Polemika o Huliakovej provokácii na rokovaní
Poviem si svoj názor a môžete ma aj ukameňovať. Nepovažujem za správne čo povedal Huliak poslankyni Plavakovej. To chcem na začiatok zdôrazniť. Faktom však je, že to čo urobila bola čistá provokácia. Vzhľadom na to čo bolo predmetom rokovania. Mimochodom nie som plochozemec. Zem je guľatá. Pekné ráno prajem všetkým.
@bloger nehnevaj sa,ale teraz budem úprimná. Myslím si,že si pán ktorý je z nejakého dôvodu frustrovaný, život je nespravodlivý,vo svojom profile blahoželáš k MDŽ,ale úcta k ženám len raz do roka. Keby si odpovedal na otázky uzivatelkam a nebol hneď vztahovacný, určite by si tu takú "nálož" nedostal.
@petrisorkaa tým, že im to umožníme to je smrť. Ich ale aj všetkého normálneho.
@bloger tak uz teraz je stat prorodinne zalozeny, na prvej strane to bola SNS. Ty mas ine myslienkove kotrmelce.
No a komunita? kazdy k nejakej patri, kazdy ma pravo prezentovat ku ktorej patri. Ty sice netusis ake vsetky komunity mozu okolo teba existovat, ty povazujes za jedinu spravnu tu, ku ktorej sa hlasis ty. Este aj fanuskovia Slovana su komunita, dokonca aj milovnici synfonickej hudby su komunita. A hociktory clen tejto mumunity moze byt aj sucastou krestanskej komnity, rovnako aj LGBT+ komunity.
Len este stale neviem ako tebe by ublizilo ak by sme mali povolene sobase parov rovnakeho pohlavia. Ako by to zasiahlo do tvojho zivota? Do tvojho osobneho zivota. Iba a len do tvojho.
@bloger Temu si zacal: "Poviem si svoj názor a môžete ma aj ukameňovať". Iba ti oponujeme a uz fnukas. Ked nieco napises alebo povies - svoj "nazor" - musis ratat s tym, ze nie kazdy ti bude pritakavat. Ale ty si tuto temu s tymto vedomim urcite zacal. Tak preco neunesies, ze vacsina tu pritomnych s tebou nesuhlasi?
A ako nam uskodia sobase homosexualov? Stale si neodpovedal.
@bloger Musi byt tazky zivot s takouto iracionalnou uzkostou🤦♀️. Uz niekto na to umrel, ze sa vo svete sobasia gejovia?
@bloger to je uchylka. Moze nou trpiet homosexual aj heterosexual. To je samozrejme priestupok a je jedno, akej orientacie je dotycny.
@nyusika Hej, na posledných stranách pôsobí ako ten klasický troll, čo často sám neverí tomu, čo píše, len ho baví provokovať ľudí čo najhlúpejšími a najšokujúcejšimi vyjadreniami a potom sa zabáva na ich pohoršených reakciách. Ale ak si vezmeš iné diskusie, v ktorých sa tu vyskytuje, tak nie toto je iný prípad. @bloger podľa mňa tým svojim hlupostiam úprimne verí. A bohužiaľ, nie je ani zďaleka jediný exemplár svojho druhu.
Admini by mohli tuto debatu premenovat a Blogerova provokacia. Vyprovokuje debatu, postavi sa do pozicie mucenika hned v uvode (mozete ma aj ukamenovat) a potom vyplakava, ze ho nerespektuju, lebo mu vyvracaju jeho argumenty a dokonca sa ho dovolia pytat. Nie je to prva, ani jedina a urcite nie posledna debata, ktoru zalozil a ktora skonci rovnako. On je uboziatko, do ktoreho sa kazdy navaza... Nuz len dalsi kamienok do mozajky jeho nestastneho zivota, plneho zloby, frustracie prameniacich z neschopnosti cokolvek spravit preto aby zil naplneny a stastny zivot.
azdy iny je vinny, len on je chudacik, ktory to so vsetkymi mysli dobre. Neviem preco mi to niekoho pripomina...
@bloger ty pises, ze to je smrt🤷♀️. Exhibicionizmus je chory, homosexualita nie.
@petrisorkaa jasné homosexualita je dar z nebies a spása celého ľudstva prepáč
@petrisorkaa Neviem, trollovia sa zvyčajne nestavajú do role obete a ani sa neutápajú v sebaľútosti. On bude ten typ, čo volí SNS, doma potajomky počúva "osobnosti" typu A. Tate a nadáva ako mu celý svet ubližuje.
@bloger Kde to tvrdime? Napis. Konkretne kde? Provokujes ty. Prisiel si schvalne vyvolat konflikt.
@bloger kde to takto pretlacame. Konkretne napis. Vidis vsetko ciernobielo, ale ved vy sami tvrdite, ze nic nie je ciernobiele😇
@bloger no ty mas argumenty ako svina.
