Podpora diktátorov - pohľad konzervatívcov a kresťanov
Som kresťanka katolíčka, ale som frustrovana z toho ako to u nas a vo svete je. Velka väčšina najma konzervativcov a kresťanov podporuje a podporovala Putina, Trumpa a Fica. Ano rozumela som vam a snazila som sa vas presviedčať normálnym rozhovorom. Ale dnes ma zaujima vas pohlad na toto. Na to či vazne mate pocit, ze toto chcel od vas Boh. Tak ste sa báli a bolite LGBTi a progresivcov, ze ste dovolili reálnemu zlu vládnuť svetu. Vidíte svoj omyl a svoju chybu? Ci stale popierate a budete hladat ospravedlnenia?
@anonym_85249a hodnotovo to nemusi byt tvoja šálka kávy, ale to je to. Moja rodina bude radsej volit republiku alebo fica, lebo povedali, ze ktokoľvek kto je spojený s progresivizmom je zlo. Radsej to daju skutočnému zlu.
Ja sama som pred voľbami som si vyberala kdh alebo ps. A velmi som sa bála volit ps, lebo ved progresivizmus a zlo a diabol a neviem co. Ale kdh som sa bála viac, kvoli ficovi. Tak som to dala ps. Ako krestan som sa vtedy cítila, ze zradzam nejake svoje hodnoty. Dnes viem, ze som nic nezradila.
A toto ma hnevá my krestania volby prezentujeme ako volbu ideológii a nepozerám na konkrétneho človeka. Potom je velmi lahke nas ovládať cez morálku a vyčitky svedomia.
Napriklad taka čaputová bola prezentovaná ako zlo a prave ona mi ukazala, aky moze byt neveriaci. A ze neveriaci aj progresivec nemusi byt nejake ideologické zlo.
@777januska777 Fico je cudzoložník a podľa katolíkov je to smrteľný hriech s priamou cestou do pekla
uznávajú a nasledujú takého veľkého hriešnika?
@777januska777 Fico je cudzoložník a podľa katolíkov je to smrteľný hriech s priamou cestou do pekla
uznávajú a nasledujú takého veľkého hriešnika?
@anonym_ad81b0 vacsi problem je "ideológia progresivizmu", ktora existuje a straší najma v hlavách ludi. Radsej to dajú aj mafianovi a vrahovi, lebo ved progresivizmus nas ma v buducnosti zničiť.
Znie to hlúpo a uplne nelogicky však? Ale cele sa to odvíja od strachu. Preto ma to hneva ten strach nie je logicky je ideologicky a emocionálny. A preto si myslím, ze je na mieste vystúpiť a priznat si, ze vdaka strachu sme vladu dali do rúk diablom.
Toto je presne to s čím mam problem. To vazne sme postavili progresivizmus na taku uroven zla, ktoru ani mafiani a vrahovia nevedia prekonat? Pre tolko krestanov je strach z progresivizmu aky tu nikdy nebol a v dnesnom svete absolutne nebude, horsi ako to co mame?
https://www.postoj.sk/188807/dnes-treba-vediet?...
@anonym_265aa6 ze velka väčšina najma kresťanov a konzetvativcov volila týchto bláznov, stacilo, ze hrozili progresivcami a o tom ako zničia svet a dnes nicia svet prave títo blázni.
@777januska777 by ma fakt zaujímalo odkiaľ máš, že ich volili katolíci 🤦 Tiež som katolíčka ale nedovolím si nikoho nazvať "verejne" , že je blázon.
@777januska777 by ma fakt zaujímalo odkiaľ máš, že ich volili katolíci 🤦 Tiež som katolíčka ale nedovolím si nikoho nazvať "verejne" , že je blázon.
@anonym_265aa6 vravim konzervativci a vela konzervativcov u nas su krestania.
Vidis a ja sa nebojím nazvať, ze blazni su nasi predstavitelia ktorých sme si zvolili. Ja nevolam bláznov voličov, ktori si ich zvolili, lebo viem, ze blazni nie su, len su ovplyvnení strachom. Blazni su ti co v nich strach živia. Co im povedali ze volit čaputovu je hriech co im hovoria, ze progresivci su diabli, co v nich živia strach z neexistujúcej hrozby, zatial co jedina hrozba su oni sami.

Presne tak. Podla mna akekolvek narodnostne a nabozenske strany by v politickom systeme mali byt ustavne zakazane, lebo cez city, svedomie, narodne a nabozenske citenie sa manipuluje s ludmi. Tym netvrdim, ze inak sa s ludmi nemanipuluje, ale toto su silno vnutorne a silno citove zalezitosti.