icon

Polemika o Huliakovej provokácii na rokovaní

bloger
26. sep 2024

Poviem si svoj názor a môžete ma aj ukameňovať. Nepovažujem za správne čo povedal Huliak poslankyni Plavakovej. To chcem na začiatok zdôrazniť. Faktom však je, že to čo urobila bola čistá provokácia. Vzhľadom na to čo bolo predmetom rokovania. Mimochodom nie som plochozemec. Zem je guľatá. Pekné ráno prajem všetkým.

Strana
mikadooo
26. sep 2024

@bloger že si vyložila ten notebook? Otázka znie - sú tie nálepky proti predpisom alebo nie? To, či to Danka provokuje, alebo nie, nám môže byť u riti, nie? (A po správnosti, jemu by to malo byť u riti tiež, tak snáď si to dobre overil, či je to v súlade s predpismi, vykázať ju).

bloger
autor
26. sep 2024

@mikadooo Podľa mňa sú lebo sú v príkrom rozpore s hodnotami SNS. Ktoré sú zamerané na rodinu. A hlavne pokiaľ ide o Cirkev čo k tomu chcela povedať? Mohla to urobiť aj bez notebooku.

salome123
26. sep 2024

@bloger myslim, ze Slovensko ma vacsie problemy ako nalepky na notebooku.

bloger
autor
26. sep 2024

@salome123 To máš pravdu. Je to ale dôvod toho konfliktu. A nešťastného vyjadrenia Huliaka.

mikadooo
26. sep 2024

@bloger "podľa mňa" nikoho nezaujíma. Uvidíme ako to dopadne. Danko si pohladkal ego, Huliak si kopol, bude sa to riešiť. Danko kvákal čosi o reklame, žiadnu reklamu na notebooku nemala. Tak nech Danko sa konečne naučí argumentovať jasne a k veci. Tebe sa to zdá ok, iným sa to nezdá ok, ja som v tomto nerozhodne, počkám si na výsledok. Za mňa to nie je nič, čo by sa nedalo prebrať medzi 4 očami, ale ja nie som pán Danko, všakže... Plus za takú debilinu by som určite nikoho nevykazovala zo sály, ale zas - ja nie som pán Danko 🤷. Pre neho je to zrejme ultra podstatná vec, nedajbože by večer zmenil orientáciu 🙄.

panda6
26. sep 2024

Je uplne jedno ci to bola provokacia. Mohli si slusne povedat co si myslia. Ale tu je vidieť presne ta primitivnost, nízkost, hlupota poslancov sns. Ukazali pravu tvar.

mondolina
26. sep 2024

@bloger
ale to nie je Dankov ani Huliakov parlament🙈

bloger
autor
26. sep 2024

@mikadooo Ja som povedal, že nie sú v poriadku takéto výrazy. Za tým si stojím. Je to červená čiara. Danko je predseda parlamentu ak sa nemýlim. Dal je dostatok času aby zjednala nápravu.

bloger
autor
26. sep 2024

@mondolina Je Danko predseda parlamentu či nie?

stastnamamulka
26. sep 2024

@bloger nebolo to "nešťastné vyjadrenie" Huliaka,to je bežný jazykový prejav tejto atrapy človeka 🤮okrem iného nezabudol povedať,že p.Plavákovu nepovažuje za ženu 🤬

mondolina
26. sep 2024

@bloger
to je odpoveď na to či je to jeho parlament?
🤣

bloger
autor
26. sep 2024

@mondolina Tak má na to právo. Má tam určité postavenie a autoritu.

sevrin
26. sep 2024

Treba to natrieť tej bande primitívnej
https://www.peticie.com/povedzme_nie_urakam_a_p...

mondolina
26. sep 2024

@bloger
takže keď Danko povie, že si nemá obliekať sukňu, výstrih tak to tak má byť? 🙈

stastnamamulka
26. sep 2024

@bloger je podpredseda

mondolina
26. sep 2024

@bloger
nemá na to právo.

biba_18
26. sep 2024

@bloger ak by okolo toho danko nerobil taký cirkus, NIKTO by nič o nijakej nálepke nevedel ... a čo sa týka huliaka, dokázal nie iba to že je vulgárny hňup - ale hlavne že nerozumie o čom a ako sa bavia inteligentní ľudia - pretože vulgarizmom reagoval na vyjadrenie, ktoré ON absolutne nepochopil...

bloger
autor
26. sep 2024

@stastnamamulka Má právo vyžadovať určitú kultúru v parlamente.

titla
26. sep 2024

@bloger Aku napravu? V rozpore s rokovacim poriadkom su reklamne napisy. Duhove srdiecko NIE je reklamny napis. Vyjadruje urcity postoj, ktory je v rozpore s hodnotovymi postojmi Danka. To je vsetko.
A teraz co? Musia respektovat vsetci poslanci Dankove hodnoty a postoje teraz? Nesmu prejavit vlastne ak su v rozpore s tymi jeho, alebo co?

panda6
26. sep 2024

Nie je predseda

mondolina
26. sep 2024

@bloger
pre mňa je celý Danko aj s jeho bandou nekultúrny, a teraz čo? kam ich mám vykázať?

bloger
autor
26. sep 2024

@titla A zabúdaš, že aj s hodnotovými postojmi tých čo boli na pochode v Košiciach. Koľko ich tam bolo vieš? Ani oni nemajú právo existovať v tejto spoločnosti? Respektíve ich názor nič neznamená?

biba_18
26. sep 2024

@bloger akú kultúru ona porušila? čo je nekultúrne na farebných nálepkách na ntb?

bloger
autor
26. sep 2024

@biba_18 to čo vyjadrujú je nekultúrne.

mikadooo
26. sep 2024

@bloger hej, Huliaka nemusíme v tejto diskusii rozoberať. V tom sa asi zhodneme, že to dal včera na chuja. Ale voličov Huliaka už opísal istý tuším martinmartin v inej diskusii celom trefne, takže konečne som aspoň pochopila ako sa tam dostal.

biba_18
26. sep 2024

@bloger celkom ti nerozumiem? čo konkrétne je nekultúrne?

bloger
autor
26. sep 2024

@biba_18 rozumieš mi myslím si dobre. Význam tých nálepiek. To si môže niekto chodiť aj s hákovým krížom do parlamentu. Však nerobí reklamu.

titla
26. sep 2024

@bloger Ja Ti nerozumiem. Absolutne scesna logika. To akoze je teraz zakazane mat hodnotovy rebricek iny ako kto? Danko? Katolici? (Btw som katolicka)
Ak neporusujem zakon, nenabadam k tresnemu cinu, neurazam, tak ako osoba zijuca v demokratickej republike MAM pravo vyjadrit nazor a svoje hodnotove postoje. Aj ked existuju skupiny ludi s nazorom inym.

panda6
26. sep 2024

Ahaa a sme doma

biba_18
26. sep 2024

@bloger 1. lenže u nás homosexualita ani iná sexualita ako hetero zakázaná nie je ... 2. stále neviem čo konkrétne je podľa teba nekultúrne

Strana