Len tak mimochodom, tam kde som vyrastala, susedko bol taky uchylny, vystaval v krickoch a honil si bambusa v case ked sa deti vracali zo skoly domov a vecer, ked chodili zeny domov. Vsetci sme o tom vedeli, rodicia nas na to upozornovali vedeli sme kto to je. A panko sa kazdu nedelu vystafiroval do sobasneho ancugu, pekne s detickami a zenuskou per pazuch nakracal do kostola. Ale to podla teba nemalo na nas ziaden zly vplyv, lebo pan nebol homosexual.
@bloger ako narusaju lezby a gayovia tvoje súkromie a tvoj život? Prečo toľká nenávisť ?

@bloger
- tak este inak:
1 - ja ta neurazam, ja konverzujem a si v diskusii, teda ano, mozu sa ti dostat aj negativne a nesuhlasne komentare - to je fakt, to nie je 15.storocie, kedy by sa Kuffa postavil a vsetci by ho pocuvali a potom by povedali ano, pane. Dobre, pane, ako ste povedali, tak bude.
...a ani vtedy to tak mozno nebolo, lebo ked sa to nepacilo vacsine, tak dopadol mozno ako po strete s pakistanskymi chlapcami, proste par z nich vzalo vidly a noze a hnali ho....ako v Babicke ("panecku ti ho hnali!")
2 - hovoris tu uplne zcesty veci a provokujes, to je dalsia vec, co je typicka pre takych "neistych" typkov ako si ty,...a je uplne jedno, ci sa oznacia za krestanov, vyznavacov islamu, nackov, proste furt tam potrebuju tu barlicku....daco co by z nich urobilo cosi vacsie a silnejsie ako su sami.
3 - a podstatna vec, u nas ziadna homosexualita nikdy nebola akceptovana, aj preto je v kazdej rodine brana ako nestastie, ktore ich postihlo vsetkych ako hanba, bilag a to vacsi ako to, ze polka z nich chlasce, je bez vzdelania, bez prace, bez ambicii - aj preto je u nas vsetko ako u Petra, ved sa ho pytaj preco musi az do Nemecka do "opery" alebo do Talianska "na nakupy", ked sa len chce prejst po meste volne. U nas nie je sejf ani vacsina, ak nie si sed a priemer dediny a mesta a skoly a pracovnej skupiny a to vo vsetkom. Prilis pekny, prilis tenky, prilis tucny, prilis hlupy, prilis podobany, prilis prerobeny, prilis afektovany, prilis nudny,....jednoducho jak to nie je klasika rovnosata, tak sa to nebere a ked k tomu pridas nevzdelanost a nulove premyslanie, vobec nie kriticke myslenie, iba premyslanie - kognitivne procesy, tak ten clovek ma smolu.
A nic take teba ani deti neohrozi, uz su na to davno vyskumy, normalne veda, ak by ich to ohrozilo, tak co potom kopa rodin, kde su aj muzi ako bujaci z Ocovej vychovavani cisto zenami, lebo muzi proste na dolniakoch dreli. A tak to bola mama a babka.
A jednorodicia...ak by tu boli chlapi taki krestania ako tvrdis, tak aka jednorodicka by tu kedy bola. A obvykle su to presne taki - sefko a sefka z kdh? neposobia duhovo, kazdopadne rodina, ktoru tvoril rozbita a pani nova nastahovana do strany aj domov aj vsade. Posledna vec, ktoru tato krajina potrebuje riesit je duhova nalepka. Ako nic v zlom, ale tolko hlupakov v jednom parlamente, a tolko nemoznych muzov na jednom mieste. ...a dalo by sa pokracovat.
a na tvoju vetu odpoved - Aha dobre vysvetlím ti to. Zober si len túto diskusiu. Urážate ma tu a ja mám mať voči vám rešpekt úctu a lásku?
a tie urazky tu padaju na teba len tak? Ty si sa o nich nijako nepricinil? ziadna akcia - reakcia? (a ja s tebou, nejdem licitovat, ci je to dobre, alebo zle, ja ti nenadavam, ja len, ze sa skus pozriet do zrkadielka ako vsetkym zenam tu odpovedas ty a mnohe odpovede nie su take, ze by ta zavnimali ako pises prvykrat!)
a ano vseobecna ucta by ti nedovolila ist za iste hranice, rovnako ako dalsim diskutujucim, to tak proste je, len to vysvetluj v krajine, kde nam vadi nalepka ale kuka sa farma
a lasku, ty mas mat v laske inych - ludi doma, ludi okolo seba, vo svojej blizkosti, mozno by si prisiel na ine myslienky ako tu vyjadrovat imaginarne obavy z nalepiek.