Postrelili premiéra Fica v Handlovej?
Premiéra Fica v Handlovej postrelili. Postrehli ste?
@panonia bh ma zaujimalo, preco toto nerobili v pripade kuciaka...
@777januska777 je rozdiel akceptovať lgbt ľudí ako každého iného a rozdiel propagovať zvrátené vymyslené rody, gender, pride a podobne. Nezastávam sa Fica, jeho správanie počas pandémie bolo čisto populistické, ale mala som a dovolím si tvrdiť, že určite väčšina ľudí iné očakávania od bývalej vládnej koalície. Ale je pravdou žiaľ, že práve pri nej som sa najviac sklamala. Lebo práve vtedy sa začalo delenie ľudí na ,,zlých" a ,,dobrých", nemal si taký názor aké nám tu podsúvali globalistické médiá s podporou vlády, bol si označovaný, nálepkovaný, doslova mediálny lynč a cez rôznych ,,influencerov" to ide doteraz.
@panonia to nie je nic ine ako sproste zastrasovanie...nic nikomu nedokazu...ale to by aj sukaj sukaj musel rozumiet tomu, co trepe
@nikaeli ano ano,presne som pisala,aby si si pytala povolenie odo mna,kedy a ako sa mozes vyjadrit.neviem sice kde,ale tie konspircie a bludy maju istu davku kreativity.
V podstate tieto bludy prave podnecuju k vasni,vzbudzuju konflitky
Kto si ty,ked ty pises na mamickovske forum":" Považovala som za správne napísať sem, aby ste s tým prestali, za čo si ma hneď spucovala
Kto si,ze si mame od teba brat povolenie ,posluchat co vyplujes v diskusii?to co vycitas mne vlastne robis ty
Kto si?ked v drvivej vacsine diskusia je kludna ...
Argumenty z kazdej strany su ok.Ci vari ani to nie?
Ideme naozaj utocit aj na slobodu slova?
p.Pellegriny a policia si radi posvietia na tych,ktori schvaluju utok na premiera .
Ja som v tejto diskusii ziadnu taku nenasla ...
"Karma je zdarma "v akejkolvel podobne,v situaciach je pre mna prizemny vyrok ...
Ak o karme niekto pisal v pripade matovica,terajsej opozicie,kuciaka je to uz okej?
Je okej ked chceli na Hegera spachat atentat?
A v priapde pisali"karma je zdarma"?
Ja tento vyrok nepouzivam.
Neverim na karmu.
Ale na spravodlivost.....
Citala si ty vobec vsetky moje prispevky? Myslim ze absolutne nie....
@greta90 nie rozdiel je v tom, ze Ficovi sú akékoľvek rody a gender úplne jedno. Jemu fakt nezáleží na tom, či tu budú registrované partnerstva, či si tu budu ludia myslieť, že su mačky, jemu ide o to z danej témy pretlačiť fanúšikov a naplniť vrecka svojim ľuďom a ak sa gender v EÚ schváli, on to schváli tiež.
Vidíš a ja som matovica a nevolila, keďže mi napríklad Fico pred pandémiu nevadil a matovica som neznasala. Takže fakt som nemala očakávania od matovica. Ja sa snažím vnímať situáciu z každej strany, preto napríklad neurazam fanúšikov Fica. Lebo chápem, že to je hlavne frustrácia. Lenze Fico nie je záchrana.
@777januska777
áno toto je presne ten ich mier....a pokoj
@777januska777 tak toto stvorenie je cisty chumaj
@carolynka tomu ver...a este sa najdu taki, co ho podoruju....co myslis, preco ho pekne upratali?
Na túto diskusiu treba upozorniť políciu Slovenskej Republiky, ľudia čo tu označujú premiéra za vraha a schvaľujú čin agresie, nie sú v poriadku a naďalej tu budú šíriť nenávisť aj napriek výzve vlády, treba sa pozrieť kto sa skrýva za anonymnými nickmi.
@cafelatte ved oznac ludi co to tvrdia. Ak myslíš mňa kľudne to ďalej rozpis a daj mi o tom dôkaz.
@cafelatte vieš, ze tato vec môže byť časom rovnaký problém ako pocas covidu? Vtedy vláda sama rozduchavala vášne a samozrejme, ze to tu bolo aké bolo. Dnes vláda zas rozduchava vášne a zas je to tu aké je. Ak chceš situáciu upokojiť, tak ju upokojiš a nebudeš ako harabin vyhlasovať rozpustenie progresívneho slovenska napriklad.
@cafelatte kolko ludi z tej "skutkovej podstaty" zatial vysetruju ? tusim 32?
Z tych statisicov a milionov prispevkov ktore sa rinu k teme postrelenia p. Fica celym slovenskom...si trufam povedat ze je to doslova par desiatok najextremnejsich pripadov.
co tato diskusia rozhodne nesplna. Inak by museli vysetrovat fakt cele slovensko a tie vysetrovane pripady by sli do tisicov a tisicov.
Takze si dovolujem predpokladat, ze policia slovenska ma na mysli ine - extremnejsie vyjadrenia ako tuto vcelku neskodnu diskusiu.
@negymama Tieto príspevky, čo majú pocit, že miestna diskusia spĺňa paragraf o šírení nenávisti, napísali ľudia,
čo majú veľké problémy pochopiť písaný text a vôbec netušia, aké prípady polícia vyšetruje. To nebudú ani len príspevky "zaslúžil si to, hajzel". To budú príspevky na štýl "Dobrý začiatok, zoberme sa všetci a nasledujme ho!", alebo "Pelle, ty si ďalší na rade!".
