš že budeš robiť cez sviatky ako keď sa zamestnaš a niekto ti to zmení. Btw práce kde sa robí cez sviatky majú svoje plusy . A keď už sme pri Tom keby si všetky predavačky povedali idem robiť niečo pre to aby som zmenila prácu kto v tých obchodoch bude? Toto je úžasný názor. A to hovorím ako človek ktorý hocikedy cez sviatok ide do obchodu ale idem tam kde viem že pracujú majitelia tak ich kúsok posteklim....

@anonym_397269 pred 20 rokmi som predavacku robila a uz vtedy sa sviatky robili ...

anonym_2ccdc6
Včera o 21:02

Mam chut napisat prosim, ale Smer som nevolila tak nic😀. Je to fakt trapne, sorry. Ale brigadnici a ludia ktori peniaze potrebuju a maju vdaka tomu odrobenych viac hodin, su urcite radi. Tak aspon nieco.

anonym_37b650
Včera o 21:02

@anonym_autor UPRIMNE NECHAPEM TU DEBILITU LUDI, co sa ESTE CHVALIA AKO NEMUDRUJU AJ KED PRACUJU. Idiotizmus cisto na hlavu, TOTO
SU PRESNE LUDIA CO AJ PRE JEDEN CENT SI PREVRTAJU KOLENA, a TEDA POJDU RADSEJ DO ROBOTY AKO TRAVIT CAS SAM SO SEBOU alebo rodinou. A NIE NEPRACUJEM, NEVOLILA SOM SMER, a nechodim do obchodu cez sviatky ale vnimam seba a svoju rodinu. ✌️

anonym_37b650
Včera o 21:05
@anonym_2ccdc6

Mam chut napisat prosim, ale Smer som nevolila tak nic😀. Je to fakt trapne, sorry. Ale brigadnici a ludia ktori peniaze potrebuju a maju vdaka tomu odrobenych viac hodin, su urcite radi. Tak aspon nieco.

@anonym_2ccdc6 SA SPAMATAJ. iba ti ludia pracuju cez sviatok, ktori len potrebuju peniaze, ano, avsak maju ich dostatok. PRETOZE CHUDOBA Bude radsej s rodinou aspon cez sviatok, kedze nonstop pracuju, aby vyzili. 🙂

anonym_c4d771
Včera o 21:06

@anonym_autor nájdi si prácu kde sa cez sviatky nepracuje. Ja si zajtra pôjdem spokojne nakúpiť.

dzulli1980

Máš možnosť voľby, vyber si prácu, kde nebudeš musieť vo sviatky robiť ... ja by som pokojne išla do roboty aj v piatok aj v pondelok, aj vo sviatok.

biba_18

@anonym_686834 to je to - vedela si do čoho ideš. predavačky boli doteraz na veľkú noc doma…

anonym_b8c36a
Včera o 21:09

@anonym_autor pevne verím,že v roku 2017 si voličom smeru ďakovala,že zatvorili obchody počas sviatkov. Ja som v tom čase už mala odmakanych 19r počas sviatkov, piatkov.

anonym_2ccdc6
Včera o 21:11
@anonym_37b650

@anonym_2ccdc6 SA SPAMATAJ. iba ti ludia pracuju cez sviatok, ktori len potrebuju peniaze, ano, avsak maju ich dostatok. PRETOZE CHUDOBA Bude radsej s rodinou aspon cez sviatok, kedze nonstop pracuju, aby vyzili. 🙂

@anonym_37b650 boze spamataj sa ty, co to tak prezivas😁 s tym tvojim caps lock. Radsej si uzivaj nedelu s rodinou, nez rozculovanim na mk 😉

anonym_37b650
Včera o 21:15
@anonym_2ccdc6

@anonym_37b650 boze spamataj sa ty, co to tak prezivas😁 s tym tvojim caps lock. Radsej si uzivaj nedelu s rodinou, nez rozculovanim na mk 😉

@anonym_2ccdc6 pridem tu po
velmi dlhej dobe a “vystiera” ma. Rodina uz pekne spinka, takze idem
radsej aj ja, ako citat tu tie “super” nazory inych, co nevydrzia ani 5 minut sami so sebou v svojej hlave😃✌️

anonym_cea429
Včera o 21:20
@anonym_37b650

@anonym_autor UPRIMNE NECHAPEM TU DEBILITU LUDI, co sa ESTE CHVALIA AKO NEMUDRUJU AJ KED PRACUJU. Idiotizmus cisto na hlavu, TOTO
SU PRESNE LUDIA CO AJ PRE JEDEN CENT SI PREVRTAJU KOLENA, a TEDA POJDU RADSEJ DO ROBOTY AKO TRAVIT CAS SAM SO SEBOU alebo rodinou. A NIE NEPRACUJEM, NEVOLILA SOM SMER, a nechodim do obchodu cez sviatky ale vnimam seba a svoju rodinu. ✌️

@anonym_37b650 a načo reagujes, keď sa ta to netyka

anonym_bb48c7
Včera o 21:21
@anonym_4c65cf

možno autorka je spoko, lebo dostane príplatok za sviatok.

@anonym_4c65cf 💩dostane,sa tomu prd rozumieš tak do toho nekecaj

Autorka zajtra robím a dúfam, že do obchodu vojde jeden človek,ako na troch kráľov.

maryetta
Včera o 21:25

Casom budu obchody otvorene nonstop.

anonym_9adbbb
Včera o 21:27

pojdem sa zajtra pozriet do niektoreho kauflandu v ba, ci tam uvidim len jedneho cloveka

anonym_abf40f
Včera o 21:29

To naozaj ešte aj zajtra niekto potrebuje ísť na nákup? Co nemáte čo jesť? Ved vy potom ani nepotrebujete mat voľno, keď nevydržíte doma sedieť na riti s rodinou. Hrúza

anonym_a71156
Včera o 21:32
@anonym_abf40f

To naozaj ešte aj zajtra niekto potrebuje ísť na nákup? Co nemáte čo jesť? Ved vy potom ani nepotrebujete mat voľno, keď nevydržíte doma sedieť na riti s rodinou. Hrúza

@anonym_abf40f volno neznamena povinnost sediet doma s rodinou na zadku

anonym_6c9860
Včera o 21:35
@anonym_abf40f

@anonym_abf40f volno znamená ísť za rodinou, navštíviť blízkych, stretnúť sa s priateľmi, ísť na výlet, do prírody, prečo sedieť na riti?

Strana
z2