icon

Polemika o Huliakovej provokácii na rokovaní

bloger
26. sep 2024

Poviem si svoj názor a môžete ma aj ukameňovať. Nepovažujem za správne čo povedal Huliak poslankyni Plavakovej. To chcem na začiatok zdôrazniť. Faktom však je, že to čo urobila bola čistá provokácia. Vzhľadom na to čo bolo predmetom rokovania. Mimochodom nie som plochozemec. Zem je guľatá. Pekné ráno prajem všetkým.

Strana
z30
viestta
1. okt 2024

@danyelia uz som si spomenula, my sme spolu debatili o Olympiade v Parizi. Takze uz viem, preco ta homofobne vyplody nasej slovutnej nekulturnej pani ministerky neurazaju, ty s nimi pravdepodobne aj suhlasis.

monichetta
1. okt 2024

@marlene uplna moralna, kulturna a ekonomicka degradacia. na zapade uz nie je demokracia ani sloboda, len sama propaganda a agendy, a s tym suvisiaca cenzura. najviac teraz v UK kde odchytavaju ludi za lajky a memecka, ale aj inde, len skrytejsou formou. okrem toho obrovska zadlzenost, problemy s bezpecnostou, cistotou, pomaly ale isto je menej a menje penazi na vsetko, upadajuca ekonomika....vela pristahovalcov pomaly zvazuje sa vratit do vlastnych krajin a bude to gradovat.

stanulienkat
1. okt 2024

@monichetta to čo píšes sa úplne hodí na Rusko. Nepomýlila si sa? Len k Rusku treba ešte dopísať, že tam ľudia nemajú čo žrať.

eva8
1. okt 2024

@danyelia po internete kolovalo skratene video... To je problem. Este vacsi, ze p. Huliak dava do povedomie nahravku s par vetami. A stale pokracuje. A neupozorni ho nik z pravnikov v koalicii? O k., Danko je plagiator, ale co ostatni? Vsetko je v poriadku?
Prepisem, co povedala Simkovicova. Ano, je divna, ah Huliak je divny

tetapetra
1. okt 2024

@monichetta zaujímavé mám v UK kopec známych a nič také nespomínajú.

stanulienkat
1. okt 2024

@tetapetra asi neciraju zem a vek. Inak by o tom vedeli.😁

hiro
1. okt 2024

@monichetta "teraz v UK kde odchytavaju ludi za lajky" - to akoze vazne? Najdem niekde clanok o tom ze niekoho kto? Policia? Odchytila ze niekde nieco lajkol? No to sa mi nechce verit.

marlene
1. okt 2024

@monichetta no to co pises sa mi hodi veru viac pre momentalnu situaciu na slovensku. Ja teda zijem uz vuac ako 30 rokov v zahranici a s zvojim nazorom sa nestotoznujem. Keby si taketo vyroky dovolovali politici u nas, su z politiky vonku.

viestta
1. okt 2024

Vyssia moc zasiahla, pan sa zrubal z hokerlika.

gribka1
1. okt 2024

@viestta Keby len to, už zradil Danka😂

annm81
1. okt 2024

@viestta No neviem... videla by som za tým dáke sprisahanie - Ha-ra-bi-na takmer zabili lampou, tohto tu stoličkou.

hiro
1. okt 2024

Poslanec Národnej rady a líder mimoparlamentnej strany Národná koalícia/Nezávislí kandidáti Rudolf Huliak (SNS) žiada o zmenu v názve poslaneckého klubu Slovenská národná strana. Chce ho v znení Slovenská národná strana - Národná koalícia/Nezávislí kandidáti. Deklaruje, že on a poslanci Ivan Ševčík a Pavel Ľupták pôsobiaci v Národnej koalícii sú sami zodpovední za svoje činy a musia za ne niesť následky bez vplyvu na SNS. Šéf národniarov Andrej Danko v reakcii uviedol, že sa nenechá vydierať a strana svoj názov meniť nebude. Danko považoval Huliaka za jedného z najbližších spolupracovníkov. Myslí si, že sa dohodol s Hlasom v súvislosti s voľbou predsedu NR SR. Andrej Danko sa tiež v mene SNS ospravedlnil Lucii Plavákovej za nedávne vulgárne slová Rudolfa Huliaka na jej adresu.
https://www.facebook.com/share/r/15GQzwkQ5Z/
No... To už tu nik nič negarantuje?

viestta
1. okt 2024

Uz se perou, uz se perou...

hubka51
1. okt 2024

@danyelia veruže si jedna z mála čo si overí ked jej niekto dá link či je to pravda alebo nie.Väčšinou som sa stretla s tým že len agresívne opačne niekto reagoval.
A čo sa týka témy " biela rasa" vieš je rozdiel keď sa o "bielej rase" vyjadruje nejaky odborník vrámci nejakej odbornej témy a keď sa takto vyjadrí človek ktorý verejne viac krát hanlivo rozprával na túto tému.Ona moderovala v tv Slovan s Bombicom 🙈 s človekom, ktorý je aj právne stíhani za fašistické vyjadrenia a správanie.Ona verejne zdieľala a zdieľa klamstva a hoaxy tipu: Chemtrails- a toto nieje že je to jej názor toto je mnohými vyvrátený hoax a ona ako MINISTERKA niečo také zdieľa.Keď si pozrieš jej mimiku ako opovrhujúco a povýšenecky o tom rozpráva.Keď si pozrieš túto ženu zistíš že rozprávanie o " bielej rase" myslí smrteľne vážne a ako nadávku nie konštatovanie.Aký názor máš na ĽSNS?Ona je ich sympatizantom takže asi toľko.

annm81
1. okt 2024

@hubka51 presne tak, ide o kontext. Vyjadrenia, aké dnes počúvame od politikov (nielen na Slovensku), by pred 15 rokmi boli nemysliteľné, odsunuté na úplný okraj politického spektra. Teraz sa fašizmus stáva normálnym stredovým prúdom a bojím sa, že o ďalších 15 rokov tu môžeme mať na dennom poriadku akceptáciu výziev politikov na násilie proti rôznym skupinám obyvateľstva a budeme sa tešiť, keď to neskončí vojnou a genocídou. Takto to muselo byť aj pred druhou svetovou vojnou, keď časť ľudí varovala, kam sa rútia, časť to schvaľovala a ostatní sa nestarali.

beronsche
1. okt 2024

@monichetta omg ešte, že na Slovensku nič také nemáme a je tu sveta žiť, ze?
🤦🏼‍♀️

Ja už úplne strácam vieru, že v tejto krajine, plnej ľudí bez schopnosti myslieť v súvislostiach a kriticky uvažovať (aj v radoch našich politikov), plnej ľudí, čo skočia na hocijakú kravinu, ktorá by ich mala tak max.pobavit (konšpiračné bludy), bude niekedy dobre.

beronsche
1. okt 2024

@annm81 presne toto si hovorím, že takéto nálady museli vládnuť medzi ľuďmi pred 2.sv.vojnou.
Ľudia sa nepoucia nikdy.

naja94
1. okt 2024

@monichetta
To s tým upadajúcim Západom je len tvoj a tebe podobných mokrý sen... snívate ďalej 😆

Strana
z30