@cafelatte vsetko, co clovek napise proti koalici je agresor ? Spolupachatel?
Rovno nech zavru 1,2mil volicov Korcoka.
A preventivne aj tych,co su im volby ukradnute nebodaj aj neplnoleti.Hned aj babatka radsej.
Co ak budu plakat inym tonom,ako sa koalici nebude pacit?
Naozaj tu chceme totalitu?
Celkom ma pobavila predstava ako policia sr hlta diskusie modreho konika.
V resp ak sa niekomu zda ,ze tu niekto vyhlasuje a suhlasi s atentatom nech da podnet
Ja asi nechapem pisanemu textu.ale stale tu nevidim v diskusii spolupachatela a podporovatela vrazdy ci atentatu....
Stale mame vsak demokraciu.politika vedena argumentami a diskusiou je normalna.ci aj to je tresrny cin?
Ci bude trestne aj vyjadrovat sa ,ak niekto nie je sympatizant koalicie?
Ak ma podlozene argumenty
Niekto tu zdielal nieco o tom,ako Nad sa navazal ,mal nenavistne prejavy ,nazval niekoho opicami
Autorka tohto vyhadrenia este zdielala link,ktory si myslim sama ani necitala.ved prave v clanku mala vsetko vysvetlene....
Citala akurat tak nadpis....
Ale samozrejme,prva rana je Nad a jeho nenavist...
Ale trochu viac pochopit,rozlisovat to je uz trosku vedlajsie....
@fantaghiro21 ty davas ake prepinacky 😄😄😄
@777januska777 frustrácia je po celom Slovensku aj u voličov PS. Preto ani ja neuražam nikoho, samozrejme neakceptujem radikálov z obidvoch strán rieky. Len mi vadí, že tu naozaj chýba nejaký stred, umiernenosť, objektivita médií keď sa vždy len tí komentujúci na jednu stranu pozerajú...
@greta90 stačí si otvoriť Bahov telegram (príspevky z neho často preberá Smer na svoj oficiálny účet) - Jeho Che Guevara tour je len malý úlet. Toľko špiny, čo sa nájde tam, sa inde ani nezmestí (nie nadarmo je na Telegrame, lebo ešte aj na Facebook to bolo priveľa)
Titulovanie prezidentky, že je americká kur*
Jediným plánom EÚ je zabíjať Slovanov.
Rozhovory s RT alebo u Bombica, ktorý sa vyhýba trestnému stíhaniu pobytom v zahraničí
Ak stretnem Hegera, tento rožok mu vopchám do huby.
Rež a rubaj do krve, po Šimečkovej kotrbe
Špinavé protislovenské prostitútky
Pán redaktor, nemám čas aby som vás poučoval, ale teraz by ste si zaslúžili takúto učiteľskú facku.
Zoberme palice, lopaty a poďme do Národnej rady
Pichol by som mu vidličku do čela
Prezidentka je potkan
Keby som pána Jurisa teraz ešte raz chytil, tak ho zaškrtím.
Študent s pubertálnymi vyrážkami na nose
Už sme ako v Rusku. Budu nahadzovať ľudí do autobusu a poďme do basy. Aj by som dala usmievaveho smailika,ale nie je to smiešne.
@annm81 ono politika je špinavá hra , o tom bez debaty . Ale tieto výroky sú jednoducho cez čiaru , pre mna bolo úplne morálne bahno to skandovanie na pódiu o prezidentke . Všetci ! tam stali a len sa prizerali , táto jeho politika mala na svedomí aj to , že prezidentka začala dostaviť vyhrážky smrťou , náboje v pošte . No povedzte toto schvaľujete ? A ono to mohlo dopadnúť veľmi zle tiež …. (Doteraz neviem čo take vykonala , nech mi to prosím vysvetlí niekto čo ju nenávidí , vďaka) . Tá nenávisť , zlo už bolo dávno zasiate a len sa prilievalo do ohňa a stále nezabúdajme , že z jeho vlády zavraždili novinára , ktorí tiež dostával vyhrážky a nič s tým nikto neurobil …. A tiež teraz opätovne ďalší novinári dostávajú vyhrážky … a oni len hádžu špinu a majú veľký dosah , blaha volilo 200 000 , harabina chcelo za prezidenta 200 000 . Toto nie jednoducho normálne , aby si ma tomto robili politici kampaň a aby to ľudia schvaľovali
@jednoduchomaria89 aj za meciarizmu sa diali kadejaké veci … únos prezidentovho syna , vražda policajta … a ľudia ho volili … aj keď o nás “západ” rozprával , že sme čierna diera . Ja neviem je toto normálne ?! Nech si každý odpovie sám
@greta90 tak média informujú za mňa dosť objektívne a áno ten svoj názor tam každý redaktor jemne naznačí, to je jednoducho ľudská vlastnost, neexistuje úplne čista objektívna reportáž, to by musel písať počítač alebo musela to byt iba sprava na 5 riadkov. Pozri ja ako krestan katolík sa stretávam s reportazami v médiách, ktoré sa mi nepáčia, ale tak je to môj pohľad, ostatní to vnímajú inak. Teraz kvôli jednej nie pre mňa príjemnej reportazi (obcas ich je viac, hlavne ked sa riesia potraty) nebudem odmietať všetko. Pre mňa osobne je nas mainstream dosť kvalitný a je tam dostatočná snaha byť objektívny. Podľa mňa sa na veci treba pozerať trosku s nadhľadom a nebrať si všetko úplne osobne.