Polemika o Huliakovej provokácii na rokovaní
Poviem si svoj názor a môžete ma aj ukameňovať. Nepovažujem za správne čo povedal Huliak poslankyni Plavakovej. To chcem na začiatok zdôrazniť. Faktom však je, že to čo urobila bola čistá provokácia. Vzhľadom na to čo bolo predmetom rokovania. Mimochodom nie som plochozemec. Zem je guľatá. Pekné ráno prajem všetkým.
@bloger "podľa mňa" nikoho nezaujíma. Uvidíme ako to dopadne. Danko si pohladkal ego, Huliak si kopol, bude sa to riešiť. Danko kvákal čosi o reklame, žiadnu reklamu na notebooku nemala. Tak nech Danko sa konečne naučí argumentovať jasne a k veci. Tebe sa to zdá ok, iným sa to nezdá ok, ja som v tomto nerozhodne, počkám si na výsledok. Za mňa to nie je nič, čo by sa nedalo prebrať medzi 4 očami, ale ja nie som pán Danko, všakže... Plus za takú debilinu by som určite nikoho nevykazovala zo sály, ale zas - ja nie som pán Danko 🤷. Pre neho je to zrejme ultra podstatná vec, nedajbože by večer zmenil orientáciu 🙄.
Je uplne jedno ci to bola provokacia. Mohli si slusne povedat co si myslia. Ale tu je vidieť presne ta primitivnost, nízkost, hlupota poslancov sns. Ukazali pravu tvar.
@bloger nebolo to "nešťastné vyjadrenie" Huliaka,to je bežný jazykový prejav tejto atrapy človeka 🤮okrem iného nezabudol povedať,že p.Plavákovu nepovažuje za ženu 🤬
Treba to natrieť tej bande primitívnej
https://www.peticie.com/povedzme_nie_urakam_a_p...
@bloger je podpredseda
@bloger ak by okolo toho danko nerobil taký cirkus, NIKTO by nič o nijakej nálepke nevedel ... a čo sa týka huliaka, dokázal nie iba to že je vulgárny hňup - ale hlavne že nerozumie o čom a ako sa bavia inteligentní ľudia - pretože vulgarizmom reagoval na vyjadrenie, ktoré ON absolutne nepochopil...
@stastnamamulka Má právo vyžadovať určitú kultúru v parlamente.
@bloger Aku napravu? V rozpore s rokovacim poriadkom su reklamne napisy. Duhove srdiecko NIE je reklamny napis. Vyjadruje urcity postoj, ktory je v rozpore s hodnotovymi postojmi Danka. To je vsetko.
A teraz co? Musia respektovat vsetci poslanci Dankove hodnoty a postoje teraz? Nesmu prejavit vlastne ak su v rozpore s tymi jeho, alebo co?
Nie je predseda
@bloger Ja Ti nerozumiem. Absolutne scesna logika. To akoze je teraz zakazane mat hodnotovy rebricek iny ako kto? Danko? Katolici? (Btw som katolicka)
Ak neporusujem zakon, nenabadam k tresnemu cinu, neurazam, tak ako osoba zijuca v demokratickej republike MAM pravo vyjadrit nazor a svoje hodnotove postoje. Aj ked existuju skupiny ludi s nazorom inym.
Ahaa a sme doma

@bloger že si vyložila ten notebook? Otázka znie - sú tie nálepky proti predpisom alebo nie? To, či to Danka provokuje, alebo nie, nám môže byť u riti, nie? (A po správnosti, jemu by to malo byť u riti tiež, tak snáď si to dobre overil, či je to v súlade s predpismi, vykázať ju).