icon

Podporte Pellegriniho alebo Korčoka v diskusii

22. mar 2024

Samozrejme ,ze tato anketa nebude reflektovat skutocnost,lebo bla bla
V komentaroch bud lajkni Korčoka alebo Peleho
Tí,čo nevedia po slovensky a lajknu aj aj,tak nech sa páči,možu si zapnút FreeCell ak sa chcu zabávať.
Tých,čo anketa poburuje a lezie na nervy,stací kliknúť na položku "opustiť diskusiu"
Dakujem

Strana
z2
jaass
23. mar 2024

Nebudem sa hádzať o zem kvôli ľudom ako si ty 🤷‍♀️🤦‍♀️ ale tak potom aj Slovensko tak vyzerá keď sú tu takýto ľudia ako ty 😉😉😉

megg1
23. mar 2024

To je hrozne, este aj na konovi tieto diskusie. Mali by to admini mazat, tu sa ma diskutovat na ine temy.

autor
23. mar 2024

@jaass pri vsetkej ucte,ak ma pamat neklame,ja som nebola ta,ktora vosla niekomu do diskusie/ankety sa zavzdusnovat a pohorsovat.
Chvalabohu ze nie som ako ty.

@megg1 a co by si si prosila? Ja som tu stretla rozne temy .Ci temy ci si ma niekto brat hypo pri minimalke,alebo ake auto si ma kto kupit,rady ohladom spotrebicov,zbieranie nalepiek ,ci je niekto z hercov preoperovany ,a lidl somarin su tiez pripustne?
Ci ako co pre niekoho? Alebo sa tu bude riesit len ci je na teste palicka alebo nie?to sa potom budu burit tie citatelky,ktore vidia taku diskusiu uz 1000x....a portal by bol zaujimavy len pre okruh citateliek,ktore rady medituju nad testami ci su pozitivne alebo nie...
Politika je sucast vsetkeho a nanajvys velmi aktualna .
Ked bola corona,riesila sa ta,lebo bola sucastou vsetkeho a ovplyvnovala kazdeho cloveka ci chcel akebo nie.Ci pracovne /zdravotne/zivobytim...

hanaxxx
23. mar 2024

@megg1 na tie ktore schvalis ty?

jaass
23. mar 2024

Čo ti poviem, mala by si krasny život a plny pokoja ale ty si totálne konfliktný človek, ktorý rad vyvoláva problémy. Drž sa a hlavne sa nad sebou zamysli 😊😊😊

autor
23. mar 2024

@jaass problem si ty,ktory hlada problemy tam,kde nie su.Este raz uz neviem kolkaty krat ti pisem,treba sa naucit citat s porozumenim.
Treba sa naucit kontrolovat svoje emocie ,prchkost Samonasieraci styl je tiez urcity druh choroby.ale zhodis to na konfliktnost inych....

megg1
23. mar 2024

Aky zmysel maju taketo ankety? Akoze ako hlasuju mamicky, snazilky a buduce mamicky?! Treba si ist odvolit thats all

jaass
23. mar 2024

Takto reagujú chorí. Presne takto. Svoju chorobu hádžu na iných. Ako mne je to osobne jedno kto si, čo si ale čo na to hovorí tvoja rodina 🤦‍♀️🤷‍♀️

autor
23. mar 2024

@jaass Vies aky je rozdiel medzi nami? Ty sa tu snazis stale navazat ,urazat a ja ti diplomaticky odpovedam.Akurat sa ta dotklo,ze si samonasieraci clovek.Co na odpovediach,forme komunikacii,agresivite vidno v priamom prenose a clovek si urobi nazor....
Hecuje ta to,ze neklesnem na tvoju uroven urazania .Potom sa chytas slamky a uz hladas sposoby,ako este najst sposob ,ako inych urazit ...

Ak ti mam odpovedat na moju rodinu.Mentalne sme s manzelom zladení,mame dlhorocne manzelstvo ...
Lekarske spravy nenaznacuju mentalnej poruche.vies o niecom ,o com ja nie?

jaass
23. mar 2024

Škoda čo i len reagovať. Múdra žena 🤦‍♀️

Strana
z2