Poslanci a sobáše: Potrebná zmena alebo zbytočná téma?
Ahojte,
zachytila som, že sa rieši zákon, aby mohli ľudí sobášiť aj poslanci, prezident a ďalší ústavní činitelia.
A úprimne sa pýtam – naozaj nemá tento štát momentálne väčšie problémy? Človek každý deň počúva o zdravotníctve, školstve, cenách a bývaní, a potom sa rieši toto.
Čo si o tom myslíte vy? Je to podľa vás potrebná zmena alebo len ďalšia téma, bez ktorej by sme sa zaobišli? Kto z vás by sa nechal zosobášiť poslancom?
Rezervujem si Šimečku a Pročka.
@anonym_autor ano. Ak si nezvolime politikov, ktori budu PODPOROVAT nasu ekonomiku, ZJEDNODUSOVAT legislativu tak, aby nehadzala polena pod nohy tvorivosti, aktivite, vyrobe, sluzbam... , podporovat a financovat cenovo prijatelne NAJOMNE BYVANIE na statnej a najma obecnej (prip. aj podnikovej) urovni, ostatni nielen z okolia nas prevalcuju ("kupia", co sa uz deje).
Politici, poslanci sa casto zabavaju za superkomfortne platy/prijmy a stracaju spatnu vazbu o realite beznych ludi. Kde niet prace, byvania, dopravy...
Druha vec, ze starnuce obyvatelstvo je tiez proti vsetkemu investicnemu vo svojom okoli. A potom sa cudujeme, ze deti a vnucata tu nezostavaju. Potrebuju mat kde byvat a najma kde pracovat.
Rezervujem si Šimečku a Pročka.
@anonym_483179 prečo? S Matovičom by to mohla byť väčšia sranda
@anonym_483179 prečo? S Matovičom by to mohla byť väčšia sranda
@anonym_e9d5f8
Ja si pockam na Danka
@anonym_e9d5f8
Ja si pockam na Danka
@anonym_fe575f ešte lepšie😍
@anonym_autor tak ... budú vznikať nové selfíčka a svet internetu bude plný nových celebrít...😁😭😁💞
@anonym_autor Určite len ďalšia téma, bez ktorej by sme sa zaobišli. Fakt sú dôležitejšie veci.
@anonym_autor vidíš priority pre našu vládu ale tak nech robia aspoň niečo užitočné. Lebo zatiaľ len kradnú a inak 💩 robia.
@anonym_autor vidíš priority pre našu vládu ale tak nech robia aspoň niečo užitočné. Lebo zatiaľ len kradnú a inak 💩 robia.
@anonym_c650b8 ale vsak to su dalsie zasluzene benefity. Patri sa sobasiacemu doniest aj flasticku, aj torticku, niekde je dobrym zvykom sobasiaceho aj na hostinu pozvat. A o toto by mali byt ukrateni, ked knazi a funcionari samospravy to dostavaju?
Normálne sa pôjdem rozviesť, nech nás oddáva Erik 🙈. Konečne by dostal aj slovo. 🤣🤣
@anonym_autor Je mi to jedno. My sme sa nechali zosobasit kňazom (vyslúžili sme si sviatosť manželstva pred kňazom), nič iného pre mňa neprichádzalo do úvahy.
Hadaj, kto robi obcianske sobase teraz ? Poslanci mesta / obce. Je uplne jedno, aky tajtrlik to bude robit okrem nich.
Chcem vidieť, či by prišli, keby si ich objednali osadníci na bašavel 😀
Geriatria sa už veľmi nežení a nevydáva, tak Ficko asi nebude mať veľa obradov. A príslušníci koalície to budú mať ako dobrú príležitosť sa ožrať, tentokrát nie za štátne.
Hadaj, kto robi obcianske sobase teraz ? Poslanci mesta / obce. Je uplne jedno, aky tajtrlik to bude robit okrem nich.
@patrike vsak o to im ide, hociktory poslanec z Hornej Dolnej moze, a pan prezident nemozu? Alebo Fesi Rasi. Vsak on by na kazdej fotke aj nevestu zatienil a o toto prichadza Povazlive by to bolo u Cicera z Revucej, ked by skoncil obrad nikto v sale by nevedel o kto si koho vzal, lebo on by aj mena snubencov zhovadil.
@anonym_autor Treba ľuďom a médiám predhodiť nejakú zaujímavú tému, aby sa nezaujímali o iné dôležité veci, ako stopnuté eurofondy, rozkradnuté dotácie, predražený nákup mikrovlniek za 2 tisíc € a pod.
ďalší zastierací manéver, ale tentoraz extra blbý, kto by chcel, aby ho sobášili koaliční debili?
@anonym_autor Asi zavideli miestnym poslancom.a starostom 🙂 Tych totiz ludia aspon na tej svadbe radi vidia 🙂

len ďalšia kokotina