icon

Polemika o Huliakovej provokácii na rokovaní

bloger
26. sep 2024

Poviem si svoj názor a môžete ma aj ukameňovať. Nepovažujem za správne čo povedal Huliak poslankyni Plavakovej. To chcem na začiatok zdôrazniť. Faktom však je, že to čo urobila bola čistá provokácia. Vzhľadom na to čo bolo predmetom rokovania. Mimochodom nie som plochozemec. Zem je guľatá. Pekné ráno prajem všetkým.

stanulienkat
27. sep 2024

@viestta
@bloger mna otec zobral na muzske WC, ked som bola malicka. Nie som traumatizovana. Dokonca aj teraz obcas idem, ak je volne. Dokonca rada.😉Ktovie...mozno som vdaka tomu hetero.😂

tetapetra
27. sep 2024

@stanulienkat aj ja som bola, asi pred dvoma mesiacmi v Chorvátsku s mamou. V tomto sme prieborničky, potom šli aj ostatné 😁

viestta
27. sep 2024

@bloger kebyze ta niekto na MK urazal, tak stat ta ochrani, mozes sa branit sudnou cestou a dozadovat ochranu svojich prav. Smola je ta, ze ta nikto neuraza, s tymto by si na sude nepochodil, ale to ty vies.

gribka1
27. sep 2024

@stanulienkat Doma mu spoločné wc nevadí? Podľa mňa sa fakt dajú použiť aj mužské, nie sú rady🤣

petrisorkaa
27. sep 2024

@tetapetra teraz odkloni na temu o 3 zachodoch😅

beronsche
27. sep 2024

@bloger čo tu teraz splietas o cikani dievčatiek a 2 mužoch..
Ty v tom okamžite vidíš sexuálnu stránku, ale to je tvoj problém.. a nie, normálne to nie je..
Toto by sme inak mohli aplikovať na ktoréhokolvek otca, že sa nemôže starať o dcéru, lebo je chlap..
Plus my sa tu bavíme o akceptovaní homosexuality o registrovaných partnerstvách a ty o traume dieťa, spôsobenej tým, že ho adoptovali 2 muži..

Mne vychádza, že si buď troll alebo človek s veľmi, veľmi zadubenymi názormi..

zuzanita1609
27. sep 2024

@petrisorkaa tiež mi to napadlo,že vytiahne "rod tretí" 😆

petrisorkaa
27. sep 2024

@zuzanita1609 a 72 pohlavi🤷‍♀️😄

viestta
27. sep 2024

@stanulienkat @tetapetra aj ja obcas zajdem na panske WC, ked je to nevyhnutne. Uz sa mi (bez okuliarov takmer slepej) podarilo vojst do panskej sprchy na kupalisku. Smola, ze nevidela som nielen cedulu nad vchodom, ale ani som sa pokochat nemohla, lebo som bola rada, ze trafim vodovodny kohutik 😝 Az ked som vysla pochopila som, ze ti ludia co tam boli boli slusne vychovani a kazdy sa decentne otocil chrbtom ku mne 😅

petrisorkaa
27. sep 2024

@beronsche okrem ineho nechape, ze registrovane partnerstvo nerovna sa automaticke adopcie deti

midori123
27. sep 2024

@petrisorkaa on veľa veciam zjavne nerozumie.
Koná skôr pudovo, nie rozumovo, a to je chyba nie iba jeho, ale veľmi veľa iných ľudí.

stanulienkat
27. sep 2024

NEVERIIIIIIIM, ze na poslednych 10 strankach sa nechces vyjadrit o teplom prezidentovi.😂 Dostal si 100 podobnych otazok, ani na 1 si neodpovedal.
Myslim, zetato debata o chvilu predbehne debatu o sesternicinej svadbe, ktora mala uz neviem kolko stran.😂😂

petrisorkaa
27. sep 2024

@midori123 a comu nerozumie, to nenavidi

stanulienkat
27. sep 2024

@viestta no vidis...ty omylom, ja cielene. Rada chodim do muzskych sprch. 😂😂Teraz som uchylna, alebo hetero? Co je horsie? Alebo som uchylna hetero? Alebo len uchylna??? Neviem. A je to vlastne dobre, alebo zle? Je lepsie, ked chodim do zenskych sprch-som lesba?? Alebo je lepsie, ze chodim do muzskych a som hetero a uchyl? 🤔🤔 To uz je tazka filozofia.😁

midori123
27. sep 2024

@petrisorkaa presne! Čomu nerozumiem, to nenávidím!
Bože môj, kam sme sa to dostali….?!?

tetapetra
27. sep 2024

@viestta ty zviera! Som si ťa predstavila ako tu babu topiacu sa v slnko,seno, erotika,keď ju nahaci vytiahli z vody 😁😁

hiro
27. sep 2024

@bloger Nenávidím ho? 😂 Keď si niekto sprostý a vulgárny tak je. Nemusím ho za to nenávidieť. Chudák je už taký...

biba_18
27. sep 2024

@bloger rešpektuješ ich tak že im nadávaš do súk??

zuzanita1609
27. sep 2024

@petrisorkaa presne toto sú tie prípady. Odsudzujem, neznášam,nechcem ,ale v skutočnosti nie je ani osobná skúsenosť a aj strach. Čomu nerozumiem,to rovno,bez akéhokoľvek poznania a spoznania ,odsudzujem.

petrisorkaa
27. sep 2024

@zuzanita1609 a este ked si precitam Zem a vek a vypocujem Martinu a Petra a som v prdeli....

zuzanita1609
27. sep 2024

@petrisorkaa 🤭 náhodou,ak sa chce človek zabaviť a ostať v "úžase" mal by si to prečítať. Ale neodporúčam tým, ktorí majú predispozície položiť si misku s octom na parapet pri prvom prečítaní a zhliadnutí príspevku 😆.

bloger
autor
27. sep 2024

@biba_18 ja som tu niekomu nadával do súk? Neurobil to Huliak?

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger mne do kravy😊

bloger
autor
27. sep 2024

@petrisorkaa ty mne si tu nenadávala a neurážala ma?

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger ako napriklad? Bolo to nieco obdobne? Takze ty si taky chlap, ze zene musis vratit? Len tak dalej...

bloger
autor
27. sep 2024

@petrisorkaa Takže ty si taká žena, že ty môžeš a tebe nesmie nikto? Len tak dalej...

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger ako som ti nadavala? A odpovies uz na nieco konecne? Prezident gay napriklad? Preco nenavidis gayov?

lenkasarka
27. sep 2024

@bloger áno mám, narozdiel od teba😉

bloger
autor
27. sep 2024

@petrisorkaa zober si ho do postele toho prezidenta

petrisorkaa
27. sep 2024

@bloger no vidis. Urazas a nadavas tu len ty. Ja viem, ze chlapci sa ti pacia. Ty sa s tym musis vyrovnat🤷‍♀️
Takze ako som ti nadala? Preco nenavidis gayov? Lezby ti nevadia?